Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
cskamacska #15197 üzenetére
Ment PÜ.
-
ayo
veterán
válasz
maross #15196 üzenetére
en probaltam de nem a hd verziot, az picit retro hangulatubb volt
valahogy nekem nem volt szimpatikus se a tortenet se a szereplok stb. - lehet tul igenyes vagyok ezekkel.amugy van benne egy ket poen meg jok a rajzok szoval ha szereted a click and pointot vegulis lehet elleszel vele.
-
Amantius
senior tag
válasz
cskamacska #15194 üzenetére
Azt nézem, hogy az SC2 azért jóval drágább.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #15038 üzenetére
GamersGate: Order of War 1,5 font
Cserélnék Supreme Commander 2-t egy Order of War-ra!
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
VGA-hoz kaptam eredeti dirt3-mat. Felraktam, tetszik is.
Hogy a frászban tudok online játszani? Bemegyek, de nincs ott semmi használható, nem indul semmilyen játék.
Másik kellemes időtöltésem lenne a time trial. Egyre jobb és jobb köröket menni, de nézem a leaderboardot és totálisan irreális idők vannak :S Nem tudok mihez viszonyítani, hogy jót mentem vagy rosszat. Hogy a frászban mennek emberek 15sec alatt egy kb 1.5perces pályán? -.- Nyilván itt is vmi hack van -.- -
viktor82
őstag
50% amazon
BF-Bc2 5dodó -
Xmodule
őstag
zavvi -10% 2255-4EBA-4B6C
-
Serpiko
addikt
Amíg nincs Steam nyári akció addig is itt van a napi ajánlat: Governor of Poker 2 - Premium Edition
-
ayo
veterán
igen, csak Steamen van olyan hogy Gundemonium Collection ami tartalmazza a harom jatekot, kulon nem tertem ki ra mert csak a recollectiont probaltam de nagyon nem az en vilagom, kosz azert
steam gyujtogetes: volt nyaron gyujtes summer campen de winterhez kepest semmi volt igaz, meglatjuk most milyen lesz, ha mar vegre lesz....
-
bpx
őstag
nem volt valami nagy szám
ticketeket lehetett gyűjteni a napi achievementekért
ezeket lehetett beváltani pár dologra (volt összesen talán 20): mappack, dlc, meg volt ebből vagy 2 teljes játék (nyilván nem a jobbik fajtából, nekem innen lett Alien Breed-em, amit persze azóta se telepítettem...)
igazából a téli szenes mutatványhoz képest sehol sem volt az egész
végén meg sorsolás megmaradt ticketek alapján: X játékosnak Y játékot kiosztottak, erre már nem emlékszem -
bpx
őstag
válasz
FehérHolló #15182 üzenetére
tavaly volt, 2 éve még nem
-
FehérHolló
veterán
Steamen ugye nyáron is szokott olyan ajánék/kincsvadászat lenni, mint múlt Karácsonykor?
-
ayo
veterán
es megirtam, nesze meleg
indie royale summer bundle infok linkek:
http://jateknaplo.blog.hu/2012/06/30/indie_royale_the_summer_bundle
en most ebbol kimaradok, summer camp johetne mar...
-
Źşë'
addikt
elindult az új indieroyale
-
chungee
addikt
zavvi -10%
2280-AD7B-4634 -
gtamate2
veterán
Wings of Prey 150 Ft -90%
-
Niczo
senior tag
Van még 1db packom Indiegala 6 Happy Hourból, occsóért akit érdekel pü!
-
dokken
tag
Gamefly:
Atari Arcade Hits £1.75
Atari: 80 Classic Games in One £1.75Ha kell valakinek van egy 20% - os Gamefly kuponom, vasárnapig érvényes.
-
Freezbeee
tag
-
Crytek
nagyúr
Ez a Bemine 3 nem lesz a reddit top10-be így akkor 6+ dollárért kell megvenni akinek kell!
Az indigala 6-ba ha még lesz happy hour valaki nem venne többet?
-
a178
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bluerainbow #15165 üzenetére
Ejj, jobb felső sarokba lobby, ott kerdezz rá WTF?
-
wwenigma
Jómunkásember
Indiegala HAPPY HOUR
-
scorpy02
aktív tag
A lista nem teljes, ez még csak a hónap első felének kínálata.
-
Maradjunk a topik témájánál!
-
Crytek
nagyúr
Felnéztem metacriticre és hát 82%os metascoreal a walking dead ep1 és a legend of grimrock ami emlitésre érdemes.Bár ezek "egész frissek" kétlem hogy ezek lennének.
Nekem 3 Dollárt is megérnek
-
wwenigma
Jómunkásember
Elég tré lenne ha minden topik minden hozzászólása csak és kizarolag a topik cimének megfelelő dolgokat tartalmazna...
Amugy valakinek nincs ötlete, mi lesz az Bemine3 bundle mglepetesjateka? Jul. 2.-án mindenki megkapja aki még 29 péntek éjfélig vasarol be belőle.
(PST időzóna szerint)
Raadasul 1$-ra viszik a minimumot 2 ora erejeig, ha felszavazzak Redditen a top10-be: [link]
-
brd
nagyúr
Sajnos túlbecsülöd. Ennél sokkal katasztrófálisabb a helyzet: az utolsó 50 hozzászólásban egészen pontosan 3 db hozzászólás van, ami a topic címéhez tartozik. Másik kb. 10, ami bizonyos fizetési módokat taglal, ill. hogy "milyen játék?", ezek még talán el is férnének. A többi viszont egyértelmű szemét.
-
bul07
nagyúr
Kezd ez a fórumrész is elkorcsosodni a hozzászólások 50-60% off nem témába való , nézzem sok hozzászólás, gondolom én sok jó játék akciós de nem, van a sok hozzászólás a semmiről
-
csaba951
veterán
Ugyan nem játék, de nagyon jó akciós áron van:
[link] -72%;16,95 UDS[ Módosította: philoxenia ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Agyzuzo #15140 üzenetére
Csak egy ötlet
http://youtu.be/8ccYb_C5B4k -
FefeeX
veterán
válasz
FehérHolló #15138 üzenetére
Pedig a Win könyvtár valóban tartalmaz izgalmakat, jóval erősebbeket is akár, csak más előjellel...
Például melóhelyen most random becsukódnak a programok mentés nélkül. Ez egy erős izgalmi állapotot okoz, főleg ha nem volt mentve a cuccod
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco #15131 üzenetére
Aztaku... Na az már művészet, elismerésem.
Van elfekvőben egy 200-asom, kb. semmire se használom, odaadjam?
Én még az "olcsóság" idején eléggé betáraztam vinyókkal, van egy pár, mondjuk pont ezt a shitgate-et csak 1 hónapja vettem 24k-ért, sztem azért még korrekt vétel volt.
-
-
-
ayo
veterán
Multkor irtam mar amazonrol de vegul azt irtak nem lesz semmi stb. most kiderult hogy megis lesz es nem is kicsi akciok, egyelore csak annyit hogy Max Payne 3 -50% off ejj
http://jateknaplo.blog.hu/2012/06/28/amazon_es_steam_summer_sale_kezdodik
igen. steames.
-
csaba951
veterán
-
G3kko
tag
válasz
csaba951 #15113 üzenetére
Akkor megfontolom MasterCard / Visa verziót; csak nem szívesen adom ki az adataim, ezért lett volna jó a paypal... tudom, hogy hivatalos oldal, de akkor is vannak fenntartásaim az ilyen "direkt" fizetésekkel; plusz rendelkezem az oroszokkal kapcsolatban, egy részemről qvázi "jogtalan" sztereotípiával... na de mégis (lehet PP is hasonló okok miatt korlátoz náluk)
Köszönöm a választ, ki is merítette kérdésem!
-
csaba951
veterán
Nekünk a MasterCard / Visa kártyáival érdemes ott vásárolnunk. Secc perc alatt megy velük a fizetés!
PayPal tényleg jobb megoldás lenne, de jelenleg Oroszországban csak küldeni lehet pénzt PayPal számláról, fogadni nem. Így pedig használhatatlan kereskedésre.
Webmoney-val én is kísérleteztem, de sajnos nem tudtam a számlához hozzárendelni nem orosz bank által kiadott bankkártyát.
-
G3kko
tag
válasz
csaba951 #15111 üzenetére
Ha már így felvetődött, Yuplay-ről hogyan szoktatok vásárolni? (már aki szokott)
Tegnap regeltem is egy webmoney-t, de számomra ég és föld a különbség a paypal és az általuk nyújtott szolgáltatás között, PP számomra letisztultabb, átláthatóbb.
Így nem is lett a dologból semmi; kár, hogy nem támogatnak paypalt... -
csaba951
veterán
Ha olcsó változatot szeretnél, akkor ott van az orosz verzió (megbízható, hivatalos bolt). Csak vásárlás előtt járj utána, hogy milyen korlátozások vannak benne (nyelvi, terültei)!
-
Krike
aktív tag
válasz
cskamacska #15107 üzenetére
Akkor marad az Origin
Köszönöm a tanácsokat.
-
Just Cause 2 - £2.49
-
Valahol ott kellene elkezdeni egy oldalt nézegetni, hogy milyen elérhetőségeket kínálnak ha probléma akad. No, a linkelt oldalon, van egy form, amit kitölthetsz, aztán ha a jószerencse is úgy hozza, talán válaszolnak, de se egy e-mail, se egy telefonszám, arról nem is beszélve, hogy Észtországban van bejelentve a cég. Szóval én messze elkerülném.
-
Krike
aktív tag
Sziasztok, SOS kérdésem lenne: ezt mennyire ajánljátok http://www.buygamecode.com/magento/cd-key-the-secret-world-pc-cd-keys?gclid=CJqLuMec7rACFQRJ3wod5Ru5ww
Nem a játékot, hanem a céget
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest