Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kareszovics #3195 üzenetére
Jaja, trade in adod vissza nekik a játékot, jelen esetben 0,01 euróért. Ennyi euró lett náluk a számládon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kareszovics #3195 üzenetére
Nem kell trade-in-t csinálni, úgy van szerintem ahogy mondod, beleszámolta. Nem tudom, meg tudod-e venni még egyszer...
-
Kareszovics
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
lorcsi
veterán
-
Doki16
addikt
Steamen a midweek madness akcioban a Braid van learazva 70%-al. 2.70 €
-
Kareszovics
addikt
válasz
TazLeacher #3186 üzenetére
Én csak a 7.5€ Batman-t sajnálom, de azt nagyon; éppen stexnulla állapotban voltam, kunyerálni meg nem szokásom.
-
GypsFulvus2
őstag
Ha valakit érdekel egy kéjleány jó, igazi régi vágású RPG, kb 750 Ft-ért...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
Nem tudom...én karácsony óta nem vagyok elájulva. Vagy nem érdekel, vagy megvan már. 1 dolog érdekelt volna, arról meg balf*sz módon lemaradtam...
-
Kareszovics
addikt
válasz
TazLeacher #3183 üzenetére
Spellforce 2 Goldot egy bő fél éve sikerült 75%-on megvenni GamersGate-en. Mivel Steam Achi nincs ehhez a játékhoz úgy gondolom jó vétel volt.
Félve nézek rá mindig Steam-re, hogy olyan akció lesz, amit "kénytelen" leszek megvenni.
Bírjanak már ki egy hetet, ha valami nagyon spécire készülnek, addigra lesz egy kis mozdítható tőkém.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
TazLeacher #3183 üzenetére
Ha valaki nem ragaszkodik a steam verzióhoz: Spellforce Universe 1799Ft
Én múlt hónapban vettem meg
-
TazLeacher
nagyúr
STEAM-en SpellForce leárazás. Első platinum, Második gold kiadása, vagy akár együtt az összes.
-
Źşë'
addikt
Crysis 2 + Bad Company 2 ~ 8000 huf
ipon szépen belecsap a játékpiac lecsójába! így kell ezt csinálni!
-
HS 2142
őstag
Nekem pont a régebbi klasszikusok hiányoznak (Tiberian Sun, Red Alert 2), de még az új fajta mellékág, a Generals is jobban tetszett, mint a RA3. (A legutóbbi részét ki sem mertem próbálni a negatív visszhang, a csalódottság elkerülése érdekében) De ha lényeget nézzük, ennyiért nem annyira rossz ajánlat ezek ellenére sem.
-
Doki16
addikt
Hetvegi akcio steam-en. A Command & Conquer Franchise van learazva 75%-al.
-
Archer
őstag
Szerezd meg alternatív forrásból
De tényleg, ha már egyszer pénzt adtál érte, ne csak az üres doboz legyen meg. Nekem is van elég sok régi eredeti játékom, amiket akkor szerettem de sajnos csak német nyelvűben tudtam megszerezni mert elég ritkák, németből meg nem vagyok perfekt így "biztonsági mentésként" bent van a dobozban az angol verzió is. Szerintem így teljesen elfogadható a dolog, a Te esetedben is az lenne.
-
dbius
veterán
Pont most kaptam választ a Pc-Dome-tól, hogy volt egy másik példány is készleten nekik, felbontották, de abban is ugyanaz a lemez volt, ami nekem. Holnap felveszik a kapcsolatot a forgalmazóval, majd amint beszerzik a jó lemezeket, kiküldik.
Igazából nem is az a bosszantó, hogy rossz lemez volt benne, hanem az, hogy 240km távolságban derült ki, hogy nem a megrendelt termék volt a dobozban. Mert ha ott laknék, vagy ha helyben meg tudtam volna venni, akkor visszamennék, de így eléggé körülményes, ki tudja mikorra szerzik be a jó lemezt és mikor kapom majd meg - addig meg mentegetőzhetek a 6 éves fiam előtt, aki csak azt érti meg igazán, hogy megígértem neki, hogy megveszem a játékot és ma már játszhat is vele, és ennek ellenére csak a dobozt tudja nézni
-
Archer
őstag
Talán úgy lenne a legolcsóbb ha visszapostáznád levélként ők meg küldenének egy rendes változatot. Különben jártam már én is úgy, hogy megvettem x játékot, berakom az 1db lemezt amit adtak hozzá, aztán a meghajtó ikonjánál kiírta, hogy x disc1, mondom és hol a disc2, de minden gond nélkül feltelepült és nem kért másik lemezt. Szóval akár még úgy is lehetett volna jó, hogy csak a disc1 van meg neked.
Másik amikor megrendeltem az Assassin's Creed-et, original fóliás, kibontom erre kézikönyv helyett egy iszonyat gagyi minőségű "fénymásolt" (faxszal különbet másolok) papírlap volt a kézikönyv. Egy ilyen névnél elég gáz szerintem, gondolom valami "honosított" verzsön lehetett.
-
dbius
veterán
Ma "kicsit" bosszantó dolog történt:
Pc-Dome-tól megrendeltem fiamnak - hetek óta "rágta" a fülem érte - a Spiderman Friend or Foe c. PC játékot, személyes átvétellel, bankkártyával rögtön ki is fizettem.
Ma utaztam Budapestre (450 km. oda-vissza) más okból is, ezért beugrottam és személyesen átvettem. Hazajöttünk, felbontottuk az original csomagolást, volt benne összvissz egy db. cd lemez, majd elkezdtem telepíteni a lemezről a játékot.
Ekkor kezdett feltűnni, hogy a megjelenő képek másról szólnak. Egyszer csak kérte a következő lemezt, mondom de hát nincs következő lemez, egy db. volt benne. Csak ragaszkodott a telepítő másik lemezhez.
Ekkor belenéztem a lemezbe, és voilá, kiderült, hogy nem a megrendelt játék lemeze volt a csomagolásban, hanem a Spiderman Movie c. játék EGYIK lemeze.
Viszont azt feltelepíteni sem tudom, mert hiányzik a második lemeze
A fiam most - jogosan - itt hisztizik mellettem, hogy megígértem neki, ez lett volna a jutalma a mai kórházi kivizsgálások tűrése miatt, és erre csak a dobozát tudja nézegetni...
Írtam nekik emailt, hogy valahogy rendezzük a problémát, de anélkül, hogy én emiatt újabb ~500km-t utazzak...
ááááá ekkora szopás is pont most és velem fordul elő....
Egyébként számomra még akkor sem derült volna ki, hogy rossz lemez van a csomagolásban, ha ott helyben felbontom, ugyanis csak Spiderman van a lemezre írva, egyedül annyi lehetett volna gyanús, hogy rá van írva, hogy disc 1...
Esetleg nincs valakinek ismerőse a Pc-Dome-nál??
-
Sonja
nagyúr
-
Psychonauts 2,5 USD holnap 16-ig, DRM mentesen.
-
kovsol
titán
válasz
SenorGrande #3164 üzenetére
karácsonykor szinte ingyen megkaptad az összes hl részt hl1 től hl2 ep2 ig
-
KKaresz45
senior tag
válasz
huskydog17 #3156 üzenetére
Igen, erre az információra voltam kíváncsi. Ezért nincsen rajta CVC kód sem. Sajnos csak megerősíteni tudom az előttem szólót/szólókat, nem lehet vele neten vásárolni (Steam-en legalábbis biztosan nem). Sajnálom.
-
kovsol
titán
válasz
huskydog17 #3159 üzenetére
akkor online vásárlásra nem alkalmas a kártyád, esetleg nem valami maestro kártya ?
-
huskydog17
addikt
válasz
FehérHolló #3158 üzenetére
Sehol sincs rajta különálló három szám. így a Paypal-ra sem tudok fiókot csinálni.
A kártyám hátlapján csak cím és telefonszám van, az előlapon pedig a 16 jegyű szám.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Keress rajta 3 különálló, általában dőlt karakterrel írt számjegyet. Nem olyan bonyolult.
Szerk. Maestroval tényleg nem fog menni a steam útmutató alapján. Paypal még egy lehetőség, ha most azonnal kell.
-
Wolverine
félisten
válasz
A Maestro jelenlegi kártyái nem alkalmasak a netes fizetésre. Amíg nem cserélsz kártyát, addig nincs sok választásod.
-
FehérHolló
veterán
válasz
huskydog17 #3150 üzenetére
A biztonsági kód az egy 3 számjegyből álló kód, valahol rajta van a kártyán. Mindenféle kártyával lehet fizetni, nem hinném, hogy a dombornyomott feltétel lenne.
-
HS 2142
őstag
válasz
SenorGrande #3149 üzenetére
Önállóan is működik, de azért nem rossz ha ismered a történet előzményeit (hozzáad az élvezeti faktorához)
-
LW
őstag
válasz
SenorGrande #3149 üzenetére
Nemhiszem, nekem sincs meg. Most töltöm, ha nem kapsz választ, akkor megosztom a tapasztalataimat.
-
Wolverine
félisten
válasz
huskydog17 #3147 üzenetére
Beszélj a szövetkezettel és kérdezd meg, hogy használható-e a kártyád webes fizetésre; és ha nem, milyen konstrukcióban kaphatsz ilyet. Persze ez bele fog telni némi időbe és a mostani akciót el fogod mulasztani... de lesz még hasonló nem egyszer
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Szeretnék segíteni, meg úgy látom, hogy mások is, de nem halmozol el minket információkkal.
Szóval nem az a lényeg, hogy Takarékszövetkezet, teljesen irreleváns, hogy melyik magyar bank adta ki a kártyát. Az a lényeg, hogy Mastercard-e vagy Visa vagy esetleg valami egyéb (talán Maestro? Visa electron?). Valami csak van rá írva.
A biztonsági kód NEM a PIN kód, keress rá a google-ben, hogy CVC kód.
-
Doki16
addikt
válasz
Jólvan én hittem hogy a takarékszövetkezet is valamilyen kártyafajtát használ. Egyébként meg tévhit, de nem kell dombornyomott kártya a vásárláshoz. Az a lényeg, hogy legyen rajta biztonsági kód.
-
Doki16
addikt
válasz
huskydog17 #3144 üzenetére
Milyen a kártyád? Nem Visa vagy Master Card? Még csinálhatsz PayPalt és oda elvileg tudsz befizetni, de azt annyira nem ismerem.
-
LW
őstag
válasz
huskydog17 #3141 üzenetére
Úgyszint.
-
huskydog17
addikt
válasz
FehérHolló #3142 üzenetére
Azt gondoltam. Csakhogy az a problémám, hogy nem rendelkezem dombornyomott kártyával. Egy netbank fiókom van, de nem tudom, hogy lehet-e így fizetni és ha igen, akkor hogyan. Mindenhol kéri a bankkártyám azonosítóját meg a típusát, csakhogy az én kártyám nem támogatott (Takarékszöv., nem dombornyomott). Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Doki16
addikt
válasz
Lehet PayPalon keresztül és bankkártyával is. Kártyából a Visa és a Mastercard a jó.
Csak azért mondtam ezt, mert már rengetegszer le volt árazva.
-
FehérHolló
veterán
válasz
A vásárlás pontosan úgy működik, mint minden webshopban. Kosárhoz adsz cuccokat, amikor készen vagy, kifizeted, majd letöltöd a fizetett tartalmat. Kiszállítani a kutya sem fogja, ez nem az a hely.
-
-
Doki16
addikt
Steam Midweek Madness a Half-Life 2: Episode Two -75% 1,49€
Miért ilyeneket áraznak le? Van olyan akinek ez még nincs meg és akarta?
-
Worker
aktív tag
Ma voltam az 576-ban, hogy beújítsak 999-ért egy UT3-omra, de nem volt készleten
Gondoltam benézek a MM-ba is, de ott már 2010 májusában kiment az összes UT3...Nem tudom mi lett ezzel a - szerintem remek - játékkal, de hogy ennyire nem lehet kapni, míg az UT Anthology-t rengeteg helyen látni... rejtély.
Ha valaki látna UT3-at valahol egy ezresért, szóljon!
-
polonic
félisten
Sziasztok!
Tudtok most valahol akciós dirt 2-t? Mint a múltkori áron, 990 Ft-ért?
-
Polllen
nagyúr
válasz
FehérHolló #3136 üzenetére
Sztem nincs vele semmi baj...
-
dbius
veterán
Napi akcióban:
Tomb Raider (75%) és Lara Croft &DLC (66%): [link]
Weekend Deal: Civilization 4 és 5
Lara Croftra és a DLC-kre lecsaptam, ennyiért megérte.
-
Sonja
nagyúr
válasz
SenorGrande #3123 üzenetére
Igen, ezek napi akciók.
-
bAtt001
addikt
nem egészen témába vág de ha valaki tervez valami játékot venni EA store-ban ami több mint 30 euró az írjon egy privit, küldök neki egy 10 eurós kupont
szülinapomra küldte az EA, kedves ajándék de biztos nem veszek semmit náluk 30+ euróért, ezért továbbajándékoznám.
-
LW
őstag
válasz
cskamacska #3117 üzenetére
Nem gondolod rosszúl, orosz IPről kellett aktiválni.
Jó a Hitman 4 és még csak nem is virágbolti.
Köszönöm HS 2142-nek, aki a bankkártyáját adta hozzá.
-
cskamacska
addikt
válasz
Dreimus #3104 üzenetére
Jogosan. Az adóoptimalizáló onlány csomagküldők sem feltétlen a tisztesség mintaképei, de a szürke/fekete kulcsárusítók már tényleg a legalja.
Ruszki nyelvű Black Ops angolra haxolvaHa ez a dolog elharapódzik, simán bevezetik a régikorlátos Steam kulcsokat, és akkor nézhetünk. Előtte valszeg utánszimatolásos nagyüzemi játékelvételt láthatunk majd fiókletiltásokkal fűszerezve.
De még a Steam/EA kulcs a legkevesebb, multi kulcs+"biztonsági mentés", amit más játékokhoz kínálnak alternatívának, az bőven a fizetős warez definícióján belül esik nálam. -
HS 2142
őstag
válasz
huskydog17 #3099 üzenetére
Jer1cho szerintem egész végig arra akart rámutatni, hogy nem az ára miatt lesz valami budget kategóriába tartozó játék, hanem a kiszerelése miatt.
Példának nézhetjük az újfajta EA classic kiadásokat (rikító sárga), amit leáraztak az 576-ban 2 ezer forintra. Ettől még a CD Galaxisban nem viszik le az árat (kivéve, ha versenyben akarnak maradni, de most nem is ez a lényeg), hanem megmarad az EA classic alapára 4 ezer forintnak. De ha te most arra gondolsz, hogy mi van az alapkiadással, annak is teljesen hasonlóan mozoghat az árszabása és így például az is előfordulhat, hogy a máshol látott eredeti kiadás ára lesz az olcsóbb/drágább, mert készletszórás van. -
kovsol
titán
válasz
huskydog17 #3109 üzenetére
[link] itt is látszik 4990Ft -t akartak volna érte kérni mégis 990Ft ért osztják és:
Kiadás módja: zsebpénzbarát
Sorozatiság: Gyémánt Kiadás -
Scholes9
nagyúr
válasz
huskydog17 #3099 üzenetére
A Gyémánt Kiadás tényleg Budget kiadás, és ne az árát nézd
Egyszerűen el van árazva és ennyi.
-
Dreimus
senior tag
Én a cdkeyhouse.com-ról vettem a tdu2-t amit fentebb is írtam ( [#3081] ) csak egyesek lehurogtak érte. Mindenki eldönti mi mennyire éri meg. Mindig van rizikó az ilyenekben. Nekem 5500Ft vont le amúgy.
Míg egyesek azzal jönnek hogy a kiadó bannolná hát inkább attól tartanék hogy másnak ne keljen el a kulcs, mert ahogy írják egy scannelt példányt kapsz és kész. De mivel ők megveszik ezért a cég nem jár rosszúl
.
-
orkester
őstag
válasz
bazsi83vp #3098 üzenetére
Én pont ott vettem tegnap egy kódot (Test drive unlimited 2), a paypal nem ment, de mivel külön internetkártyám is van fizetésre, azt meg mertem adni. A pénzt ugyan még nem vonták le, de tegnap késő este már meg is kaptam a szkennelt orosz kódot. Minden hibátlan vele, remélem így is marad!
-
LW
őstag
válasz
bazsi83vp #3098 üzenetére
Black Opsot vettem így. Az még egy harmadik személyen is átment, aki még pakolt rá valamennyit, de így is megérte 6000ért.
A játék nyelvét érdemes megnézni, az én CoDom is orosz, de pillanatok alatt angolra varázsoltam.
Érdemes rákeresni (felhasználói véleményekre), vagy kipróbálni egy kisebb tétellel.
üdv. LW
szerk:
Láttátok, hogy Steamen 2,49ért vannak Hitman epizódok?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- PLC programozás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest