- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Úgynézki elkéstem
Megérkezett az új Humble Audiobook Bundle:
Min1$:
Salman Rushdie: The Satanic Verses
Lucy Christopher: Stolen
Meg Cabot: Abandon
William S. Burroughs: Junky
Margaret Peterson Haddix: FoundBTA:
Dave Eggers: A Heartbreaking Work of Staggering Genius
Cormac McCarthy: Blood Meridian
Piers Anthony: On a Pale Horse[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Meh...vegyetek auidójobukot mert az jó...és most ez lesz 2 hétig humblen
EA: It's in the crate!
-
ayo
veterán
maross vigyazzz!
http://jateknaplo.blog.hu
-
nagyúr
válasz cikasz #58692 üzenetére
Azt hiszem ez az utolsó: [link]
Meg ami meg volt itt említve plussz ami épp aktív az amazon oldalán.
1/23-1/31:
GTA TRILOGY - $6.99
MAX PAYNE 3 COMPLETE - $7.49
GTA TRILOGY + GTA IV - $10.99
LA NOIRE/MP3 - $7.99
GTA IV/MP3 - $7.99[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Hunbeast87
senior tag
válasz FollowTheORI #58690 üzenetére
Nekem végre jól jött, hogy számomra érdemleges játékokat is beraknak
GTA Trilogy és Max Payne 3 Complete tuti kell , így marad még 3 kupon. L.A. Noire jó lenne, a plusz MP3 már szerintem viszont senkinek sem kellene. Lehetne inkább egy L.A. Noire Complete!http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
cikasz
őstag
válasz FollowTheORI #58690 üzenetére
Van most lista, hogy mire lehet ellőni?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
nagyúr
Nekem van pár... úgy néz ki nem erőltették meg Amazzonnál magukat hogy ellőjem őket mind.
Szóval tudok segíteni pár embernek.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CrimsonX
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek maradt szamara felesleges amazon kupon, kerem irjon nekem egy privit.
A "1/23-1/31: MAX PAYNE 3 COMPLETE - $7.49 Prices are pre-coupon" erdekelne.
Koszonom!
//CrimsonX
-
Crytek
nagyúr
Na Capcom végre kiadja a Resident Evil 4 HD-t PC-re is!
Steam-en jön 19,99 euroért!Várjuk az első -80%-os leárazást!
Next PC Upgrade: 2022
-
Cheesus
senior tag
válasz maddionmax #58686 üzenetére
Köszi az infót , akkor ezt most kihagyom, és valószínüleg a BF2142-re fogom elkölteni az utolsó kuponomat.
https://www.twitch.tv/csehla
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ha valakinek maradt még felesleges kuponja amazonra, amit nem használna fel az kérem írjon rám..
-
Allien
veterán
válasz bladegery #58645 üzenetére
Én nem érzem, hogy játszhatatlan. Bennem van a hiba biztos, de elvileg logikátlan is. Elvileg teszteknél (pl VGA) is 24-30 fps között még elfogadhatónak veszik. A linkelt youtubos videjóban pl 60-ra állítva IGAZÁN játszhatatlan. De mindegy is, ez másik fórumba való, majd átmegyek oda, és olvasgatok, hogy most mi ez a mizéria.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
regener
veterán
válasz Polllen #58672 üzenetére
Így utólag belegondolva, lehet hogy az, viszont megvásárolni nem tudtam eddig sehol.
C&C Renegade-X
Elég jónak tűnik, és mindez ingyé. (bár nekem megérne 5$-t.)[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz parandroid #58670 üzenetére
Hát NFS fizikát nem igen tanítottak sajnos, de az egyetemen majd írok a drága kedvenc tanszékemnek, hogy jólesne egy játékkal összekötött továbbképzés
-
regener
veterán
Best game ever: Dyna Blaster
-
Csapoati
nagyúr
Döbbenetes lóvékat hoznak a f2p játékok.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
-
szami777
addikt
válasz djculture #58661 üzenetére
De én ezt nem értem. A tomb raider pc-re igen jól lett optimalizálva, jól skálázható is. Cod ghostot még megértem, mert az el lett szúrva, na de next gen tomb raider 30 fps-el....viccc. Láttam videókat nextgen tomb raiderről és tényleg szebb lett, de nem ennyivel, hogy még el se kezdődött az igazi nexgen éra és már is korlát kell.
(#58656) warcat mostmár a fifa 14 is kaphatna[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #58659 üzenetére
Egy olyan típusú játéknál szerintem még mindig jobban elfér, mint egy autósnál. A CoH2-ben is jó magasra lőttem be a grafikát, a 20 fps se zavar kampány módban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
djculture
félisten
Azthiszem ez tusé új csodálatos tomb raider kiadás is 30 fps-re lett fixálva konzolon: [link]
"A játék ügyvezetője, Scott Amos erősítette meg a hírt a Videogamer oldalnak, miszerint a PlayStation 4-re és XBOX One-ra január 28-án megjelenő Tomb Raider: Definitive Edition valóban 30 FPS sebességgel fog futni. "
Nextgen 30fps, szerintem ezen csak röhögni lehet...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
1/23-1/31:
GTA TRILOGY - $6.99
MAX PAYNE 3 COMPLETE - $7.49
GTA TRILOGY + GTA IV - $10.99
LA NOIRE/MP3 - $7.99
GTA IV/MP3 - $7.99Prices are pre-coupon.
EA: It's in the crate!
-
Cheesus
senior tag
A CoJ: Gunslinger most 5€ a GetgamesGo-n (Steames)
https://www.twitch.tv/csehla
-
SityiSXT
őstag
@mindenki: Ugy ertettem, a Rivalsnak komolyabb hibaja is van, mint a fix 30 fps.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz SityiSXT #58644 üzenetére
Az nem "konzoligénytelen"???Már bocsi...
Nézd meg pl. az NFS:HP-ot 60 fps-sel (120-ról ne is beszéljünk), meg nézd meg ezt a borzadályt 30-cal. Majd meglátod miről van szó. Ha nem látsz különbséget, akkor még tudok ajánlani egy hasonló stílusú játékot:
[Nincs sok különbség ugyebár]Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
senior tag
Kérlek nézzél már meg (ha van rá lehetőséged) egy autós játékot 30 ill. 60 FPS-sel is.
Aki azt mondja nincs különbség, az hazudik.
Van nem egy játék, aminél mindegy, hogy 30 v. 60 FPS, ez pont nem az a kategória.Az meg, hogy unlockolva a 60FPS-t gyorsított felvételként megy a játék, annyira röhej, hogy le nem tudom írni.
Beszéljen helyettem TB. -
Hat ha en megvettem volna ugy hogy nem tudok rola, es az arcomba toljak utana a 30fps, nagyon-nagyon kiakadtam volna. Elhiszem hogy valakinek eleg a 30fps, az a velemenyem, hogy NEKI A LEGJOBB (+gepet se kell upgradelnie olyan surun), de ez sokaknak a jatszhato-jatszhatatlan kategoria mezsgyejen egyensulyoz. Nem mondom hogy nem jatszanam vegig igy is, de biztos hogy atkoznam rendesen.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
szami777
addikt
válasz mcwolf79 #58640 üzenetére
Akkor az a korabbi sufnituning fps fix. Itt ott olvastam hogy a ghost games be fogja adni a derekát, de ha eddig nem adta ezek utan se fogja.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csaba951
veterán
válasz maross #58641 üzenetére
Hivatalosan ezért: NFS Rivals: 60 helyett 30 FPS az összes platformon
-
válasz mcwolf79 #58640 üzenetére
Nem igazan ertem a 30fps miertjet...mi lehet az a nagyon fontos dolog, ami miatt ezt be kellett vallalni?
&djculture: ok, legyen, de pc-re miert nem lehetett atirni azt a valtozot 30-rol 60ra? fix 30fps-re volt epitve a fizika?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mcwolf79
veterán
válasz szami777 #58633 üzenetére
Ja,meg van oldva az fps unlock, csak úgy meg mondhatni játszhatatlan, mert az egész játék olyan tőle, mintha gyorstekercselnél előre egy filmet.
Én próbáltam a virágboltit (hál Istennek nem vettem meg,pedig az Amazon-os leárazásnál gondolkodtam rajta), de 30 fps-sel nagyon ratyi.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Hunbeast87
senior tag
Ha érdekelne valakit, most Gamesrocket-en le van árazva az F1 2012 8.95 euróra
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
nagyúr
válasz basaharc502 #58627 üzenetére
A G2A eléggé ott vehetsz bármit nyugodtan... a Kingui az meg lutri... bár ott is van pár megbízhatóbb forrás a háttérben. (pl ha GlobalGames az eladó az kb G2A szintű...), de van amikor average joe/johhny az eladó... na az bármi lehet hosszútávon. És hosszútávon nem tudom mennyire működik a Kingui garancia... pl fél év mulva elveszik a játékot akkor is vissza adják e a pénzt vagy másik példányt a játékból. Erről még nincs tapasztalatom szerencsére.
Kinguin én sok pénzért nem vennék semmit. De ilyen pár eurós 5-8 pl az oké.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
djculture
félisten
cdgalaxisnál legalább fix az ár Holnapra mindenhol azt olvasom hogy kamatcsökkentésröl döntenek igy a forint nagyon gyengülhet az eurohoz képest. Elb tam hogy ma nem töltöttem fel a steam-re némi lét, majd holnap jó lesz 310 meg feletti árfolyamon.
Spec Ops: The Line kéne megvennem még holnap estig 5 euro. de lehet ki is hagyom ha sokat romlik a forint annyira nem sűrgős.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Alien83 #58617 üzenetére
Ugyanebben a PlayOn akció keretén belül volt így leárazva az 576/CdGalaxisnál két hete, mint ahol most a 2. része van 1200-ért.
Ha viszont az online boltot kérdezed ahol 2,74 volt, akkor az ez: GetGamesGo
Komplett Sniper V2 akció volt, szinte mindegyik rész kapott -75%-ot.Do you see the white shadow?
-
szami777
addikt
válasz Csapoati #58632 üzenetére
az fps már rég meg van oldva ( nem official patchel, az igaz, de nem illegal)
Az tény, hogy egy vicc, hogy 30 fps limittel kiadják, de nem tartott sokáig az ellenszer. Engem jobban zavar hogy csak xbox360 kontrollert támogat. Mondjuk az irányítás billentyűvel is élvezhető.
(#58631) maross: nfs-nél már rég nem nézek customer reviews-t, hiszen évek óta rengetegen vannak, akik fikázzák. Ez tipikusan az a sorozat most már, hogy bármit csinálnak, az valakinek úgysem fog tetszeni.[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
Need for speed rivals 18.5 dollár, kb 4 ezer forint.
Fura, mert ennél többet ígértek. Ennyiért már bőven megéri.[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
új Kingdoms Bundle csomag 2.65 EUR
-
basaharc502
aktív tag
go2arena és a kinguin oldalak mennyire megbízhatóak?
-
djculture
félisten
"Húszmillió dél-korait érinthet az a biztonsági incidens, amely során tömegesen loptak el bankkártyaadatokat. Az ellopott adatokat használva vásárolni is lehet más kártyájával."
Akkor most fog gondolom igazán beindulni a lopott játékokkal való kereskedés is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Frod
addikt
Én az elsőt két hete vettem 1350-ért, erre tegnap valamelyik online boltban volt 2,7€-ért
Szóval hiába tűnik ez is most bestbuynak ennyiért, ezt most nem veszem meg, lesz még olcsóbb is.Tekintve, hogy az 1 is baromi nehéz egyedül az első pályát se bírom megcsinálni, pedig nem szoktak gondjaim lenni videójátékokban
Do you see the white shadow?
-
viktor82
őstag
Ez megbizható oldal nagyon jó áron van a Black Flag
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
dokken
tag
simplygames Grand Theft Auto 5 Steam CD Key Pre Order
£44.99Released 19th September 2014
-
7
addikt
Amazon UK store, Borderlands 2 GOTY: 9.99 GBP
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meddig tartanak az Amazon learazasok?
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz Shepherdke #58606 üzenetére
Javaslom elolvasni az osszefoglalot, itt nem igazan szabad ilyesmit kerdezni.
-
djculture
félisten
válasz maross #58597 üzenetére
Egy óra alatt végig lehet nyomni 4-en persze ha valaki tudja mit csinál és nem megy el hősködni egyedül mert akkor lehet utána szaldgálni és mentegetni a földröl amíg még lehet... de amúgy nagy móka.
Én már kívülröl tudom az egészet az de még vagy tizszer biztos végignyomom...[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Csapoati #58604 üzenetére
Tavaly ilyenkor 7 euróért vettem Actung Panzer Operation Star-t. 6 pálya 4 euróért nagyon is túlárazott.
Én épp most próbálok túladni egy Southern Fronts giften, coopban annyira nem jött be a játék, hogy még. A 20-25 pályás Workshop hiba pedig szégyen, még annyira sem lehet vele így közösen játszani, mint gondoltam. A Men of War Assault Squad, és a saját Dawn of War II elődei köröket vernek rá. Csak a DoWII Retribution coop kampányával és a The Last Stand móddal úgy el voltunk 3 hétig, hogy eszünkbe se jutott másra nézni.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #58603 üzenetére
Szerencse, hogy ez single-ben mindez nem fog erinteni engem. A sztalingrados dlc-t meg tuti behuzom meg melle, nagyon jonak tunik es akcioban nem is lesz tularazott 3-4 euroert.
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #58587 üzenetére
Nincs igazad, nem a nehézség a gondja. Ha mégis ez a legnagyobb gondod, kérem a képeket arról hogy legnehezebb módban végignyomtad az egyjátékos kampányt, és a ToW pályákat. Ha ezt megpróbáltad volna, most arról nyavalyognál hogy az AI csal, és a játék túl nehéz..
CoH2-nek legjobban a THQ csődje, majd a Sega tett be. THQ-nál a elkezdték sürgetni ezért a dizájn összecsapott, félig CoH, félig DoWII lett, a tervezett újítások félig és felemásan kerültek be, rossz nyelvek szerint a programozási munka is meg lett sürgetve így a motor technikai újításai sem lettek százasak. Na eztán a THQ beadta a kulcsot, és az egész projekt hetekig a levegőben lógott, adott esetben le is lőhették volna. Sega ugyan folytatta, de a saját szájíze szerint, a parancsnokok kiprivatizálása DLC-be már az ő érdemük, elvileg a THQ is tervezett hasonlót szolidabb formában, illetve a skinezés is volt tervezve, de a konkrét DLC áradat az új kiadó sara, Total War fillérß@szása után nem meglepő módon.
Csakhogy ez konkrétan földhöz csapta a multi egyensúlyt(mellyel már az elődben is évekig szenvedtek), amit máig sem tudtak helyrehozni, egyes parancsnokok simán jobbak másoknál.És ha már coop szóba jött, Company of Heroes 2-t ne vegyétek meg a coop miatt. Az egyébként egész jó single kampányt nem lehet több emberrel játszani, és a ToW kampányban alig akad coop küldetés. A gép elleni közös játék meg megint be van korlátozva a fizetős parancsnokok miatt.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest