Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
EnDaN #126165 üzenetére
Igen, várnom kellett volna hetekig hátha kegyeskednek kulcsot küldeni
Egészen biztos
Javaslom te is ha rendelsz netről valamit, kifizeted, majd utólag bejelentik hogy bocsika, kifogytunk, de esetleg majd mondjuk 3 hét múlva lesz, akkor a te hibád ha visszakéred a pénzed
D
Epic vagy komolyan
D
Talán ha nem volt kulcsuk, akkor nem kellett volna addig levonni a pénzt, hanem kiirni ,hogy sorry jelenleg kifogytunk, mint ahogy minden normális oldalon csinálják. Egyébként is, a majd 1 hét várakozás után vártam még majdnem 2 hetet, mire hivatalos reklamacióvá minősitettem az ügyet, egészen addig csak jeleztem paypalon.
-
Jah... de énis megnéztem azért előtte a dobozt, mert a neten tényleg nincs sehol semmi utalás, hogy minden verzió oda kerül e.
Kemény 1 óra:10 perc alatt fel is másolta magát a lemezekről + 2.2 Gigát letöltött (SSDre).
A teljes telepítés így 1 óra:15 perc lett.51 GB-ot foglal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest