- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz DeFranco #32398 üzenetére
amikor így járok, hogy lekerül valami steam-ről, amit szetettem volna, csak sóher voltam,
azokat megveszem "büntetésből" dobozosana Blur-t éppen most hozza a postás
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
pylon
tag
ingyen moon.chase.star a Desurán
-
-
trance89
őstag
God Mode-al játszott már valaki? vélemények?
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #32387 üzenetére
Egyik kedvencem, sokszor alkalmazom én is. Tanuljon meg rendesen kérdezni/kommunikálni, aki érdembeli választ akar.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Nunder
őstag
válasz Csapoati #32388 üzenetére
Kettőt ronggyá játszottam, erre is régóta fenem a fogam. A javításokkal meg most már egész játszható úgy hallom. Az elődnél is kellett vagy 9 patch, mire játszható lett.
DeFranco: ott a pont, minden kívánságom így teljesüljön.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Csapoati
nagyúr
válasz Nunder #32384 üzenetére
Szerintem egyszer vegigjatszos, nightmare-en otthagytam, uncsi. En wowos annual passhoz kaptam, igy nem kerult semmibe szerencsere. Aki kimondottan szereti az ilyen daralast, annak biztos jo, nem tudom hogy te ilyen vagy-e?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nunder
őstag
DeFranco: Igazán nagyon köszönöm, most megnyugodtam
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Tegnap berendeltem az EDigital-tól a Diablo III-at 9990 forintért. Mondjátok, hogy nem futottam vakvágányra Két SC2 mellett jól fog mutatni a polcon.
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, mivel most már tudom, hogy steam kódok , ezért elkezdtem érdeklődni egy két játék után ebből a csomagból: AmazonCodemaster Tehát ha valaki ezt megveszi és nem tart igényt a három overlord játékra (pl megvette egy hete amikor akciós volt azMcGame-en és amiről én sajna lemaradtam) akkor ezeket a játékokat szívesen átveszem, megveszem tőle.
-
trance89
őstag
emberek, God Mode hol (esetleg kitől) szerezhető be a legolcsóbban? mert csak steam-en látom
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #32379 üzenetére
Nagyobb forgalmat csak a Steam-en aktíválható játékokból tudnak kihozni , azt is csak akkor , ha min. 66-75% százalékos kedvezménnyel kínálják .
Ezt így milyen forrásból?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
válasz po1son #32376 üzenetére
Lehet, hogy nics igazam , de
Nagyobb forgalmat csak a Steam-en aktíválható játékokból tudnak kihozni , azt is csak akkor , ha min. 66-75% százalékos kedvezménnyel kínálják .
Már nincs egyedül a digitális piacon . ( most ne számoljunk a Steam online bolttal ) . Lássuk be az Amazon és szerintem a GMG is kenterbe veri .Az Ubisoftnak ott az Uplay , az EA-nak az Origin . A régebbi kiadású játékoknak ott a GOG , az ún. " casual " típusúaknak a Big Fish Games , a GameHouse , és az Alawar . Az " indie " játékokat hetente vágják az emberekhez a különböző pakkokon keresztül . .Valamint ott a Desura is .
A Paradox kiszállt . ( saját online boltot nyított , és a steamworks-öt részesíti előnybe a DRM mentes kiadások helyett )[ Módosította: stevve ]
-
törölt tag
Szerintem a GamersGate-nek max 1-2 éve van hátra .
-
7
addikt
válasz cskamacska #32369 üzenetére
Mint mondtam, nem érdekel, kinek a sara. Egyszerűen túl sok volt, és biztos vagyok benne, hogy ha tanulni akartak volna belőle, akkor azóta nem fordulna elő ilyesmi időről időre. A vicces az, hogy az IGN-es szívás volt az első nagyobb afférjuk, előtte nemigen volt, azóta viszont visszatér. Van egy olyan erzésem, hogy volt ott valami egyéb változás is cégen belül, mert ok nélkül egyik pillanatról a másikra normálisból egy ennyiszer hibázó disztribútorrá átváltozni nem tűnik túl valószínűnek.
-
törölt tag
Ezért maradok én a GOG-nál .
-
veterán
válasz cskamacska #32369 üzenetére
Ha kihasználsz egy ilyen méretű hibát, a te hibád vagy azé, aki lehetővé tette? Kár moralizálni, mindenki ráment, aki csak tehette, de ezért senki nem tehető felelőssé, egyedül az, aki csinálta. Ki volt írva egy ár, bevásároltak a népek, de az ár nem az volt, amit a bolt szeretett volna. Ezért ne a vásárlókat becsméreljük.
-
cskamacska
addikt
- IGN sara, az hirdette az örökösséget(meg igen sok minden mást is ), GG-vel viszont megszűnt a megállapodásuk, azok pedig kinyomták a kedvezményt. IGN meg azért nem hosszabbított, mert még 2011-ben a pénzes előfizetési rendszerüket a GG kedvezmény betolása után masszívan kihasználták a potyalesők, akik csak a potyakódért "fizettek elő" Prime fiókra.
- Valami adatbázis hibájuk volt, bűnösöket statáriálisan kivégezték, de a hiba nem múlt el azonnal. Legsúlyosabb a dolog év végén pár napig volt, mikor a szakik szabin voltak, így lassabban ment a javítás. De megint csak a technikai ok miatt felelősek, a pofátlan kihasználás nagy terhét már a netes népségek vették vállukra. Elhiszem hogy te jóhiszeműen akartad megvásárolni egyik várva várt vadonatúj játékod tized áron, de látod, a csúnya nethuszárok kitoltak veled is.
És tudod minek az első évfordulóján? Épp a Steamtrades kickstartoló karácsonyi szénvásárén, aminek jámbor adakozó szellemét(ingyen játékok totál legálisan! ha ezt valakinek ma elmeséled, blokkol mint scammert ) megint csak masszívan kihasználták a vérpistikék.- Mint a minap a Steamen akciós Star Wars Collection 2013 esetében, mikor egyik pillanatról a másikra másfélszeresére emelték a pakk árát, és odafirkantották, hogy örüjjé palaszt, még is jól jársz? (ami áremelést Lucasarts-ék majdnem minden hosszabb leárazáskor eljátszanak 2010-től folyamatosan )
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Amershan
csendes tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #32361 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy anyagilag senki sem károsult, ha jól értelmeztem. Nem sikerült mindenkinek egy jó akciót kifognia, na bumm! Soha nagyobb baja ne legyen senkinek az életben (hozzáteszem, én is lecsúsztam a BL2-ről).
Ja és ettől függetlenül szerintem jó akciói szoktak lenni a GG-nek akkor is, ha épp véletlenül jó számra böknek.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
-
djculture
félisten
válasz gyuribácsi88 #32362 üzenetére
Szerintem már a kutya se játszik vele tavaly decemberbe néztük, üres szerverek voltak.
-
7
addikt
válasz cskamacska #32361 üzenetére
A GamersGate-nek több húzása is volt abban az időszakban:
- A permanensként hirdetett kedvezményt megszüntették, miután az IGN-nel való partneri viszonyuk megszűnt
- Egymáshoz képest rövid időn belül *több* balhé is volt abból, hogy valaminek elcseszték az árazását, aztán visszatáncoltak, a rendeléseket visszavonták, a már megkapott, de nem aktivált játékokat elvették. Mindezt persze karácsony tájékán, amikor sok ember másoknak vesz gifteket.
- Azóta is időről időre előfordul, hogy elhúzzák a mézesmadzagot, aztán kiderül, hogy hoppá, nem úgy van azEgyszerűen már nem tudok bennük megbízni, teljesen lerombolták azt a jó reputációt, amit előtte jó hosszú idő alatt sikerült kialakítaniuk, és azóta sem sikerült igazán javítani a helyzeten. Az ember azt gondolná, hogy foggal-körömmel harcolnak azért, hogy ne történjen a jövőben semmi kétes hírű baki, ennek ellenére mégis rendszeresen megesik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Meg lehet azt valahogy nézni hogy egy adott játékkal hány ember játszik multipayert?
Mert akciós most steamen a spec ops the line, és a single nagyon tetszett, és megvenném ha tudom hogy sokan játszanak vele online.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #32354 üzenetére
A -20%-os kedvezmény az bőven kárpótolt szerintem, viszont olyan jó picsogni, nem?
Elkúrták, nem kicsit, nagyon, erre az egész Steamgifts / Steamtrades / Neogaf / Cheapassgamer / Reddit /Eredeti játékok topik bagázs, a szibériai vécés nénikkel bezárólag rámászott az oldalra, és röhejesen nagy mértékben kezdték kitermelni a Borderlands 2 kulcsokat(tették volna azt a Bethesda Pack-al és Future Soldier-el is, csak azokat gyorsabban levették ) amelyek teljesítésébe az oldal belerokkant volna. Ez a fsckup annyiban különbözik a régebbi D2D/Gamefly/Impulse balhéktól, hogy azok lassú és macerás fizetési rendszere megakasztotta a tényleges átutalásokat, míg a Gamersgate-en ez villámgyorsan átment.
Erre a Gamersgate vezetése nyelt egy nagyot, törölték a rendeléseket (ami persze azt okozta, hogy az önérzetes haszonlesők kórusban nyávogva elkezdték mutogatni a bill of rigths-ukat), de végül adtak egy évig használható -20%-os kupont minden játékukra, ami pedig a gerinceseket bosszantotta, és az önérzetes haszonlesőket sem elégítette ki.Az Impulse anno ezt sokkal stílusosabban oldotta meg, ugyanúgy törölte a még ki nem adott kódos rendeléseket, és elérhetetlenné tette az egész Ubisoft kínálatot a régiónkban.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #32348 üzenetére
>nem fogják visszamenőleg elvenni a cuccodat.
Te csak azt hiszed!
Nekem konkrétan 24 óra elteltével visszavették a kifizetett Bordelands 2 4 packomat, az engedélyem nélkül. Ok, 2-3 hét múlva visszaadták az árát, meg kaptam 2013-ra mindenre -20%-ot, de akkor is!Egyébként ezt csak azért tudták megtenni, mert éppen kifogytak a kulcsokból, és én nem küldtem tovább e-mailre ajándékba a barátaimnak a plusz példányokat. Szép türelmesen vártam, hogy beszerezzék a kulcsokat. Akik e-mailben elküldték, azok kaptak kulcsot ÉS még vissza is fizették nekik a játék (akciós) árát. Vagy akiknél még nem fogyott el a kulcs, és beaktiválták Steam-en, azok is megtarthatták.
Persze először én is azt hittem, hogy tévedni emberi dolog, ahol dolgoznak, ott hibáznak is. Viszont pl. a Karácsony után 2 hétben nem volt olyan nap, amikor ne lett volna ilyen "téves" leárazásuk. Annyit változtattak, hogy ezeket az akciókat már nem 6-8 óra, hanem 10-20 perc után leállították.
Ezt a "téves leárazás" dolgot, meg azóta is nagyüzemben nyomja a GG.
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ha valaki megveszi a Codemasters pakkot, és nem kell neki az Argonauts, akkor én vagyok az embere.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
warcat
veterán
Tényleg változott az xcom ára...mindenesetre ha valakinek kell 1 darab,meg tudom venni még a régi áron,benne van a kosárban.kb 7 euró.
EA: It's in the crate!
-
-
Csapoati
nagyúr
De miért? Ha elkapod időben az akciót (persze ami reális, nem -95%), nem fogják visszamenőleg elvenni a cuccodat. Más kérdés, hogy ez a variálás mennyire etikus.
-
k4rL^
senior tag
Gamersgates tegnapi akció után maradt a Borderlands 2 4-packból 2 példányom, ha valakit érdekel.
-
addikt
válasz edemark #32339 üzenetére
20 hsz-t kellene csak visszaoolvasnod.
vagy CTRL+F és beírod, hogy Steam és láttad volna, hogy a termék neve alatt ott van.(vagy esetleg nem jót linkeltél?)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz echterion #32338 üzenetére
"így kellett az intrót is végignéznem"
volt ebből csoportos per is, asszem az lett a vége, hogy az EA mind a 13ezer felperesnek fizeti egy évig a pszichológiai kezelést. de sajnos csak az USA-ban. azért remélem, idővel kihevered.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, ez ugye nem steam-es: AmazonCodemaster ? Az, hogy később a gém lájblerimből letölthető az ugye arra utal, hogy nem az.
Most láttam az avatarom mellett, hogy lelkes újonc rangra léptem fel
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #32312 üzenetére
Hehe.
Viszont megjavult: a hang minőséget át kellett állítani low-ról high-ra...ez mi szar. Ráadásul 640*480-nal indult a game, így kellett az intrót is végignéznem.******
-
-
ayo
veterán
egy fontos infot hozzairtam:
csak a promo ideig tudjatok ingyenesen aktivalni, tehat nem eleg letolteni, fel is kell rakni.
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
dokken
tag
Amazon Codemaster Action Pack $12.49 (Steam)
1. Clive Barkers Jericho
2. Damnation
3. Maelstrom: The Battle for Earth Begins
4. Overlord 2
5. Overlord Raising Hell
6. Overlord
7. Rise of the Argonauts -
törölt tag
Ha már szóba kerültek az ún. " casual " játékok :
-
törölt tag
Ha valakit érdekelne :
Surgery Simulator 2011 2 ausztrál dollár
-
djculture
félisten
-
warcat
veterán
válasz Darth_Revan #32307 üzenetére
.co.uk oldalt használd.Hajlamos átdpbni a gamersgate.com-ra,ne hagyd.
Az árat meg ÉN váltottam át euróra,mert azt mindenki azonnal tudja kezelni,a míg a font árfolyamot nem biztos.EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
válasz echterion #32308 üzenetére
To all the fellas that have a problem with running Undercover on Windows 7.(you know the black screen upon starting the game) It doesnt matter which build of windows 7 you Have. the sollution to this is to go to program files or which ever localtion you installed the game. Rename the "nfs.exe" to "nfsuc.exe" and go to the Undercover Icon on your desktop, right click and click properties. go to the target path and edit the "nfs.exe" to "nfsuc.exe"
e.g: "C:\Program Files\EA games\nfsuc.exe". Please note that this may not be the same target path as yours depending on which path you have installed the game.
Click apply and ok. then run the game.
note: this fix is only for gamers that encounter a black screen when starting the game in windows 7.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz Darth_Revan #32312 üzenetére
feliratok.hu-ról hearing impaired sub-ot esetleg?
-
bigyo108
aktív tag
-
echterion
nagyúr
Segítene valaki neked? Még korábban megvettem bagóért az NFS Undercovert, de egyszerűen nincs hang benne. Próbáltam a hangkártyával, meg az amd-s hdmi kimeneten keresztül is és nincs hang. Minden más cuccommal van hang. Mi a frász lehet ezzel szerintetek?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest