- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz DeFranco #5799 üzenetére
Free UK delivery. Nyílván nem fogják azt mondani, hogy neked ingyenvan, de neked nem, hanem azt - ami egyébként érthető - hogy belföld ingyér, külföld (potom) 99 pence.
Egyébként ha itthon 576 v CDG-ból rendelsz, akkor a pickpack pont is drágább ennél, nem, hogy a futáros.[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Ha van nekik helyben, raktáron, akkor pár nap (legtöbbször másnap) feladják, de van, hogy nekik is várni kell a cuccra (valami központi raktárból), ilyenkor hetekbe is telhet, mire feladják. De ez az utóbbi elég ritka.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy túl sok zavvi-s cucc tűnt el itthon a postán, és ezért vezették be megint a pk-t (ebből tudják fedezni az eltűnt cuccok értékét).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
és ilyenkor paypallal fizettek vagy hogyan? és mennyi idő mire megkapjátok?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
chatran
őstag
Jól látom, hogy a Zavvi már csak az Egyesült Királyságban szállítja ki ingyen a megrendeléseket? "FREE UK Delivery on all orders" Eddig ingyenes volt Mo-ra is, nem?
-
Źşë'
addikt
steamen játszottam egy kis killingfloort, és ugye miután kilépek a játékból előjön a napi ajánlat, bedob egy olyan játékot ami free, de az én régiómban nem lehet vele játszani
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dreimus
senior tag
Üdv,
Hogy a steam is tanuljon hova kéne akciózni a Two Worlds 2-t , Direct2Drive-n -75%-l 7,5 font.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
A fehéprvári MM-ban körbeszaglásztam, de Singularity egy darab sem volt. Egy jó ajánlatot találtam vagyis kettőt. Kings Bounty (Cool Games) 990Ft illetve Dirt2 990Ft. Nekem már ki van pipálva mind a kettő.
-
Serpiko
addikt
steam napi ajánlat: KrissX -50 % 2,49 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Megvettem, és elsőre gagyi tower defence klónnak tűnt, de pár pálya után rájöttem, hogy tök jó, ugyanis nem egyszerű úgy megcsinálni a pályákat, hogy közben 1 életet sem vesztesz (achie-k miatt). Hullámonként kamatot kapsz a maradék pénzedből, így ki kell kísérletezni, hogy mennyi az a minimum számú és fajtájú torony, amivel még teljesíthető az adott hullám.
Szóval a lényeg, hogy szerintem megér ennyit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ruti
Közösségépítő
válasz Serpiko #5769 üzenetére
iBomber Defense megéri?
(nem tudom a demót kipróbálni, munkahelyen vagyok)
most már 2,5 ($/euro)-ért van fent ...vagy megy ez úgyis még lejjebb később?
nekem ált. bejön a rajzfilmes graf, meg szerettem a WiC-et is, ezért gondolkodom erősen[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
dokken
tag
Bad Company 2 - 6.61 GBP,már nem ennyi Bad Company 2 £10.02
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Steamen őrület a hét közepén:
Two Worlds II -50% 19,99 euro
Indie Strategy Bundle -81 % 9,99 euro,
Indie 2D Bundle -79% 9,99euro[ Módosította: #65675776 ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
AtHoS
nagyúr
válasz Kareszovics #5761 üzenetére
Én 576-ban vettem decemberben 2000Ft körül. Most így olcsóbb azért, de azt hiszem komplett Spellforce 2000Ft környékétől már tuti vétel. 5 euróért meg naná az
read-only mode on the forum
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: iBomber Defense -50 % 1,99 euro
-
-
törölt tag
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül;"
-
ruti
Közösségépítő
STEAM-en ha jól emlékszem nemrég a BC2 packban volt 10 euro, ami az Alap + Vietnam+ DLC-t jelentette,
asszem az alapjáték volt 7,5 + Vietnam 2,5 -re jött ki + a DLC az ajándéka Vietnam-mal együtt akkor jobban megérte, mert a kieg. most ugyanúgy 6,7 font
(packban pedig meghagyták 20 fonton)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
DeFranco
nagyúr
rá van írva, hogy külön nem értékesíthető, de szerintem ezen nem fog senki fennakadni, ha meghirdeted. Nem téged akarnak/akartak ezzel kizárni, hanem aki nagy tételben akar vele nyerészkedni. Ha meg esetleg újsággal együtt adod, akkor főleg nem.
Tulajdonképpen semmilyen használt játékot nem lehet eladni tudtommal, az eulák már régen kizárják.Syberia van? Érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
olyan letezik meg, hogy ujsagokhoz csomagolt jatekokat tilos eladni? ott porosodik jopar tucat nalam, hatha valakinek oromet szerezne.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Bad Company 2 - 6.61 GBP - Originbe regelhető
Volt ez valaha ennyire olcsó?
Spellforce Universe - 4.99 EUR - az összes létező Spellforce játék egyben
Gothic Universe - 13.75 GBP - az összes Gothic egyben
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Még mindig akad jó pár darab Singularity a Mamut Saturnjában.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dokken
tag
D2D Pirates Week
-
brd
nagyúr
Big thx.
Dreimus: A néha az nem annyira probléma, alapvetően Internetre van kötve a játékra is használt gépem, csak akkor "szoktam" idegeskedni, amikor egy megvásárolt játékom nem indul, és azért nem indul, mert éppen nincs Internetelérés. Örülj, ha még nem volt ilyened.
The only real valuable thing is intuition.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Yosumin!™ -50% 4,49 euro
-
Źşë'
addikt
sztem meg igen
INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION AND ACCEPTANCE OF END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY.
INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION - internet kapcsolat és online autorizáció (engedélyezés/felhatalmazás), ezek csak akkor lehetnek ha el is indítod (online) mivel ez egyfajta folyamat ahhoz hogy ellenőrizze a szükséges adatokat szvsz
-
HS 2142
őstag
válasz gtamate2 #5737 üzenetére
Elméletileg a Summer ticketekkel a Lonely Island Cruise PVP mapot oldhattad fel (ezt nem listázza ki nálam), a Caverns az mindenkinek ingyenes, a forum code az meg nem tudom mi, nekem nem járt olyan.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
gtamate2
veterán
válasz HS 2142 #5736 üzenetére
A ruha nem igazán érdekel, surival pálya hmm talán, de akkor csak abba van normális küldetés értem . Btw. megnéztem hogy megvan-e valamilyen dlc, mert ha jól emlékszem nyáron ehhez is lehetett reedemelni egyet, nos nekem valami Caverns és egy Forum registration code-ot ír, ezek az alapok vagy már valami dlc-m is van?
*Sn0w
-
HS 2142
őstag
válasz gtamate2 #5735 üzenetére
Lényegében az az egyetlen, ami egy normális küldetést ad (Illetve én nekem bejön a hangulata, napalm varázslat, RPG 7-el és M60-al rohangáló varázslók és goblinok, tehát a megszokott állatságok. ), de ha úgy vesszük, akkor csak a többihez képest éri meg, mert nagyjából 1 óra alatt végigvihető. (Az alapjáték elsőre nekem 4-5 óra volt, így kitapasztaltam mindent.) A többi DLC ruhát vagy Survival pályákat ad.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
Remek játék, mindenkinek ajánlom sajnos rövid és igazából akkor érdemes megvenni, ha több ismerősnek is megvan és akkor garantált szórakozás. (Vagy hajtépés, ha nem figyelnek a friendly firere ) Szvsz amúgy alapjáték+vietnam a többi csak "pipereholmi".
-
Zamery
senior tag
-
Serpiko
addikt
Stam napi ajánlat: The Whispered World -75 % 5euro
-
Źşë'
addikt
nem tudom most mire gondoltál egészen pontosan, de ha arra hogy a játékhoz kell e internet kapcsolat mikor gamelsz vele akkor sztem igen, mivel ezt írja steam oldala:
[I]INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION AND ACCEPTANCE OF END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. TO ACCESS ONLINE FEATURES, YOU MUST REGISTER ONLINE. ONLY ONE REGISTRATION IS AVAILABLE PER GAME. EA ONLINE TERMS & CONDITIONS AND FEATURE UPDATES CAN BE FOUND AT www.ea.com. YOU MUST BE 13+ TO REGISTER WITH EA ONLINE.[/I]
-
-
Crytek
nagyúr
Steam-en legközelebb mikor lesz valami okból ilyen "ünnepi" akció?
Gothic 4 és Two Worlds 2 kellenek nekem 1500ft-ért vagy alatta
Next PC Upgrade: 2022
-
danih
veterán
Meg! Elég a Warband! Lásd a hsz-em itt...
-
Źşë'
addikt
Mirrors Edge steamen 2,5 € ez tuti jó vétel ennyiért - jó a játék! nagyon!
-
[balu]
tag
Steamen az összes Mount & Blade 75%-kal leértékelve: [link]
Megéri ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
The Adventure Shop
Destination Treasure Island $4.99
Jolly Rover $4.99
So Blonde $4.99
Return To Mysterious Island $7.49
Return to Mysterious Island 2 $9.99 -
HS 2142
őstag
válasz Serpiko #5705 üzenetére
Akkor már a magyarok büszkeségéről, a King Arthurról sem érdemes megfeledkezni, amire szintén -75% kedvezmény jár.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Darksiders™ -75% 5 euro
-
dokken
tag
Beamdog 50 - 75% Off
-
parandroid
félisten
válasz Serpiko #5695 üzenetére
Nemcsak kollekcióban, az egyes játékok is nagyon jó áron vannak, vettem is még párat a meglévő Jedi Knightok mellé. KotOR, Battlefronts, Republic Commando is mind 4,5 EUR, ha jól rémlik még tegnap estéről.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest