Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windowsos tablet topic
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
orkester #17247 üzenetére
Én a helyedben nem próbálkoznék tovább! Valamiért úgy gondolják, hogy a te pénzed nem jó nekik. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Ha sikerülne is vásárolnod, később lehet, hogy visszavennék azzal az indokkal, hogy kijátszottad a fizetési rendszerüket.
Ha van barátod az USA-ban, akkor kérd meg őt, hogy vásárolja meg neked, és majd egymás között leboltoljátok.
-
törölt tag
válasz
orkester #11664 üzenetére
Eddig csak Steam-en vettem játékot de ez is hasonlóképpen működik? Veszek egy kupont és bármire lehet aktiválni vagy csak adott dolgokra (xy árat beleszámítani)? Dead Island vásárlása pl. hogy működne?
Csinálok egy accot gondolom és akkor euro-ban mutatja az összeget? Vagy mindig dollár lesz? -
KubanitoS
veterán
válasz
orkester #11664 üzenetére
Diablo 3 miatt érdekes lehet nekem, 30 dollárért meg lehetne venni 60 helyett. Valaki, aki már rendelt Amazonról játékot, megnézné nekem, hogy akkor lehet-e rendelni Magyarországra, illetve milyen feltételekkel Diablo 3-at? Itt a link: http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Pc/dp/B00178630A
Köszi!
-
orkester
őstag
válasz
orkester #3639 üzenetére
Na most FF4 alatt is megadja a 10% kedvezményt.
Végigmentem a húsvéti játékukon(bár ez talán nem is számít), azután kosárba raktam egy játékot és ha frissítettem az oldalt a kosárnál előjött egy felugró ablak(persze csak ha nincs blokkolva) és ki lehet választani, hogy pl. túl drága, erre megadja a kedvezményt. Konkrétan itt a felugró ablak linkje, ha valakinek nem jönne elő, hátha így tud kezdeni vele valamit: [link]
Internet E. alatt bármit csinálok, nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windowsos tablet topic
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PHILIPS gamer monitor eladó! 27" / FullHD/ IPS / 100Hz / 1ms / FreeSync! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Peaktech P8005 Digitális decibelmérő // Számla + Garancia //
- Wimius W2 // Számla + Garancia //
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest