Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Skyrim -50% (15$) amcsiban élő hazánkfiainak...
-
zone
őstag
Hitman sima/prof $7,49/11.49 és Sleeping Dogs $9.99 [link]
-
i2k
őstag
válasz
BoneDragon #32464 üzenetére
Annak idején, Tom Evinnel készítettem egy saját honosítást hozzá - a hivatalos honosítás tényleg sok helyen hibás, és egy időben a magyarítással a mechával nem is lehetett tovább menni.
Emellett, az első Riddick-es játék stílusában kapott fordítást, hiszen annak a magyarítását is én készítettem. -
ZS3NI
őstag
válasz
SenorGrande #32564 üzenetére
Tropico 2-ből lehet magyarított verziót faragni? Ahogy nézem, nálunk az alapból magyarul jelent meg.
-
dante0425
tag
Ha jól rémlik keresett valaki Watch Dogs Dedsec Edition-t. A CD Galaxisnál már elő lehet rendelni.
-
Zsolty001
tag
Hitman Absolution Professional Edition: £7.49 -20%: £5.99
-
válasz
Satan_Claus #32583 üzenetére
köszi
-
Satan_Claus
őstag
válasz
gyuribácsi88 #32582 üzenetére
Mivel lezárult a pénzgyűjtés, majd csak akkor, ha megjelemt.
-
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy ez a Project C.A.R.S. nevű játékot hogyan tudom és hol megvásárolni? Köszi előre is.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
BoneDragon #32573 üzenetére
Tropico4 @ ShopTo: természetesen mire hazaértem, vége lett az eksünnek
-
Crytek
nagyúr
Valakit nem érdekel a Krater game?
Krater Two Pack: ~710FT/db
Krater CE Two Pack: ~1065FT/db -
válasz
headhunter86 #32576 üzenetére
volt 8,2 is (és akkor is még felfele ment)
-
Arkennys
addikt
válasz
headhunter86 #32576 üzenetére
volt az azóta már 8,5 is.
-
brabax
csendes tag
Én már többször vettem tőlük PS3-as játékot, rendkívül gyorsan, pontosan, ingyen szállítanak Cambridge-be.
Általában 5-10 perc elteltével kapok tőlük egy e-mailt a csomag fotójával(!), ami aztán másnap, vagy harmadnap meg is érkezik...
Nekem nagyon szimpatikus cég. Mondjuk PC-s kódot még nem vettem tőlük.Az akcióik viszont általában eléggé rendszertelenek, és addig tartanak amíg vissza nem vonják...
-
Zsolty001
tag
A humblebundle most $7.90
Szerintetek megy ez még lejjebb, érdemes várni?
-
horvathd
aktív tag
válasz
Akkor inkább ez éri meg:
Shopto - Tropico 4 Collectors Bundle - £4.85 [link]
Tropico 3 és 4 között nincs nagy különbség, ami miatt a 4. rész mellé meg kellene venni a 3-at.
-
warcat
veterán
GMG-n érdekes,hogy pont a Humble bundleval egyidőben van Brütal Legend,Stacking stb leárazás.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Kiscsigának igaza van, kár, hogy nincs benne Dlc... Egyébként nem rossz vétel ez, ha valakinek az nem kell... Jó árban van.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Kár, hogy nincs DLC.
-
SenorGrande
senior tag
The Indie Gala Tropico bundle:
DRM Free. Minimum $1 a Steam kulcshoz:
Tropico Reloaded (Steam)Jelenleg $4.27-től ez is:
Tropico 3 - Steam Special Edition (Steam)$7.47-től ez is:
Tropico 4 - Steam Special Edition (Steam) -
Źşë'
addikt
válasz
Crytek #32561 üzenetére
lehet benne valami, még ez se nevezhető kimagaslónak, most nem tudom h az engine adta lehetőség ez az arcmimika, de nagyon gépies, frostbite2,5 től nagyon lemarad, inkább ment el konzolnextgen engine felé mint realisztikusság felé, túl színes és valótlan - effektek magukért beszélnek meg dx11ért
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
SenorGrande #32552 üzenetére
Köszi az infót!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Agyzuzo #32557 üzenetére
Azt a förtelmet direkt nem említettem kb megszégyeníti a Cryengine-t. Sokkal jobban jártak volna ha a Sniper 2-öt is a Chrome Engine-el adják ki!
Sajnos nagyon kevés cég licenszeli a CE3-at pedig mint látható elég sokrétű.Biztos nehéz vele dolgozni vagy drágán adják vagy nem értem.
-
Crytek
nagyúr
Kilenc percen át mozog a Shadow of the Eternals
Egész jónak ígérkezik. A Cryengine 3-at jó látni végre nem Crytek játékban is.Remélem összegyűlik nekik a pénz!
-
Vertigo18
addikt
Jól gondolom, hogy a Port Royale 3 8.49-ért jó vétel, igaz?
-
SenorGrande
senior tag
Az Atlantis második részének iPhoneos és iPades kiadása most teljesen ingyenesen letölthető legálisan az itunesról.
-
bullseye
addikt
Only in the next 24 hours! Resident Evil Revelations Steam Key Pre-Order for €24.99! Resident Evil 6 Steam Key for €19.99 and Resident Evil 6 RU Steam Key for €12.99! Happy Resident Evil’s Day!
http://7en.g2play.net/a7Ha valaki még mer előre rendelni bármit...
-
LaleeeSan
tag
válasz
Devil Smile #32547 üzenetére
Pedig én is elgondolkoztam, hogy megveszem, de így gyanús, hogy kimarad.
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate
Krater 2 pack ~720ft/db!
Hitman Absolution ~1500ft(-20%-os kuponnal)
-
KubanitoS
veterán
Egyébként mi az a Happy Hour humblibundliban?
-
LaleeeSan
tag
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Dead Island Riptide és Aliens gameek most mennyiért mennek a legolcsóbban?
-
JoolsNOS
veterán
-
csaba951
veterán
válasz
La Magra #32537 üzenetére
És remek módon CSAK XBOX vagy PS3 játékosoknak. PC-sek kimaradnak...
Na mindegy, megoldottam máshogy!
-
La Magra
tag
Raptr-on Battlefield 3 eGuide-ot és 75% off-os kupont osztogatnak. [link]
"REQUIREMENTS:
Amateur or above in Battlefield 3
Verified email address"(Logikát ne keressetek benne, hogy miért azoknak akarnak eGuide-ot adni, akik már nem kezdők BF-ben, de hát na... gondoltam hátha valakit érdekel a dolog.)
-
ayo
veterán
na picit lemaradtam
tehat akkor kisebb ismerteto,linkek meg miegymas (a brutal legendrol anno irtam kulon posztot is)
http://jateknaplo.blog.hu/2013/05/07/humble_double_fine_bundle
igazabol mindegyiket ajanlom ha valamennyire szeretitek a vicces kalandjatekokat.
remelem azert majd lesz hamarosan egy olyan igazi indie bundle 8 amiben mondjuk FEZ lesz BTA par jo indie jatekkal
-
Rusher
őstag
válasz
BomiBoogie #32531 üzenetére
Ez igaz és tuti sokan megveszik így is, de azért aki valamennyire nézegeti, követi a játékokkal kapcsolatos híreket vagy akciókat keres stb. az rengeteg helyről értesülhet róla, hogy létezik ilyen....
-
Arkennys
addikt
válasz
BomiBoogie #32531 üzenetére
azokat azért át tudják ezzel ejteni, hogy de olcsó, valóban
Hasonló ez, mint mikor steamen van csomagban valami játék és a többi része, és ha a csomaginfót megnézed, pl még akár többe is kerül, mint egyenként megvéve (kedvencem mikor a csomag valami tizen valamennyi euróval többért volt mint egyenként
)
-
maross
nagyúr
Most nezem steamen:
Buy Double Fine Bundle
Includes 4 items: Psychonauts, Costume Quest, Stacking, Brutal Legend 45,99€ -
BoneDragon
veterán
Most nézem steamen, azért elég drága játékok ezek nagyon megéri azt az 1$-t.
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #32518 üzenetére
Olyan jó, hogy úgy nyilatkozol, hogy nem próbáltad ki gépen. De, javították szerintem a beragadást pl, nekem még nem sikerült, és nem véletlen dobálják ki hozzá a javításokat, ma is mint mondtam, lejött majd 800 mega.
Graf meg ilyen stílus, amilyen, de szerintem szép, nekem nagyon bejön, jó ez a túl sztereotipizált karaktercsapat, akik vannak benne
Konzolon nem láttam, így arról nem nyilatkozok. De kár sz*rnak beállítani PC-n kipróbálás nélkül. Ugrás asszem nincs benne most sem, de most tűnt csak fel, ahogy mondtad, nem hiányoltam. Küldetések: hja, mellékküldik ismétlődőek, stb, de nekem a fő szál eddig tetszik.
-
djculture
félisten
válasz
BoneDragon #32514 üzenetére
Én még konzolon néztem de eléggé ezer hiba volt benne nem lehetett ugrani beszorult valahova az ember lehetett visszahívni a mentést. grafika ps2 szint volt vagy még annál is gyengébb, a küldetések fele egy kaptafára készült. pc-n gondolom ezeket nem igen javították.
-
Arkennys
addikt
válasz
BoneDragon #32514 üzenetére
hát rétegjáték. Nekem bejött nagyon
Zenei ízlést, stb.-t megkíván, de ha azok passzolnak, nincs vele gond.
Egyébként én el sem gondolkozok ezeken a dolgokon már, úgy kúszik fel az ára, holnap már a minimum 10 dollárt karcolja
szerk: már most 8...hát köszönjük. Aki első 20 percben vitte, jól járt, aki nem, annak már tökmindegy lesz lassan.
soundtrack, többi játék miatt gondolkoztam rajta, hogy esetleg, a brutalt meg odaadtam volna ismerősnek. Így terv törölve, az már egyre biztosabb
-
danih
veterán
Vissza fog az esni, ne izguljatok.
-
BoneDragon
veterán
Személy szerint én nem ajánlanám a Brütal-t, szerintem nagyon gyenge game. De hát kinek mi.
-
Arkennys
addikt
hasonlóan látjuk
Egyébként kúszik fel az ára a brutalos szintnek benne. Ez hol állapodik meg kb, mikor már nem megy 10 perc alatt egy dollárt fentebb?
szerk: Po1son: igen ezért kérdezem, azért menjenek a sunyiba már ha ez így folytatódik, hamar ott tartunk, mint rendes ára
-
törölt tag
Én kihagyom .
A GOG accountomon már ott vannak a Psychonauts és a Stacking . A pakkban szereplő Costume Questhez nincs GOG kód , a Brütal Legends meg nem érdekel .
-
HS 2142
őstag
válasz
lordjancso #32505 üzenetére
A Psychonauts, a Stacking és a Costume Quest 1 kulcshoz tartozik.
-
edemark
csendes tag
Sziasztok az ide tartozó best buy, hogy az USA-ban meg lehet kapni a Mass Effect 3-at ingyen? [link]
-
Arkennys
addikt
válasz
BigBlue69 #32503 üzenetére
na épp be akartam adni az infót, látom elkéstem.
Brütal már magában is megéri ennyiért szerintem, főleg hogy azért nemrég jött ki, preorderben ennél jócskán többe fájt, na meg eddig is.
(hja, most pattintott le mellesleg egy 788 MB-os frissítést a játékhoz a steam, azért látom, javítgatják
)
-
BigBlue69
őstag
-
maross
nagyúr
defenders of ardania melyik bundle-ben volt? fel van irva hogy van nekem ilyen, fel szeretnem tenni, de nem tudom honnan elovadaszni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest