- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hm. A nuuvem-es akcióbn másnak se enged Originest megvenni? És ez miért lehet?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
Gamestar facebookján meg kitettek pár sleeping dogs aktiváló kódot, hát valami pár perc alatt el is ment az egész, én meg most láttam csak. Báh
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
daneeeeee
aktív tag
válasz KubanitoS #31990 üzenetére
Az elsővel még játszottam amikor megjelent, azóta semmi. Mostanába újra megjött a kedvem, gondoltam most újra játszanám és akkor már mind a 3-mat zsinórba végigviszem, csak ugye a 3. rész nem volt meg.
Medal-t meg csak azért kérdeztem mert már szerettem volna játszani valami olyan fps-el amit még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Csapoati #31992 üzenetére
Onnan, hogyha meglett volna neki az első két rész, akkor már a megjelenéskor egyből megvette volna a harmadikat.
Arkennys: Ha esetleg nem tudnád, a mentéseidet át tudod vinni a második részbe. Elég sokat dob a hangulaton.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Vertigo18
addikt
Skacok, érdekel valakit az "Ethical Hackong" konferencia? Megnyertem egy belépőt (köszi Bul!!! ), de hiába írtam nekik, hogy nem tudok elmenni, kaptam a kódot...
Igazán best buy, ingyen van! (Skyrim kódot elfogadok érte! )
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
daneeeeee
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz daneeeeee #31983 üzenetére
Amazon USA
Medal of Honor™ Warfighter; -50%; 10 USD
Medal of Honor Warfighter: Zero Dark thirty DLC; -50%; 5 USD
Nem gondoltam volna, hogy pénzt adnék ki egyetlen dlc-jére is, de ezt Bin Laden levadászása miatt márcsak elből is megvenném!ME3-ra sajnos nincs most jobb akció. Korábban 10 USD körüli áron már meg lehetett szerezni azt is akcióban.
Ja, és ezekből a játékokból csak Origines változat létezik, mindegy, hol veszed meg. (Az Oroszországban kapható változatokban viszont csak az orosz nyelv hozzáférhető gyárilag. De ez szerintem téged nem érint, úgyse ott akarsz vásárolni.)
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
-
daneeeeee
aktív tag
Sziasztok!
Nézegettem most Origin-en akciós a Medal of Honor: Warfighter és a Mass Effect 3 (meg még egy csomó más is) 3k lenne darabja. Nézegettem CDgalaxisban ott is ennyibe kerülnek illetve itt aprón sem találtam olcsóbban őket.
Tudtok más helyet ahol esetleg még olcsóbban lehetne hozzá jutni ill. szerintetek egyáltalán megérnek ennyit?Annyi kikötésem lenne, hogy Origin-be regisztrálhatók legyenek.
Köszi mindenkinek!
-
MBazsee
tag
Valakinek nem kell a Mafia 2 alapjáték? Mert a DLC-ket átvenném tőle.
Szerk: olyan kérdést akartam feltenni, amire már megkaptam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Wizard of Oz #31980 üzenetére
nem, külön-külön kulcsokat
-
Wizard of Oz
aktív tag
Egy kulcsot ad a Mafia 2 Complete?
(#31981) Vertigo18:
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Vertigo18
addikt
TR - Guardian of the Light, és Mafia II-re is bevette a kódot...
-
JoolsNOS
veterán
Ha valaki igényt tart Adventure Apes és Kill Fun Yeah desura kódokra, privátban jelentkezhet.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
ayo
veterán
-
$p@rr0w
őstag
humblebundleval mi történt?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Vertigo18
addikt
Happy hour is on again...
Erről nem is beszélek...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Tomb Raider 14,25 EUR-ra jön ki a 20%-os kedvezménnyel.
EA: It's in the crate!
-
Pedro78
senior tag
válasz edemark #31956 üzenetére
Annyit meger, van par szerver ha mas nem botok ellen a multit is ki tudod probalni, es valljuk be, ennyi penzt masra elkoltesz ugy, hogy meg sem fordul a fejedben megeri-e vajon.
jav : szervert nem latok online mikor en megvettem meg volt.
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
GoZoL
senior tag
válasz BomiBoogie #31961 üzenetére
Dishonored régiózáras innen!!!
-
válasz BomiBoogie #31961 üzenetére
csak nem innen, mielott valaki megint telesir 3 oldalt 5 euro miatt
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
GoZoL
senior tag
Yuplay.ru-n van pár érdekes akció, inkább EA játékok!
-
Satan_Claus
őstag
Sim City 4 deluxe 2.49 EUR steamen [link]
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
edemark
csendes tag
válasz Mardel #31955 üzenetére
Sziasztok, köszi mindenkinek az infót. Hát amit én olvasok a fórumon, az leginkább az, hogy ez egy jó játék de mára már nem maradt túl sok játékos. Az egy játékos kampány elég rövid, egyébként, de vannak hard core játszócsoportok akik adott időben együtt játszanak. Engem azért még mindig érdekelne két és fél euróért szerintem nem rossz. Szóval ha valaki érdeklődik érdeklődjön a fentieket is figyelembe véve.
[ Szerkesztve ]
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, három vállalkozó szellemű és érdeklődő fórumtagot keresek akinek lenne kedve beszállni egy ilyen 4 pack ba Section8 Prejudice Fejenként 2 és fél euróra jön ki. Ha jól látom akkor tartalmazza a DLC-ket.
Ha érdekel írj privátot. -
ayo
veterán
válasz Alien83 #31940 üzenetére
hat o meg varhatott volna, de szerintem csaba mindig leirja hogy a kulcs nem jo es soha se volt jo.
crytek: a ru kulcsot hasonloertekure csere :az annyit tesz hogy 3-5 euros dologra tudod cserelni v beszamitjak neked ha pont kell neki. utobbiban tudok max segiteni de az se biztos
http://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Megvettem a Dishonoredet és nem aktiválható nálunk!
Valaki nem lenne olyan kedves akinek van "kinti" ismeretsége nem tudná elbizniszelni esetleg Dishonores Gift-re vagy hasonló értékű játékra?
Next PC Upgrade: 2022
-
Darth_Revan
veterán
-
Crytek
nagyúr
Dishonored nevetséges áron!
Jól értelmezem nálunk nem elérhető?
Next PC Upgrade: 2022
-
Sonja
nagyúr
Sajna csak Svédek vásárolhatnak, de hátha van valakinek Svéd ismerőse.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Vertigo18
addikt
It's happy hour again!
-
edemark
csendes tag
válasz BomiBoogie #31910 üzenetére
Köszi az infót akkor most lehet, hogy kihagyom ezt az ajánlatot. Pedig azért majd jó lenne kipróbálni ezt a tropico 4-et.
-
v!ct0y
veterán
Jól láttam, hogy a Max Payne bundle-t 3.75 ért vesztegették ?
-
ayo
veterán
Csak egy napig az egyik legjobb társas minden DLC-vel!
Ticket to Ride Complete Pack -70%
megjegyzes multijat mai napig toljak kivetelesen..
es persze ma GTA akcio
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
BigBlue69
őstag
-
f_you
tag
válasz Mardel #31866 üzenetére
Írta, hogy nem látja hol van ez a "ki fizeti a fee-t" rész, ezért csináltam a képet, hogy lássa hol van, mit kell látnia. Az első bekeretezett rész mindig ott van tudtommal, és ebből látja, hogy bizony ő fog fizetni ha bankkártyát használ, vagy egyáltalán nincs fee.
Ha továbbmegy, és bankkártyát használ, akkor látja a második bekeretezett részt. -
BigBlue69
őstag
Supreme Commander 2 £2.49 Kb 900 Ft.. Steames
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Alien83
senior tag
válasz BomiBoogie #31913 üzenetére
Tuti nem, hiszen Uplay(Ubisoft)-Origin(EA) játékait csak közvetlen steam-en veheted meg, magukat a kulcsokat viszont már nem tudod beírni Steam-be csak a saját kliensébe.
-
Alien83
senior tag
válasz BomiBoogie #31896 üzenetére
Origin-es az EA játékok.
Ubisoft játékok meg Uplay. -
edemark
csendes tag
Sziasztok, ha valaki venne ilyen nuuvem tripla packot de csak két játékot nézett ki magának akkor én nagyon szívesen betársulnék egy játék erejéig (én a Tropico 4 goldot néztem ki magamnak)
Ha lenne tehát olyan aki venne ilyen nuuvem triplát és be lehetne hozzá társulni annak nagyon örülnék.
Köszi -
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #31907 üzenetére
A Dead Island akkor viszont marha draga lehet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz lordjancso #31906 üzenetére
Náluk eleve adott a nord hangulat, csak kinéznek az ablakon, ott azért olyan olcsó.
-
La Magra
tag
Finn barátaink 6 euróért vesztegetik a Skyrimet. Régiózárról, ilyesmiről nem tudok.
-
-
BigBlue69
őstag
válasz maross #31895 üzenetére
Rayman Origins - Tages
Splinter Cell: Conviction Deluxe Edition - Uplay
Starvoid - Steam
Syndicate - Origin
Tropico 4 Gold Edition - Steam
Assassin's Creed: Brotherhood Deluxe Edition - Uplay
Caesar™ IV - DRM Free
Dead Island - Steam
Deus Ex: Human Revolution™ - Steam
Dungeonland - Steam
Dungeon Siege III - Steam
Gemini Wars - DRM Free
Just Cause 2 - Steam
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Origin
Mount & Blade Collection - Steam[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest