- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DVD lemez tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Én is megvettem 34 FT-ért a Witcher 2-öt !
Paypal le is vont a pénzt !
Kaptam leveletregisztrácios levelet !
De arról hogy megjött volna a játék nem !
És most nézem a kosarat ott van benne a Witcher 2 6400 FT-os áron
és a 34 FT át van húzva !
Akkor ez most mi a faszom ?
Levont 34 FT-ot és meg se vette a játékot vagy mi ?
Pedig kiirta hogy Thank You For Ordering this item !
Erre kiderül hogy meg se vette !
Hát ez már túl megy minden határon !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
zseko
veterán
Hogy én ilyenkor dolgoztam, a fene Ennyiért simán megérte volna, mégha a stílus nem is az elsődleges kedvencem Remélem a későbbiekben nem vonják le utólag a vételárat azoktól akik megvették, bár nem hinném hogy megtehetnék, hiszen ők tolták el. Azért most pár (10-100)ezrest elbukhattak biztos
HR24.hu
-
Balazs_
senior tag
A Tescoban láttam Witcher 1-et, majd most cdgalaxison is.
"Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM."
A Tescoban volt benne zenei cd meg térkép is. Akkor az még a régi gyémánt kiadás (volt olyan ) vagy csak itt van elírva? -
Én kértem el, mivel nem olvastam vissza egy csomó hsz-t, így nem tudtam, hogy neked kellett volna.
Annyit láttam, hogy ingyen WoT kód, és akinek kell, írjon pm-et.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zolás
addikt
Nekem is ott figyel a ceckout oldalon a játék, szóval hiába vonta le a pénzt, mégse kapom meg. Így akarjon az ember eredeti játékokat venni
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mzprox
aktív tag
Basszus nekem se jött meg, bár elvileg a hugom megkapta pedig az övét később rendeltem. beperelem őket, hogy utalják vissza a 34 forintom
-
Zamery
senior tag
Nekem szépen tölti lefelé a Witcher 2-őt ahogy kell! Bár az előbb megakadt a letöltés, és elkezdem aggódni, de most megy minden...
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
-
Timyyy
őstag
Ha van valakinek mostani PC GURU és nincs szüksége a World of Tanks kódra, szeretném elkérni!!!!!!
Köszönöm szépen hogy az előző kérdésemre olyan nyúlta le akódot aki ide nem is írta be hogy kell neki... KÖSSZ b+...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
mzprox
aktív tag
Vettem egyet e hugomnak erre megkérdi minek, torrenten úgyis ott van . és mivel nincs drm benne így tényleg semmilyen előnye nincs. Így csak valakinek rossz napja lesz ha megtudja mennyi witcher2-t vettek az elírásának köszönhetően. nekem van eredeti 7k-ért, meg még egy 34ft-ért.. ez utóbbit odaadnám valakinek, de csak ha nem kell hozzáadni az emailcímet az meg szerintem nem megoldható
-
Hmm, nem tudom, hogy félreértettelek-e. Szóval, a játék arra az email címre lesz regisztrálva, amit megadtál vásárlásnál. Szóval ugyanazzal a címmel kell impulse accountot regisztrálnod, mellyel fizettél (a fizetéssel nem jön létre automatikusan account). Ha eleve ezt tetted akkor csak félreértettelek, mert számomra úgy tűnt, hogy más email címmel regisztráltál, mint amivel vásároltál.
(#4674) mzprox: nem tudsz vásárolni email cím nélkül, és ez minden webshopban így van a világon
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Talisman
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is megpróbáltam ilyen jó áron megvenni a Witcher 2-t, de az enyémet már visszadobták ott figyelt a kosárban 6400-ért, aki esetleg volna olyan kedves és többet vett megszánna eggyel azt nagyon megköszönném
Adelante tormenta!
-
mzprox
aktív tag
van rá mód, hogy ellajándékozzam a játékot anélkül, hogy kelljen hozzá adnom az email címem? (mert aztnem szeretném)
-
Akos2110
aktív tag
Kinek kellet itt WoT-os kód én szívesen odaajándékozom. Csak küldjön egy pmet.
-
Sonja
nagyúr
Most már 9540HUF lett! Már nem is akciózzák.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Zolás
addikt
Elvileg én még megvettem, de még semmit nem kaptam, de a pénzt már levonta.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mzprox
aktív tag
én is vettem 3-at.. 2-t eleve ajándékba. Remélem nincs rá módjuk, hogy utólag megsarcolják a paypal acc-omat
-
Debilon
addikt
válasz lordjancso #4654 üzenetére
vásárláskor csináltam az accot... majd 30 perc telt el mire megkaptam a visszaigazló levelet és a listába a gamet
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Dreimus
senior tag
Nah én is megvettem a Witcher 2-t 34 Ft-ért ennyit megért , én sima mastercarddal fizettem de itt csak az otp-s kártyámat fogadta csak el, de ez az eddig legjobb akció
-
lordjancso
senior tag
Nekem még mindig nem jelent meg a Witcher 2 a listában.
Sőt, még a My Games fül sem, pedig párszor újraindítottam már a klienst.
Lóvét (419 forint) már leemelték a számlámról.
Lehetséges hogy azért késik, mert az accountot is most csináltam?
Van még valaki, aki most csinálta az accountját és már meg van neki a játék?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
kovsol
titán
itt impluson nem lehet e-mail címet váltani valahogy? mert csak felhasználó nevet és jelszót látok cserénél, mert a nagy izgalomba rossz e.mail címemre regeltem az accountot
May the Force be with you!
-
Sonja
nagyúr
Ó, vegye meg nekem valaki a Witcher 2-t! Kérem!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
mzprox
aktív tag
valaki aki megvette és mükdik neki írjon ide, nem szeretnék 400 forntot fizetni a semmiért
-
HS 2142
őstag
válasz lordjancso #4643 üzenetére
Pardon, akkor nem tudom mi lehetett. Paypal szokta alkalmazni ezt a módszert, máshol még nem tapasztaltam.
(#4625) Amantius: Telepítheted nyugodtan a C-re is, mert utána a programban telepítési utakat is megadhatod.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
kovsol
titán
válasz lordjancso #4643 üzenetére
elvileg ilyenkor csak zárolják a pénzt próbaként és a bankod idővel feloldja majd rajt
és jelentem most kaptam levelet, hogy sikerült a vásárlás és meg is jelent a game!
-
Zamery
senior tag
válasz lordjancso #4637 üzenetére
Kliens bal oldala, utolsó fül!
Én a 400Ft-os hülyéskedés miatt fizettem Paypal-lal! És csak 34Ft-ot vont le...
Vagy lehet hogy csak CC-nél von le 400Ft pluszt?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
na srácok megnéztem megint az oldalt és most látom a bevásárló kocsiban ott figyel a game 6359,12 Ft (HUF) magyarul nem vette meg mégse hiába vonta le a pénzt
-
HS 2142
őstag
Azt hiszem úgy van, hogy majd vissza fogják utalni a 400 forintot, a Paypal accountodra.
(#4641) kovsol: Nekem is volt ilyen, aztán amikor újra megnéztem, akkor megint 33,32 állt ott.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Debilon
addikt
impulse kliens a my software mellett van, nekem is csak 2. indításra jelent meg
-
lordjancso
senior tag
-
[balu]
tag
-
Debilon
addikt
bár nem szeretem ezt a stílus, de ennyiért megkellett vennem
kártyával fizettem és nekem is levont először 3xx ft-ot, aztán 32-t..
mail még nem jött, my games fül alatt sem látszik.. screen van a vásárlásról, ha balhézni kell majd
-
lordjancso
senior tag
Megvettem a Witcher 2-t.
419 forintot vontak le a számlámról. Ez hogy lehet?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
[balu]
tag
válasz GypsFulvus2 #4629 üzenetére
Na, ilyenkor sajnálom hogy nemigen tudok neten vásárolni. >.<
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
nekem jött egy Impulse Account Registration (Impulse) levél, mert most regeltem és semmi több, pedig a spam mappámat is meglestem és ott is csak viagrás hirdetések tömege van
na restart után megjelent a my games fül, de még mindig nincs alatta
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Az nekem is jött vagy 3, de inkább az Impulsetól kellene, mert még ha az account résznél megnézem a korábbi vásárlások számláit, akkor nem sorolja fel, csak amit régebben vettem. A pénzt bezzeg levonta
-
GypsFulvus2
őstag
Ha valaki szeretné megszerezni hozzávetőleg 34 Ft-ért a Witcher 2 -t, az igyekezzen. Mielőtt rájönek, hogy benéztek valamit...
Oh, vazz, látom már beelőztek páran.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Zamery
senior tag
Megjött a Paypal-os levél is a Witcher 2 vásárlásról. Abban mondjuk 34 forintot írnak, de végül is tökmindegy!
-
Timyyy
őstag
Köszi a választ
Esetleg van itt olyan aki megvette a PC guru-t és nincs szüksége a World of Tanks kódra?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Amantius
senior tag
Én is megvettem. Egyébként úgy működik, mint a STEAM? Csak, hogy hova telepítsem ezt az Impulse-t.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Timyyy
őstag
válasz TazLeacher #4585 üzenetére
A World of Tanks promóciós kód mit jelent pontosan? Mit adnak érte? Mert páromnak kellene, de ha olyan ajándékot ad ami épp nem szükséges a játékba, akkor feleslegesen nem szeretnénk megvenni.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
TazLeacher
nagyúr
Én vettem rögtön 3-at. 1-et nekem, meg 2-t haveroknak. Már csak azt kéne tudnom, hogy hogy férek hozzá. Le kell töltenem a klienst?
-
lordjancso
senior tag
Én is megveszem, amint tudom aktíválni az accountomat, és kiderül mi lesz.
Szerk: És az itt letöltött játékokat is lehet "moddolni"? Értem ez alatt mondjuk a Witcher 2 magyarítását. Hogy néz ki az itt letöltött játék? Fel kell még utána telepíteni, vagy letöltés után rögtön lehet játszani vele, mint a Steam-es játékokkal?
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
HS 2142
őstag
válasz lordjancso #4614 üzenetére
Nem hiszem, hogy megtehetnék, ráadásul a pénztártól való távozás után...
Amúgy igen külön kliensprogram is kell.[ Szerkesztve ]
-
-
lordjancso
senior tag
Na igen, elírtak valamit, viszont mi van ha rájönnek és utána levonják a 34 forint mellé a maradék 9965 forintot?
Szerk: És ez az Impulse oldal hogy működik? Egy hasonló kliensük van mint a Steam és azon keresztül kell letölteni a játékot?
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
kovsol
titán
viszont ti látjátok a kliensből a játékot? vagy kaptatok valami cd kulcsot, hogy aktiváljátok ?
-
Doki16
addikt
válasz lordjancso #4608 üzenetére
Nem lehet, de ennyi pénzért vicc. Tuti valamit elírtak.
kovsol: Nem lehet, hogy a 400 Ft-ot próbaképp a paypal vonta le?
Szerk: Akkor tuti az lesz. Később letudod vásárolni bármire.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Serpiko
addikt
válasz lordjancso #4608 üzenetére
Nem lehet Doki mondta nekem az előbb!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Doki16
addikt
Gyerekek ez valami hatalmas 34 Ft a Witcher 2 [link] Megvettem PayPal-al és tényleg annyit vontak le
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
L3zl13
nagyúr
válasz MZsoltee #4599 üzenetére
Sima PHP proxyval is megpróbálhatod. Nem garantálom, hogy működik a teljes rendelési folyamat, de maga az USA oldal bejön.
Pl: http://www.proxyteck.info/index.php?e=no_hotlink (Browse gomb előtti mezőbe kell írni a linket.)
Aki hülye, haljon meg!
-
-
dokken
tag
-
smkb
őstag
Nemcsak, nekem minden usd, pedig nem amerikai ip-m van. Vettem már jópár játékot, mind azon az áron amin feltünteti (a legjobb a Metro 2033 volt 4$-ért!, meg múltkor vettem Necrovision Hardcore verziót valami nagyon nevetséges 3$-ért vagy 2..). Nem tudom miért van ez így. Óbuda, T-Com. Nem tudom mitől látszhatok usabelinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AutoCAD
- Netfone
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Látásjavító szemműtét
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest