- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ingyen Battlefield 2
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Serpiko
addikt
Steam Őrület a hét közepén Dungeons and Dragons: aggerdale -50% 7,49 euro.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Driver® Parallel Lines -66% 3,40 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Youri
veterán
-
FEAR 2 - 3.99 EUR
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
AtHoS
nagyúr
A második kép volt. Bár, hogy így rákérdeztél el is bizonytalanodtam
Viszont a hátlap az biztos, hogy az itt látható hátlap volt: [link]
A két játékbeli képre konkrétan emlékszem
Ezek szerint az első rész láttam, de amit első résznek linkeltél borítót biztos nem láttam.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Polllen #5883 üzenetére
A Miskolci MediaMarktban a 990Ft-os PC játék kalitkában láttam Two Worlds II játékot. Hátha érdekel valakit
Mod:
Bocs Pollen, ez nem pont neked akart menni
Amúgy normál tokos verzió, fogásra érezhetően jól ki volt tömve a DVD tok[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Polllen
nagyúr
Ismerem, az online store-kból már vásároltam. Egy éve még kicsit spártai volt a szolgáltatás (pl. 1 játékot csak 5x lehetett letölteni, utána support-nak kellett írni), de azóta már váltottak, uh nem tudom most, hogy áll.
Dead Space 3 GBP-ért amúgy nem tűnik rossznak.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
HS 2142
őstag
válasz BioNiCMaN #5877 üzenetére
(#5878) Serpiko: Én nem hallottam olyan olimpiát feldolgozó játékról mostanában, ami jól sikerült volna, így ha közülük kellene választani,akkor a helyedben a Virtua Tennisre tenném le a voksom. (Konkrétabb tapasztalaton egyik címmel sincs, a kritika azonban nem halmozta el őket túl sok dicsérettel: VT: 66, Vancouver 2010: 57.)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
-
Serpiko
addikt
válasz BioNiCMaN #5873 üzenetére
Ne is mond két gémmel szemezek és nem tudok dönteni segítsetek vagy inkább mondjatok vélemény róluk a vásárlás az én dolgom. Nos a két gém: Virtua Tennis 4 illetve Vancouver 2010™ - The Official Video Game of the Olympic Winter.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Trine -75% 5 Euro
-
dokken
tag
Game.co.uk LEGO Batman: The Video Game £5.99
-
Most már tényleg fejezzétek be. Jó poén volt, de egyrészt nem kéne más agyára menni, másrészt sok lesz már az off.
-
Agyzuzo
addikt
válasz DeFranco #5858 üzenetére
Meg kell nézni akkor mindkét helyen és onnan rendelni, ahol olcsóbb.
Amúgy ezt én is megfigyeltem már, zavvi-n van hogy egyszer 9.85 a játék, aztán 12.85 aztán megint 9.85... Azért többnyire következetesek.nepszter1: meg XD
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Na, alakul a Deus Ex: HR ára is, zavvi-n már csak 18 fontocska. XD
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: GUN™ -75 % 3,75 euro.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat Puzzle Bots -66 % 1,53 euro
-
Kobe
veterán
steamen a hétvégén akciós a Company Of Heroes és kiegészítői. Mindhárom játék (alap + kieg) 5 euróba fáj most. Aki teheti repüljön rá
-
Lenry
félisten
Alpha Protocol 2 euro most a Steamen.
elég közepes játéknak tűnik nekem, de lehet, hogy valakinek kellGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Nancy Drew: Trail of the Twister -66 % 2,38 euro
-
Jofi81
őstag
válasz d.véderjoe #5846 üzenetére
Akkor bocs. Látszik, hogy nem mostanában jártam ott...
-
Jofi81
őstag
válasz d.véderjoe #5844 üzenetére
Jó, lehet, hogy nem 576, de valamilyen játéküzlet, nem emlékszem a nevére.
-
Jofi81
őstag
válasz d.véderjoe #5841 üzenetére
Hol kerested, a Tescoban? Mert az Intersparban is van valami játéküzlet, talán 576.
-
d.véderjoe
tag
Hirtelen felindulásból meg akartam venni az F1 2011 játékot...
Szerintetek kapható Dunaújvárosban???
Hát nem -
ooooobi
senior tag
sziasztok, olcsó diablo2+kiegre van valami ötlet? online, offline bolt mindegy
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
kutga
nagyúr
válasz Zeratul #5837 üzenetére
Igen, nagyon értékelem ha ilyen komplett kiadást adnak ki valamiből, főleg ha ilyen jó áron van.
Még egy Dawn of War komplettre akarok beruházni, meg is rendeltem a zavviról, remélem jövő hónapban kézhez kapom.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
chatran
őstag
válasz D.Orion #5829 üzenetére
Kösz, kár, hogy nem vásárolok a teszkóban. A Sims3-ért meg nem fogok kivételt tenni. Sajnos a galaxisnál most teljes áron van.
Sajnos a Zavvi sem valami olcsó, csak egy ezressel olcsóbb mint máshol. Ez magyar feliratos verzió?
Bánom, hogy nem vettem meg az alexandránál pár hete 4,5-ért.[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
-
AlexWolf
senior tag
válasz chatran #5827 üzenetére
Nézz körül itt a Zavvi-n.
Valami miatt a game.co.uk most nem elérhető, de ott is érdemes megsasolni
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
chatran
őstag
Dobozos Sims3-at vennék olcsón. Nézegettem itthoni webshopokban, de nagyon drága 8-9e Ft. Létezik valahol olcsóbban?
-
ruti
Közösségépítő
ezekkel télleg az a baj, hogy több okból is "legyen meg" kategória a sorozat (wwii téma, rts, goty),
aztán lehet nem vesszük elő soha időhiány miattSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
addikt
Steam SEGA napok. A Total War Megapack 17 €!
Ebben van napoleon, empire, medieval, medieval II, rome, és hozzájuk a DLC-k és kiegek.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Zamery
senior tag
GOG.com akció ha elérik a 6 millió letöltést: [link].
Szóval mindenki aki regisztrálva van kap egy ilyen játékot: Broken Sword: Shadow of the Templars.
Illetve aki a 6 milliomodik letöltő lesz, az minden játékot megkap ingyen ami a katalógusban van!https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Lucid -50 2,49 Euro
-
-
Teszla_
senior tag
válasz D.Orion #5810 üzenetére
Panzers-t én is MM-ben vettem, 1-2 hónapja. Vastag tokos, angol szöveggel és kézikönyvvel Volt belőle szimpla tokos is, de nem volt kérdés, hogy ha már lehet választani, akkor melyiket viszem
daa-raa: én kb 4 éve postáztam vissza Hollandiába garanciáztatni egy vga-t, akkor az ~4ezer Forint volt. Kíváncsi lennék, hogy most mennyi lenne. Szerintem a másfél-kétszerese szerese simán van.
[ Szerkesztve ]
-
[balu]
tag
GOG: D&D promo
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Üdv! Némi helyzetjelentés Székesfehérvárrról:
Race On:
576: Akciós csomag 1590Ft, persze nem lehet kapni. Másik csomagolás(Classic Games) 3090Ft
Tesco: -30% 3490Ft (a röhej, hogy mellette a GTR is 3490 ami ugye benne van a Race On-ban )
MM: 2990Ft(Classic Games)F1 2011:
Tesco: 7990Ft
Auchan: 7990Ft
MM: 6990Ft(egyes másik MM-ben(BP.) 5990FtPanzer Phase One:
MM 990Ft az összedobáltak közt, de eredeti csomagolás. -
törölt tag
válasz Teszla_ #5808 üzenetére
Ez egy ilyen ország. Anno a Compro-tól $20 szállítási költséggel jött a tuner Tajvanról. Visszaküldeni 60€ lenne.
Egyébként a Free delivery in the UK nem extra arrafelé, szinte minden webshop így működik náluk. Csak egy-két csatornaszigetre van szállítási költség, többnyire a kontinentális Európába irányuló költség 1,5-2x-ese.
-
Teszla_
senior tag
Ugyanígy volt már a CD Galaxisnak is akciója a pickpack pontos átvétellel. Az alapár tudtommal 590Ft, van amikor 290Ft, de olyan is akadt, hogy ingyen át lehetett venni ezeken a helyeken. Jelenleg 390Ft.
Egyébként szerintem egy a 0.99 font se drága, mert még így is sok játékot jobban megéri ott megvenni, mint itthon.
Egyszer már én is rászánom magam, de mindig csak halogatom
Az viszont tényleg durva, hogy itthon egy minimális tömegű ajánlott levél kerül ennyibe
Anno, amikor a Cooler Master-től rendeltem Hollandiából, annak is csak pár száz Ft volt a postaköltsége. -
DeFranco
nagyúr
Ez nem új dolog, mielőtt ingyenes volt, az előtt is egy font volt. Nincs ennek semmi mögöttes oka szerintem, egyszerűen beetették a népet, és most elveszik ezt a kedvezményt. Ennyi.
re:5805: példa, csak így elsőre
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Nem ezt mondom, hanem azt, hogy nem az az oka, hogy Magyarországon sok játék tűnt el a postán, mert akkor nem büntetnék pl. a németeket.
Egyébként irreális volt, hogy egy 5-10 EUR-os játékot ingyen küldjenek el idáig, egyértelmű volt, hogy csak marketing célokat szolgált. Mindenesetre nem örülök.
@maross: ez nálam minimum 15%-os áremelés, ahhoz képest amennyiért szoktam onnan vásárolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
- ZTE Nubia 60 Ultra 512GB/16GB Gmer telefon
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- Samsung F22T350FHR /22 FHD 75Hz 5ms/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest