- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz Alien83 #33176 üzenetére
A keylogger azt látja, amikor begépeled azt a jelszót belépéskor. És nem minden kliens működik úgy, hogy egyszer belépsz és örökre úgy is maradsz...
Elég sok ilyen tapasztalatom akadt a WoW-Hungaryn keresztül, amikor valaki ugyanazt a jelszót használta több accounthoz; az egyiket kompromittálták és vitték a többit is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mardel
őstag
válasz huskydog17 #33187 üzenetére
Tavaly nyáron a deluxe verziót lehet megvenni ubishopból 1$-ért, uplayre.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, hát lassan elkezdem magamat szégyellni, hiszen sokat kérek segítséget és feleannyit sem tudok visszaadni a közösségnek (ennek persze az az oka, hogy nagyon jó a közösség és mindig mindenki segít, így hát nagy a tülekedés segítség ügyben és sokszor lemaradok és mire segítenék mások már meg is tették azt ).
Áttérve a lényegre annyi lenne a kérdésem, hogy van-e itt valaki aki usa-i (címmel rendelkezik). Egy cities in motion dlc-ről lenne csak szó (amazonos ezért is az usa-i-ság). Szóval ha van vállalkozó kedvű akkor légyszi egy kis segítség jól jönne.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz Agyzuzo #33191 üzenetére
ööö Igen valahol értelmetlen az összehasonlítás, de mégis meg kell tenni, hiszen valamelyiket meg kell venni.
Én kicsit meseszerűnek éreztem a Bioshockot, kicsit túlságosan is fictionnek, ennek ellenére is tetszett az utolsó percig,hangulatát is nagyon eltalálták, amolyan tipikus háborús, hidegháborús, titkos létesítmény, amelyben tudósok végtelen pénzzel bármit véghez visznek. Összességében nem akarom én leírni.PS4
-
Agyzuzo
addikt
válasz mrhitoshi #33190 üzenetére
Azért nem gyerekmese. Szerintem nem összehasonlítható a kettő. A Deus Ex amolyan asimovi sci-fi, míg a Bioshock Infinite egy utópisztikus látomás, kis Orwell-beütéssel meg filozofálgatással.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
mrhitoshi
veterán
Mindenképp DEHR. Bioshockban nagyon zavaró tud lenni, hogy folyamatosan elfogy a lőszer. A Deus viszont nem csak játék, hanem igazi Sci-Fi, Cyberpunk életérzéssel benne. Talán a közeljövőt vázolják fel benne. Minden pénzt megér.
Bioshock ezzel szemben elmélkedés, amolyan gyermek mese. Ezzel most kicsi degradálom a sorozatot, de szerintem nem több ennél. Kiváló játék, de az igazi Sci-Fi-khez nem tud még csak hozzáérni sem.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
trance89
őstag
akik előrendelték a Grid 2-t GMG-n ugyanúgy megkapják az 1-es részt is mint a Steam-es előrendelők, erről emailben is jött az értesítés
aki GMG-n veszi annak 25 € (-25% kupon kóddal), Steam-ről 40 -
Hunork
veterán
Hali!
Fentebb már írták, de részletesebben: egy kód jön, a GMG-n ki kell jelölni a játékot, hogy vásárlás, aztán 0 euróval letöltés Capsule segedelmével."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
huskydog17
addikt
Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy kiváló alkotás. Sztorija nagyon jó, technikailag is példa értékű. A játékmenet is nagyon jó.
Más: Mindenkinek nagyon ajánlom a Driver San Francisco játékot. Ahogy azt korábban BigBlue69 kolléga is linkelte, most 3,74 euróért lehet megvásárolni. Igaz, ez nem Steam-es verzió, de ettől függetlenül megéri az árát. Szerintem napjaink egyik legjobb autós játéka, sőt! Én tavaly 5 euróért vettem, de jóval többet is megér.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
DeFranco
nagyúr
Nem overhype. Tenyleg nagyon jo, ha szereted az osszetett lopakodos, infogyujtos, sztorival megtamogatott jatekokat. Az elso misszion vagyok tul, azota szunetel.
A bioshock is nagyon jo, a demo alapjan utaltam, de aztan meglett, es elkezdtem vele jatszani "mit esznek ezen ennyire" alapon, es nagyon jonak talalom. Kb. tulvagyok a felen, most epp ezzel jatszom. Horrorisztikus, de nem tul felelmetes, inkabb bizarr, kivalo hangulattal, es jo spec. kepessegekkel. Meg is vettem a masodik reszet.
En ritkan irok ilyet, de ha van ra keret mindketto megeri az arat.
-
BigBlue69
őstag
válasz tupacamaru #33179 üzenetére
Köszönöm Szépen
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Arkennys
addikt
Hát, csak a bioshockkal játszottam még, de abból nagyon bírtam az első részt, többször is kitoltam. Nagyon jó kis hangulatos játék. Deus ex megvan, de még nem próbáltam ki, így csak a dolgok ezen feléről tudtam nyilatkozni.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
C4mp3r
addikt
válasz gyantaszuz #33180 üzenetére
nekem van USA cimem, kuldj egy privit es megoldjuk
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Esetleg valakinek van USA-ban élő rokona/ismerőse? Nagyon szeretnék egy Battlefield 3-at.
-
tupacamaru
veterán
válasz BigBlue69 #33160 üzenetére
Ha még nem jelentkeztek akkor írj privit.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Alien83
senior tag
válasz wwenigma #33177 üzenetére
Már látta a kis kö..ög....mondtam is neki hogy tartsa a száját, mert lecserélem egy Dell-re.
(amúgy nem értem ezt a keylogger dolgot, én nem hallottam még olyanról hogy valaki ez végett bizonyítottan elvesztette a profilját)
Biztos valaki ezt körbe terjesztette, hogy beijessze aaz emberkéket, vagy régen a régi XP-ken valami volt valakinél, aki nem tartotta karban a gépét.
Nem tudom, ekem txt-ben is le vannak írva mindenféle dolgok, és azokat sem lopta el senki, a 20 év alatt.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Alien83 #33176 üzenetére
A papirt meg megmutatod a monitornak , nem?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szami777
addikt
Hali, tudna valaki segíteni, nem tom esetleg valaki más is megvette ezt a 5.8 euros nfs packot amazonrol, de beregisztráltam originre és eléggé lehangolt miután letöltöttem mind a 4 játékot, az undercovernél és a shiftnél az ea nationhoz való csatlakozáskor ezt kapom: the cd key has already been registered.(mért ir ilyet ha originre sikeresen tudtam aktiválni?)
Nem tudja valaki esetleg, hogy mit tudok tenni ilyenkor?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
trance89
őstag
Lenne egy Arma 3 Alpha Lite giftem amit felajánlok, írjon akinek kell, június 18-ig játszható
What is Arma 3 Alpha Lite?
Arma 3 Alpha Lite is similar to the regular Arma 3 Alpha in terms of content. However, modding and multiplayer are not supported. People can access Arma 3 Alpha Lite for free, but will require an ‘invite’ to do so. These invites can be obtained via people who have purchased the regular Arma 3 Alpha. They will also be randomly dispersed via our social channels and selected media outlets.[ Szerkesztve ]
-
-
Zolás
addikt
Még gondolkozom, de akkor én is így fogom megvenni, 1.30 euróval olcsóbb így, mint az augmented.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Hunork
veterán
Üdv!
Fiam rábeszélt a Call of Juarez Gunslinger játékra, ez rendben is van, előrendelve GMG-n. És írták, hogy ennek okán jogosult vagyok egy 100%-os kuponnal a Call of Juarez Bound in Blood játékra. Mivel ez sem volt még meg, így egész kellemesnek tűnik 11,24 E áron a két gamma.
Gondoltam, szólok, ha már volt, elnézést!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
addikt
válasz maross #33165 üzenetére
+@(#33164) Zolás
Én is azt hittem, hogy csak a Missing Link ad, de az The Explosive Mission Pack-ben is van egy plusz mission az itemeken kívül.
A Missing Link viszont nincs benne az Augmented-ben, szal én a simát venném, + az összes kieget külön-külön. (Illetve nem csak venném, hanem ezt is csináltam. )
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Szerintem nem overhype, élvezhető, jó irányítással, történettel. A fejlődési rendszer nem túl bonyolult, de azért van szabadságod, az első rész méltó utóda. A DLC mondjuk nekem nem tetszett annyira, érdemes közvetlenül az alapjáték után játszani, hogy meglegyen a hangulat.
-
-
Zolás
addikt
Az augmented kiadás tartalmazza a kiegeket, vagy ahhoz is meg kell venni? Artbook, meg zene nem érdekel, és olcsóbban kijön a sima+kiegek mint az augmented.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
addikt
Deus Ex HR, sztem nagyon jó játék. Grafika nem a legmodernebb, de elég nagy a játéktér, elég hosszú a sztori, vannak steam achi-k, van fejlődési rendszer, bár ez utóbbi sokak szerint visszalépés az előző részhez képest, de én azzal nem játszottam. Mindenképp vedd meg a dlc-ket is, beleértve a Missing Link-et is.
Viszonyítási alapként: én nagyon kevés AAA játékot tartok jónak az elmúlt 3-4 évből, ez köztük van.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
zone
őstag
Nekem valahogy kimaradt a Deus Ex HR, de a 90/100 metacritic értékelés kissé "overhype"-nak tűnik. A legelső részével játszottam, de nem sok maradt meg belőle. Ahogy számolgattam, dlc-vel együtt 1250 Ft lenne, megér ennyit? Ki mit ajánl, ez vagy a Bioshock dual pack?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Zjunior
veterán
Hol tudnék legolcsóbban Bf3-hoz hozzájutni Pc-re?
Kulcs is jó!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Wolverine
félisten
-
Arkennys
addikt
válasz Alien83 #33147 üzenetére
Mobilnet, én így imádlak...megírtam a HSZt, küldéskor behalt a cucc és nem ment át. Röviden:
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem azt, hogy én úgy látom, inkább várok amíg amit akarok, nekem elég olcsón elérhető lesz. Nem töltök le a gépre többféle DRM-et, DRM freeknél meg ott a több acc amit nem csípek. Persze felírható megjegyeztethető, de ha a papír vagy az elmentett elkallódik, és már rég elfelejtetted a jelszavad, lehet kikérni-változtatatni, hasonlók. Megoldható, ismét mondom, csak a látásmódunk más. Én inkább várok, van a könyvtárban úgyis olyan amit még nem tudtam kipróbálni. A látásmódunk más csak ezen tekintetben.Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Alien83
senior tag
válasz Arkennys #33146 üzenetére
"accot kell megjegyezni"
Naaa nemár.
Én megjegyeztem 6 féle acot?
Egyrészt a jelszó lehet ugyanaz, másrész én felirok mindent egy fájba/papírra, és amig nem kell ujratenni a klienseket, 1x kell begépelni, utána megjegyzi.#33144:
Nekem majdnem mind ki van téve jatekaim.hu-n....kivéve 1-2 arcade-ot.
Playfire-ban reménykedtem, de akkora szar, hogy nem képes rendesen kezelni a listákat.
Pláne mikor hiányik ez-az az adatbázisból.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Alien83 #33136 üzenetére
nem is lustaság, egyszerűen sokan szerintem rühelljük, ha hatszáz féle accot kell megjegyezni. Én pl nagyon. Van steamem, meg már originem a crysis miatt, de ennyinél meg is állok. Nem sorgyűjtés, etc. Egyszerűen jó ha minden egy helyen van, de nem is sok gondom van azért ezzel, rengeteg helyen lehet olcsón akciókban steamre is venni dolgokat, ha tud várni az ember. Azt pedig tudok. Ahány ember annyi felfogás, én is csak elmondtam az enyémet
-
törölt tag
Ha már a gyűjtés szóba jött :
Itt lenne az ideje annak , hogy végre elkészítsem a digitális játékgyűjteményem listáját .
-
Alien83
senior tag
válasz Vertigo18 #33139 üzenetére
ja bocs nem vita akart lenni, hanem egy sima szemlyes kijelentés.
És ne akarjátok azt mondani hogy a játékot érdekli annyira aki ezt műveli...oks nem kell a földbe süllyedni, de a játékot magát ha valaki nagyon akarja/érdekli, lekakilná hogy hogyan de megvenné.Steam-re aki vár, azt nem a játék érdekli.
-
Vertigo18
addikt
válasz Alien83 #33138 üzenetére
Van, aki úgy gondolkodik, mint Te...
Van aki meg úgy, mint Én...
Sok "vita" volt itt a "kasztokról", hogy ki-miért veszi a játékot steamre. Volt sorgyűjtő, trader, villógó, mindenféle...
Csak szerintem mindenkinek joga van arra használni, amire Ő akarja. Én pl. gyűjtő vagyok. SOSEM cserélnék el egyetlen játékomat sem... De ezért nehogymár megszóljon valaki... Én sem teszem senkivel...
És tisztelem a véleményedet...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Alien83
senior tag
válasz Vertigo18 #33137 üzenetére
Értem. Kivétel erősíti a szabályt .
És akkor nem lenne jobb spórólni?
Ha már ott rohad a játék a profilodon és később nem tudod eladni?
Illetve a profilokat el lehet csak nehezen.Így én meg ha árulnám 3 profilt adnék el külön.
Mindegy, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, csak nem értem akkor miért skót mindenki, mikor lesik hogy hol olcsóbb a játék 2 fillérrel, mikor tök olcsó, annyi hogy nem steam, és azt nem vezsi meg hanem inkább ezrekel drágában steam-re.
Nekem ez furcsa.
Sőt vettem már no drm-est is már, vannak olyan játékaim is...
Nem válogatok, tök olcsó legyen és menjenek a hivatalos funkciók, ha kedvem van akkor multi, vagy peccselések, vagy ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz Vertigo18 #33131 üzenetére
Mert erre nincs kifogás, az egy más dolog hogy kit érdekel , és kit nem.
Szerintem valszeg mindenki leszarja, mármint hogy kifizet ezért több pénzt, valszeg megéri neki, én csak leírtam hogy van egy uplay-es játék, ami mondjuk olcsóbb...ha steam-en megveszed ugyanugy a belső klienst fogja használni, amit ugyanúgy le kell tölteni.Én nem vagyok ennyire lusta, leszedtem a Steam-Origin-Uplay-t....automata bejelentkezésen van...mikor inditom a játék inoknt az asztalról magától indul a kliens, akkora tragédia, hogy nem is tudom elviselni...a gépem is már jelezte hogy nem bír el 3 klienst.
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #33128 üzenetére
Ez a változat aktiválható Steamen. Nem lesz vele gondod.
Egyébként érdemes most megvenni Amazonos akcióban, ugyanis Európában -jogi okok miatt- nem kapható a játék. Tehát hiába lesz Steam-en akcióban nyári vásárban, nem lehet majd megvásárolni Magyarországról.
-
Alien83
senior tag
válasz BomiBoogie #33130 üzenetére
Igen az persze ellensúlyozza hogy kb felannyiért valamit megvehetsz például, vagy töredék áron.
Akkor mondjam azt hogy lustaság?
-
BigBlue69
őstag
válasz BomiBoogie #33130 üzenetére
Mindazonáltal a Steames Far Cry 3 is kötelező Uplayes.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Alien83 #33127 üzenetére
Illetve az sem elhanyagolható, hogy mondjuk egy helyről lehet hozzáférni minden játékhoz. Nem akar mindenki ötféle klienssel variálni. Nekem pl. a uPlay a Far Cry 3 miatt kellett, de örültem volna, ha az is Steames, mert csak emiatt felesleges még egy programot telepítenem és regisztrálnom.
Tudom, hogy most már itt is voltak akciók, de úgy általában.
-
BigBlue69
őstag
válasz ForRedGlory #33126 üzenetére
Ezzel már már vitatkoznék..
-
Crytek
nagyúr
Az amazonos Drakensang The River Time aktiválható lenne nálunk?
Next PC Upgrade: 2022
-
Alien83
senior tag
válasz ForRedGlory #33126 üzenetére
Akit maga a játék érdekel nem válogatna...steam az a gyüjtés miatt érdekli a játékosokat, nembaj ha 10x drágább csak villogjanak a haveroknak.
-
BigBlue69
őstag
-
lacus83
senior tag
Hello
Amazonra most nincs kupon kód?
Annak idején BOII re volt a CAGROCKS.
Valaki valami infó:?
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
törölt tag
Játszott-e már valaki a Scribblenauts Unlimited című játékkal ?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Sediqwe #33116 üzenetére
Paypalon keresztul lehet hasznalni a bankkartyat, szoval nem ugy megy hogy az adataid kikerulnek... paypalnak adod meg a kartyaadatokat es az intezi a transzfert... amugy nem kell dombornyomott kártya netes vasarlashoz, mar eleg regen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sediqwe
csendes tag
Akkor most megeszi a STEAM az amazonos DEAD ISLAND ot vagy sem? Ha igen, valaki tud rajtam segíteni?
elérhetőségem privátban adom, paypalról tolom , meg persze az extra költségeket is (euróban ... gondolom átváltja a magyar ban, vagy másik paypal ra Danke!SZTÍM : http://steamcommunity.com/id/sediqwe
-
Sediqwe
csendes tag
válasz wwenigma #33099 üzenetére
Azért, mert mint írtam is, eddig (8 hónapja dolgozom itt ) nem volt időm elmenni a dombornyomott kártyámért sima Osztrák kártyám van, az meg kb olyan mint otthon ... boltba jó, netre nem...
paypal meg relativ biztonságosabb...hiszen csak azt nyúlhatják le amit ott tartol, amig a kártyád számát - azonosítóját hát 1x lenyúlják és pisloghatszSZTÍM : http://steamcommunity.com/id/sediqwe
-
Arkennys
addikt
válasz ForRedGlory #33108 üzenetére
szintén nem volt vele gond, szereztem egyet valakinek tegnap, gond nélkül aktiválva
-
echterion
nagyúr
Amazonról a Cities in motion aktiválható steam-en? Vagy valami másik kliens kell neki?
-
BigBlue69
őstag
Ha valaki kitudna segíteni egy amazonos Bf3 premiumra dobjon egy űzit.. Vagy vegyen fel isminek és megbeszéljük
[ Szerkesztve ]
-
dante0425
tag
Elérhető a Resident Evil - Revelations demója Steam-en.
-
Mardel
őstag
válasz ForRedGlory #33108 üzenetére
Elvenni nem szokták.
De lehet hogy az amazon bevásárolt Dead Island GOTY (NA+ROW) kulcsokból, ami raptr-os akció miatt készült.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
(#33106) ForRedGlory:
"Ez a termékkód nem aktiválható a te régiódban."
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
BigBlue69
őstag
válasz lordjancso #33102 üzenetére
Amerikából vásárolhatsz "csak".. Így ott regizhető..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest