- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigyo108
aktív tag
Üdv!
Vett valaki olcsó GRID-et steam-re ?
Legendary-t adnék érte meg egy Duke Nukem 3D: Megaton Edition 50% cupon -t
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
törölt tag
Új megjelenések a GOG -on :
http://prohardver.hu/tema/gog_com_good_old_games/hsz_202-202.html
-
ayo
veterán
válasz dante0425 #32488 üzenetére
remelem a facebook jatektol jobb lesz mert az szornyunek tunt amennyit lattam. na meg ugye mostmar EA kezeben van ez is. amugy aprilisra igertek szoval van egy kis csuszas...
viszont ha ennyire varod a pvz2t remelem megvetted a Beware Planet Earth! jatekot amely 1 dollaros indiegamestand akcio volt a napokban. en azota nyomom es kb pvz nel szorakoztam utoljara hasonlot. van kihivas sok palya es tele otlettel. legjobb vetelem volt mostansag
http://jateknaplo.blog.hu
-
dante0425
tag
Plants vs Zombies 2, júliusban érkezik
-
Vertigo18
addikt
Port royale 3 valakinek?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Mardel
őstag
válasz Csapoati #32483 üzenetére
Szerintem sokak szemében az lesz a legnagyobb szálka, hogy nem lehet megvásárolni steamen, de még ha meg is lehetne 1-2 évig biztosan nem lenne -75%-ban. +Az originnek -50%-nál nagyobb akciói még nem voltak, és akkor is az ár kb. avval volt egyenlő mintha boltban megvennéd dobozosan.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #32471 üzenetére
Pár kiegészítés:
- van Foundry, mint a Star Trek Online-ban, és ez szinte biztosan korlátlan tartalmat fog jelenteni a jövőben
- van item store, de az ehhez szükséges ZEN összeszedhető a játékon belül is, nem kell megvenned (lásd STO, szintén)
- a lootolás hibrid: a pénzen át kell gyalogolni, mint egy hack'n'slashben, az itemeket a jól bevált F billentyűvel veheted fel (megintcsak lásd STO)Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezz, max. nem tudok válaszolni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, hát ez nem igazán best buy, mert, hogy ugye ingyen van, de mivel most akadtam rá gondoltam, egyrészt megosztom azokkal akik nem ismerik, másrészt megkérdezném attól aki játszott már vele, hogy mi a véleménye erről a játékról.
DiasporaShatteredArmistice
Egyébként űrhajós meg battle star galaktica ha jól láttam. -
cskamacska
addikt
válasz Crytek #32469 üzenetére
Akkor viszont tényleg nagy hirtelen le fognak a SW játékok kerülni Steam-ről, és maradnak mindörökké Origin exkluzívak.
más:
Megérkezett az első fizetős fingós app Steam-re.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bul07
nagyúr
Amazon
Sleeping Dogs $9.99( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Crytek
nagyúr
Na így éjjelre egy jó hír azoknak akik szeretik a Star Wars-t: Az EA szerezte meg a jogokat így ők hegesztik mostantól a SW game-eket Frosbite 3-al!!
Next PC Upgrade: 2022
-
zone
őstag
Nem tudom kinek mennyire lehet best buy, de találtam egy ukrán emberkét, aki +10%-ért ad Steam játékot giftként. Paypal fee-vel együtt fizettem 394Ft-ot a 7db Just Cause dlc-ért.
Fboy:
pü megy[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
HS 2142
őstag
A Bucther Bay szerintem nagyon jó kis lopakodós játék volt, épp azért a Dark Athenat is csak az menti meg, hogy mellécsomagolták az első részt is, mert amúgy csak egy középszerű lövölde lett, szerintem.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #32464 üzenetére
én is rengetegszer végigjátszottam, bár csak 1x magyarul itt-ott lehet, hogy nem tökéletes, de ha valaki egyáltalán nem tud angolul, akkor elég nagy segítség
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
BoneDragon
veterán
válasz mukibuci #32461 üzenetére
Pont hogy nem, szerintem a 2. résznek iszonyat gyenge a fordítása, rengeteg félre fordítás és helyesírási hiba van benne. Igazából én anno rongyosra játszottam őket, legalább 4-5x végigvittem mindkettő részt, de most sikeresen beszereztem őket eredetibe és tuti megint végig viszem. Nem sok játék jött ki az elmúlt 10-15 évben amit többször is elővettem, de ezek azok.
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #32455 üzenetére
De igen, F2P. Ha játszottál más Cryptic MMO-val, akkor ismerős lesz a Neverwinter is. Viszont itt TPS-célzás van, nem a hagyományos MMO-kban megszokott.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
bullseye
addikt
KOTOR 1 zseniális volt, de a II-t annak idején nem mertem elkezdeni, mert tele volt buggal. Már javították?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, köszönöm ismét a sok jó tanácsot arról, hogy melyik is a legkihagyhatatlanabb sw játék. Valójában szívesen vettem volna több mint egy játékot a csomagból, de most épp ennyi volt erre áldozható. Remélem tetszeni fog és akkor a jövőben esedékes 75%-os leértékelésen megveszem a többi itt most általatok javasolt játékot is.
Még egyszer köszi az ötleteket -
-
echterion
nagyúr
-
Fboy
aktív tag
Ha valakinek van még, akkor vevő lennék egy jóárasított Torchlight 2-re (ami a 4-es pakkba volt).
-
djculture
félisten
Bejelentették a facebookon hogy a sims4 jövőre jön. A logitech meg HERE'S YOUR NEVERWINTER SAVAGE NORTH EXPLORER PACK KEY kódokat oszt.
-
ayo
veterán
long week akcioban a The Bridge. Mondjuk nem sokkal -33% de szerintem en benevezek ra mert mar nagyon akartam
http://jateknaplo.blog.hu
-
Arkennys
addikt
válasz edemark #32439 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A kotor 1-2 piszkosul eltalált szerintem, és a jedi knight-ok is.
Amennyire tudsz-akarsz, még hamar ruházz be belőlük, megéri.szerk: Zs3ni, ezzel rosszl nem jártál, a kétféle kotorból nekem személy szerint pl a második tetszett jobban egy hajszálnyival. Sok szórakozásod lesz benne.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
edemark
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik a legkihagyhatatlanabb star wars játék? Azért kérdezem mert még fél óráig akciósak én meg ezek közül még egyikkel sem játszottam még. Előre is köszi a tanácsokat.
[link][ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #32433 üzenetére
kíváncsi leszek pc guruban mi lesz, mert steam-es lesz a mostani is azt írták a facebookon. Még az is lehet hogy ez lesz bár két stratégia egymás után nem szokott lenni.
Borderlands 2-n én is gondolkoztam de láttam külföldi oldalakon már azt írták hogy jön a Tiny Tina meg még egy dlc és utána várható a teljes kiadás.[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Itt is megszeretném köszönni Crytek fórumtársnak a jó árasított Borderlands 2-őt, most jöhetnek a dlc-ék, hol érdemes vadászni rájuk?
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz trance89 #32391 üzenetére
God Mode fura játék, maga a lövölde része egész jó nézdahátam hentelés(fedezék kerülgetés nélkül), grafika szép, hangok jók, a különféle játékmódok ötletesek, ellenségek és a környezet viszonylag változatosak(semmiképp nem olyan egyhangúak mint a fújolók mondják).
És akkor erre jön a konzolos partnerkeresési rendszer(még véletlen sem tudtak volna játékkereső listát beletenni, ne adj Isten játék közbeni bekapcsolódást megoldani), a gagyi előrelépési rendszer, ami meghatározza a fegyver/képesség választékot is(ugyanitt a Brink és a War Of The Roses is bepuszilhat), a szöveges chat hiánya(!), a VOIP hülyeségei(nem szól esetleg nem lehet lenémítani), néhol a hálóról szétkapcsolgat, néha bebugzik és nem enged tovább a pályán, ilyesmik.
A játék egyáltalán nem elveszett, ha a fejlesztők összekapják magukat, pár patch után ebből egy Killing Floor rivális kiváló coop játék lehet, ha nem, akkor a multi kihal és fölösleges vele tovább vesződni.
más
Soroksári Tecsóban(Megapark) 1200 forint az eredeti dobozos R.U.S.E.. Pluszegysor Steamon, meg félig Uplay-en is.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #32430 üzenetére
4-8x Élmosás meg pár fos effekt (Motion Blur, Depth of Field) kilő és máris rendben vannak azok az fps-ek.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Crytek
nagyúr
Na ismét egy game aminek sikerült eltalálni az optimalizálását
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Vertigo18
addikt
Így van, ahogy mögöttem mondták, lehetne a lányokkal együtt coop módban repülőgép-szimulátorral nyomulni... Te vagy a repzi, a csaj meg a pilóta, és rángatja a botkormányt... És sok rángatás után elfolyik az "olaj", vagy "ledurrantottak"...
-
Vertigo18
addikt
-
Argos
őstag
Casual gamer-eknek ajánlott, pro-knak kötelező vétel júniustól.
Ezen technikai vívmány nélkül nem fogtok tudni élni/jáccodni'......elmúlik...
-
Arkennys
addikt
válasz darkling #32418 üzenetére
Nincs ez rossz áron, bár nem sokkal többért sikerült steamre mindkettőt beszerezni. Voltak-lesznek is akciósak ezek még. felröhintettem mikor az elsőt pl valami kevesebb mint két eurósan megláttam régebben eksünben.
Nekem bőven megérte, nagyon bejövős játék Aki nem egy helyre gyűjti a játékait, annak ennyit megérhet. Na meg ha szereti a stílust.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
-
darkling
tag
Gamefly-on Witcher 1 + 2 4 font a GFDMAY20UK kóddal. Esetleg GOG-ra regisztrálható.
Why is a soap bubble round?
-
djculture
félisten
válasz Devil Smile #32407 üzenetére
nem is a dobozba van hanem a kézikönyv hátulján a fehér sávon Én ma is vettem egyet 990ft-ért egy havernak.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz po1son #32402 üzenetére
Érdekes módon én is így vélekedtem a D3-ról a kezdetek kezdetén. Megjelenéskor lecsaptam rá (9990-ért ) és két hét alatt ráuntam. Most egy jó hónapja ismét elővettem és meglepve tapasztaltam, hogy élvezetes a játék. Ez főleg az AH-s cuccok értékének nagymértékű csökkenésével is magyarázható. Megjelenéskor az Inferno nehézségi szint teljesítése az álomkategóriába tartozott, mivel egyszerűen nem estek megfelelő cuccok, ha pedig igen, akkor csillagászati összegekbe kerültek. Most elég párszázezer arany ahhoz, hogy inferno-n is nyomulhass normálisan és végre várhatod, esik-e egy jó cucc. Az Inferno fokozatra lépés után egyből megjött a fíling is számomra, volt értelme játszani a cuccok miatt és szerintem most már hozza a D2 szintjét. Az egyedüli nyűg, hogy el kell jutni inferno-ra, na az tényleg szenvedés, de segítséggel most már legalább hamar megvan. A rúnák azért hiányoznak, de helyette ott a kraftolás. A 60-as szintkorlátot hamar el lehet érni, de (a legújabb frissítésnek hála) utána van még +100 paragorn szint, valamint lehet nehezíteni az infreno szintet plusz 1-10 szinttel szóval a fejlődés nem áll meg, számomra élvezetes most már a gém. Az elején viszont tényleg nem volt az...
Tetszik az is, hogy az aranynak és a gemeknek végre van értéke és az AH segítségével végre nem kell d2jsp-szerű külsős oldalakat használni a vásárláshoz.
D2-t 7 évig toltam "komoly" szinten.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Devil Smile
őstag
válasz LaleeeSan #32413 üzenetére
munkaba vagyok nem tudok vele mit kezdeni itt.. csak megvettem nem is neztem csak annyit h sikerlult a vasarlas.. bar kodot sem kaptam.. lehet h mar nem is kell kod neki?? csak egy download link van..
Gamefly client kell neki..
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
LaleeeSan
tag
válasz Devil Smile #32410 üzenetére
Steam-es?
Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
LaleeeSan
tag
válasz Devil Smile #32410 üzenetére
Múltkor amikor vásároltam ott, mintha a fizetés infók megadása után írtam volna be, de lehet rosszul emlékszem.
De mintha írná az oldal alján is, hogy a kupon kódot később kell beírni.Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
Vertigo18
addikt
válasz Devil Smile #32407 üzenetére
1.99 Font, ha jól számolom...
-
Anonymus X
tag
-
Vertigo18
addikt
Esetleg GRID valakinek 2 Fontért?
GFDMAY20UK
-
po1son
addikt
válasz Nunder #32389 üzenetére
A kettőt én is ronggyá játszottam és még most is 2 évente előszoktam venni és tolom vele kicsit... Viszont D2 fanként csalódás fog érni téged... Sajnos a 3-nak nincs meg az a varázsa, mint a 2-nek volt...
Nem rossz játék, de párszor végig viszed és ráunsz... A játékot csak az AH (Aukciós ház) tartja életbe...A játékosok nagy részét csak az motiválja, hogy minél több real money-t hozzon ki a játékból... Persze sokan gondolják, hogy milyen jó móka, hogy szórakozás közben pénzt keress az ember, de sajnos már evvel sincs sok értelme foglalkozni, mivel rengeteg az eladó és nagyon kevés a vásárló... Arról nem is beszélve, hogy rengeteg botoznak a játékban, amivel megint csak tönkre megy a piac...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
ruti
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest