Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
westcoastog #2999 üzenetére
Esetleg egy kis muscle up... ??
-
westcoastog
veterán
Hétvégén meg kell nyomnom nagyon, gyűlik már az el nem használt edzésenergia.
Viszont jövőhéten éjszakás leszek így délután már nyomhatom simán.Fú de hiányzik a húzódzkodás is, itt bejárati ajtón az elő tető gerendájába új begyekkel kapaszkodva nem túl effektív, a bordásfalam húzódzkodója meg túl közel van magához a falhoz ezért hozzáérek teljesen, max chin upot lehet ott csinálni.
-
kolosanyi
veterán
Én is így vagyok. Mondjuk a csoportos edzés is jó, más hangulat.
Nem csak gyűrűn, gyakorlatilag az egész sw innen származik. Az összes durvább elem a tornából jött. Nekem mondjuk nagyon szimpatikus a sport meg hatalmas tisztelet a profi tornászoknak, nem emberi amit csinálnak.
A kábeles gépek amúgy néha jól jöhetnek, de én se szeretem igazán. Inkább a szabad súlyos edzés. Sőt, inkább a hibrid.
Egyébként nincs természetellenes izom. Ugyanúgy épül fel, csak máshoz alkalmazkodott. Nem csinál a tipikus kocagyúrós nyújtást, semmi "funkcionális" dolgot, azért olyan kötött. Egy profi testépítő azért más kategória, mikor spárgázik a színpadon például, az mindenre vall, csak kötöttségre nem.
-
RBJ
addikt
válasz
kolosanyi #2996 üzenetére
El edzek magamban pont az a lényeg. Ilyenkor burokban vagyok úgymond, nem beszélek, nem barátkozok.
Ilyenkor tudja az ember értékelni a kinti levegőn való edzést. Ilyen szertorna féle dolgot nem is hallottam még vagy eszemben se volt. De hát ott meg gyűrűn kell mókólni.
Képzelehtitek mikor elkezdtem a calisthenics t csinálni, csak néztek mert mindenki a kötött, zsinórozott súlyokon szenvedett. Tényleg valaki alap gyakorlatokat csinált volna az nuku.
Nagyon elmentek ezek a gépi edzésre pedig nem sok értelmét láttom.
Fekvenyomás, guggolás, húzódzkodás ez a három alapgyakorlat. Ezeket már nem tanítják a konditermekben a sok kezdőnek.
És érdekes 10/8 ban biztos gyógyszertár volt. Alig huszon, vagy tízen évesek is úgy néztek ki mint lufi.
Igaz messziről látszik a természetes és rásegítéses izom között a különbség. -
RBJ
addikt
Na bérletet váltottam a cutler gym be.
Jól esett az edzés. Igaz meg kellet szoknom a teremszagot és a sok kiszedett szemöldökű, felfújt emberkéket.
Hát edzés volt ma de nem találtam semmit amin a végén L tartás végezhettem volna és abból kezenállást.
Valahogy a crossfitt terembe kellene beszabadulnom. -
kolosanyi
veterán
Ma tesin felmérték a fekvenyomást, illetve a helyből távolugrást. Ezek után szabadon edzhettem a konditeremben. Fekvő: lassú (2-1-2-1) 1 sorozat, 1 sorozat 15 kilós nehezítéssel (tárcsa lapockák között), 2 25-össel és 2 sorozat 30 kilóval. Ebbe még éppen belement az 5 ismétlés szabályos formával. Utána 5 sorozat lassú húzódzkodás, majd jött a kézállás. És... tádá! Végre sikerült a nyomás teljes tartományban. 3*1-ez csináltam, most nagyon örülök magamnak. A végére csináltam pike fekvőt, majd jött a híd. Teljes falséta le és fel. Többre nem volt idő, de úgy is jó volt. Hatalmas sikerélmény most ez nekem.
-
RBJ
addikt
Tegnap esti itthoni edzésem megint felért egy nagy kalap ..... valamilvel.
Nem is értem, hogy anno hogyan tudtam itthon edzegetni.
Amióta kiszabadultam /május vége/ a kondi parkba már itthon nincs motiváció elégé.
Idegesít, hogy vagy két hete nagy a lazaság nálam. Nem szeretnék visszaesni télen.
Ezért jó elmenni itthonról mert ha az ember kint van a kondiparkban már csinálja.
De most a tél nagy feladat elé állított engem. Nem gondoltam, hogy beletörik a bicskám a téli edzésbe.
Sajna nagyon magamnak való vagyok így nem igazán bírom a menőterem feelenget, és az olyat ami ott van. -
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #2987 üzenetére
Köszi!
(#2988) Tyer
Én meg 3 évvel vagyok csak idősebb, mégse csinálom ezt. Fárasztó egy ember na. -
Tyer
őstag
válasz
Rabbitf_24 #2986 üzenetére
Ez gyökér... Annyira lerí,hogy Ő, és az edzés (direkt nem kondit irtam) legalább 3 különböző dolog.
De legalább csendben lenne. Mert semmit nem tud felmutatni, csak leégeti magát...goool is annyi idös, mégis totál értelmesen kommunikál... nem gyerek, hanem gyerekes. Nekem is 18% van a blogomban, de tudom, hogy azt az adott gép mérte, ha valaki azt mondja 25%, akkor azt mondom, hogy akkor nem 14 a célom, hanem 21%, stb. Nem?
-
-
duo
addikt
válasz
kolosanyi #2983 üzenetére
remek! köszi!
4.Lábemelés nyújtott lábbal
5.Tricepsznyomás(vagy hajlítás fenetudja) döntött törzzsel egykezes súlyzóval (10kg)
6. Kettlebell swing (16 kg)
7. Hegymászás
8. Fekvőtámasz térdelve (diamond)
9. Váltott kezes bicepsz (10kg)
10.Jumping Jack
kérem a következőt
és akkor majd ez híddal meg kettlebell felrántással kiegészül. ez utóbbit később. -
kolosanyi
veterán
& Tyer
Nálam okosabbak írtak. Az utóbbi időben sokat olvastam erről, szerintem a legfontosabb a törzs edzése, legyen szó bármilyen sportról. Erős, stabil törzs nélkül nem lehet megcsinálni egy komolyabb saját súlyos elemet (mérleg szerű tartások), nem lehet nagy súlyokkal dolgozni, különféle állóképességi sportokat, labdajátékokat űzni stb. Véleményem szerint minden sportban erre kéne alapozni az egész programot. A kezdőkkel először ezt megismertetni, folyamatosan fejleszteni, majd formában tartani. Persze ez nem olyan látványos, mint egy 50-es kar, meg egy 140-es mellkas, cserébe nagyon sok későbbi problémát megelőz vele az ember, illetve a kialakultakat is kordában lehet tartani. Például tudjátok, hogy szar a derekam, de mióta sok palánkot és hidat csinálok, csillapodott és egész használható lett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #2977 üzenetére
Nyomjad hétvégén. Jobb, mint a semmi.
Tyer
Szerintem egy rövidebb, de kurva intenzív intervall program és egy normális törzs program még többet ér. -
Tyer
őstag
Szerintetek is többet ér 40 perc kardió, mint 20 p kardió, meg 20 p hasazás?
köszi a válasszt -
westcoastog
veterán
Ma sem edzettem, lévén 10-kor ébredtem fel, még van 2 és fél órám arra hogy azt csináljak amit akarok...
Nem jó ez így, 8-kor fel kellett volna ébrednem, és gyakorlatilag azonnal edzeni hogy legyen valami, de nem jött össze. Nem tudom, legyenek az ilyen heteim tabata hetek? Azt pár perc alatt le lehet tudni. A többinél ahol tudok edzeni meg jöhet maga a gyúrás? -
Tyer
őstag
válasz
Rabbitf_24 #2973 üzenetére
Mert a diéta, meg az izom mind2 helyen ugyanaz. Meg a szemem azért nem csukom be. Jobbra ---->>>
meg jelez, ha irtok valamit. Meg jófejek az emberek -
Tyer
őstag
válasz
Rabbitf_24 #2971 üzenetére
Én Csak oda járok. Mármint ebbe a forumba csak érdeklödöként vagyok, meg ha majd elég erös leszek, nyáron lehet fogok járni a szabadba is
-
Rabbitf_24
addikt
Köszönöm az infókat mindkettőtöknek. Végre egy kis izgalom az edzésben.
Tyer: 89 és 90 között ingázok, de egy kicsit lazítottam a kajáláson az elmúlt hetekben.
Mától álltam neki megint komolyan betartani a kajálást, nem tudom hogy meddig bírom még lelkiekkel.
Le kellene menni 80 kilóig, de ez a 9 kiló ami vissza van... Látom te is jól tolod. Te konditerembe is jársz nem? -
Tyer
őstag
válasz
Rabbitf_24 #2964 üzenetére
Hogy állsz/haladsz Mester?
-
RBJ
addikt
Na mai edzés ismét kimaradt. Semmi kedvem kint fagyoskodni az egész napi után.
Itthon meg csak elmismákolom az időt.
Nincs mese mennem kell terembe. Már írtam a cutler gym be, hogy mi merre van e lehetőség, hely sajáttestsúlyolni? -
kolosanyi
veterán
Belinkelem ide is. Ajánlom figyelmetekbe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Igazából bárhogy kombinálhatod. Csinálhatsz olyat, hogy kiválasztasz 8 gyakorlatot, végigpörgeted tabatában, majd az egészet megismétled még egyszer, vagy csinálsz 4 ilyen kört stb. Például neki tök jó gyakorlatai vannak hozzá.
-
duo
addikt
válasz
A tabata az edzések tekintetében a kettlebell mellett a tabata a legjobb dolog ami történhetett velem. megpörget mocskosul és szoktam 2 kör fekvőt is nyomni az meg bedurrant, főleg a végén mikor váltok diamond fekvőre. (persze még mindig csak térden bírom, de majd csak alakul). most 10 szetteket szoktam nyomni, és decemberben elkezdem kettlebell szvinggel meg sima felrántással bővíteni a repertoárt, (akkora mennyiségű sntach-hez egyszerűen gyenge vagyok.)
amit láto magamon, bár a "fedésból" nemhiszem hogy vesztettem, (ma is lecsúszott egy jóadag palacsinta bár túrós volt) mintha szögletesebb lennék mint mikor bő egy hónapja elkezdtem. vannak összehasonlító fotóim, az majd segít megállapítani merre tovább. -
westcoastog
veterán
Na ezen a héten délelőttre kell beszorítanom majd az edzéseket, de ma például nem sikerült, és még 1-2 házimunkára sem jutott időm, mindjárt léphetek le.
De szar ez így, milyen jó lenne mindennap 8-4-ig dolgozni. -
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #2961 üzenetére
Beszéljen helyettem a fitbuilder. Nem hangsúlyozzák eléggé, de 8 kört kell megcsinálni, az egy tabata.
Fekvőnél is követed ezt, én tapsossal próbáltam, de csak 4 kört bírtam, utána folyamatosan könnyíteni kellett, mert mindig bukás lett belőle. A végén már falas fekvő volt. Persze ha okosan csinálja az ember, nem mindjárt az első körben kivégezve az izmait, akkor működik. -
Tyer
őstag
Írtam egy blogbejegyzés-t a diétámról.
Ha érdekel valakit -
kolosanyi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #2954 üzenetére
Köredzés ez már inkább.
Amúgy miért nem próbálsz ki egy intervall edzést, mondjuj tabatát? Kiválasztasz pár gyakorlatot arra a napra, végigcsinálsz mindegyikből egy teljes sorozat tabatát és kész. Kurva intenzív és gyorsan megvan a napi adag, zsírégetéshez meg ez a legjobb.
-
b4zsi-
őstag
válasz
westcoastog #2956 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
westcoastog
veterán
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Kerestem a hozzászólásokban, hogy végül valaki feltöltötte-e a Harcosok étrendjét, de nem találom sehol. Megvan esetleg valakinek? Előre is köszönöm.
Üdv: Balázs -
Rabbitf_24
addikt
Tanácsot szeretnék kérni. Egy kicsit belefásultam az edzésbe mostanság és szeretném frissíteni a tervet. minden másnap tekernék, ezt muszáj, mert még egy kicsit szeretnék leadni (mégis..
). A maradék napokon lehetne szuperszetteket csinálni (ha így hívják) pl húzódzkodás - guggolás- fekvő - tolódzkodás 3-4 kör? Köszönöm előre is a segítséget.
-
kolosanyi
veterán
Van még hova fejlődnöm... Én ebből egyet se tudok megcsinálni még. Nyár végéig menni fog legalább 1, de a cél az 5.
-
kolosanyi
veterán
-
Tyer
őstag
-
kolosanyi
veterán
Mivel a héten csak egyet edzettem eddig, így ma kicsit eltértem a szokásostól, intenzívebbet csináltam. Fekvő: lassú 2 sorozat, 2 másodperces negatív szakasz + robbanékony pozitív 2 sorozat, szűk fekvő 1 sorozat, szűk fekvő lábfeltétellel 1 sorozat, széles 1, sima 1 és könnyített 1 a végére. Húzódzkodás: itt nem voltam túl kreatív, 4 sorozat lassút csináltam és 1 sorozat "világ körülit". Híd: 3 sorozat sima, 2 sorozat falséta le és fel (ezt most próbáltam először, de ment), lábemelésnél nem variáltam, térdfelhúzást csináltam lassan, guggolásnál meg egylábast csináltam. Jobb lábbal végre megy a szabályos egylábas, 5*3 belement, ballal még elborulok, muszáj kapaszkodnom valamibe (5*3). Jó volt. Holnap, ha jó idő lesz, futok egyet, meg kézállást gyakorlok, illetve palánkot.
-
RBJ
addikt
Olyan izomlázam van mint pinty. Érdekes nyáron soha nem volt most meg ősz óta reggel olyan merev vagyok mindenütt hogy csak na.
Lehet jobban szeretem a mediterán éghajlatot. -
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #2939 üzenetére
Ne legyél hülye, és hagyd az izomlázat békén.
-
Jim-Y
veterán
Próbáld meg kippingelve a húzódzkodást úgy van elég lendületed átjutni azon a ponton amit te is említettél, bár tény, hogy így oké, hogy meglenne a bar-muscle-up, de izommunka az kevesebb lenne benne mintha izomból oldanád meg, kérdés, hogy mi a fontos, hogy meglegyen a dolog, vagy hogy izomból legyen meg a dolog
-
RBJ
addikt
Na megvolt a mai és e heti 3. edzés.
Jól esett. De egy valamire jöttem rá, hogy igen csak távol vagyok még a muscle up tól.
Érdekes húzódzkodni bírok. párhuzamos, vízszintes rúdon tolózkodni tudok, akkor mégse megyen.
Gyanítom technika van főleg a háttérben meg ott van a holt pont mindenkinek mikor felhúzás és tolózkodás közti átmenet jönne. Na akkor van besza....ás. -
kk831228
addikt
válasz
westcoastog #2939 üzenetére
Dehogy tartsál!!
-
westcoastog
veterán
Ma tartsak pihenést? Tegnapi alig 1 órás edzéstől olyan jó kellemes izomlázam lett hasban, és hátban, meg kicsit karokban is, hogy tetszik.
Gondolom a sok kihagyás miatt van ez. :/ -
brownus
veterán
szegény csaj... -
RBJ
addikt
Na lezavartam az edzést. Jól esett. Azt hittem gyengébb leszek, e helyet majd szétszakítok mindent érzés volt végig.
Igaz ehhez lehet hozzájárul az, hogy edzés előtt beveszek féladag aldi s energy port. guarana+coffein.
Kell mert bágyadt maradnék napi 12 óra meló után.
Amúgy abban az irigyelt helyzetben vagyok, hogy a legújabb kondipark tőlem max 50-100 m re van.
Csak kár, hogy nincs gumiborítás. -
-
Cheesus
senior tag
válasz
dokee78 #2912 üzenetére
Én csak full véletlen kerültem ide, mert épp unatkoztam, és elolvastam a hsz-ed.
Nekem is hasonló problémám van/volt. Elég magasnak számítok,(megütöm a 199-et), és sajnos ez mellé jött a nem túl egyenes hát. Bár azért görbébe nem mentem át, csak épp sose nyújtom ki magamat
Még anno gimibe észrevették ezt, pluszban az enyhe "tyukmellkast" vagy nem is tudom mi a megfelelő elnevezés. Elküldtek úszni, és akkor nem kellett gyógytesire járnom. De hiába ér le a lábam a 2 méteres vízbe néha elkap egy enyhe páni, úgyhogy az úszás nyögvenyelősen megy néha. Egy ideje konditeremeb járok, és nem látok különösebb hátrányt ezekből a bajaimból.Normálisan edzek mint a többiek, érzem magamon hogy erősödök. A lábam magamhoz képest elég erős. (Bár nem tudom mi számít annak, 80kg vagyok, de az 50kg-ot kinyomom nem lazán, de a 3*10 sorozattal megküzdök). Most gondolkodok a vékonyságom okán, hogy estleg vmi fehérjeport, vagy tömegnövelőt kellene szednem, és természetesen eljárni többet edzeni.
Szóval én is azt mondom, hogy ha nehezen is indulsz neki, semmiképp ne hagyd abba, az életben mindenért, így ezért is keményen meg kell dolgozni, és küzdeni kell érteKitartást
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Na, megvolt a mai edzés. Fekvő, húzódzkodás, híd, térdfelhúzás függeszkedésből, guggolás. Köredzésben csináltam, 5 kör volt. Első közepes ismétlés, 2-1-2-1 ütemmel, második magas ismétlésszám 2 negatív, 1 dinamikus, (tartás nélkül) ütemezéssel, két sorozat pliometrikus, alacsony ism. számmal és a végén egy ami a csövön kifér. Az utsó guggolásnál leesett a cukrom és alig bírtam befejezni, szarul lettem. Akartam még kézállást gyakorolni, meg palánk rávezetőt csinálni, de most inkább pihenek.
-
RBJ
addikt
[link]
egy kis vidi saját testsúlyos edzés a gépes gyakorlatok alternatívájaként.Kicsit edzettem most itthon, de nem az igazi. csak idő pocséklás.
-
Tyer
őstag
válasz
westcoastog #2914 üzenetére
Mivel láttam, hogy iylen 2 km-ekkel apellálsz, ne lepödj meg, hogy ez van... Mikor én is 2-3- mat futottam, én is haltam meg... Szerintem fokozatosan kéne elkezdened futni. Irom is, hogy mit értek ez alatt:
Eddig 2 km ha jol emlékszem 11 perc volt.
Hát akkor fuss 2 km-t 15 perc alatt, aztán 14,5 alatt, aztán 14 alatt. Aztán fuss 3-mat 22,5 alatt, aztán 22 alatt, aztán 2-t 13 alatt, és igy tovább...
Nekem 10 km volt a cél 1 óra alatt.
Elsö futásnál 45 perc alatt 2x kellett megállnom a 6,5 km alatt.
Végül 1:35 alatt futottam 15 km-t... Vagy 3 honap volt.Jelenleg cardió miatt mozgok, teremben 20 perc alatt 2 km , szabadban 50 perc alatt 6,5.
Se nyál, se takony... -
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog #2914 üzenetére
Futás közben alap, hogy megindul a nyálkatermelés. A focisták is ezért köpködnek ezerrel. Az első párszáz méteren alig kapok levegőt rendszerint, addig tart, mire a sok por meg genya kipucolódik a légutakból, de utána jobb.
A lélegzetvételnél figyelj oda, hogy orron be-szájon ki. Egyenletes legyen, ne kapkodj, igazítsd a lépteidhez. Nekem pl a 3 lépés alatt beszív, 3 lépés alatt kifúj ütem az általános, de nyilván az oxigén szükséglethez igazítom az ütemet. Ha gyorsítok, vagy dombon futok, gyorsítani kell az ütemet, 2 lépés be, 3 ki, aztán 2 be, kettő ki és így tovább. Nyilván ha már nagyon szapora az ütem, akkor nem tudsz mit tenni, lassítanod kell, de egy ideig nagyon jól kordában lehet tartani így a légszomjat. Hozzá nyilván figyelni kell az egyenes tartásra, mert begörnyedt mellkassal nem tudod teleszívni a tüdőd levegővel, ami ront a hatásfokon.De egyébként újabban elkezdtem kísérletezni. Megpróbáltam gyomorlégést alkalmazni futás közben. Arra lettem figyelmes, hogy több energiát vesz ki belőlem, de a lassabb ütemezés ellenére valahogy jobban ellát levegővel ez a technika. Lehet érdemes lenne áttérnem erre.
------------------
Üvölt a metál, megittam egy duplakávét. 6-kor edzés, ma kikészítem magam.
-
RBJ
addikt
Na most én is megvagyok lőve. Múlt héten kihagytam minden edzést. Megfázás vagy infulenza szerű valami.
Na de most elég jó idő van, így is egész nap kint fagyoskodok nehogy már az edzést is hidegben, sötétben nyomjam.
Gyorsan néznem kellesz valami termet ahol lehet edzeni sajáttestsúlyosan. -
westcoastog
veterán
Na hát ez a futás téma hanyagolandó lesz itt, kimegyek a hűvösre, megfúj egy kis szellő, nem elég a porallergia, ettől elkezd patakban folyni a taknyom, nem győzöm fújni az orrom meg köpködni, aztán 500 méter után meg megfulladok.
-
kolosanyi
veterán
Majd mindenképp fogom. Lassan ideje lesz.
-------------------------
Megjött az MR lelet elemzése. A 4-es, 5-ös csigolyánál elvékonyodott a porckorong. Még nem szakadt ki a fal, de a benne levő kocsonyás anyag már nyomja az ideget, ezért a fájdalom. Érdekes, hogy mióta nem súlyzózom, csak saját súllyal nyomom, enyhült a fájdalom, nem is kicsit. A rendszeres hidazás miatt pedig érzem, hogy folyamatosan erősödik a hátam és javul az állapotom.
-
dokee78
félisten
Hát elég rég voltam erre.
Igazából elszállt a lelkesedésem.
Kiderült,hogy "selejtes" a szervezetem.
Lapos hát,kisebb suszter mellkas. (Úszni nem tudok)
Így sajnos nem tudom van-e értelme folytatni.
Először azért tisztázom:
Nem az egykezes fekvőtámasz és húzodkodás volt a cél,csupán egy sportosabb test.
Ha van esetleg ellenérv,vagy valakinek ismerőse aki így ezekkel a problémákkal is ért el eredményt az ne tartsa magában.A motiváció megmaradt.
Köszönöm előre is.
-
brownus
veterán
WTF??
-
kolosanyi
veterán
Mai edzés: teljes testes, fegyenc 5 gyakorlata, kivéve kézállás. Azt most nem akartam, mert elfáradt már a vállam nagyon. Követtem a nem rég megkezdett progressziós modellt, metronómmal mértem a lassú, 2-1-2-1-es ütemet. Volt benne robbanékony sorozat is, kettő fekvőnél, illetve nem guggolást csináltam a végén, hanem guggolásból felugrás tabata protokollban. Most olyan a lábam, mintha ólomba öntötték volna.
-
brownus
veterán
válasz
westcoastog #2906 üzenetére
az
http://playhard0.tumblr.com/post/66997424028/petzlponi-4bakancs-philippe-ribiere
az ilyen emberek tudnak igazán motiválni! -
brownus
veterán
nem rossz...legyen mondjuk egy év a célig
-
brownus
veterán
ide is, elfér sztem
30 guggolás egy jegyért cserébeszerintetek hány ember tudná megcsinálni?
-
kolosanyi
veterán
Na, megvolt a 6 week training + fegyenc, 2. edzés. Fekvő, húzódzkodás, híd, térdfelhúzás függeszkedésből, guggolás köredzésben, metronómmal tartva a 2-1-2-1 ütemet (fekvőnél nem ment végig ilyen lassan, főleg az utsó és a 3. széria volt gyorsabb). Utána 2*30 sec kézállás falnál, 2*30 béka, 2*30 palánk rávezető fekvő tartás. Baromi jó kis edzés volt, jól is ment, érzem is mindenem, egyszerűen jó volt. Még ilyet.
-
RBJ
addikt
válasz
westcoastog #2900 üzenetére
Napi két liter mézes, citromos, gyógytea van, sőt vasárnap óta esti nagy fej hagyma kompletten be megyen vacsi mellé és eddig sehol semmi.
Sőt csülkös bablevessel kombinálva el lehet képzelni a napomat és estéimet.
Húzat van naa!Asszonytól kaptam biztos el. Na legközelebb nem puccilkózók vele annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Mobil flották
- További aktív témák...