Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
Na,hát azok kedvéért akik nem voltak ott egy kis élménybeszámoló a szombaton megrendezett kis összejövetelünkről.
Tiszteletét tette Achill3uS,Over@locker,Johni5,CosmO_O,Alpi,Toyone,Northsys és jómagam
A hangulat hibátlan volt,ki több ki kevesebb sikerrel vészelte át a napot,hardver viszont egyet sem öltünk meg a kb 130 liter nitrogén elpacsálása közben
Én főleg AMD rendszerrel készültem,amihez a Gigabyte jóvoltálból kaptam kézhez egy 990FX Gaming csúcs AM3+ lapot viszont a bios kiforratlansága miatt ez a próbálkozásom hamar szétszedésbe torkollott,így a jól bevált,beton stabil Asus Crosshair V formula lappal folytattam a kísérletezést.Ennek eredményei úgy alakultak,hogy Over hathatós segítségével megjavítottuk a hazai max cpu-z mhz rekordot bő 150mhz-cel,így 8187mhz-et elérve.
Illetve korábban felállítottuk az 1 cpu-s AMD Hwbot prime global első helyet 7600mhz 8c/8t ...
Előttem csak 2 illetve 4 cpu-s rendszerek ..

Mindannyiunk nevében mondhatom hogy nagyon jó hangulatú esemény volt,sok szervezés után,alig várom a következőt

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs