- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ZIDOO médialejátszók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon vertem a fejem a falba, hogy múltkor kihagytam a Metro 2033-at. Most király, ismét itt van, és olcsóbb mint valaha. (Pedig a valaha is elég olcsó... )
Vicc az idősebbeknek: Ha He-men és Valaha prábajoznának, akkor ki nyerne? He-man, mert mint tudjuk, "He-man erősebb, mint valaha!"
-
7
addikt
Az utolsó napi Steam akció:
Aliens s. Predator - 6,80€ (-66%)
Beat Hazard - 1,75€ (-75%)
DiRT 2 - 5€ (-75%)
Mafia II - 37,49€ (-25%)
Metro 2033 - 7,50€ (-75%)
Monkey Island 2 Special Edition - 2,50€ (-75%)
Peggle Deluxe - 4,99€ (-50%)
Star Wars: KOTOR - 2,25€ (-75%)
Indie Air Pack - 4,49€ (-92%)Bundle akciók:
Lead and Gold 10-pack: 20€ [~2€/db] (-78%)
Aliens vs Predator 6-pack: 30€ [~5€/db] (-74%)
World of Goo 12-pack: 20€ [~1,7€/db] (-79%)
Trine 8-pack: 20€ [~2,5€/db] (-87%)[ Szerkesztve ]
-
Puzzle Quest 1 - 3USD/2.5EUR/2GBP + ÁFA
GamersGate-en szó szerint egy tonna játék van leárazva
GamersGate Holiday Gift Guide - itt minden le van árazva, és ha minden igaz, napi akciók is lesznek+ bármely 4 játék egyidejű vásárlása esetén az egyik ingyen van
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Allien
veterán
válasz Neoteric #2193 üzenetére
Tiszta kizsákmányolás! Tegnap se akartam költeni, erre több, mint 6E kiugrott. Nem bírtam otthagyni a Call of Duty-t. Most meg a Patrician-l szemezgetek. Azért -75% nem rossz.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Neoteric
addikt
Steam akciók holnap este 7-ig:
Mount & Blade: Warband - 5 €
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ - 20.09 €
The Ball - 8.99 €
Street Fighter® IV - 10.20 €
World of Goo - 2.25 €
Patrician IV - Steam Special Edition - 12.50 €
The Orange Box - 5.75 €
BIT.TRIP BEAT - 3.99 €
Indie Puzzle Pack - 4.49 €PSN: ne0teric_sAN
-
BioNiCMaN
addikt
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Xelo
addikt
steamen 7,14 euró a gta episodes from liberty city (ballad of gay tony + the lost and damned) páros, gta4 nem kell alá. én lecsaptam rá
ja hoppácska most látam írták már. no nem gáz[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
nem tom, volt-e, de megint 4Eur alatt van a left4dead2
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Teszla_
senior tag
válasz huskydog17 #2179 üzenetére
A Mega Games játékok a nyíregyházi Tescoban is 800ft-ért vannak most, a többit nem tudom, de úgy tűnik országos a dolog. Még talán az újságjukban is benne volt az akció.
-
$p@rr0w
őstag
válasz huskydog17 #2179 üzenetére
És melyik városban...?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
huskydog17
addikt
Ma voltam egy nagy áruházban (T*SCO) és ott hatalmas meglepetések fogadtak:
- Colin McRae Rally 2005 -> 800 Ft!
- Gothic 3 Gold Edition (alap játék+kiegészítő) -> 800 Ft!
- Far Cry 2 -> 1.990 FtGameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Teszla_
senior tag
válasz fpeter07 #2166 üzenetére
Én még nem hallottam a City Interactive-ról, csak akkor, amikor a World of Goo-t és a Shutter Island játékokat vettem. Előbbi szerintem nagyon jó játék, utóbbira még nem volt időm. A többi játékukat meg nem ismerem. Ennyire borzalmasak lennének?
Ui: Ránéztem a honlapjukra és már értem, hogy mi a gyűlöletetek forrása
A Nina-nál már fogtam a fejem, a Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens-nél meg már sírva röhögtem. Nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz cskamacska #2175 üzenetére
Hát nem gondoltam volna, hogy magadra veszed... biztosan félreérhető voltam. Kivéve persze, ha jólesett, akkor nem gond!
A lényeg, hogy van sok lehetőség, mindenki azt választja, ami szimpatikus neki. Nem akarok én itt "téríteni", dehogy... kicsi még a gmg, szívemnek kedves, ennyi, nem több! A linket köszi, megnézem mindenképpen!
szerk: ez jól működik, próbáltad? Mintha ollie mondta volna anno, de azóta sem hallottam felőle, el is felejtettem... egy hónapig bármelyik játékkal bármennyit játszhatok, ha jól értelek, igaz?
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
cskamacska
addikt
Háát sok mindent a fejemhez vágtak eddig, de burzsuj gyűjtögetős gyerek még nem voltam.
Ha egy burzsuj gyüjtögetős gyerek szava egyáltalán számít, szvsz aranyos kezdeményezés, de növekedni nem nagyon fog(ha egyáltalán nem dől be).
Rossz a kiadónak, mert nem kap biztos bevételt a játékai után(bizonyosan nem kapja játékonként a szokásos jutalékot, hanem valami használat sűrűsége alapján számított általánydíjat), rossz a vásárlónak, mert a kínálat szűkös, az árak nem épp optimálisak(a többi bolt zakciós áraihoz képest persze), és ha nem szeretnél burzsuj gyüjtőgetős gyerek lenni , akkor az van, hogy mások rég megoldották a havi kis pénzbül sok jó játék problematikáját, csak jobban.
3500 forintból nem csak pár alig használt játékot lehet kipróbálni egy hétvége erejéig, hanem egy hónapig régitől az újig, zs-től az A+-ig mindent.Értem én, hogy várod a megváltást, hogy egy DD service majd fehér szerveren belép a piacra, és megmutatja a gaz kizsákmányoló kiadóknak, de ez inkább Djuice féle beetetős kamu, mint a leendő kánaán hírnöke.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Doki16
addikt
Viszont a GTA:EFLC most nagyon megéri, mert eléggé elszámolták magukat így most olcsóbb mint a hatos packba 7,14 euró, ha a packba vennéd akkor meg 7,5.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
7
addikt
Már egy órája fent van a mai steam deal-csomag:
- L4D2: 3,5 EUR (-75%)
- CoD4 MW: 12,5 EUR (-50%)
- Wings of Prey: 12,5 EUR (-50%)
- Supreme Commander 2: 5 EUR (-75%)
- Galcon Fusion: 2,25 EUR (-75%)
- King's Bounty Platinum Edition: 7,5 EUR (-75%)
- Lara Croft and the Guardian of Light: 7,5 EUR (-50%)
- GTA4 Episodes from Liberty City: 7,14 EUR (-66%)
- Indie Pulse Pack: 4,5 EUR (-90%)- Counter Strike 6-pack: 25 EUR (~4,2 EUR/db)
- NyxQuest 10-pack: 15 EUR (~1,5 EUR/db)
- Red Faction Guerilla 8-pack: 20 EUR (~2,5 EUR/db)
- GTA4 Episodes from Liberty City 6-pack: 45 EUR (~7,5 EUR/db) -
BioNiCMaN
addikt
Jóárasított L4D2 a Steam-en! Kemény 3,5 €!
Van még leárazott MW, meg King's Bounty Platinum Edisön is.
( A többit csak azért nem írom, mert azok nem keltették fel az érdeklődésem. )
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
HaaS
addikt
válasz cskamacska #2164 üzenetére
Ez nem a burzsuj gyűjtögetős gyerekeknek van kitalálva, akiknek a birtoklás az élvezet, hanem azoknak, akik kevés pénzből játszanak. Valóban mindig bent marad lóvéd, de a végigjátszott játékaidat bármikor be tudod forgatni egy újba, és csak a különbözetet fizeted ki. Persze jó, ha van száznegyven játékod, amivel sosem játszol, de bármikor előveheted, ha kedved szottyan, itt ennek a pénznek a töredékéért bármikor új játékod lehet. Vannak akciók bőven. Itt tudtál úgy is "pénzt" szerezni (vagy hívjuk kreditnek), hogy akcióban megvettél játékokat, aztán az akció végén, drágábban visszaadtad. Persze nem ez a céljuk, de létezik ilyen is... jó reklám volt, tetszett!
Az, hogy nincsenek benne a Te kedvenc játékaid, a mostani legcsúcsszuperebbek, az egy dolog. A gmg nyitott lenne, hogy minél több játékkal kereskedjen, hiszen ez a lényege. Gyerekcipőben jár még, elég új dolog ez a gmg, és újszerű a hozzáállás is. Nekem messze a legszimpatikusabb az összes digitális megoldás közül, támogatom őket, eddig minden lépésük tetszett. Ez is egy ilyen mozzanat. Életemben nem hallottam még hasonlóról.
Remélhetőleg kinövik magukat.
szerk: pláne, hogy egy hétvége alatt akár végig is játszhatsz egy játékot egy ojrójér
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz cskamacska #2165 üzenetére
Gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy ez nem a gmg hibája!
-
fpeter07
veterán
válasz cskamacska #2165 üzenetére
City Interactive-ről mindig a rossz pc játékok jutnak eszembe. Már legalább egy éve nem is voltam az oldalon. Majd bepótolom.
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #2164 üzenetére
Aztán csak megtaláltam a többi leárazottat is, így részben visszavonom a gyűlöletbeszédet, de uram atyám, ennyi zs kategóriás játékot még nem láttam pár érdemes mellett.
És itt nem arról van szó, hogy kelet-európai kisebb kiadók eldugott cuccai bukkannak fel, mint a GamerGate-en, hanem azok a City Interactive kaliberű igazi borzalmak..[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
"For this weekend only, you can try one of our selected games below" Mert ha még az összesből lehetne válogatni. No meg aztán, ha nem tetszik, a pénzt is visszaadják, vagy csak a store kreditet? Zakció sincs nagyon náluk(illetve van, de a Shooter Fest játékait az ellenségemnek sem kívánnám ), háát, ennek is olyan félkamu szaga van, mint a Direct 2 Drive lutrijának, ez sem fogja megváltani a gémernépséget.
Százszor inkább a bevált rendes leárazás halmok, ami most épp a Gamers Gate-en és a Steam-en megy(meg Impulse-on, ha kicsit csökött formában is).
Steam-es indie Air Pack-ért szurkolok nagyon.
Ollie: Igen, de ha mégis tetszik, akkor van egy játékod teljes áron. Vagy, ha egyik sem, akkor meg van egy teljes játéknyi store kredited, de a pénz akkor is el van költve..
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Eredeti játékok - best try a gmg-n!
Ezen a hétvégén bármilyen játékot 1USD/1GBP/1EUR -val olcsóbban _vesznek_vissza_ az eredeti árhoz képest... részletekért lásd a linket. Akciók a szokásosak: 25-90%.
Nahát, nem csak a rádküldjük a behajtókat te tolvajk*cs*g létezik? Milyen kár...
-
fpeter07
veterán
válasz Darth_Revan #2155 üzenetére
Szerencsénél azért több kellene.
-
Gordiann
őstag
Csak hogy meg legyen a kontraszt a bolti árral: _ _
(merthogy erre is sikerült rászánni magam. múltkor az 1 goldot vettem, még nem vittem őket végig, de nagyon jók..)
[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
Mennyi is volt a legutóbbi akcióban a Warhammer : DoW II Gold? (nem emlékszek, 15euro?! ) Most 10-be kerül steam-en.
-
Enton
addikt
válasz fpeter07 #2148 üzenetére
Ha megvan a wishlist akkor utána mi a teendő?
Mikor lesz ebből bármi?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
BalaNce87
addikt
válasz CsiguszMaxim #2150 üzenetére
Ezt a nézetet a resident evil 5-be szúrták el nagyon, igaz engem nem fogott meg a játék, pedig érdekelt videókból nézve, aztán játszottam vele és nem tetszett, főleg a korlátozott mozgás.
-
Franklin
addikt
válasz CsiguszMaxim #2150 üzenetére
Ha középen állna, akkor meg az húzna fel, hogy nem látsz semmit a lobogó köpenyétől :-)
Ha meg nem adtak volna rá köpenyt, akkor kicsit furcsán nézne ki :-)
-
-
BalaNce87
addikt
válasz CsiguszMaxim #2145 üzenetére
Hogy milyen a batman? egy laza 10/9-es játék és ez tényleg az, nem valami lefizetett 9 pont, marha jó lett, a physx meg rádob, de én anélkül játszottam.
5 euronál azért többet ér, ez nem az a játék, egy indie játéknál olcsóbb jelenleg... vagy egy az áruk. -
fpeter07
veterán
válasz CsiguszMaxim #2140 üzenetére
Még hozzáadtam 6-ot. Köszi az infót, magamtól nem tudtam volna.
szerk: plusz 1-et Batman személyében.[ Szerkesztve ]
-
Telltale akciók 30 napon keresztül, minden nap más.
A mai akció az, hogy minden féláron van (gondolom a többi napon egyes játékok lesznek leárazva, de nagyobb kedvezménnyel).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz CsiguszMaxim #2145 üzenetére
Batman ilyen max 5€-s játék nekem.
Elég sok physx videót néztünk róla, úgyhogy kipróbálnám."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
cskamacska
addikt
válasz fpeter07 #2139 üzenetére
Akinek nincs meg a limit, annak nem veszik figyelembe a listáját a sorsoláson.
Jajj, míg szöszöltem a képpel, már kánonban elhuhogták elöttem.
Én is kicsinosítottam a listám, hátha mégis:Remélem az előrendelést is elfogadják, ha nem, akkor sem dőlök kardomba, ha nyerek.
Egyébként a napi akciók eddig nem izgatnak, majd meglássuk még.[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #2137 üzenetére
Na, a hülye OTP ma küldött még egy bankkártyát. Ugyanúgy Mastercard Online, mint amit előző héten is küldtek, csak más rajta a kép, kisebb a chip-je és a hátán másként van megfogalmazva, hogy ez a kártya a bank tulajdona. Így már van 3 bankkártyám ugyanahhoz a számlaszámhoz
-
-
kovsol
titán
válasz #65675776 #2129 üzenetére
"single game titles."
szerinted Guild Wars ® Trilogy is beletartozik ebbe? ha rányom az ember a profil oldalra egy játékként kezeli nem csomagként[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
törölt tag
válasz Franklin #2128 üzenetére
1. Igen, legalább 10 játék kell legyen a listán. Single player kikötést nem látok.
2. A Top Five Game a Rank alapú rendezés esetén értendő. Rendezheted máshogy is, a Rank mindig ugyan az lesz. Az utoljára hozzáadott lesz alapértelmezésben mindig a #1 rank-ű. A lista viszont drag&drop szerkeszthető, ehhez nem elég viszont a Store-ban bejelentkezni, be kell jelentkezni a Community-ben is.
Steam-en a saját acc-odban levő játékot soha nem is lehetett eladni, ahogy magát az acc-ot sem.
-
Franklin
addikt
Van ez a fentebb is említett Steames Wishlist nyereményjáték: [link]
Segítsetek már értelmezni a játék feltételeit:
1. Eligibility: Entry open to any user holding a Steam account in good standing, who completes a Wish List with at least ten (10) single game titles.
Tehát legalább 10 játéknak kell rajta lenni? És csak single playeres lehet? Pl. EVE kiesik? Vagy a single itt mást jelent?
2. Prizes: Each winner will receive a Steam subscription to the top five (5) individual games in the winning account’s Wish List. Prize value depends on the games listed in the Wish List; Steam pricing during the sweepstakes period will determine game value. Prizes are not assignable or transferrable.
Mit jelent a top five game? Az 5 legdrágább játék? Vagy az 5 legutóbb felvett játék, ami a lista tetején van? Ez azért érdekes, mert a kívánságlistát több szempont alapján is lehet rendezni (dátum, ár, stb).
A nyeremények át nem ruházhatók. Azaz később sem lehet eladni őket? Egyáltalán Steam-en vett játékot el lehet adni?
-
dbius
veterán
válasz CsiguszMaxim #2122 üzenetére
Van külön napi akció Önállóan is az egyes játékokból:
bár én azt hiszem megvárom karácsonyt, mert már nullán vagyok
Szerk: milanovics (#2125): Pont ezért kérdeztem kicsit visszább, hogy nincs-e rajta a hátoldalon a háromjegyű kód...
[ Szerkesztve ]
-
milanovics
tag
válasz GypsFulvus2 #2113 üzenetére
Ha nem dombornyomott a mastercard akkor is lehet netes fizetéshez használni, saját tapasztalat. :-) Nem ez adja a különbséget a két kártya között.
-
kovsol
titán
válasz CsiguszMaxim #2122 üzenetére
és a RUSE meg a Shank is akciós és pont most merítettem ki a gamere szánt keretet, elmúlt hónapban úgy 10 játékot vettem remélem lesz karácsonykor is szép akciózás hasonló címekkel
mod: azért a kívánság listámra ráraktam az 5 játékot[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok!
Steamen nagy pakkos leárazás. Nyitottam egy topikot hátha van értelme : [link]
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
WoW - 5 euró
WoW Burning Crusade - 5 euró
WoW Wraith of the Lich King - 10 euróPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teszla_
senior tag
Megnéztem alaposabban az enyémet, de ez nem dombornyomott. A chip rajta van, alatta meg minden olyan mint a képen, csak éppen a számok és betűk egy leheletnyit befelé vannak nyomva. És a jobb alsó sarokban csak a mastercard felirat van, a két földgömb az nincs. Na mindegy, holnap lesz időm és bemegyek az Otp-be és kérek valami normális kártyát. Az előző is ez a Saját kártyám vagy mi volt és az legalább jól is nézett ki. Meg nem utolsó sorban lehetett vele Steam-en vásárolni.
-
adalbert1
veterán
Ez ugyan félig off, de más is kapott ajándékba még októberben Jagged Alliance - Deadly Games-t októberben? Régóta nem jelentkeztem be, csak most hogy megvegyem a PG2-t, így eddig nem is szembesültem ezzel a meglepetéssel.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Teszla_ #2111 üzenetére
Dombornyomott Mastercardom van, eddig mindenhol elfogadták; EU - USA vonalon legalábbis. Ha chip van az elején, és alatta az aranyszínű azonosító szám, a lejárati dátum meg neved kiemelkedik, akkor valószínűleg a tied is ilyen.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Az összes PC-s PopCap játék féláron.
Plants Vs Zombies, Bejeweled, Peggle, stb...
(#2108) Teszla_: ha dombornyomott, akkor bármire. Amúgy nem értem, mert nem egy kategória a 2 kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Nekem is Visa Electron volt, és Mastercardot kaptam az Otp-től. Nem kérdezték, hogy milyet kérek. Ez a Mastercard vajon jó netes vásárlásra? Pl. Steam. Mert ha nem, akkor kérek másikat, ezt még úgyse érvényesítettem és hátha nem vonják le duplán a kártya árát.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Tudod, megmenteni a világot, megy ilyenek!
Ez olyan "letisztult" (egyszerű) rts, ahol a hangulat a lényeg: seedlingeket kell nevelgetni, amelyek tulajdonságai a bolygótól függően változnak. Dyson-fákat ültetgetni, és gyökerestül () kiirtani az ellent... közben gyönyörködni a zenében, a grafikában... semmi komoly!
Aztán később már érdemes tulajdonságuk szerint is csoportosítgatni a repmagokat, hogy melyiket mire használd... na és nem hülye az AI sem."a sárkány is csak ember" - oxox
-
Wolverine
félisten
válasz chungee #2103 üzenetére
A Maestro kártyák nem alkalmasak online fizetésre - ehhez kötni kell mellé egy elektronikus számlacsomagot, amihez kapsz egy virtuális kártyát is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ice!?
őstag
CD Galaxys -nál és MediaMarkt -ban 990 Ft a Grid.
-
chungee
addikt
Basszus! Elhoztam az OTP-ból a bankkarit. Most nézem maestro, előző karim visa electron. Steam nem fogadja a maestro-t. Menjek reklamálni Fizethetek megint 2k-t
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZEN.com
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest