Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #89095 üzenetére
Kinguinra van 5% kód is, aki vett már ott valamit az keresse meg az email fiókjában, promócióban vagy a kéretlenben van.
Gta V egyre jobb amugy már németben meg ausztriában cenzúrázott játékot adnak ki. left4 dead 2-ben megismert német srácok irták.
-
maross
nagyúr
válasz
En csak 2.02-eset latok shield nelkul.
-
bul07
nagyúr
válasz
Adóval 1.27€, de valamiért nekem még 0,44€ felszámol
-
maddionmax
senior tag
XCOM Enemy Unknown (Steam Key) Kinguin - 1€
Aki lemaradt a GMG-s osztogatásról, most pótolhatja olcsón.
-
-
Dilikutya
félisten
Az Underground 2 fut Windows 7-en, egy baja van, hogy 16:9-es képarányt nem támogat. A Porsche 2000 is fut, abban van widescreen. A Hot Pursuit 2-ben is, de annak a próbált laptopon gondjaik akadtak a környezet textúráival, de ez lehetett az IGP vagy a drivere gondja is, Intel IGP-ről van szó. Érdekes, későbbi NFS-ekben sincs widescreen. Remélem én is, hogy jönnek még ilyen játékok.
-
reelc
veterán
válasz
#79621120 #89086 üzenetére
Remélem sikeresek lesznek ezek a játékok is. Ha elégedett lesz a GoG, és a kiadó is, esetleg más kiadó is elgondolkodik, hogy bele kellene ölni egy kis pénzt pár régi játékba. Legyen digitálisan letölthető változata, és fusson újabb oprendszereken. Milyen jó lenne mondjuk egy Freelancer, egy Soldier of Fortune, esetleg egy NFS: Underground 2?
Még lehetne folytatni a sort...
-
tomsolo
addikt
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #89084 üzenetére
A visszaszámláló szerint újabb adag Lucasfilm / Disney játék várható .
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #89076 üzenetére
Engem nem bánt a pixel, azok a grafikai tuningok meg olyan sokat nem tesznek hozzá. Az ellenségek egyikben sem lesznek szebbek. A Quake 1-hez csak olyan van, ami lecseréli a környezet textúráit, és rátesz pár effektet. A Quake 2-höz is van ilyen, de kevésbé látványos. Quake 3-hoz meg semmi. Nekem megértek annyit, amennyibe kerültek.
-
törölt tag
Újabb Lucasfilm / Disney játékok a GOG kínálatában :
STAR WARS Empire at War: Gold Pack $11.99
STAR WARS: Rogue Squadron 3D $5.99
STAR WARS Rebellion $5.99 -
marcusa
addikt
Dying Light vásárláson gondolkodik valaki? 4pack-ot vásárolva aránylag jó árban kijönne. 20-21 csgo (tipusstól függ) kulcs-ot vagy 22db Tf2 kulcs-ot eladva a piacon kijön az ára, ez kb 31-32€ lenne fejenként ha ilyen 1,55€-s kulcs árral számolunk. Érdekel valakit?
-
válasz
Csapoati #89069 üzenetére
kinek mi
nekem a százhusz touring event mellé még tíz már semmit nem ad az "élményhez", silverstone-t meg ráadásul gyűlölöm is, a point-to-point verseny viszont kvázi nincs, így az valódi "újdonság" (grid2ben nem játszottam rongyosra a pályákat, meg amugy is elég hosszuak, h ne und meg annyira, ill ne ismerd ki őket annyira) -
-
djculture
félisten
válasz
wjbhbdux #89066 üzenetére
Géptöl függ az egész és nem a hardverek erejétől mert láttam 2 milliós gépen is szaggatni ahol a ruhákat lehet cserélgetni. De a legidegesítőbb az npc-k viselkedése, falakon képesek átmenni úgy hogy eltünnek az egyik oldalon másik oldalon meg előjönnek.. Vagy hirtelen a nő-ből férfi karakter lesz . Sci-finek elmenne ami néha történik
-
djculture
félisten
válasz
birorichard #89036 üzenetére
Unity az mai napig botrányosan bugos
De nem baj már van mittomén hány euroért küldetés dlc megint
Gta V még itt is drága az a vicc majdnem 16 rugó..
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #89061 üzenetére
Összese jött nekik a kickstarter -.-
-
tomsolo
addikt
Dungeon of the Endless - Crystal pack - 7.9 USD, Amazon
-
cskamacska
addikt
válasz
TheProb #89032 üzenetére
Meglepő módon a 7 Days to Die zombis kockulást tudom ajánlani. Szebb mint a többi Minecraft hasonmás, harcrendszere is lényegesen jobb(mind a közelharc, mind a fegyverek használata egész kellemes), random generált tájak óta már a tárképet sem lehet annyira betanulni, építkezés része egyre kifinomultabb, egész sok dolgot lehet már fabrikálni. A szerver indításakor részletesen be lehet lőni a nehézséget, van szerver ahol csak békés építkezés folyik, más PVP szerveren garantáltan előbb kapnak el zombi kutyák falkái mint az ellenséges játékosok.
Szerverkereső még mindig puritán és gagyi, de egyébként egész tűrhető zombis-túlélős játék lett belőle, és már a tartalommal sincsenek komoly gondok.
No meg télennyáronARMAHÁROM.
Továbbra is tartom, aki anno a DayZ-be fektetett Arma 3 helyett, az most szívhatja a fogát. Nem is feltétlen azért, mert az Epoc már most jobb mint a DayZ standalone, hanem azon egyszerű tény miatt, hogy mikor a zombis-túlélős őrület tovaszállt, az Arma még mindig ott lesz, mint a legkomolyabb csattogós bakancsos coop FPS, és továbbra is futószalagon érkeznek majd hozzá a jobbnál jobb modok és kiegészítések.
DayZ meg marad mindörökre az ami 3 éve is volt, korlátolt PVP newspawn lövölde zombis háttérrel.tomsolo: Void Destroyer-el vannak már tapasztalatok? Jónak néz ki, de jól nézett már ki 3 éve is Kickstarteren, azóta sem láttam többet belőle.
Viszont az jópofa, hogy majdnem annyiba kerül most, mint a legkorábbi támogatóknak.
-
tomsolo
addikt
Sir, You Are Being Hunted - 3,49 EUR
Void Destroyer - 9.99 EUR
btw: érdekes mintha a humblis ár pont vmi benyelt áfával lenne jobb mint a steames jelenlegi
-
válasz
maddionmax #88983 üzenetére
dlc-k is 75%-ot kaptak, 1.5 EUR-t már megér ez a pakk: sprint pack
pont-pont versenyek, amiket kivágtak a grid2 után, h lehúzassanak, mert egyébként szerintem az egyik legélvezetesebb versenyfajta. többi dlc aránytalanul drága és/vagy nem ér semmit (pluszautó? ugyanmár... még 10 túraverseny a meglévő 120 mellé? pf.... alap is tul sok, unalmas, stb)
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #89049 üzenetére
mondjuk kb tök lényegtelen mert alig van pár dolog akciózva és annak is a fele darksiders dlc :-)
-
"Az csak akkor jár, ha első héten megvetted teljes áron, és a HH alkalmával úgy vásároltad újra, hogy bekattintottad, hogy giftként veszed. Ezek mind megvannak?"
Igen megvettem , - és természetesen pipa gift be - és akkor ott volt a másik csomag is az accountomban, sőt ezt megjátszottam egy másik alkalommal is , szintén másik csomag az accountban a hozzá tartozó linkekket, de most sehol sem látom egyiket sem. Létezhet az hogy egy adott időlimit alatt meg kellett volna válnom a plusz-ingyen csomagtól mert törlődik ? Mert másra nem tudok gondolni már.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #89054 üzenetére
Akkor azért nem találtam semmi infót uplay-en róla csak epicbundle-n
-
djculture
félisten
válasz
Hunbeast87 #89054 üzenetére
Ja kerestem és nálunk sehol semmi ...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tomsolo #89050 üzenetére
uplay-en meg
Buy 1, Get 1 for FREE!
The games for FREE are:- Assassin’s Creed IV Black Flag
- South Park: The Stick of Truth
- Far Cry 3
- Watch_Dogs
- Assassin’s Creed Freedom Cry
- Assassin's Creed Liberation HD
- Anno 2070
- Might & Magic Heroes VI Complete Edition
- Assassin’s Creed III Deluxe Edition
- Far Cry 3 Blood Dragon
- Call of Juarez: Gunslinger
- Rayman Legends
- From Dust -
TBT
addikt
válasz
wjbhbdux #88991 üzenetére
Itt csak az e-mail címet kell beírni és ha még jutott kulcs, akkor perceken belül küldik.
+ a PC Gamer is kioszt Pénteken 1000 kulcsot, amelyre már lehet jelentkezni! -
tomsolo
addikt
válasz
Hunbeast87 #89049 üzenetére
Elsőre is értettem, csak megjegyeztem hogy ha már szóba került itt a "33%-os" leárazás...
-
tomsolo
addikt
válasz
Hunbeast87 #89047 üzenetére
Azonos itemből kettőt enged csak a kosárba rakni.
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #89045 üzenetére
elsőre tök jól hangzik, de gyakorlatilag "csak" egy 33% off
-
Hunbeast87
senior tag
GamersGate-en 3-at veszel 2-t fizetsz akció van. A legolcsóbb játékot ingyen kapod meg, ha már három játékod van kosárban, úgy már láthatod hogy mennyi a kedvezmény. Érvényes az olcsó és drága címekre is.
-
szami777
addikt
-
kentucky
őstag
Én behúztam karácsonykor az Arma II: Combined Operations-t (DayZmod miatt) de csak kidobott pénz volt, mert nem fut el normálisan a gépemen..
-
Lackki
őstag
válasz
TheProb #89035 üzenetére
Arma3-hoz is van már Epoch Mod, ami egy sandbox mod és ezt játsszák a legtöbben ebben a stílusban.
Építésről és craftolásról szól az egész a PVE szervereken. Ha PvP, akkor ez csak másodlagos, hiszen mások pofán lövése az elsődleges célAltis/chernarus life az más tészta... az totál más műfaj
ott a barackszedéstől a fűtermesztésig bármit tudsz csinálni. Még rendőr is lehetsz
Battle Royal-t szeretik még nagyon, az meg egy egyszerű hunger games last man standing stílus.DayZ szerintem halott. Iszonyat lassan fejlődik, azt hogy a szarból is tudsz egy újabb szart craftolni amit sose fogsz használni, nem sok értelmét látom. 1 évig tartott nekik egy darab prága teherautót beletenni, és igazából a 12 éves hülye gyerekek játéka lett. Bázis építés nincs, így ha meghalsz, kb mindent buksz.
Arma 3 és arma2 modokat jóval többen játsszák -
TheProb
veterán
válasz
birorichard #89036 üzenetére
be kellett vna húzni kinguinon 3300ért mordort... Csak fel voltam rá készülve, hogy GTA jön jan végén és inkább későbbre ruháztam vna be rá, jól megnyaltam...
(#89037) i2k: No igen, cheatereket nem szeressük..
-
i2k
őstag
válasz
TheProb #89035 üzenetére
Haverom több mint 660 órát játszott már a "DayZ"-vel (most is azt nyomja, a betegszabadságán).
Állítása szerint, rengeteget fejlődött, és még van hová. Senkit sem lepett meg a hír, amikor a fejlesztők közül valaki sejtelmesen 2016-os végleges megjelenést kottyantott el...
A DayZ-ben annyi a csíter, mint égen a csillag, és sokat dupe-olnak is. -
birorichard
őstag
Unity 4200,- FT.
Watchdogs, Shadow of Mordor is egész jó árban van. -
TheProb
veterán
válasz
wjbhbdux #89034 üzenetére
Mondjuk ezek közül pont a Dayz érdekel legkevésbé, meg az picit másabb vonal is, nem? Ott nincs crafting, építés vagy tévedek? Valamint a grafikájától se vagyok elájulva (persze tudom nem az a lényeg benne).
(#89033) eami: Nem a Dayz-re gondoltál?
Vagy megvan a forest csak még nem játszottál vele?
-
eami
veterán
válasz
TheProb #89032 üzenetére
Szerintem egyelőre hagyd őket. Nekem a Rust és a Forest van meg ezek közül. Rust kb 1 éve nem fejlődött játszhatóságot tekintve (persze rengeteg külcsín update jött, meg gyorsabb lett stb, de semmi olyan ami miatt hosszabb távon játszani lenne érdemes vele). Forestről meg majd ír valaki más, de az meg inkább single vonal.
-
TheProb
veterán
Rust, Dayz, Forest, stb. típusú játékokból melyik a legjátszhatóbb/élvezetesebb jelenleg? (ár/érték arányt is figyelembe véve)
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI #89029 üzenetére
probald ki, lehet az en keszulekemben van a hiba valahol
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #89021 üzenetére
Nekem nagyon nem jott be fel ora hasznalat utan. Kodokat elfogadja (pontosabban nem ir ra semmit), de ujrainditaskor mindig ugyanugy 15nap trial van. Mobillal racsatlakoztam, kb 1 perc kellett neki mire elinditotta a videot (300megas mkv)..ez minden csak nem jo. Plexet hasznaltam elotte.
-
tipuka
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI #89022 üzenetére
Minidlna fut a kis torrent/vpn/cloud/NAS/mediaszerver kütyümről de ennyiert azert behuztam.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Bevallom, én sem ismertem eddig, nekem most tökéletesen futott, de alapvetően sosem volt Windows alapú Media Serverem.
-
TheProb
veterán
válasz
Serviio jobb, sokáig a mezzmo-t használtam, de van mikor lehal és nem frissíti a listát
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
maddionmax #89021 üzenetére
Kösz... én a Serviio-t használom az meg ingyenes amugyis, de lehet kipróbálom majd egyszer ezt is.
-
maddionmax
senior tag
Felhasználói szoftver és nem játék, de Best Buy kategória:
Zöld Buy gomb, majd kuponkód cseréje erre: CPNMEZZMOSPTFY
Innentől ingyenes lesz. Adatokat helyesen megadod, jön a számla, a letöltési link és külön levélben a serial is. -
kispeter69
tag
ahogy megkaptam beirtam ide...hát ez gyors volt tényleg
-
maross
nagyúr
válasz
kispeter69 #89018 üzenetére
Sorry, the offer you tried to access has ended.
-
kispeter69
tag
[link]......FREE Steam keys for new indie FPS Ratz Instagib....
-
Hangm4n
tag
válasz
Satan_Claus #89015 üzenetére
dlh.net-en pedig ingyen van.
-
Satan_Claus
őstag
Knights and Merchants 1 euro a steamen
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez nem feltétlen van így:
"For those who buy the bundle during Happy Hour, for every gift purchase where you PAY MORE THAN THE HIGHEST TIER you get a 2nd FULL gift for free ( 2x1 )"
Azaz jár mindenkinek egy extra gift, feltéve, ha GIFTet vásároltál és többet fizettél mint a legnagyobb tier. Arról nem szól, hogy mi van, ha csak símán megvetted. Gondolom kb. semmi.
-
válasz
DrTechnoid #89012 üzenetére
Az csak akkor jár, ha első héten megvetted teljes áron, és a HH alkalmával úgy vásároltad újra, hogy bekattintottad, hogy giftként veszed. Ezek mind megvannak?
-
Valaki tudja hogy az indiegala-n Happy Hour alkalmával vásárolt második - azaz ajándékozásra szánt - bundle csomag hol van az account-unkban? Mert az istenért sem találom.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
wjbhbdux #89006 üzenetére
Steam-en most 15€, az -75%-ban majdnem 11€ különbség. Nuuvem-ről pedig meg se vehetnéd. 11€ pedig ebben a pillanatban 3498Ft. Az már márkás cigi! De az a szép a játékvásárlásban, hogy te döntesz! Én ezt a 3498Ft-ot inkább elköltöm most másra, és majd 3-4€ között ráteszem a mocskos kis kezem az ünnepekkor, és több dologhoz jutottam hozzá. Pl. pont ennyiért láttam tegnap az új Madball CD-t, azt viszont úgysem fogom olcsóbban megkapni.
-
wikings2
őstag
Valaki g2a ról vásárolt már úgy hogy nem vallotta be hogy magyarországon él? 27% adóval meg a 2x 1 eurós g2a shieldel, már közel sem olyan jó a biznisz mint ahogy eleinte kinézett.
-
wikings2
őstag
válasz
Dilikutya #89005 üzenetére
Igazából csak steam multi miatt érdekel a játék, de 15 eurót nem ér meg a dolog, főleg úgy hogy megvan az összes kiegészítő külön dobozos verzióval a polcon, és gameranger/egyéb vpn progival lazán tolom akár mikor, csak ugye dc nél nem lehet visszacsatlakozni amit ha orvosolna a steam verzió akkor meggondolnám. 10 euróm van walletten, ha ezen belül megkapnám akkor akár elő is rendelném
(diablo3 ros meg szimplán hiányzik az alapjátékom mellől amit 2 éve vettem. jó lenne beleverni pár órácskát, no meg végre a sztorit is megismerni)
-
szami777
addikt
válasz
wikings2 #89001 üzenetére
heroes 3-ra a legolcsóbb a nuuvemes változat.
Viszont nem tudom, hogy van-e rajta zár.Nuuvem brazil, és megbízható bolt, csak épp nem nekünk van kitalálva.
Az isthereanydeal csak hivatalos boltokat listáz tudtommal. -
wikings2
őstag
Tudtok heroes of m&m 3 hd előrendelésre és diablo 3 ros-ra aktuális legolcsóbb árat mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- GTA V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest