Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma végre elmondhatom, hogy egy sikeresnek mondható benchelésen vagyok túl.
Az eredményeken még van mit javítani, a cpu úgy tűnik alkalmas is lesz erre. A kontakt is megfelelő lett, így -140 -150°C-on gond nélkül futottak a tesztek. Amit eddig megfelelő eff-nek gondoltam hwbot prime, az most jól megszívatott. 5 különböző verziót próbáltam, de egyik sem adta a megfelelő effet, pedig az órajel megvolt hozzá. Egy eredménnyel sikerült rekordot javítani, feltéve ha ebből nincs backup-ja Achill3uS-nak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezekkel az eredményekkel kívánok többek közt Boldog Új Évet minden kedves OC-s barátomnak, ismerősömnek.
Frekvenciára fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az eredményeken még van mit javítani, a cpu úgy tűnik alkalmas is lesz erre. A kontakt is megfelelő lett, így -140 -150°C-on gond nélkül futottak a tesztek. Amit eddig megfelelő eff-nek gondoltam hwbot prime, az most jól megszívatott. 5 különböző verziót próbáltam, de egyik sem adta a megfelelő effet, pedig az órajel megvolt hozzá. Egy eredménnyel sikerült rekordot javítani, feltéve ha ebből nincs backup-ja Achill3uS-nak. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)