Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
$p@rr0w #88696 üzenetére
Kevés az esélye hogy 10-15 topicgazdát fog kapni egyetlen topic a közeljövőben. ,,Indulásnál max. 8-10 topicgazdával lehet számolni [az egész ph fórumon összesen], majd ha kiismertük a rendszert, az erősségeit-gyengeségeit, akkor bővítjük: teljes kapacitással 200-300 topicgazda is elképzelhető." [link]
-
djculture
félisten
válasz
laceszgamer #88698 üzenetére
Több mint 19 ezer már most és két hónap múlva a tendeciát látva lesz 20 felett simán . Már most többe kerül mint nextgen konzolra.. [link]
-
$p@rr0w
őstag
válasz
micafighter #88673 üzenetére
Akkoe ki kéne nevezni 10-15 topicgazdát akik folyamatosan frisstenék az első hsz.-t.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Hunbeast87 #88691 üzenetére
Én is Steam-esre pályázok, de kivárok. Egyrészt sok pénz, másrészt tudni szeretném, mennyire megy jól gépen, ha nem jó, akkor kivárok, amíg lesz hozzá vasam, addigra az ára is lejjebb megy.
-
Hunbeast87
senior tag
Steamen 75%-os akciót kapott a Warlock 2: The Exiled és a DLC-k is. Anno nagyon pörgött a Gamersgate-s hiba miatt a topik, hátha valaki azóta vágyik rá..
GamesRepublicon pedig Capcom akciók vannak:
-Devil May Cry-ok 75%-os akcióban
-Resident Evil-ek szintén 75%-os akcióban -
Hunbeast87
senior tag
Nem Steames, de nagyon jólárasított Grand Theft Auto V Pre-order a Nuuvemen: 90 brazil reál, ami kb 9500 HUF-ra jön ki..
Ismételten-->nem Steames kódot fog adni, hanem a Rockstar Games Social Club-os aktiváló kódot.(#88692) Zamery: Elkéstél!
Miért fontos annyira, hogy Steames legyen?
Inkább a Steames 19 ezerért, mint a RGSC-s 9 ezerért?
-
Źşë'
addikt
jó lenne ha választható lenne a bonus játék úgy mint a R* shopban - gondolom még egy season pass jön majd valamikor, ill. h más verzió, pl. Gold Edition nem lesz belőle?!
bonus játéknak jó lenne egy Max Payne 3,San Andreas sztem az emberek 90%-nak megvan már
elképzelhető hogy lesz még valami, mert mintha molyolnának vele, ahogy nézem az infó részt még csak most töltik fel steamre
-
Mate
nagyúr
60€ az alap steam-en.
"A 02. 01-IG ELŐRENDELŐK JUTALMA: 1 000 000 $ JÁTÉKVALUTA, 300 000 $ BÓNUSZ, VALAMINT EGY AJÁNDÉK JÁTÉK
Az előrendelők jutalma: 1 000 000 $ játékvaluta (500 000 $ a Grand Theft Auto V és 500 000 $ a Grand Theft Auto Online játékban)Rendeld elő a játékot 2015. 02. 01-ig, és megajándékozunk 300 000 $ értékű virtuális valutával a Grand Theft Auto Online játékhoz, valamint a Grand Theft Auto: San Andreas digitálisan letölthető PC verziójával.
A Grand Theft Auto V PC változata már a megjelenés előtt letölthető. "
-
i2k
őstag
http://www.indieroyale.com - "The Mystery 3 Bundle"
Eddig tudható:
* Skyborn
* Depth Hunter 2: Deep Dive
* Depth Hunter 2: Ocean MysteriesMostani ár: 0,99 $
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
warcat #88677 üzenetére
Grand Theft Auto V a Gamesplaneten pedig 31.99 fontba kerül, ami 12,5 ezer forint környéke. Ugyanúgy jár a bónusz játék és ez kb 6 ezer forinttal olcsóbb.
Kérdéseket megelőzve: nem, ez sem Steames elvileg...
-
Dilikutya
félisten
válasz
cskamacska #88666 üzenetére
A Behind Enemy Lines maga az alapjáték, a Beyond the Call of Duty meg egy önállóan futó kiegészítő.
-
Źşë'
addikt
GTA V elvileg még ma preorderelhető steamről és a többi digitális store-ból YaY
-
Zamery
senior tag
Ez a Fist of Awsome borzasztó jó móka, a Humbli 1$-os packban van de bőven megérte, vicces, jól el lehet vele szórakozni. Kár hogy nem kártyás!
-
wikings2
őstag
válasz
Praetorians meg is vettem, köszi! Egyetlen rts amiben nem az építkezésen és igazgatáson van a hangsúly mégis évekig letudott kötni.
-
Wolverine
félisten
válasz
djculture #88665 üzenetére
A King's Bounty játékok épp akciósak a GOG-on is
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hajrá, Commandos!
Nekem a 2. rész a kedvencem, még egy külön nehezítő patch is letölthető hozzá, akit érdekel, fan-made, a neve: Destination: Paris. -
cskamacska
addikt
ingyen Super Resurrection Hornet Killer {link}
más
GoG.com REGION-NEUTRAL NON-SPECIFIC SEASONAL SILLINESS!
-70% zakció, benne
Commandos Ammo Pack 1,79 dollár - alapjáték + BEL + BtCoD - sunyulós stratégiák mérföldköve
Commandos 2+3 3 dollár - jobb szebb folytatások(igen a hármas is az volt)
Imperial Glory 1,79 dollár - Empire:Total War előtti Empire: Total War
Praetorians 1,79 dollár - Rome: Dawn of War -
djculture
félisten
[link]
kings-bounty-dark-side-premium-edition €5.50 -
Anonymus X
tag
válasz
echterion #88662 üzenetére
Ez csak egy példa volt arra, hogy így szinte gyerekjáték bármilyen kombót végrehajtani. Kezdőknek jól jöhet. Általános konfigurációt is beállíthatsz, amelyik nem ennyire leegyszerűsített, így több karakternél is (egyszerűen) működik. Illetve állandót is, csak akkor jobban oda kell figyelni, meg kell tanulni, mint a kontrollernél.
-
dokken
tag
Super Killer Hornet: Resurrection ingyen [link]
-
echterion
nagyúr
válasz
Anonymus X #88661 üzenetére
De ezt beállítani mindig, mikor karaktert váltasz...inkább kontroller.
-
Anonymus X
tag
válasz
Dilikutya #88658 üzenetére
De. Azonban minden karakternél változik, hogy melyik funkciójú gombokat, milyen sorrendben kell lenyomni. Ha például a kombó abból áll, hogy Low Punch + High Punch + High Kick + Low Kick, akkor ezeket a gombokat ilyen sorrendben, egymás mellé konfigurálhatod a billentyűzeten (mondjuk a LKJH gombokra), így 4 ujjaddal sorban végigmasírozva rajtuk tök egyszerűen végrehajtod a kombót.
-
bijesz
aktív tag
válasz
warcat #88629 üzenetére
Szerintem a fórum struktúrájából adódik ez az ellentmondás.
Ez a topik úgy tudna jól működni mint ahogy a redditen is megy.
Adott egy deal és ahhoz tudnának az emberek hozzászólni.Ebben az esetben működhetne hogy egy deal alá leírhatnák az emberek a véleményüket vagy tapasztalatukat az egyes játékokról esetleg a linkelhetnek jobb ajánlatokat ha van, review-t képeket, dobálhatnának kulcsokat a ninjáknak stb...
A jelen formában ez azért nem működik mert az egyik véglet ha szigorúan csak dealeket postolunk akkor a topik egy száraz valami lesz aminek az lesz a következménye, hogy senki sem postol mert nem kap visszajelzést.
A másik véglet ami most van ez annak nem gond aki folyamatosan olvassa a topikot, de ha valakinek hetente kétszer van ideje benézni akkor tényleg nem találja meg a dealeket, ezért egy idő után már nem is ide fog járni ezért.
Összegezve ezzel a fórummotorral szerintem ez marad ami most van, nem igen lehet javítani.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TheProb #88652 üzenetére
Én viszont kontrollerrel játszottam, egyáltalán nem vagyok ügyes vele, de pont ez a játék az, ahol szerintem a mászkálás, vezetés, a falakon ugrálás miatt a rezgő feedback is többet tesz hozzá, illetve, úgysem kell annyit mesterlövészkedni, inkább megragadni, ütni, kb. arrafele lőni stb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymus X #88655 üzenetére
A kombókra nem ugyanazok a billentyűk vannak? Eddig a betanító küldetést próbáltam csak, nem sokra jutottam így.
-
válasz
szami777 #88623 üzenetére
2014 tavaszi megjelenés volt tervezve, addig jöttek is a normális updatek (tartalmi bővülés), de a játék kb harmada lehetett akkoriban kész
azóta tartalmi update nem igazán csorog (maradt a harmadkészültség), bugfixek és apró fícsörök kerültek bepakolásra a multiplayert kivéve (amihez megint nincs elég tartalom...), miközben lassan egy év késésben vannak, a pénz nyilván elfogyott, különös bevétel mamár alig-alig csepeghet (hiszen nincs meg a bizalom, elég megnézni az utolsó fél év review-jeit steamen...)
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheProb #88652 üzenetére
Ha már célozni is kell, akkor nem sokban tér el egy fps-től, szokni kell, nem elég egy próba. Én a Left 4 Dead-et próbáltam ki kontrollerrel Xbox-on, pár perc után feladtam, nem is akarom megszokni. De Mortal Kombatra 100%, hogy jobb. Vizsgák után lehet, hogy meg is lepem magam egyel, ha már ott az őszi Nuuvem-es Mortal Kombat 400Ft-ért, kezdjünk is vele valamit. Azokkal pont a billentyűzet miatt nem játszottam soha, nagyon nem akart menni úgy nekem.
Van, akinek megy, legalábbis a régiek, anno középsuliban számtech órán ütöttük-rúgtuk egymást, vagyis főleg a többiek engem.
Saints Row 3-4 annyira jól megy egérrel+billentyűzettel, hogy nincs is értelme átszokni.
-
TheProb
veterán
válasz
fuwiradis #88650 üzenetére
Mi BomiBoogie-val toltuk előbb 1 kicsit, ha gondolod játszhatunk vmikor. TheProb.hu a steam-es nick-em. Amúgy kicsit csalódott vagyok kontrolleres irányítás ügyben, gondoltam teszek rá 1 próbát ha már megvettem a kontrollert, meg elvileg ezeket a játékokat jobb is vele játszani, de a célzást nagyon nem sikerült megszoknom :/
-
thomasa
senior tag
Nem tekertem sokat vissza, de ezt nem láttam kiírva:
Flatout összes bundle EUR 6.56
http://www.bundlestars.com/all-bundles/flatout-complete-bundle/
-
fuwiradis
aktív tag
Megragadva az SR akciót és free weekendet ha valakinek akad kedve SR3 coopot tolni, jelezze
-
törölt tag
válasz
micafighter #88648 üzenetére
Lehetséges, nekem például csak az alap volt megvéve, aztán szólt, hogy bizonyos tartalmak már megvannak (gondolom az ingyenes DLC-k miatt )
-
micafighter
nagyúr
válasz
#41133696 #88647 üzenetére
Jól látom hogy a Saints Row IV Game of the Century Upgrade Pack -ból minden benne van a Saints Row Ultimate Franchise Pack-ban?
(#88646) Tombi igen a link lemaradt, bocsi
-
Tombi
őstag
válasz
micafighter #88644 üzenetére
Linkeltem is, akit érdekel, vegye ! én Biztosan !
-
warcat
veterán
válasz
echterion #88639 üzenetére
Természetesen nem jobb mint a Civ V,de nem fair a Complete Edition-el összevetni,ahogy a civ 4 végleges is verte a vanilla v-öt.
Beyond Earth-öt majd elpacthelgetik,jönnek a kiegek remélhetőleg és jó lesz,Firaxis így működik,én ebben a tudatban vettem meg.Érdemes lehet ezt az állapotot megvárni. -
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #88640 üzenetére
& (#88636) genndy
Lehet hogy bug, én beléptem steamen nemrég, és észrevettem a játékokat, most már csak 1 órát mutat a SR-ekre. Azt nem tudom mikor szokták ezeket adni (hétvégére pl), de ha lehet mondjuk hogy 2 nappal ezelőtt adták csak nem vettem észre, akkor el tudom képzelni hogy már csak 1-2 óra van hátra. Mindenesetre ha nálatok többet mutat akkor gondolom csak bug
Én amúgy sem akarom kipróbálni, nekem az SR: The Third eladta az egész Franchise-t, annyira bejött
-
TheProb
veterán
válasz
micafighter #88631 üzenetére
az csak bug lesz sztem, miután leszedtem már 3 napot ír
#88639) echterion: BE-ről nem sok jót írnak...
-
echterion
nagyúr
válasz
Nekem a SR IV-re 3 napot ír a steam. Igaz, vagy egy hete nem léptem már be.
A Civ meg már ballag is le, meglátom, jobb lett-e, mint az 5. -
tomsolo
addikt
Remélem nem régiós, de ez nem rossz ár:
-
TheProb
veterán
Steam-en Saints Row franchice Sale + free weekend
Sid Meier's Beyond Earth -40% + free weekend -
genndy
addikt
válasz
SR-ek 3 órája szerintem csak tévedés, mert főoldalon meg hétfőt írnak (és sose volt még ilyen rövid, mindig teljes hétvégét adtak).
-
KubanitoS
veterán
válasz
Civet ki is próbálom, köszi az infót. Mellesleg nem lehet valami nagy durranás, ha csak pár hónappal a megjelenés után már ingyen kipróbálható, mondjuk olvastam is, hogy kb egy Civ 5 skin az egész kevesebb funkcióval. Na, majd kiderül.
-
szami777
addikt
-
TheProb
veterán
+1 Sor, ingyé (SUPER KILLER HORNET)
-
Marci79
senior tag
válasz
Hogy "tolnának" sünt! Pont egybeesik a Beyond Earth az Evolved closed beta-val. -.-
-
micafighter
nagyúr
Saints Row 2
Saints Row: The Third
Saints Row IV
Sid Meier's Civ Beyond Earthmost free to play-ek steamen, automatikusan hozzá lett adva a játék-könyvtárba. Saints Row-okból már sajnos csak 2 óra van hátra, a Beyond Earth-öt még 3 napig ki lehet próbálni ingyen.
-
warcat
veterán
válasz
lacus83 #88626 üzenetére
Azért a nagy elégedetlenkedés mellett,amit azért megértek,tegyük hozzá hogy nincs miről írni.
A karácsonyi/ünnepi akciós szezonnak vége,amazon digital nem rendez már januári vásárt,így maradt a pár napi akció amit magadtól is 2 perc lekövetni.
Mivel továbbra is le van Steamen tiltva az olcsó régiós cserélgetés,az esetleges ottani jó vételek/elárazások is teljesen kiesnek,az épp induló bundlikkal együtt(amiknek egyébként van ugye külön topic is,nem okvetlenül tartozik ide) kb 4-5 hozzászólásban le lehetne fedni az egész napi történéseket.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani pár 2014-es nagy címet amiket érdemes kipróbálni FPS és/vagy TPS kategóriában PC-n?
-
törölt tag
-
lacus83
senior tag
Én személy szerint nagyon nagyon örülök hogy pörög a topic, de nem erre a szintre vártam.
Régebben imádtam itt olvasgatni, rengeteg jó vételi ötletelés volt,de ma már csak az ész osztás, a kolbász méretezés kinek milyen hosszú stb
A fórum is átkerült localba stb.
Nem véletlen keresnek moderátorokat is.Komolyan ilyen szintre süllyedt ez a topic?
Inkább legyen kevesebb hsz de igényesebb legyen már ez a csoport.
Ha cseverészni akarunk meg baromságokat osztani akkor csináljátok egy fackbook csoportot és kész.
Béke és tisztelet. -
törölt tag
-
cskamacska
addikt
válasz
tiv83us #88619 üzenetére
Áhá, Őgabenségével együtt a Rertroism bundli is lapátra került. Jöhet a képspam.^^
Groupees Build a Retroism Bundli
Szokásos kiválogatós bundli, 2 játék és 1 dollár a minimum, fél dollár per játék a ráadás.Benne:
The Undergarden - frankó relax játék
Silent Service II - ősi tengeralattjáró szimulátor
Slave Zero - robotos hentelős
Shadow Ops: Red Mercury - pre-CoD CoD
Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender - megöregedett kalandjáték
Tycoon City: New York - kevésbé ismert városmenedzser játék rettentő bugos Steames változataMindenki megkapja pluszban
GUNSHIP! - 2000 környékének legjobb helikopter szimulátora(és szebb mint az Enemy Engaged
)
-
szami777
addikt
(#88622) arty
Valóban lassabban haladnak a kelleténél, de folyamatosan jönnek az updatek, nem félek attól ,hogy rossz helyre ment az a 4500Ft, amit ráköltöttem.
-
Hangm4n
tag
Ingyen Super Killer Hornet!
Visszaolvasnom persze nem sikerült.
-
tiv83us
veterán
Topik takaritva.
-
tomsolo
addikt
Ez a The Nighmare Cooporate - marha jó kis játék! 660 Ft-ot röhögve megér!
-
cskamacska
addikt
Ó, akkor az hozzám jöhet.
Ugyan nincsen szülinapom, de ha ezen múlik.
Zsozso: Van egy szint ami alatt ingyen sem. Ezért konkrétan fizetniük kéne.
ui: Most akartam keresni valami 20 évvel ezelőtt is már csak futottak még kategóriás grafikával rendelkező grognard stratégia zakciót amit erősen ajánlottam volna, de Fort Niche nem áraz le, a Groupees Build a Retroism Bundlit meg már belinkeltem ahol van 20 éves grognard játék.. -
ZsZso
Közösségépítő
Újabb ingyenes játék. Ezúttal az IndieGala Store -ban vehető át! SUPER KILLER HORNET: RESURRECTION
-
eami
veterán
válasz
cskamacska #88604 üzenetére
és best buy jeligére nálam van is egy felesleges példány
-
ZsZso
Közösségépítő
Swipecart ingyen kulcsért itt lehet jelentkezni (asszem szavazni kellett rá ahhoz, hogy kapj is egyet)
-
válasz
belaazallat #88605 üzenetére
Altair 8080 számítógépbe tudod betáplálni a kódot, és lehet is játszani.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
belaazallat #88605 üzenetére
Kockahumor. Mit kell ezzel csinálni? Egy hirtelen vállrándítás utána érdemes szkippelni és a jövőbe tekinteni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest