Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
TazLeacher #2897 üzenetére
Jagged Alliance. A kiegészítőjével (Deadly Games) és a második résszel játszottam, azok elég jók (a második résszel igazából évekkel ezelőtt játszottam, arra annyira nem emlékszem, a kiegészítővel pár hete, de az elavult grafika ellenére nagyon tetszett), így gondolkoztam hogy beszerzem az első részt is. 10 $-t sokallok érte, 5$-ért megvettem volna mikor akciós volt, csak teljesen el is feledkeztem róla.
kovsol : a kettő nekem is megvan mint PC Guru melléklet.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Remélhetőleg a Jagged Alliance, amiből a 2. rész sztem a körökre osztott harc rendszerrel rendelkező játékok közül a legjobb...
Nagyban hasonlít a Fallout-hoz, de talán kevésbé RPG, és mivel jelenkorban játszódik, nekem jobban be is jön!
U.I.: látom meg is előztek, mire befejeztem a tömör véleményem...
-
Doki16
addikt
válasz
-
adalbert1
veterán
Sikerült annyira ráállni a Steam akció napi figyelésére, hogy a gog.com-os akcióról szépen el is felejtkeztem, így mire eszembe jutott hogy megvegyem a JA-t, már ismét normál áron van, így várhatok akár egy évet is rá...
-
2010.01.09-ig:
Dawn of War 2 Gold - 3250 Ft
R.U.S.E. - 4850 Ft
Civilization V - 6500 Ft
Just Cause 2 - 3100 Ft
Supreme Commander 2 - 1650 FtMindegyik Steam-es.
Ezek nem:
Assassin's Creed 2 - 3250 Ft
Dead Rising 2 - 4050 Ft
Borderlands GOTY - 4850 Ft
TRON Evolution - 4850 Ft
ANNO 1404 - 4850 FT -
Źşë'
addikt
válasz
TazLeacher #2889 üzenetére
nem gondoltam volna h amit már egyszer megvettél utána nem lehet még1x megvenni, és eltartalékolni másnak... de legalább az ajándékozás mint lehetőség adott
havernak most h volt l4d 2 igen csak akciósan 3,5 €, megvettem neki, nekem van l4d1 és így még olcsóbban jutottam hozzá
azért ezeket jó ha tudja egy átlag steam felhasználó! köszönöm még1x mindenkinek!
-
Źşë'
addikt
értem, azt hittem h ez mindenképp jár az extra másolat ilyenkor ha 2 darab-ot vesz meg az ember :/ ez így nagyon gáz... Searious Sam 1st Encounterrel jártam így, azt elajándékozhatom...
tehát ha már van pl egy hl2-m steamen, de aktiválok még egy dobozos kulcsot, akkor az a kulcs elveszik
ezek után elég valószínű...
-
Allien
veterán
válasz
Gordiann #2873 üzenetére
Én megvettem. Még nem telepítettem.
De ott van a listámba a két játék. Megvételnél jelezte, hogy az már megvan (gta4 eflc), ezért az nem kerül be ismét a pakkomba (tehát csak egy példányom lesz belőle). Ennek ellenére elfogadtam, mert ugye az alap gta4 20 euró, így meg ~9 (8,75) lett.
-
Gordiann
őstag
Mi történik, ha megveszem a gta bundle csomagot úgy, hogy már megvan a gta:eflc?
Szerk: vagy vegyem meg egy külön accra, és majd maximum beolvasztom, ha nem jo kezelni külön? Vagy ti hogy csinálnátok?
-
BioNiCMaN
addikt
Nem pont úgy van ahogy mondod.
Konkrétan elba...ltázták a dolgot, nem a Mafia kerül ennyibe, hanem a Medal of Honor.
-
Źşë'
addikt
visszatért pár akció ismét, és végleg... de gta4 bundle a mi régiónkban nem kapható
wtf
szerk: vagyis már jó a gta4, lehet kapni... egyet viszont nem értek, a Mafia 2 ott volt még mindig 10€ért most meg felvitték 39re... akinek eddig nem kellett annak majd 37,5ért kelleni fog
érdekes az utolsó napi...
-
Worker
aktív tag
A HL2 és az Ep1 már régóta megvolt (HL2DM-et meg még ajándékba kaptam Ati kártyásként), de az akció keretében most beújítottam az Ep2-re is kőkemény 255 ft-ért
A HL1-et már csak a Black Mesa formációban játszanám ki újra, így azt nem is akartam megvenni
-
whitezo88
nagyúr
505 forint a HL1 anthology Steamen, ha megvan valamelyik L4D. amúgy -75%. (-85%helyett)
-
Źşë'
addikt
válasz
BalaNce87 #2856 üzenetére
mafia 2 be is sztem lehetett volna tenni free rideot, az meg olyan lett volna mint a gta4 nek a free módja, akkor coops and crooks-ot, vagy hangmans nooset (coop 4 fővel, de bármit, sztem egy ilyen játékhoz dukált volna)
arra leszek kiv h a Colonial Marines milyen lesz, mármint a játék (a linken egy fan site van a filmről, amin eléggé meglepődtem)
legjobb
-
HS 2142
őstag
Igazából fájóan rövid és pont az olyan részek hiányoznak belőle, ami a GTA sorozatban jól kiteljesedik; a főszáltól való elszakadás lehetősége. A Mafiában ezzel szemben csak fő sztori vonal van (amiről el kell ismerjem azért kellemesre sikerült, a nagy elődöt azonban nem tudja túlságosan megközelíteni) és egy tényleg nagyon szépen felépített város, ami sajnos kong az "ürességtől".
Balance jól megfogalmazta pár hsz-el feljebb, újrajátszás előtt nem árt "pihentetni".
Akkor inkább az első rész, ami bár hasonló hibákkal bír mégis egy igazi hangulatbomba. -
BalaNce87
addikt
Bevallom nekem egy ilyen játékból nem hiányzik a multi, ahogy egy stalkerből se pl, az viszont igaz hogy már olyan játék is bevezeti amihez nem kell/való, ösztönözve a vásárlókat hogy most mégjobban megéri, amiben van valami csak kétséges hogy bárki is játszana velük, max az elején, aztán szépen megy a süllyesztőbe.
-
Źşë'
addikt
válasz
BalaNce87 #2854 üzenetére
hát igen, nem a szavatosságra mennek rá! ez a legnagyobb baj a játékiparral... sok mindenkit !csak! a pénz ösztönöz... meg is lehet nézni mi az ára :/
3-4x végig vihető szvsz, meg azért a dlck is nyújtanak +órákat, de nem egy több 100 órás játék mint pl a gta4 vagy bc2... multi hiánya nagyot nyom a latba
-
Źşë'
addikt
~4800 huf, azért nem annyira kevés, jó mondjuk ahhoz képest h mennyi az eredeti ára valóban, de egy gta4 mellett ill ha nem is csak játék szempontból nézzük hanem akció szempontjából, gta4 bundle 5 € ez meg 17 €... akkor elmondhatjuk hogy GTA4 mindenben lenyomta a Mafiát
-
chungee
addikt
Maffia 2 van olyan jó mint a GTA 4
Ha a gépígénye is olyan nagy, akkor nem kell
-
Zolás
addikt
Nem tudjátok miért nem lehet elérni a Steam oldalát? Se a böngészőből se a kliensből nem tudok ránézni.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TazLeacher #2839 üzenetére
Köszi!
-
csigacska
tag
Beszereztem én is a Jedi Knight kollekciót, ennyi megért. Az elején egy kicsit idegese lettem mivel nem indult a JK2 és az Academy sem. Akinek Ati kártyája van és hasonló problémával küzd, az próbálja ki ezt a fixet: Steam fórumon írták, nekem bevállt.
http://www.filefront.com/16696483/atioglxx.rar
A Program Files -> Steam -> Steamapps -> Common -> Jedi Outcast -> GameData mappába másoljátok be ezt a fájlt és elvileg nálatok is működnie kell.
-
zseko
veterán
A TR - Underworld-öt én is megvettem, és elég érdekes volt. Mert volt ez a normális kinézetű, meg a Gyémánt Kiadás felirattal elcsúfított. A normál került 1990-be, a másik meg 4490-be, és mindez közvetlenül egymás mellett... Jó sok mindent adtak mellé így ezt megérte megvenni, de egyébként már jobban szeretek a steamen vásárolni, mert jártam már úgy hogy a tokban a lemez mellett csak egy kód volt egy darab fecnin, az is majdnem kiesett.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TazLeacher #2827 üzenetére
Úgy látom ugyanaz a cipő szorítja a lábunkat.
Dobozosan ugyan megvan a Clear Sky, de az nem ugyanaz.
-
Neoteric
addikt
Boldog Új Évet!
Jedi Knight Collection landolt nálam is, bár meg van a Jedi Outcast meg Academy dobozosba is.. -
chungee
addikt
Eredetiben gazdag B.U.É.K!
-
Worker
aktív tag
BÚÉK!
Na így fejfájós ébredés után enyhítésképp vettem egy STALKER bundle-t 4.99€-ért
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #2827 üzenetére
A CoP nekem nincs meg, de mivel a SoC megvan, alapból fél áron tudom megvenni.
-
chungee
addikt
A mai steam akció semmit mondó. Ennyi stratégia játékokat leárazni... az agyamra mennek :S
-
BioNiCMaN
addikt
Viszont nem kell otthon ülnöd és várnod a futárt, hanem van rá 5 napod, hogy elcsattogj a legközelebbi Ponthoz. Esetemben (és szerintem van még néhány ilyen emberke) nincs se 576 és értelemszerűen CDG se a közelemben (pedig még csak nem is lakok, olyan messze a bekötőúttól).
De az is lehet, hogy csak elbeszélünk egymás mellett.
Mod: Off
-
-
BioNiCMaN
addikt
Ráadásul a CDG-nél van pick pack pont, ami egy hangyányit olcsóbb (és szerintem kényelmesebb megoldás) ha valaki esetleg nem budapesti (amire azért lássuk be, van némi esély).
-
Allien
veterán
válasz
Perillustris #2816 üzenetére
A cdgalaxis-ban is annyi. Csak, hogy legyen konkurenciája is ebben az 576-nak.
-
Źşë'
addikt
én a következőket szereztem még be:
Street Fighter 4 igaz ebből még a nemgagyi verzió volt
akkor volt Wanted - Weapons of Fate ez is 1999
ja meg egy dobozos Vietnám
-
JSaN
addikt
Na az ev utolso napjara is jutot egy eredeti game, es ez nem is steames.
Hanem dobozos, 1990 ft-t megert reszemrol. -
Perillustris
senior tag
válasz
HS 2142 #2810 üzenetére
Hot Pursuit-ra még mindig ez az egyik jó megoldás.
-
Wolverine
félisten
No, ma sincs semmi érdekes. Talán a Shatter...
-
Rizzo
aktív tag
Grand Theft Auto IV: Complete Edition 8.75-ért megvéve, ez pont 9k a galaxisban
szerk: látom kollegának is feltűnt
-
Źşë'
addikt
GTA4 komplett kollekció 2500 a steamen (vagyis 8,75 €)! : )) steamen, webshopban 9000!!!
illetve Left 4 Dead 2 4,75 € de ha megvan az 1. rész akkor 3,49 €
-
Źşë'
addikt
tehetnének be stalker triológiát akcióba, ez a mostani nem valami meggyőző (k&l2 csak teljes dlckkel lehetne ennyi, az lenne a jó, a dlck még +5€)
ballon gondolkoztam, de néztem róla gameplayeket és nem valami hudejó
-
zseko
veterán
válasz
TazLeacher #2782 üzenetére
A két rész együtt 5e? Úgy már talán innen is megérte volna, bár ha hozzászámolom a szállítási díjat, akkor már olcsóbban jöttem ki külhonból.
Ám az meg számomra negatívum az 576-nál, hogy ~10-15 perces keresés után találtam csak meg a szállítási díjat. -
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #2795 üzenetére
Azt nem is néztem... kicsit vicc kategória szvsz...
-
Źşë'
addikt
válasz
#65675776 #2799 üzenetére
sztem inkább az utóbbival... milyen különös h Gears of War sincs
(mikrofos vs steam hehe) de jó lenne ha annak a játéknak lenne pcre is 2. & 3. része, imádom azt a szférát, történetet
szvsz a legeredetibb szotija ennek a játéknak van, és ha a film készítés joga egy ilyen uwe boll színvonalú ember kezébe kerülne én leszúrnám magam! Ha lenne film (elvileg lesz, de mikor?!), akkor szvsz minimum egy quadrológia kellene belőle, a szép kerek sztorinak. Nem ám mint a Resident evil. Köze nincs a játékhoz, max szereplők hasonlósága, vagy a Doom film.. eh
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest