-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Kis térdfájás miatti szünet ellenére e hónapban is megvan a 60km
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #15260 üzenetére
Jó az, 4:25 meg 5perc/km között is hatalmas a különbség, de észre vettem hogy egyre többet és gyorsabban tudok lefutni, most beálltam erre a 5-8km-ekre.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #15258 üzenetére
Én nem szoktam megállni, 12-15 mentem max eddíg, a rekord az 10km 49 perc alatt, a km/idő rekord meg 5.7km alatt 4,25min.
Mennék félmaraton - maratonra is majd de most szálkásodási céllal inkább többször kevesebb a jobb, mert arra rá kéne pihennem durvább.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #15254 üzenetére
Akkor én heti 2-3x 5-10km-el meg fogok
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bagyulajuve #15241 üzenetére
Szülők sokszor messze vannak egy padon szóval szólok a gyerekeknek inkább.
Volt hogy paralettes-en kézenálltam aztán mögém jött, lefelé meg nyakon rúgtam, azóta elzavarom őket magam körül.
Amúgy ha elég nagy a park, magam vagyok engem nem zavar ha épp nem azon lóg ami kellene
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bagyulajuve #15236 üzenetére
Á az nem újdonság, viszont muszáj kimennem 10métert a járdáig mert a park alatti gumi blokkok puhák és egyensúly dolgokat képtelenség azon gyakorolni
Tegnap kicsit teli volt a hócipőm amúgy. Odamentem szűlőkhöz hogy nem akarok bunkó lenni de ez felnőtt edzőpark amúgy is kicsi, meg kicsivel odébb ott a játszótér...
3-4 után hering party van képtelenség lógó, potyogó gyerekek nélkül lenni.
-
SkyS1gn
félisten
Elég jól haladok az egykezes kézenállással, csak néha túledzem magam, itt a jó idő többször járok parkba mint kéne
Pár mp megvolt
bal kézre könnyebben áthelyezem a testsúlyom.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Én műtét és 2 hónap kiesés óta elszántabb vagyok mint valaha... heti 2-3 futás 5-10km közöttiek, javul a km időm is 5 percről 4:40/km, de rájöttem 1 nap nem elég recovery ilyen távoknál... megy is le a zsír rendesen, kezd látszódni az 5-6 kocka, láb forma, erek stb.
Olyan nap nincs hogy ne csinálnék valamit, "pihenő" napokon is nyújtok, vagy kis statikus gyakorlatok, stb.
Közben meg erőre és robbanékonyságra is edzek, ami a szálkásodási célommal együtt kicsit úgy hangozhat, hogy egymás ellen van, de szerintem a maintenance kalória alá vágva kicsivel van elég erőm is, de közben tudok szálkásodn is.
Muscle up és a kirobbanó erőelemeket is gyakorlom, mellette egykezes huzi, fecske, full frontlever, csak máshogy kell szétszedni a napokat.
Erőre kevés ismétlésszám nagy volumen (pl max huzódzkodásom most +45KG volt súlyövvel + saját 85-90KG-om), tolódzkodásban 50kg.
Kirobbanó erőre is viszonylag kevés ismétlésszám.
Állóképesség meg ugye sokáig kis volumen.Tegnap az egykezes kézenállás is ment pár mp-ig, egyre jobb a testsúlyáthelyezésem mint a földön mint paralette-n is. De valahogy bal kézre sokkal könnyebben kiállok mint jobb kézre + futáskor is a jobb lábam máshogy fárad el mint a bal amit a lábszáramba érzek, lehet van egy kis gerincferdülésem vagym ilyesmi.
Tegnap kivittem a parkba a gyűrűt is és mivel régóta nem használtam, kicsit túltoltam a dolgot, ma d.e. nemtudtam a kezemet derékszögnél feljebb emelni, most kezd alakulni +megint megfáztam szerintem
2 hete is 1 hétig beteg voltam mert mentem betegen is futni nem könnyítettem meg a szervezet munkáját
pedig be vagyok öltözve nyakmelegítő meg száj elé is felhúzom, vastag pulcsi, mikor visszaérek úszok az izzadságban ha minusz van akkor is, aztán kérdezik nem-e fázok. Bichplease
Szóval elég jól haladok, a cél nagyon világos most, keményebben tolom mint valaha.
Képek majd lesznek.Célok az évre:
-szálkásodni AF
-egykezes kézenállás
-egykezes huzi
-full frontlever
-legalább tártlábas fecskemeg ami jön!
Gyerünk emberek!#warriorspirit #itsallgood
-
SkyS1gn
félisten
Na asszem egy ideig viszlát edzés... izmok.
Az ünnepekre a fa alá kaptam egy szép kis vékonybél gyulladást, de csak műtét közben derült ki, mert vakbélre gyanakodtak. Kikapták azt is, meg a vékonybél egy szakaszát.
5 nap bennfekvés volt, már megőrültem. Most 1-2hónapig no edzés, kajára is igen figyelni kell.
Már 3kg-ot fogytam 90->87Kg, hát nem zsírból...
Mindegy #comebackstronger, majd onnan lesz szép visszajönni.
-
SkyS1gn
félisten
Fal mellett? Ez úgy működik mint a kézrátétel?
Bocs erre gondoltam nem a reach underre. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Shingen #15169 üzenetére
readonly
Multkor kicsit elhagytam magam, vagy 2hétig össze vissza ettem meg semmi edzés kb nagyon undorodtam magamtól... nem is szoktam kihagyásokat csinálni...
Visszatértem most minden nap nyújtok, törzs edzést szétszedtem minden nap nyomok egy 10percest (halál) meg néha többet akkor függeszkedve is. Meg megy a szokásos többi edzés is.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
emiki6 #15154 üzenetére
Tényleg csak megszokás amúgy, én fastingeltem sokáig, ha hozzászoktatod magad akkor tényleg nem vagy reggel éhes... én d.u. 3-4ig nemszoktam enni. Aztán elhagytam mer nyáron melóba összeestem volna ha nem eszek kb... meg sokszor éreztem azt dél-d.u. hogy szédülök vagy ilyesmi nemvolt energy.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Speeedfire #15147 üzenetére
Fogyáshoz ne is súlyzózz, fuss, cardio, hiit edzésmódszer, kicsit cseréld fel a sorozatokat
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Speeedfire #15140 üzenetére
Hát igen ez nem ilyen gyors... meg inkább minden nap csinálj valamit de rendszeresen...
Én se igen fogytam 90Kg vagyok csak leszálkásodtam mint atom
-
SkyS1gn
félisten
Kifogás az van.
Én is read onlyban vagyok de akkor írok pár sort.
Egyre többet futok, 2 naponta max, pár km-től 7-10ig álltalában, a km/perc időm is javul, parkba se biciklivel hanem futva járok ki
Más, alakul az egykezes kézenállás is, egyhelytemben egyre többször tudom áthelyezni a testsúlyomat egyik kézről a másikra.
1kezes huzi negatívot lassan le tudom engedni fel szinte nulla.
Frontlever még mindíg csak 1lábas, fuck it. Planche-re is csinálom a negatívot, jobb mint volt.
Bw:90kg
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Apropó fasza a gyűrű is, csak magasabbra jólenne felaggatni.
-
SkyS1gn
félisten
Mi ez a buziskodás... én vettem gyűrűt
Ne hagyd ki a lábnapot, Triglav csúcs Szlovénia 2864m
Hiába a sok lábazás, futás, 300m-el a csúcs elött új begörcsölt a lábam hogy se előre se hátra.... haver tovább ment he szombat révén annyian voltak a hegygerincen hogy ő is visszafordult mert kva veszélyes ott kerülgetni egymást meg időbe is 2 órakor le kellett indulnunk lefelé 4óra hogy 6felé leérjünk. Csoda hogy lefelé tudtam jönni rendesen. 6óra a mászás csúcsra, de olyan jó tempót mentünk hogy fél órával elöbbre jártunk, előzgettük a csoportokat. Az volt a baj hülyék voltunk ez nem 1 napos túra, mi le akartunk érni a nap végére a parkolóba, és az út is 3óra innen a határtól
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mbalint987 #15091 üzenetére
felesleges, youtubeon ugyan úgy megtalálsz mindent ingyen, én sosem követtem nagy terveket, magam alakítottam ki hamar, egy idő után úgyis jön hogy mit mivel párosítasz egy napra össze.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mbalint987 #15087 üzenetére
CAlisthenics Movement, Dominik Sky, Brendan Meyers (bár most érzelmi hullámvölgyben van)
, Barstarzz, Jon Venus (bár ő vega gyúrós), FitnessFAQ!!!, Adam Raw
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mbalint987 #15082 üzenetére
Én csak youtube, legszemléletesebb/könnyebben fogyasztható forma.
+sok sok gyakorlás -
SkyS1gn
félisten
válasz
mbalint987 #15074 üzenetére
Ettől ne félj, én is féltem eleinte kültéri parkba menni mert nem ment semmi skill, mondom mit csinálok kinnt sima huzi nem "menő" aztán leszartam és nyomtam kinnt is, még akkor is amikor csak törzsezni mentem tehát max lábemeltem a huzódzkodón.
Mikor másokat próbáltam csalogatni ki parkba ők is ezzel jöttek hogy mitcsinálnak mellettem mert én muscle upozok zászló ők meg nem tudnak semmit. Mondom mit, térdelve fekvő, alacsony rúdon huzi stb... én sem így kezdtem, sőt... több évnyi munka. -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bagyulajuve #15037 üzenetére
Mindíg nagy akciókban rendelek... multkor a 20db-os izminta doboz (MP selects) volt 4500 helyett 1500 ami effektive fél kiló. Berendeltem 5 dobozzal 7500Ft és 2.5kg
A zacskós 2.5kg ha jó akció van akkor 8-9ezer.
CLA, Karnitint is akkor amikor 50-70% van kód + alap akció, így a 180Db-osak 3-4ezer között szoktak mozogni.
Stb... ki kell fogni a jó akciókat pár havonta és akkor. Angilai oldalról, angol nyelvel/felülettel.
Érdemes figyelgetni. -
SkyS1gn
félisten
Itt a link, ujra fel kellett raknom mert a yt szórakozott.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
emiki6 #15018 üzenetére
Igen mert gondoltam hogy mezitláb tolom de geciforró volt az a fekete gumi így csak néha vettem le
Bírja azóta nem is érzem, de igen én voltam az, hogy emlékszel
(#15019) Melorin
fokozatosan nyújtani, apránként, én is elég kötött vagyok a pancake nyújtást akarom most meg spárga felé tendálok de lassan.
Vigyázni kell mert múltkor is túlnyújtottam szerintem, napokig éreztem az ágyékomban. Csak lassan -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Melorin #14994 üzenetére
+40kg, utazóban kicipeltük parkba, megvolt a bemelegítés.
Súlyom nem változott az az érdekes az évek során, 90-95 maradtam csak szálkásodok. Most olyan 94kg kb.
Egyre többet járok ki parkba, muscle upot máshol nemtudom gyakorolni pl zárt kondiban.
2napja a HSPU is ment nyújtott lábbal, orr érintve a talajt 2db.Egykezes kézenálláson vagyok még rajta de igen makacs.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #14990 üzenetére
Én is nyomom nap mint nap, csak elfelejtem lassan hogy van ez a totyik is
Tessék van itt muscle up gyakorlás, +40kg huzi, fecske kezdeményezés, +34kg pistol. -
SkyS1gn
félisten
Megjött a Myproteines súlyöv is (láncos) mehet a súlyos huzi-toli... csak ki kell vinnem a koli kondijából a súlyokat az sw parkba mert ezek ilyen 110kg-ra vannak hitelesítve, eddig úgy csináltam hogy van egy 10kg súlymellény + egyik lábfejre 16kg másikra 8kg kettlebell, az 34kg max + az én 95kg-om
a tolódzkodó meg nyeklik saját súlyom alatt is nemhogy + ennyivel.
Kiviszem meg majd visszahozom, kinti vasak bírják
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Shingen #14967 üzenetére
Ja igen nem úgy értendő, minden nap Béééla nap van
Csak a felsőtest napokat a parkban tartom, kifulladásig muscle up meg HSPU, aztán utána sima huzi variációk ilyenek.
Most hogy jóidő van teli a park d.u.-ként. tök vicces mindíg pár gyerek mondja, "figyeld anya a bácsi kézenjáár"
Meg "ezt hogy csinálja"
Majdnem ment pár mp 1kézen állás is minap.
-
SkyS1gn
félisten
Minap halesz parkban jártam, rudakat találtam. Székesfehérvár.
Egyre többet kell kijárnom, mivel a kolis kondiban limites a belmagasság muscle upot nemtudok gyakorolni.
Most 1 hete itthon vagyok, elhatároztam hogy 2 naponta csak azt fogom gyakorolni kinnt, erre 2. nap szép kis középfül gyulladást kaptam alig alszom azóta le vagyok szedálva, kicsit hajolok le majdnem ledurral a fülem stb, mondanom sem kell hogy edzés szombat óta nuku, pedig 2 nap szépen ment a muscle up 2-3asával, végén csak 1-1.
Minden nap szoktam edzeni, na most hogy már egy hét kimaradt minden bajom van... nagyon hiányzik!
-
SkyS1gn
félisten
Multkor forgattunk párszor, kolis kondi, azt utálom a muscle upot pl nemtudod gyakorolni... megint elfelejtettem, max 1-2 megy nyögve.
A huzi meg a tolodzkodó se igen masszív, +40kg alatt majdnem leszakad. Parkba meg nincs suly... 21es csapdája.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Woodslave #14865 üzenetére
Ez is olyan egyik oldal ezt irja a másik meg az ellenkezőjét.... amennyire könnyű infót találni valamiről annyira szar is manapság mert egy kattintással arrébb a teljes ellentettjét is olvashatod.
Én a kv-t csupán az íze miatt iszom, ébresztő hatást nemigen érzékelek sosem, ha teljesen feketén iszom se. 99%-ban tejeskávénak fogyasztom, de napi 2-3 simán lemenne, próbálok egyre kevesebbet amúgy, max 1 bögre, vagy nem rakok annyi kávét a kotyogósba.
(#14869) Woodslave Azért is öntöm fel tejjel hogy tovább tartson
-
SkyS1gn
félisten
Miez a buziskodás kéremszépen? Miaz hogy nemlehet izmot építeni, hogyaF-ba ne lehetne
Húzás edzeni a rinyát meg abbahagyni! Magam is menek!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kolosanyi #14784 üzenetére
Dehonnem.
Elvileg nyilvános.
Gyakorlom a HPSU-t, még nem zárt lábbal, de igy olyan 3-4 megy. Zárt lábbal sokkal jobban váll centrikus.Továbbá a front leverrel is haladtam egylábbal már laza.
-
SkyS1gn
félisten
4kor megyünk ki kolis haverral a Halesz parkba Székesfehérváron, van itt topiclakó helyben?
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #14702 üzenetére
+ (#14703) DiszNóÓl
Dejó nektek, merre laktok?
Énis megpályáztatom baszki
-
SkyS1gn
félisten
válasz
westcoastog #14674 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Apollo17hu #14419 üzenetére
Az a baj hogy ahogy felhúzod magad a táska lóg a levegőben, közben ahogy forog a válladon kidörzsöli + idegesítő.
-
SkyS1gn
félisten
Köszi mindenki!
Én is így voltam, meg egyetemi kóter kondi pincébe van felfele nem is tudsz mozogni, de az explosive pullupot csináltam sokat amikor eltávolodsz rúdtól
Zászlóval is haladtam már sétálva is megy lassan, a back lever is, a fránya frontlever viszont gáz hogy még mindíg csak 1lábbal, most már tényleg az jön!
-
SkyS1gn
félisten
Ma megpróbáltam a Muscle upot ami eddíg sosem ment még... nem mondom hogy kibaszottul örültem,
max 3 megy egyszerre, de kurvajó érzés mikor összejön egy kitűzött gyakorlat!
-
SkyS1gn
félisten
Jelenleg a fronleveren vagyok rajta, egylábbal megy, mint képen a dragon flag (igen, én vagyok a nagyobb darab
), de 2 lábbal nem, resistence banddel is szoktam gyakorolni rá.
Érdekes a backlever meg megy...
HSPU is megy már hálisten, meg kézenállásből tárt lábbal szoktam magam engedni lefelé lassan, fecske negatív vagy mi. Elég vállgyilkos.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bagyulajuve #14129 üzenetére
Edz hidegbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest