- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz EnDaN #126165 üzenetére
Igen, várnom kellett volna hetekig hátha kegyeskednek kulcsot küldeni Egészen biztos Javaslom te is ha rendelsz netről valamit, kifizeted, majd utólag bejelentik hogy bocsika, kifogytunk, de esetleg majd mondjuk 3 hét múlva lesz, akkor a te hibád ha visszakéred a pénzed D Epic vagy komolyan D
Talán ha nem volt kulcsuk, akkor nem kellett volna addig levonni a pénzt, hanem kiirni ,hogy sorry jelenleg kifogytunk, mint ahogy minden normális oldalon csinálják. Egyébként is, a majd 1 hét várakozás után vártam még majdnem 2 hetet, mire hivatalos reklamacióvá minősitettem az ügyet, egészen addig csak jeleztem paypalon.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz EnDaN #101563 üzenetére
Igen pont ennyi kellett én megadtam kijevet mint ukrán cím meg átállítottam ukránra a windows location -t és kész is. Miután végeztem visszaállítottam a régiót meg töröltem az ukrán fizetési adatokat, biztos ami biztos
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
i2k
őstag
-
nagyúr
Jah... de énis megnéztem azért előtte a dobozt, mert a neten tényleg nincs sehol semmi utalás, hogy minden verzió oda kerül e.
Kemény 1 óra:10 perc alatt fel is másolta magát a lemezekről + 2.2 Gigát letöltött (SSDre).
A teljes telepítés így 1 óra:15 perc lett.51 GB-ot foglal.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ViharVadász
őstag
A dobozok hátulján mindig feltüntetik, hogy aktiválható e Steam-en. Ha nem tudni pontosan, hogy Steam-es e vagy sem a játék, érdemes a doboz hátuljáról keresni egy képet, mert onnan könnyen megtudni, mi a helyzet. [link]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest