Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz
djculture #88294 üzenetére
nem akartam off hullámot indítani, csak zavar hogy korábban fizettem a játékért, most meg egy offline patch-et sem dobnak oda, márpedig ha a játék nem látja a szervert, el sem indul
netkar pro egyébként a mai napig működik, 1 éve steamre is be lett szavazva, de nem nagyon akar ott megjelenni.
-
KubanitoS
veterán
Igen, túl nagy üzlet ez ahhoz, hogy csak úgy eltűnjön. Ha meg a jövőben valami olyan dolog történne, melynek hatására a sztím jelenlegi formájában nem lenne piacképes, a sok millió felhasználót akkor sem hagyják elszivárogni, hanem simán továbbléphetnek más megoldás felé. Én nem aggódnék a sztím miatt.
-
sagem
addikt
válasz
djculture #88294 üzenetére
A Steam már akkorára nőtt, hogy csak úgy nem fog eltűnni, max felvásárolják, de a playereknek mind1, hogy ki igazgatja..a Microsoft pl. örömmel felvásárolná kilóra..vagy bármelyik nagyobb cég
de egyébként 10 év múlva a játékaink nagy része kb. semmit nem fog már érni, ill. a GOGhoz hasonló rendszerekben dobálják majd az ember után fillérekért..ilyen ez a popszakma
-
djculture
félisten
Steam is megszünhet bármikor ha pl a Gabe bá elmegy és átveszi a helyét egy másik ember aki pl nem ezt szeretne a steam-en... Akkor mindkenki kitörölheti az ott lévő játékaival az alsó felét.
Most ezt még ha leirod is scifi de már nagyobb dolgok is szüntek meg a steam-nél.. Ebböl a felhős játékból is volt vagy 3 platform egyik sem él már, még jó hogy kettő játékot vettem ezeknél összesen mindegyikre keresztet vethetek. -
Niczo
senior tag
válasz
eszement24 #88287 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
eszement24 #88289 üzenetére
Van erre külön téma: Teljes verziós játékok letöltése ingyen - nem warez.
Amúgy régóta ingyenes. A Daggerfall-hoz van felújított engine is. -
eszement24
aktív tag
Nem is ír senki arról, hogy az Elder Scrolls 1-2 ingyenes lett?
Igen, tudom. Nem steames. Csak klasszikus.
#88288 MoVieFaN:
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Sprill and Ritchie: Adventures in Time
-
RedMan
tag
Civilization V: The Complete Edition akció: $10.92 - Eddigi legjobb akció, van voucher is, ami: macgames5off. Ez -5%, az általam beírt ár ezzel a levonással együtt értendő.
-
eami
veterán
Örülök hogy sikerült jó pár embernek (bevallottan) vinni kulcsot, de mielőtt elkezdenénk névtelen ninjákat anyázni újra kiemelem, hogy akadhatott olyan kulcs ami már nem volt jó, azaz én aktiváltam korábban. Szám szerűen 5 darab recovery mailt kaptam, így biztos volt ilyen is. A célom amúgy az volt, hogy a még aktív kulcsot el tudja olyan vinni akinek kell és ha mégsem jó már egy kulcs akkor csak minimális csalódást okozzak (szemben mondjuk azzal ha felajánlottam volna sorsolásra és még sem jó).
érdekesség, hogy a link posztolását követő 15. másodpercben már 19 viewer volt
Kicsit később pedig már majdnem 50-en néztétek a listát.
A megosztást most már le is veszem, mert igen minimális az esélye hogy működő kulcs legyen közte.
Jó játékot / farmolást mindenkinek
-
ZS3NI
őstag
válasz
TheProb #88278 üzenetére
De nincs valami max aktiválási korlát? Mintha régebben olvastam volna egy hasonlót, pont az ilyenek elkerülése miatt. 1 órára kispadra teszik az accot és nem tud aktiválni. Még ha a duplikáltakat erőlteti akkor is.
Igazából engem csak a commandosok érdekeltek volna így végigolvasva a listát, de sajnos szépen lekéstem.
Fél4ig vártam hátha lesz valami, aztán elmentem kajálni. Murphy.
Mindenesetre köszönöm a felajánlást, szép gesztus volt.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
TheProb #88278 üzenetére
"kb benyelte az összeskulcsot..."
Ezt meg honnan veszed?(#88280) ZS3NI :
Nem hinném, hogy 1 ember aktiválta volna a kulcsok nagy részét."De nincs valami max aktiválási korlát? Mintha régebben olvastam volna egy hasonlót, pont az ilyenek elkerülése miatt."
Természetesen van.
-
eami
veterán
épp úton vagyok, de át raktam akkor read only rá.
-
bullseye
addikt
Azért valahol szép, hogy arra van ideje valakinek, hogy trollkodjon a táblázatban.
-
ZsZso
Közösségépítő
Srácok! Óvatosan az OFFfal mert ollie mester lassan lezárja a topikot, úgy elszabadult a pokol az utolsó figyelmeztetés óta. Kapjuk már össze magunkat.
Nuuvem - Never Alone 20 R$
-
SAABPEPE
tag
-
i2k
őstag
Mai árfolyamon:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az összes elkelt.
Kár, de azért köszi. (plusz mellette már túl sok aktiválási kísérlet)
-
vidaila
senior tag
Jó lenne ha valaki nem törölgetné vissza a már elvitt bejelölteket!
-
maddionmax
senior tag
3-ból 1 sikerült, köszönöm szépen!
-
djculture
félisten
Eschalon: Book II-t köszönöm
-
eami
veterán
Összegyűjtöttem ~150 kulcsot pár mostani, több régebbi és ősrégi bundleből. A kulcsok többsége elvileg még működik azonban ezeknél a kulcsoknál nem tudom 100% biztonsággal megmondani, ezért sem tudom BGre felajánlani. Mivel nem rövid a lista ezért Google doksiba raktam az egészet. Ha valaki elvitt / vagy talált egy nem jó kulcsot az kérem jelezze a C oszlopban.
Itt van tehát a kulcs lista, jó aktiválgatást
Heffán
-
Buuster
tag
Nem láttam még kiírva:
GMG 20% OFF VOUCHER CODE: PSNEDD-9OF09Q-P4S1MY
Voucher ends 16.00 UTH Jan 12th -
vidaila
senior tag
Gamestarban meg steames 2 Amnesia játék.
-
djculture
félisten
Bajban a Codemasters: nagyjából 30 ember kerül az utcára az évek óta kizárólag versenyjátékokat gyártó istállótól, és ez állítólag komolyan hátráltatja például a Dirt 4 munkálatait.
pcguruban meg steam-es The Book of Unwritten Tales játék lesz. -
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Aquarius
-
Csapoati
nagyúr
Nuuvemen ákcijaus a Batman pack (Arkham City GITY, Origins, Blackgate Deluxe), olyan 1500 pénz.
-
Hangm4n
tag
válasz
kispeter69 #88222 üzenetére
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Mindenkinek ezt a kódot adja. Az oldal csak emailcímet gyűjt gondolom.
Ez egy Huawei promó kód, ami 374 napot ad.Bővebben: itt
-
vidaila
senior tag
válasz
kispeter69 #88222 üzenetére
Köszi!
-
kispeter69
tag
[link] ........avg
-
eami
veterán
még megy ezerrel a copy / paste de úgy néz ki inkább 150 körül lesz
Azt gondoltam hogy egy publikusan szerkeszthető google docs táblában osztom meg, amibe be lehetne vésni akár egy "vittem" szót is.
Még ma ki fogom rakni, valószínűleg 3 óra körül
-
Urguru
aktív tag
" Isaac Asimov : I, Ro(bot) "
-
szami777
addikt
-
eami
veterán
Kedves pluszegysorra hajtók. Nem sokára bemásolok ide ~100 játékot a hozzájuk tartozó steam kulccsal együtt. Nagy része még működő steam kulcs, azonban lövésem sincs melyik az amelyik nem. Szóval aki potya játékra hajt az stay tuned
tudom hogy van erre a topic de jó lenne ha nem a botok vinnék
-
eszement24
aktív tag
válasz
maddionmax #88158 üzenetére
Gondolom az ajánlat már nem él
-
eami
veterán
GMG-n előrendelhető a Mortal Kombat X 35 GBP! VIP szekcióban pedig 26 GBP kérnek érte.
btw, azért elég kemény hogy kemény 0.5-2 fontokért csinálták e VIP szekciót.... pff...
-
szami777
addikt
válasz
micafighter #88199 üzenetére
Ha nem vagy hozzászokva a kontrollerhez, akkor sokszor meg fogsz halni, én az elején vissza váltottam egérre, bennem volt ez az Ac's counter attack rendszer billentyűvel, egérrel, így könnyebb volt.
-
Soucaller
tag
Érdemes IDE csekkolni G2A weeklysale, lehet mazsolázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest