-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szolnoki Tesco-ból 1622Ft-ért egy Call of Duty: Modern Warfare 3 elhozva. Starcraft 2 kiegészítő volt még 2700-ért, pandás WoW 1400-ért. A tokon 3200 volt, de lecsipogtattam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
válasz Csapoati #91397 üzenetére
Nekem megvan nincs vele bajom de elég vicces hogy az extreme beállitáshoz nem létezik hardver., én ahogy olvastam 3szor erősebb vga kellene hozzá mint ami létezik minimum 8 giga vrammal. Ez így ránézésre az lesz hogy mire budget 4-5 euros lesz ajáték 2 év múlva még akkor se biztos hogy működni fog az extreme minőség normálisan. Elég vicces tendencia lehet ebböl ha ezt benyelik a vásárlók. Minek optimalizálni majd 3-4 év múlva tudsz vele játszani úgy ahogy megalkották.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #91396 üzenetére
Ez egy dolog (és tényleg gáz...), de ettől még maga a játék állítólag tényleg jó lett. Én az első leárazásig várok, de aztán biztos megveszem, mert szinte az összes review alapján jobb, mint a Rome 2 és nekem az is tetszett (maga a játékmenet).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
djculture
félisten
Attila is jó lett:
A Creative Assembly egyébként hivatalosan is felhívja arra a figyelmet, hogy a játékban bizonyos beállításokat (extrém minőségi szint) egyetlen ma létező VGA sem képes értékelhető sebességgel futtatni, így a ténylegesen maximális grafika majd csak a jövőben érkező hardvereken állítható be.
-
reelc
veterán
Megint akciós a Borderlands 2 Complete Edition. $14.99. Tudom, volt olcsóbb, most ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #91386 üzenetére
Nem a 2k rengeteg játékot ujrakiadott és úgynézki hogy egy diszes vastag tokos kartonban belül egy lekaparható kód van... Médiában is láttam ezt onnan tudom de ott 1990
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
djculture
félisten
Ha valakinek nincs még meg darksiders 2 steam kód 690-ért az emagon: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #91381 üzenetére
A Rome 2 dlc-k is igen kellemes áron vannak most. Az új Wrath of Sparta (decemberi) pl. csak 3,74 USD.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
Amazon - Company of Heroes 2: Ardennes Assault [Online Game Code] 10 dollár ~2700Ft
RoW kód és adják a Fox Company-t is mellé.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
csaba951
veterán
Ha nem belsős munka volt, akkor ez a legésszerűbb magyarázat az esetre! Erről a listáról vette meg egy ember/bot.
Bot-nál hetekig használtam olyan verziót ami a 9,99 € feletti árú item-ek árát teljesen rosszul listázta. Egyáltalán nem tűnt fel, mert akkor csak 0,6 € alatti item-ekkel kereskedtem. Aztán egyszer rákerestem egy >100 €-s késre. Na, ott már rögtön láttam, hogy valami nem stimmel!
Lehet, hogy itt is valami hasonlóról van szó! Szoftver hiba, és csak ezen az 1 tételen -222 €.
-
e=mc²
őstag
válasz csaba951 #91370 üzenetére
Ertem. Igy vilagos.
A jo tetelt pedig nem en akarom megvenni, hanem arrol volt szo, hogy lehet, hogy valaki 222€-ert vett kartyat, mikorben 5 cent az ara. Ezert irtam, mert emlekeztem ugy, hogy lehet listazni, illetve az ujonnan felkerult teteleket is latni.
Ambulimax Provider
-
csaba951
veterán
válasz sto1911 #91373 üzenetére
Szuper!
Conquistadors on the road again
Légyszi csinálj akkor egy screenshot-ot a negyedik oldalról![ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #91371 üzenetére
Styx - Master of Shadows : nagyjából ezen a véleményen vagyok
http://jateknaplo.blog.hu
-
tomsolo
addikt
Elhiszem!
Na a sok tesco-s turkálás helyett itt egy kis mini review, a Styx: Master of Shadow-ról:
Megfelelő nehézségen nyomva a régebbi Thief/Hitman szériát idézi, hangulatos, gondolkodós szöszmötölős. A grafika kicsit régimódi de egész kellemes, de ne várjon senki tőle sokat. Ami kiemeli a hasonszőrű programok tengeréből az a speckó képességek amikre szert tehetünk valamint az egyszerű, kellemes játékmenet na és a sztori ami egész jó lett.
Kb mindegyik map jó nagy - tényleg nagy - rengeteg útvonallal és lehetőséggel, a mérgezéstől, az interakciós - pl. a gyakori daruk terhét levágva, pottyantva az alatta sétálók fejére - gyilkolásig, a hagyományos hátba szúrós, hulla eltüntetős dolgokig. Lehet árnyékot játszani, rambózni, nindzsázni lényegében rajtad áll mit csinálsz. A berendezésekre, egyszerű tárgyakra ügyelni kell, egy véletlenül felrúgott vödör vagy meglökött szék nemcsak hangos hanem fel is hívja az őrök figyelmét. Az AI egyébként elég buta, de a nehézséggel - goblin - lehet ellensúlyozni ezeket a problémákat. Teljes áron nem szabad megvenni viszont nekem 15 dollárért megérte.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
A teljesen egyforma tulajdonságú itemek nincsenek külön-külön listázva, mint régen. Ilyenek pl. a kulcsok.
Az egyedi tulajdonságokkal rendelkező itemeknél ezt nem tudták megcsinálni, így ezek továbbra is tételenként vannak listázva. Ilyenek pl. a CS:GO fegyverek. Ezekre tehetünk pl. matricákat díszítésnek (pénzért). Egy fegyverre akár többet is.Vagy adhatunk neki pl. egy nevet (címkét) is (szintén pénzért).
Ezeknek a külön dolgoknak az ára így megjelenhet az eladási árban is. A gyakorlatban ezt kb. mindenki figyelmen kívül hagyja. Ugyanannyiért tudod eladni (Market-en) egy halom drága matricával a fegyvert, mintha semmi nem lenne rajta.
>Azt is kivettek, hogy lehessen latni az uj dolgok listazasat
>amit eppen feltesznek marketre?Nem, ez benne van még! Viszont kiemelt figyelmet kap a bot fejlesztőknél/felhasználóknál, így igen kicsi esélyed van rá, hogy pont innen vigyél el egy jó tételt!
-
SAABPEPE
tag
bocs nem ide akartam:d
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
e=mc²
őstag
válasz FollowTheORI #91365 üzenetére
De ha en kilistazom az osszes olyan kartyat, es a listabol kivalasztom azt az egyet, ami ennyibe kerul, hogy marpedig en azt es tole es annyiert akarom megvenni, akkor megtehetem.
Most nincs elottem Steam, hogy csinaljak kepernyokepet, de talatam egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
nagyúr
válasz tomsolo #91360 üzenetére
Csakhogy ez nem így működik csaba is leírta miért.
Beadsz vásárlásra megbízást akkor a legolcsóbb eladásikat párosítja a legdrágább vételi ajánlatokkal a rendszer automatikusan.
Ha az lett volna amit beírsz akkor lett volna egy felfelé emelkedő grafikon vásárlásokkal.
(Mert ugye nem mind ilyen 5-6 centért van fenn...). De nincs ilyen, csak 1 db 222 eurós vétel, előtte utána semmi, mind ilyen 5-6 centes vétel. Nincs 10-20-30 centes vétel, ami mindenképp lett volna a piacon a 222 eurós előtt, és meg kellett volna vegye azokat is.Érted nem?
Szóval ez egy talány, bug vagy valami hack....
Amugy látom megkaptuk a bétából a DLC-s fejlesztést az új kliensverzióban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Jofi81
őstag
válasz d.véderjoe #91363 üzenetére
Már szombaton sem volt semmi...
-
d.véderjoe
tag
a dunaújvárosi tescoban mi a helyzet? tegnapelőtt körülnéztem, de semmi akciót nem láttam!
-
Ultrazord
tag
büdaörsi teszkoban volt egy valag cod ghost 3500körül... de fél perc is elég volt, hogy otthagyjam a faszba, nem ér annyit sem
volt még hearth of the swarm is dögivel, de az alap játék nem. Diablo sem volt márr.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #91359 üzenetére
Ott a youtube millió gameplayyel. Nagyon nincs mit ellőni benne, mert eléggé táblajáték feeling. A harc rész egyébként elég jó, főleg a nehezebb pályákon, kontroller ajánlott hozzá meg 16:9 moncsi.
-
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #91356 üzenetére
Ok, de ezt ömlesztett árukkal nem lehet megcsinálni! Ha beadsz egy 200 €-s megbízást (vásárlás), simán meg fogja venni az első 0,09 €-t. Kivéve ugye, ha nincs fent más tétel. De ez pont nem ilyen. Szóval ez továbbra is egy rejtély!
Ez a pénzcsere már egy ideje a tételeként listázott itemekkel megy.
-
tomsolo
addikt
válasz eszement24 #91342 üzenetére
pénz cserélt gazdát
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #91347 üzenetére
Jó játék, de ilyen végtelen casual dolog.
Vannak deckjeid - lényegében az inventory, skill etc fogalmát testesítik meg - és a táblajáték szerint kell lépegetned. Ha harc akkor harcolni kell, de van tippelős, próbaszerencsés - 5-6 féle mező - kicsit olyan mintha egy classic rpg-n a gép lenne a játékmester.
-
-
Zamery
senior tag
válasz Hunbeast87 #91335 üzenetére
Ha lát valaki Starcraft II: Heart of the Swarm-ot 2700HUF-ért, a Tesco-ban, gondoljon rám. Elmegyek érte Pesten bárhova.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Marci79
senior tag
Egy ismerősöm imádja a WOW-ot és miatta kérdeztem.
Nekem nem jön be a game. Túl low a grafikája az ízlésemhez.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bullseye
addikt
Hand of Fate-t próbálta valaki? még 12-n is elég akciósnak tűnik.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
x_o_n
veterán
válasz eszement24 #91342 üzenetére
bug , van egy valag fent 9 cent az induló,ilyen van sűrűn
na ja,igen valami biznic van a háttérben
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
NyMRooD
őstag
válasz wjbhbdux #91337 üzenetére
Illetve akinek megvolt a Battlechest vagy akinek megvolt a cataclysm vagy a kettő kombinációja (nem tudom pontosan, rám mind a 3 igaz) megkapta ajándékba ősszel vagy decemberbe.
u.i. Egyébként 1700 Ft-ért mérik darabját.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nonsen5e
veterán
válasz Csapoati #91338 üzenetére
A battlechest része, tehát az alapjáték + Burning Crusade + Lich King + Cataclysm + Panda.
Tudomásom szerint viszont ez úgy van, hogy amennyiben ezek közül bárki beaktiválja bármelyiket új accountra, akkor automatikusan megadja ezeket mind, tehát effektíve egy a boltokban még elszórva megtalálható standalone Panda is funkcionálhat battlechestként.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
reelc
veterán
válasz Hunbeast87 #91335 üzenetére
Most hogy mondod, rémlik, hogy a WoW Panda 2000 alatt volt, a SC 2 kieg. 3000 alatt. Köszi az emlékeztetőt, kb. ennyi lehetett itt is.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tomsolo #91314 üzenetére
Köszöni a 250 megas adatforgalmi korlatos mobilnetem a 8megás gifet beillesztve...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Marci79
senior tag
Pandás WOW? o.O Lemez (dobozos) vagy újságmelléklet? Mennyi volt?
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
reelc
veterán
Most voltam a Debreceni reptéri Tescóban.
Pandás WoW, Mini Gamestar NOLF 1-2.Ami "extra" volt:
Wolverine Mini Gamestar utolsó darab 249-ért,
CoD Black Ops 2 2247Ft utolsó darab.A CoD Black Ops 2 nekem nemigazán kell, azért vettem, hogy hátha lesz olyan valaki, akinek ez jobban kellene, mint a Diablo 3. Vagyis cserére ajánlom fel. Privátban várom az esetleges jelentkezéseket pár napig.
(Közben kaptam infót, hogy a Kishegyesi útiban van BF4 Prémium 4000 alatt (nem tudom, hogy csak a Prémium, vagy az alapjáték is). Az az igazság, hogy valószínüleg akkor is volt, amikor én néztem, de én alapból ignorálom a szériát, nem érdekel, és az árát sem néztem meg.)
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Stockbauer79 #91330 üzenetére
Tudom de az már nem idevaló téma ...
-
eszement24
aktív tag
RUSE 2.5$
Wingamestoreból. Kupont nem fogadja el
Ja és persze steames nem uplayes Ez nem sűrűn van leakciózva.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #91322 üzenetére
Ez ilyen 2k-s játékot ott hivatalosan eu-ból nem lehet megvenni. Amugy ha valakinek megvan dobozosan átlehet konvertálni, lemez betesz a steam-ből feltelepit a segédprogram átnézi a securom és ott terem sorként. Vicc hogy akár ezer fiókra is rálehet igy tenni mert nem nézi csak azt hogy bevan e téve az eredeti lemez. Ugyhogy ha kölcsönkérsz egyet 10 percre már meglesz ingyen
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Dilikutya #91322 üzenetére
Ezek szerint aktiválható. Az, hogy minden benne van-e nem tudom.
Szerk.: Ezeket a DLC-ket tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Dilikutya
félisten
Borderlands GOTY-ban jól látom, hogy minden benne van, és nem kell külön single DLC-ket vadászni? Másik kérdés: a nuuvemes aktiválható tőlünk?
A második kérdés megválaszolva, nem lehet kosárba se tenni, pedig ~1000Ft-ért nem lett volna rossz. Csak ki kéne már próbálni, és ennyiért bőven jó. Lett volna.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dbius
veterán
Ha "véletlen" valaki megválna a square enix bundleból a thief-től, vevő lennék rá! (pü)
-
Tombi
őstag
Minden tescoban vannak ilyen akciók? Starcraft 2 + kieg érdekelne
Budapest játszik nálam.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Ahaha Besiege - Brutal machine:
-
NyMRooD
őstag
válasz warcat #91311 üzenetére
Ha Diablo 3 2700 Ft? Ha igen valaki nem tudna nekem venni egyet? Természetesen kifizetem, Debrecenben sajna soha nincs ilyen akció .
-
warcat
veterán
Szétnéztem szegedi nagytescóban,Black Ops IIből már csak ps3 vagy xbox volt kétezerpárszázért.
Modern Warfare 3-ból volt PC-s hasonló áron.
Ami még említésre méltó,az a dobozos Diablo 3/Starcraft ~2700értEA: It's in the crate!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wjbhbdux #91308 üzenetére
JA, nem a kiado hibaja hogy miutan megjelenik a jatek es megveszed, sz*rnak bele az arcodba es csesznek a csalokra. Áhh, holmar...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tomsolo
addikt
válasz wjbhbdux #91308 üzenetére
Hát az nem tudom kinek a hibája, de hogy a The Crewban is úgy külön jelentgetni - érted e-mail, ticket, support, semmi - a 6864642624426243 pontot elérő bakverebeket, az nem hogy szánalmas 2015-ben hanem egyenesen felháborító.
A UBItól az Ivory Towerig mindegyiknek a jó édesanyját.
-
nagyúr
válasz djculture #91301 üzenetére
Arra is megvan már a cheat... már a bétában is tolták ezeket ugye.
Ott még gázabb lesz, mert nagyon infantry centrikus, plussz ha olyan marad mint a béta nagyon hamar halsz, így nem is lesz mindig feltűnő miért haltál meg egy pillanat alatt.Max a statból...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #91303 üzenetére
Mer ezek a hülyék mlg mindig kliensoldalon csinalnak egy csomo mindent.
-
szami777
addikt
Aki kifejezetten arra szakosodik, hogy csalásokat csinál és azt pénzre váltja, máglyán kéne elégetni azokkal együtt, akik használják a csalást. Régebben a codokba simán kiszúrtam, ha valaki csal, valahogy a bf4 esetében még nem találkoztam olyan esettel, igaz nem is nagyon figyeltem.
Ez az origin game time kijátszás szerintem kamu.
A cikk elolvasása után megnéztem ezt a hányadék artificialaiming-et, ott ezt írják oda: Our cheats will NOT allow you to play the game for free. You still need to have a valid copy/license of the game to play.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #91302 üzenetére
Nemtudom nem folytam bele sose szerettem csalni. Mostanában én is betévedtem pár ilyen oldalra és rácsodálkoztam miket meglehet csinálni. Steam-re is nem egy játékot lehet megszerzni egy kis hackkel, originnél meg a gametime kijátszása a menő. Van aki titanfalozik pl hónapok óta így hívott engem is mondta mit kell csinálni de nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Így sem egészen világos. A hardveres azonosító miért lenne fontos? Accounthoz kötött a játék, be is kell jelentkezned az Originbe, Battlelogba hozzá. Az meg az első indítástól számol.
De bárki bármit hekkel, gondolom, nem a vásárlós fiókjával teszi.
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #91300 üzenetére
Pcgurun is irják:
A csalásokban utazó ArtificialAiming már ki is dolgozott egy megoldást, ami meghamisítja a felhasználó hardveres azonosítóját, így zavartalanul tevékenykedhet tovább, sőt ezzel a megoldással végtelen ideig használható az Origin Game Time keretében felkínált próbaidő. Az egyik felhasználó megjegyezte, hogy ezzel free-to-play/hack játék lett a Battlefield 4.
Csak ennyi minden csalás van rá és renegetegen fizetnek is érte a készitőknek hogy naponta szopathassák a normális játékosokat:
Features
•Aimbot :
◦Variable Uberdamage. (use it to get a slight or grand advantage!)
◦Extend Bullet Range (extend the range on your weapons, get more kills!)
◦Spectator Warning (Get warned in case someone is inspecting you)
◦NoSpread
◦No Recoil
◦No Breathing
◦Visibility Checks
◦Soldier Aimbot
◦Vehicle Aimbot (All land vehicles, Chopper gunner and Helo transport machine gunner Aimbot for air vehicles) *Scroll down for video!*
◦Aim Styles (Off, When firing, Full auto)
◦Targeting Styles (Closest Target, Closest to crosshair, Highest Threat, Lowest Health, etc.)
◦SlowAim (Off, On) (+ Configurable slow aim speed)
◦AimAngle (Off, On) (+ Configurable autoaim rotation angle)
◦AutoFire (Off, On)
◦FriendlyFire (Off, On)
•Radar :
◦3D Radar (Off, On) (+ Configurable for Players, Vehicles, Grenades, Flags, etc.)
◦2DRadar (Off, On) (+ Configurable radar scale)
◦Cross (Off, Cross, Dot, Box, Bounding Box)
◦Info Styles (Distance, Playername, Weaponname, Health, Armour)
◦Healthbars (Off, On)
◦A new MapHack feature has been added to the LVL3 BF4 hack.
This will work on both the ingame map and the battlescreen/battlelog map. This feature is also PunkBuster sshot proof!.
•TriggerBot :
◦TriggerBot (Off, On)
◦TriggerStyle (Instanthit, BulletSpeed and Bulletdrop)
•Corrections :
◦Fps Correction (Off, On)
◦Ping Correction (Off, On)
◦Bulletspeed Correction (Off, On)
◦Bulletdrop Correction (Off, On)
•Protection :
◦Threat Warning (Off, On)
•KeyBinder :
◦KeyBinds (OnPress, OnRelease)
◦HotKey Support
•Profile System :
◦Profiles can be saved/loaded
•Graphical User Interface (GUI) :
◦Configuration Window with tab menus
•Help :
◦Help files (FAQs, Explanations, Examples)
•PB secure•PB clean sshots
•Anti FairFightAz a baj hogy az új bf ezzel a rendőr pandurral nem igen fogja elszivni a csalókat csak ideig óráig..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest