Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Strandido wellingtonban.
-
BobaHWSW
aktív tag
Tegnap fotoztunk aztan Helen elokapta a 100-400 canon L lencset... elkerekedett a szemem azert. Aszonta szeret allatokat fotozni.
-
BobaHWSW
aktív tag
Lattam mar
Igen ez uj feature. En is vagok most egy videot es kikene talalni hardware update nelkul van e ilyen.
Uj gumikba beleraktam 400kilometert de eddig nem jonnek be. Csuszos, de lehet meg csak nem jarattam be elegge foleg az oldalat. Dunlop sportmax roadsmart 3 lett vegul.
-
BobaHWSW
aktív tag
Oszinten szolva idot akartam sporolni. A magyarazkodas es a de..de..de... nem tetszett. A motoros megjegyzesere irtam is, hogy jogos. Tenyleg az.
A tema amugy nem szent. Evi 20+k kilometert elautozok hobbibol mert miert ne alapon. Ha mar lud legyen kover, a masfel tonnas 2.5literes awd suv valoszinuleg nagyobb pazarlas mint egy takarekos kismotor ami valoszinuleg legkisebb fogyaszto az egesz forumon. Tippre az elektromos autonal is gazdasagosabb. 4liter szazon az nem para.
A stilusban is igazad van. Viszont tenyleg egyaltalan nem erdekel.
es ot se erdekli amit en irtam. Gondoltam felesleges karaktercsepelni es magyarosan egy ket elejtett karomkodas csak izt ad a dolgoknak.
Vagy csak izles kerdese.
-
BobaHWSW
aktív tag
"Azt hiszem, régen láttál hazai árakat és boltokat."
Ez egy eleg sokszor visszatero kritika volt ugy erzem ram az elmult par oraban.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
WiZARD #97489 üzenetére
Ennyi erobol valaszolhatok is.
Nem kulonosebben zavar. Nem akkora aranyban draga az aram mint amekkora aranyban tobbet keresek. Jobban zavarna, ha magyarorszagi fizetesbol kene magyar aramszamlat fizessek.
Igen, gyakran egetem a benzint. 3-4havonta leugrok par hetre. Eddig kb 25-30k kilometert tettem meg lent. 100% hobbi.
-
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
WiZARD #97484 üzenetére
Jogos!
A 700ccmes motoromra pont 4szer annyi a regisztracios ado mint a 2.5literes Suvomra, 3szor annyi a biztositas es 5szorose a baleseti biztositas. Tudja jol az allam, hogy ez egy karos es felesleges hobbi szoval szenne is van adoztatva. Es orommel fizetem is az extrat. Viszont ugy erzem a pelda kicsit melle lo mert tovabbra is az ujzelandi gazdasagot erositem.
Megjegyzem probalj meg biciklizni elvezhetoen egy olyan varosban ahol 36kmh az atlag szelerosseg, bringautvonalak gyakorlatilag nincsenek es elektromos auto vagy motor a hobbi mert a toltes maga kihivas. Amikor utoljara beszeltem szuleimmel akkor csak 12szer kerult tobbe egy kW aram mint Kaposvaron.
Meg a deli sziget ahol tablakon van kiirva, hogy a legkozelebbi benzinkut 230kilometerre van es most tankolj. Pont jo lenne az elektromos auto. Nehezebb autot tolni jobb.
Amugy vicc kedveert, nem amugy mostanaban vetodott fel, hogy az akkulban hasznalt anyagok es gyartas miatt lehet, hogy az elektromos auto hosszutavon karosabb?
-
BobaHWSW
aktív tag
Hm, ok!
(Amugy koszonom a korrekt hangvetelu reakciokat!) -
BobaHWSW
aktív tag
válasz
Samott #97477 üzenetére
Elso resz: ok, ertem.
Masodik: nem kifejezetten a magyarokat akartam kiemelni. Sot, a nyugat europaiakat talan jobban kene leszidjam mert ok jobban megengedhetik maguknak. De attol meg ugyan az. Ha mindenki egy szinttel lejebbi orszagot, piacot tamogat... elobb utobb ez nem oli meg a sajat orszagat?
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
blueboi69 #97475 üzenetére
Csak par kerdes es akkor abbahagyom.
Miert volyak emberek a kinai vakcina ellen? Utana miert melytorkozzuk a kinai dolgokat mindenhol mashol? Miert jo, hogy kilora megveszik az orszagokat?
Ha a penzed kimegy az orszagbol azt elobb utobb erezni fogod. Ha nem te akkor a szomszedod. Gondolom orulsz amikor indiai sir yes sir supporttal kell beszelni. Kb ugyan ez a dolog, csak felfele fog lepekedni.
Azzal tenyleg semmi baja nincs az embereknek, hogy 5ezer kilometerrol rendelj egy 1dekas csomagot? Tekintsunk el attol, hogy olcso a dolog, esetleg jo, esetleg pont az kell es az nelkul nem tudsz elni. Szerintetek tenyleg jo, hogy szorjuk ki a penzt arra, hogy vackokat vigyunk korbe a vilagban repuloket es hajokat megtomve amik csak szennyezik a foldet?
Mitol jobb braziliabol behozni az almat mint otthonrol es akkor a Jozsibacsi fel is kotheti magat mert megszunt a megelhetese.
Valoszinuleg esek first world problemek a reszemrol es biztos beleesik az eso az orromba.
-
BobaHWSW
aktív tag
Igen es a nagyker adozik amibol remelhetoleg lesz tb esetleg ut vagy a nagyinak hamvasztani valo. Meg mondjuk Helyi Janosnak lesz allasa. Aki utana elmegy JonesChez vagy kihez fogat csinaltatni vagy mittomen itt meg ki mindent rak bele a kozosbe. Masik esetben meg erositjuk a foldnek jelenleg tala legkarosabb gazdasagat. Hajra.
En orommel fizetek felarat a sajat gazdasagomba fizessek ne csingcsungnak akik mar a masodik orszagot ahol elek (vagy3? Kanada uk ujzeland) kurjak veresre kb millio modon.
En spec nemtudom elfogadni a fenti indokokat de ez van. Az indokok jok. Csak elobb utobb kifogunk futni belole.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
eattila #97468 üzenetére
Helyes.
Elnezest. #unpopular opinion kovetkezik.
Faszert kell ezer kilometerekrol rendelni minden szart? De tenyleg.
Ha valamit csak es kizarolag azert veszel meg mert olcsobb, akkor az szerintem nem _kell_.
Vegyed otthonrol, vagy ne vegyed, vagy mondjuk alapbol ne szallittasd rohadt messzirol es amugyis ha lehet inkabb egy kozelebbi gazdasagot tamogass ami peldaul nem megy ellene mindennek amiert egy modern demokracianak kikell allnia.
Elnezest, de kb kina bekaphatja.
#support local vagy mi a fasz.
Elnezest.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nova, Bujdi. Kulon koszonom a melos poenokat.
-
BobaHWSW
aktív tag
Meglett motorra az uj gumi. Dunlop sportmax roadsmart 3. Holnap megyek beavatni. Kivancsi vagyok milyen lesz. A szerviz tulaj es a csoka aki kihozta is mondta, hogy vigyazzak vele mert nagyon mas mint amim elotte volt (michelin pilot road5). Tesztek alapjan ez a gumi oldalan kicsit jobban birja a hajtast mig a tetejen kemenyebb es tobb kilometerre jo. Kiderul.
Artipp egy 700ccmes 20k kilometeres moci szervizre gumikkal?
(tipp: ennyibol a kocsim is szervizeltek volna. Yamaha markaszerviz mondjuk)
-
BobaHWSW
aktív tag
Random kepek, hogy szinesitsem kicsit a topicot.
(remelem a minoseg nem borzaszto... ott a hold!)
macska teszi amihez legjobban ert.
ezt meg nemtom felrwktam e mar vagy csak akartam.
Ma hozzak vissza a motort. Aszonta csoka, hogy legyek kulonosen ovatos. Marha sokmindent csereltek a motoron, nem csak gumikat es valtozni fog picit az erzet. Kivancsi vagyok.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
blueboi69 #97083 üzenetére
Igen!
Regivel azota semmi kontakt. Ugy valtunk el, hogy par honap mulva check in mert amugy erdekelne, hova jut az eletben. Egy nagyon szeretheto es borzaszto kedves emberrol van szo amugy. Ot sajnalom.
1: linkeltrm youtubeot eliasnak. Nezd meg.:D
3: oh, naked mocin huzom az oldalat.:)
4: en is, trailer eleg kiraly! -
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Tegnap megneztuk az eredeti Topgun filmet. Kollega pilota bordzsekiben jott ahogy illik. 3 dolog.
1: a film meg mindig marha jo, a borzasztoan kemeny meleg hangulat ellenere is.
2: kell bordzseki.
3: kell egy sportmotor is.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nemvagyok superbike kedvelo de azert nyaladzani jo.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
-NoVa- #96744 üzenetére
Csinalok majd fotot onnan is. Szerintem egesz jol lelett nehol daralva a cucc.
Node. Kerdes. Vajon magasabb nyomason kene icipicit hasznaljam a gumit ilyenkor? 36psi hatul es 32 elol ami a swingarmra van irva viszont en nehezebb vagyok mint az atlag japan kiscsoka. Feljebb kene tolnom? Vagy az meg mashogy art.
-
BobaHWSW
aktív tag
12k kilometert birt a michelin pilot road 5 hatul a motoron. Rip.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
-NoVa- #96590 üzenetére
Ujzelandon a kresszben, tvben, radioban es plakatokon is ugy hirdetik, hogy nem a bringast kerulod ki hanem a bringast aki a foldon fekudve "ul" a bringan. Es itt 1.5 a megkovetelt es a bringautnal sokhelyen dupla 30centi tavolsagra levo vonal van, hogy extra safety zonat kapjanak.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
eattila #96582 üzenetére
Par (nekem) kenyesebb dologra mar rakerdeztem nala mirol mit gondol. Nem szereti BLMet, es szerinte is a lo tuloldalan van ez a nagy egyenlosegeskedes. Politikai huzasunj is hasonlo.
Meloval is asszem jol elvan. Nalam magasabb rangban van.
Gyereke nemlehet en meg sztem nem is akarok.
Allatbarat es erdeklodve hallgatja a kanadai sztorikat es megnezne akar maganak. Van londonban lakasa de gondolkodik nem artana nezni valamit errefele.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
blueboi69 #96507 üzenetére
Nem igazan szep a tortenet. Parszor talalkoztam kolleganommel sok masikkal egyutt, aztan volt egy filmnezos este itt egyszer meg naluk. Utana kollega kerdezte aki bemutatott neki, hogy na mivan, randizunk? Mondtam neeem, kizart... vagy de? Megkerdeztem delelott, hogy ez randi volt e es ha igen, akkor lenne e kedve este egy normalisabb randihoz. Igent mondott. Ebedidoben elbucsuztam a kiwitol. Igazandibol amint tudatosult bennem, hogy szurke zonaban jarok tisztaznj akartam a dolgokat.
-
BobaHWSW
aktív tag
Lemaradtam valamirol elmult par napban/hetben?
Kiwi akcentus helyett most Del Londonit hallgatok heti par napban munka utani szorakozas kepp. Kollega. Meglatjuk megegetem e magam.
Ugyanitt repjegy es szallas elado Agusztusban Queenstownba miss Ex Kiwi Boba es Mr Boba nevre.
-
BobaHWSW
aktív tag
Bringahoz nemtudok szolni, motoron ha 5fok korul van akkor azert mar kemenyen beoltozok az alatt pedig ki se tolom a garazsbol mert nincs ertelme. Van nyari (ujzelandi nyari szoval 25fok) oszi es fogjuk ra teli szettem meg keztyubol 3 de amikor napos az ut aztan egy hegy arnyekaba kerulok ott fel perc alatt jon a cidere.
-
BobaHWSW
aktív tag
on a brighter note - https://www.youtube.com/watch?v=8HZ4DnVfWYQ
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
Apukam elfogadta az AZt, anyukam pfizert kapott. Mellekhatasok nem voltak, kb egy hete kaptak meg. Mindketto 60+ es anyukam halmozza az extrakat sajnos. Majd kapjak a masodikat is hamarosan remelhetoleg.
Dumaltam haverral Vancouverben. Innen Ujzelandrol valahogy egeszen szurrealis latvany az egesz.
most volt zenei fesztival meg utcai partik stb.
Annyi "megszoritas" van, hogy bekell csekkolj egy mobil appal barhol jarsz contact tracing miatt. A qr kod mindenhol kint van es a legtobb helyen figyelmeztetnek, hogy nincs checkin nincs bejoves. Plusz az app tud valami blututos proximity dolgot is.
Jah, meg limitek vannak a boltokban. Alap dolgokra 2 vagy 4, extrabb dolgokra 10. Megiscsak sziget, ha hirtelen beut valami nehogymar kifussunk a budipaporbol, he!
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz
Samott #94269 üzenetére
Itt csak 15% a gst(áfa) a legtobb dologra. Az segit. Most kicsit olcsobb amugy. Nyaron dragabb amikor tobbet mennek az emberek. A legtobb amiert tankoltam az 2.63nzd (565huf) volt. Plusz vannak kutak ahop van 98as illetve a legtobb kutnal van 91es de attol kiraz a hideg.
-
BobaHWSW
aktív tag
~520huf a 95os atlagban a minosegibb kutaknal itt. Varosvan 12+ litert megeszik rav4 alattam varoson kivul 8.5-9el beeri. Motor az megelegszik 5.5-6literrel szazon de van, hogy egy nap belerakol 300-400kilometert.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na uj ssd gepbe pattintva. Bakker de szeretem windows10et. Win nt4 meg 95-98as idok miatt gorcsbe randul a gyomrom windows installra gondolva. Utobbi par evben ujrainstallok marha gyorsak es egyszeruek. Windows kapasbol ugy indult felismerte az alaplapom, az felrakta az asus cuccot, az lehuzta minden eszkozhoz a legujabb dolgot, nvidia panel alapbol legujabbal indult, windows updateknek fel orara ra kellett egy restart es kb ennyi. Belogolva settingjeim is meglettek es minden siman ment es minden elsore mukodott. Kiraly dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest