Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Steam napi cucc: Snuggle Truck -50% 1,99 euro
-
Csapoati
nagyúr
Crysis Maximum Edition $8.99
Sajna nem steames, sőt elvileg Originre sem regelhető, viszont jó áron van. -
scorpy02
aktív tag
Amazon 17 dollárig vitte le a Saints Row: The Third árát, szóval aki steam-en ruházott be rá, annak nem kell a falba vernie a fejét.
-
Serpiko
addikt
válasz
tupacamaru #14290 üzenetére
Köszi! Már vadászok rá egy ideje sajna steam nem lehet kapni a mi régiónkban. Na mindegy rárepülök.
Köszönet BigBlue69, hogy beírta ide, ha nem teszi nem tudom meg. Thx men!
-
kulerr
őstag
Ok, köszönöm.
(#14286) csaba951 neked is, habár ha az "epés megjegyzésedet" nézem...
Erősnek érzem a kioktatásodat. Nem tudod kivel beszélsz és hogy miért nem vette észre vagy miért nincs ideje dolgokra.
Én ilyenkor nem szoktam kritizálni mert nem ismerem az egyént és körülményeit sem. De ez csak magánvélemény. -
csaba951
veterán
válasz
kulerr #14285 üzenetére
Is it a gift?
You have to check this also if, after purchasing a bundle for yourself with your own email address, you want another additional bundle for yourself. If you don't, transaction amount will sum on your original email account and you can upgrade your purchase, obtaining more bonuses if you previously didn't unlock them, or more galapoints. ( Gift purchases are not upgradable and don't contribute to upgrade your personal account )
Teljesen jogos az összesen 3 kulcs! Első happy hour vásárlásod után megkaptad a 2 kulcsot. A második vásárlásnál nem pipáltad ki a jelölőnégyzetet a "Is it a gift?"-nél. A kulcsot megkaptad. A vásárlásoddal meg magasabb szintre emelted az accountod adományozási értékét, amivel a magasabb szinten lévő játékokat tudod unlockolni. Sajna te már a legfelső szinten vagy, itt már nincs mit unlockolni. Köszönjük adományát!
Szabadidődben tanulj meg angolul, és legyen türelmed alaposan elolvasni és megérteni a kondíciókat!
-
kulerr
őstag
vettem egy indit Happy-ben mégsem kaptam plusz kulcsokat.
-
Crytek
nagyúr
-
BigBlue69
őstag
Most kaptam a mail-t:
NBA 2K12 $9.99 Steam -
wwenigma
Jómunkásember
Ebből az Indiegala5 cuccbol szerintem egy igazán ötletes cucc van a személyes preferenviáim szerint, de azért happy hour-ral lehet kellemes pillanatokat okozni a népnek - meg a többire is találtam embert aki örült neki.
-
dokken
tag
Game.co.uk Dead Island £9.99
-
csaba951
veterán
Sid Meier’s Civilization V Game of the Year Edition (Mac); -75%; 9,24 EUR
Ez elvileg csak a Mac verzió, de ez a játék SteamPlaye-es, ezért megkapjuk a PC veziót is.
-
Az első részt vedd meg, az nagyon jó, és az is le van árazva. Egyébként azt mondják, hogy a második is nagyon jó lenne, ha lehetne vele játszani, ugyanis annyi benne a bug, hogy 10 percnél tovább esélytelen bármit is csinálni benne. Sajnos ez a játék is a kiadó nyomásának esett áldozatul.
-
danih
veterán
válasz
Serpiko #14262 üzenetére
Imááádom a sci-fi stratégiákat, de az a 44% hát igencsak lelomboz.
(Ha az endless space is gagyi lesz ideges leszek.)(#14265) Youri: hát igen, bár jobb kedvelem a kicsit komplexebb, űrharcra fókuszáló stratégiákat, az IG2 olyan "mindenevő" akart lenni, és bár az összhatás jó, tudjuk, hogy milyen az, aki "mindenhez egy picit ért"...
Ja, és jöhetne droidra is. -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat "steamon": Sword of the Stars II: Lords of Winter
-
Gaborka30
aktív tag
Az indiegalan mit lehet kezdeni az indipontokkal?
-
ayo
veterán
gmg-n kellemes akciok:
dead island es dlck -60%
es minden jatekra kuponnal -10%tehat a dead island most akar -70% is
ja es aki "megvette" free a disciplest amit anno itram annak most 4 euro penze van... tehat - 4 euro = 6.8 euroert tied lehet
sztem elegge jo
http://www.greenmangaming.com/search/?q=dead+island&x=0&y=0/?top
-
dokken
tag
GetGames Assassins Creed Sale
-
Crytek
nagyúr
Mekkora lenne hogy most bundelban is van Bastion steamen is akciózzák és az IGN Prime is azt adná júniusra
Kíváncsi lennék mi alapján választják ki mit adjanak! -
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Alien Breed™ Trilogy -75% 5,24 euro
-
ayo
veterán
gog akkor a fenti elvek szerint warez
amogy most a bundle in the box csak 0.99$, sztem megeri a gemini rue miatt is mar
-
danih
veterán
Wing Commander I+II, III és IV egyenként 2.99$ a gog-on (on sale fül). Állat!
-
ayo
veterán
csinaltam egy 5 perces videoajanlot is a humble bundle pakkhoz mert nem gyozom ajanlgatni annyira jo
http://jateknaplo.blog.hu/2012/05/31/the_humble_bundle_5_ajanlott
jelenleg tobb mint 250ezret adtak el es majdnem 2millional vannak 1 nap alatt
-
ayo
veterán
válasz
Crytek #14240 üzenetére
mp3 ru 1 ami hasznalhato tobbi nem csak vpnvel szoval ha steames lenne akkor se lenne jo. ru 1 nel is a 2 bonusz jatek mp1-mp2 is csak orosz nyelven elerheto a 3 az angolul is. sztem nemerdemes. rendes aron kellett volna mivel la noire + dlck is jart a 3 jatekhoz, ha meg ugyerzed draga akkor szepen varsz...
-
Crytek
nagyúr
Ez a yuplay-es Max Payne 3 is steam-es? Csak mert a steam még véletlenül sincs megemlítve itt! (vagy csak én vagyok vak)
-
csaba951
veterán
válasz
KubanitoS #14235 üzenetére
>Max Payne 3-at Steamre kell regizni, a dobozos, bolti változatot is.
Rosszul tudod. Ha lenne ilyen megkötés, akkor szerepelne a borítón. A játék másolásvédelméért a GameShield IronWrap felel. Ha megveszem, akkor megint tehetek fel egy nekem nem haszon programot a gépemre. Köszönöm RockStar!
>Mitől több ez az oldal a wareznél? Szerintem semmivel.
Oroszország egyik legnagyobb online játékboltját szidod. Olyan mintha azt mondanád, hogy a CDGalaxis vagy az 576 mennyivel jobb mint a warez változat. Szerinted semmivel. Szerintem meg nagyon nem így van!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KubanitoS #14235 üzenetére
Amazon is kinal steam mentes valtozatot eleg sok jatekbol, micsoda warez oldal... amugy platival vigyazni, az csak összegyujti az embereket akik tudnak valahonnan szerezni.
Az meg amit linkelt kb. ugyanez csak ruszki modra, a kinti hivatalos partner szerveréről jön a ruszki feliratos változat (erre is figyelni, de ha oroszt tanultatok suliban, nem lesz probléma
....)
-
Crytek
nagyúr
Ezt az oldalt ismeri plati.ru/asp/list_pin.asp?id_r=21956 mennyire megbizható?
Max Payne 3 3200Ft ért vicc kategória.
-
nepszter1
addikt
Csak megvettem a hubmlebundle-t 2játék nem volt meg így mostmár kereken 140játékom van steam-en de hogy minek ?
-
danih
veterán
válasz
chatran #14227 üzenetére
Hogy ez zene-e azt nehéz megfogalmazni. Klasszikus értelemben szerintem nem zene, mert nem ritmusokkal, harmóniákkal operál, viszont abból a szempontból zenének tekintendő, hogy céltudatosan van megkomponálva, és érzelmek kifejezésére, fokozására szolgál.
Acousmatic music egyébként. -
danih
veterán
Mekkora genyaság hogy bevágták a limbo-t midweek-be (4 euróért) mielőtt kijött a bundliban... Sokan anyázhatnak
-
Źşë'
addikt
tényleg elég jó, csak az a baj h 1 darab kulcsot adnak 4 játékra, nekem is megvan 2 belőlük és a felesleget oda lehetne valakinek adni, pl Bluerainbow kisorsolná..
-
ayo
veterán
válasz
SenorGrande #14217 üzenetére
csak steam kulcs jar
-
SenorGrande
senior tag
HIB 5-höz adnak Desura kulcsot (is)?
(#14216) kulerr
Felül a the indiegala felirat felett ki van írva, hogy Happy Hour is On!
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket. Megvettem az Indiegala V-öt, utána vettem egy giftet és el is küldtem az illetőnek,de.. utána néztem, hogy az acc-omon ott van még 4 gist... különböző kulcsokkal. Ha ezt majd el akarom ajándékozni vkinek, akkor elég neki a gift linkjét elküldeni?
A másik: ha ez így megy, akkor mi értelem az oldalon az 5 giftes vásárlásnak? 1 gidtet fizettem, de kaptam így is 5-öt?Köszi!
Gábor -
ayo
veterán
hat sztem 100%
most a tobbi indie pack megint magaba nezhet hogy mit is kene csinalni
mindjart 100e
Steam akciok:
es worms reloaded freeweekend erkezik
-
ayo
veterán
na kozben javitva mar csak a kulcsszavakat nem akarja kirakni mert: A távoli kiszolgáló vagy fájl nem található de az raer.
en 1 oraig nem kaptam magamhoz mikor meglattam ezta csomagot. sztem mar mindenki temette az egesz bundle kezdemenyezest de azert a hib meg most is meg tudja mutatni hogy mi is azaz indie bundle
-
gtamate2
veterán
Nekem is egy óra késéssel jött meg az email, de gondolom túlterhelt az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest