Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezittketto
tag
Köszi srácok. Sajnos nincs több információm, mert csak telefonon vázolta nekem a dolgokat.
Ráadásul nem egy szerelgetős típus.
Akkor -ha jól értem- csak a kábeles megoldás működhet itt tutira.. -
ezittketto
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm érdeklődik, hogy van-e megoldás arra, hogy 15 méter távolság és 3 betonfalon keresztül, wifin mehessen a net..
Tudtok erre valami megoldást?
powerline elvben nem működhet, mert nem egy áramkörön vannak.. -
ezittketto
tag
Tuti amúgy, hogy az a hülye Álommeló című műsor ihlethette..
-
ezittketto
tag
Szó volt itt a kocsitakarításról..
Tudtok esetleg itt pesten olyan autómosót, ahol viszonylag korrekt áron belső takarítást lehetne csináltatni? -
ezittketto
tag
Fókusszal mi lett?
-
ezittketto
tag
Bocsánat.. Nem az volt a célom.
Mit szedsz rá? Én Covercard-ot.
És van gyógyszervágóm, amivel simán felezem -
ezittketto
tag
válasz
blueboi69 #145027 üzenetére
Tudom, hogy rettentően soká válaszolok, de sajnos igencsak lemaradtam a visszaolvasással...
Szóval nekem is volt ilyenem és szintén akkor, amikor elkezdtem szedni a vérnyomáscsökkentő gyógyszert.
Én nagyon beszartam és le is szaladtam az üzemorvoshoz, aki azonnal beutalt a szemklinikára, ahol megállapították, hogy 'szemi' infarktusom volt és büdös nagy mákom, hogy továbbvándorolt, mert különben simán megvakulhattam volna azon a részen..
Elküldtek ezer féle vizsgálatra, hogy ennek okát kikutathassák, de én inkább úgy döntöttem önkényesen, hogy azon nyomban lefelezem a kapott gyógyszer mennyiségét.Azóta (~4éve) hálistennek nem jött elő és a gyógyszermennyiség is elegendő lett a vérnyomásom normál értéken tartásához.
-
ezittketto
tag
-
ezittketto
tag
-
ezittketto
tag
válasz
eattila #144600 üzenetére
Ez az általam említett két opciót (szopás és tologatás nélkül), hogyan oldod meg?
:
- kirándulni szeretnék hegyes dombos tájakra: a megfelelő rásegítést beállítva fel tudok menni akár a Hármashatár-hegy tetejére is ha úgy tartja kedvem.
- messze mennék, de lehet, hogy a végére elfáradnék: kis rásegítéssel, vagy anélkül, energiatakarékosan eljutok valahova és több rásegítéssel visszajutnék kényelmesen. -
ezittketto
tag
válasz
eattila #144571 üzenetére
Kicsit utánaolvastam.
A gázkaros az a harmadik típus (van, hogy opcionálisan kapsz hozzá olyat, de az nyilván cheat), ezt hívák e-bike-nak , viszont
Létezik pedálszenzoros és nyomatékszenzoros elektromos kerékpár. A pedálszenzoros típusnál a motor automatikusan bekapcsol, amikor a pedál mozgását érzékeli, míg a nyomatékszenzoros elektromos kerékpárokhoz szükség van egy bizonyos erő kifejtésére a pedálon ahhoz, hogy a motor működjön.
És itt lehet állítani a fokozatot is, hogy mennyire segítsen rá, vagy akár ne is segítsen, mert mondjuk takarékoskodni akarsz az akksival, vagy ugyanúgy edzésre használnád a bringát, mint egy hagyományosat. Úgyhogy nekem ez tökéletesen megfelelne egy csomó esetben:
- edzenék: kikapcsolom a rásegítést, nyomom, mint süket a csengőt.
- kirándulni szeretnék hegyes dombos tájakra: a megfelelő rásegítést beállítva fel tudok menni akár a Hármashatár-hegy tetejére is ha úgy tartja kedvem.
- messze mennék, de lehet, hogy a végére elfáradnék: kis rásegítéssel, vagy anélkül, energiatakarékosan eljutok valahova és több rásegítéssel visszajutnék kényelmesen.
-melóba járás: rásegítés ON, lófing tekeréssel, izzadságmentesen és kényelmesen megérkeznék vele a munkahelyemre.Úgyhogy abszolút nem tartom én ezeket haszontalan jószágnak.
@zetor2000 Hát igen.. az árukkal tisztában vagyok én is és kb. ez az egy tart vissza, hogy szert tegyek egy ilyenre..
-
ezittketto
tag
válasz
eattila #144213 üzenetére
Bocsi, hogy ilyen régi dolgokra reagálok, de még csak most tartok a visszaolvasásban itt
Én még nem használtam/próbáltam e-bike-ot, de ha jól tudom abból is kétféle létezik, pedál- vagy nyomatékszenzoros.
(Te melyiket próbáltad amúgy?)
És én úgy képzelem el, hogy utóbbival pl. simán el lehet fáradni ha ugyanazzal az intenzitással tekersz, csak nyilván sokkal gyorsabban tudsz vele ugyanannyi erőkifejtéssel haladni..
Rosszul gondolkodom?!
Én azért is gondolkodok egy ilyen bringa vételén (ami amúgy a felsorolásodból hiányzott), mert akkor olyan helyekre is el tudnék vele jutni, ahová egy normál bringával eszem ágában sem lenne elindulni, pl. Hármashatár-hegy teteje, vagy egy nagyon nagy szögű és hosszú emelkedő. Mert ugye nem meghalni szeretnék, hanem egy jót bringázni. -
ezittketto
tag
-
ezittketto
tag
válasz
Jahno #143194 üzenetére
"Ezt havercaj játszotta el egy Golffal, hogy occsó volt, occsó volt, nem költött rá, aztán kapott 600ezres meg egy hasonlóan nagy számlát,..."
Ez hol vethető össze az általam felhozott példával
Nyilván ha nem költött rá, akkor ne is csodálkozzék. Az ilyen ember kapásból balfék (már megbocsáss) -
ezittketto
tag
válasz
Jahno #143192 üzenetére
Nem olvastad tovább?
Pont az a lényege a példámnak, hogy a végére nem egy 500ezres szarod lesz, hanem egy számodra kétmillióba kerülő, de faszán rendbehozott autód, amit még sokáig használhatsz, ami minden általad támasztott igénynek jobban megfelel (hasmagasság, pakolótér, tudjatököm) -
ezittketto
tag
válasz
Jahno #143187 üzenetére
Félreérted. Nem a Seathoz viszonyítva 2,5 az az X!
Konkrétabban leírom, de nyilván ez a saját autóra szánt keretértéken belül más és más lehet a végeredmény.
Mondjuk ha van rá 2 milliód, akkor veszel 500E Forintért valami rozsdamentes!! "szart", rálocsolsz kapásból 1,5 milliót és ezáltal 2M-ból lett egy b@szó használt autód, amit a szerelőd is jóváhagyott. Így azért igen kicsi lesz rá az esély, hogy "a 11. hónapban nem esik be rá újabb 0.46X költség" ráadásul így számon is kérheted az ördögöt, hogy ez akkor most mi a franc.
Ez így messze nem az a kategória lesz, mint amiket a példáidban leírtál, hogy valaki által behozott, az isten tudja milyen állapotban lévő bármi megy tönkre hirtelen a nemvárt hibáktól gallyra, vagy a kokány javításokkal itt-ott, tűzoltói hozzányúlásokkal javítgatott szirszarok. -
ezittketto
tag
válasz
Jahno #143178 üzenetére
Csak egy vad elgondolás, hisz fogalmam sincs mennyi lenne rá a kereted.
Veszel egy nem rozsdás!! (ez azért egészen könnyen megállapítható/felmérhető), a számodra megfelelő hasmagassággal és csomagtérrel rendelkező bármit használt "szart" mondjuk X összegért és úgy számolsz, hogy azonnal be- és megvizsgáltatod ezzel a szakembereddel az állapotát és ráköltesz abban a pillanatban mondjuk még 1,5X-et, hogy baba állapotba kerüljön. Tehát - a Seat helyett - 2,5X-ből van egy, a mester által is hibátlannak nyilvánított autód és jársz vele boldogan.
Ez nem lenne opció? -
ezittketto
tag
válasz
Jahno #143172 üzenetére
Nem tudom. Nekem is baromira soknak tűnnek azok a számlák és a rajta szereplő összegek, amiket itt látattál többször is velünk.
Pl. valami nagyobb teherbírású, emeltebb futóművel rendelkező gépjármű, amivel azt a sok cuccot, amikkel járkálni szoktál nyugodtabban hordhatnád szerteszét..
A saját példámat csak azért nem hozom fel ellene, mert a te felhasználásodból nézve teljesen irreleváns lenne, de basszus! 3éve összetörték az előző autómat, ami helyett a roncsérték árából vettem egy 22 éves valamit és esküszöm, hogy azon kívül, hogy az elején vettem hozzá négy új gumit és lecseréltettem a vezérlést, a kopó fogyókon kívül csak benzinre költöttem és napi szinten járok be vele dolgozni.
Új autóban nem gondolkodnék a helyedben szerintem.
Nyilván rizikó minden használt autó vásárlása ( Samott példájából kiindulva, akár egy újé is ), de amennyit te már erre ráköltöttél - érzésem szerint - egy használt valami, fullra átvizsgálva/minden hibáját feltárva és mindent felújítva/kicserélve is kijött volna belőle. -
-
ezittketto
tag
válasz
eattila #141269 üzenetére
Szégyellem, de még így sem tiszta..
El tudnád magyarázni, mint egy ötéves kisgyermeknek, mondjuk egy konkrét példán keresztül?Szerk.: Én példának a főpolgármester szóval próbáltam megfejteni.
Először idézőjelek nélkül próbáltam, akkor mindenféle ragozott formában is megtalálta a szót ezért ~1,5M találat keletkezett.
Aztán idézőjelekkel, akkor ez lefeleződött.
Aztán kipróbáltam az intext verziót, de úgy már közel kétmilliós lett a találataim száma, pedig azt hittem, hogy az lesz a kisebb halmaz. -
ezittketto
tag
Bevallom ezt nem teljesen értem, hogy miben különbözik egy egyszerű google keresésnél:
-
ezittketto
tag
Mik nem futnak az emberrel szembe fb-ozás során..
-
ezittketto
tag
válasz
-NoVa- #140888 üzenetére
Ezt régen valakinek az apja maxolta ki, aki a használtan vett telefonon sem cserélt háttérképet, az előző tulaj családi fotója maradt rajta amíg csak működött a telefon. Ezt a szintű laza beleszarást szerintem még csak érintő pályára állva közelítem, de még nem vagyok ott.
-
ezittketto
tag
válasz
-NoVa- #140850 üzenetére
Én se akartam, de végül 'belekergettek'
De azt kell mondjam egyáltalán nem bántam meg, mert költésfüggően egy csomó visszafizetéssel jár, ami által a hó végén nemhogy negatív, hanem pozitív lesz a mérlegem.
Pl ilyenek miatt:
A dátum témával meg nincs gondom, mert egy hónapod van rendezni az adott költést. -
ezittketto
tag
-
ezittketto
tag
válasz
npera #140392 üzenetére
Erre mi az észszerű magyarázat?
nekem is furcsa, de ennek okán javítva
-
ezittketto
tag
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest