Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Hát ez a driver nem is ér többet mint 1 euro
-
Balazs_
senior tag
válasz
Lucas Kane #17397 üzenetére
Ehh megfűztetek. Bezsákoltam én is.
-
BigBlue69
őstag
válasz
SenorGrande #17394 üzenetére
Én Terrariát nyertem ma..
Tán meg is kapom reggelre..
-
ayo
veterán
válasz
SenorGrande #17394 üzenetére
en tolom felvehetsz: http://steamcommunity.com/id/navigata/
barmi kerdesed van ott szivesen valaszolok mert nagy rajongoja vagyok
-
SenorGrande
senior tag
Nyertem Steamgifts-en egy Ticket to Ride-ot. Még csak bot-ok ellen játszottam, de nagyon tetszik! Van megszokott játékos csapatod, vagy csak úgy vaktában játszol?
"egy gepen is lehet tobben nyomni"
Ezt gondolom gépi ellenfelekre értetted.Remélem valamikor akciózzák a kiegészítőket, mert így nem valami barátságos az áruk. . .
-
ayo
veterán
igazi muveszi indie apropenzert. ajanlom enis
-
Lucas Kane
tag
válasz
SenorGrande #17389 üzenetére
Hmm, elég elborultnak tűnik, már csak ezért is kipróbálom.
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #17389 üzenetére
Dobtam volna csak nem müködik a link gomb most nálam.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: The Misadventures of P.B. Winterbottom -75% 0,99 euro
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Uplay-en megvettem a Driver: SF. Próblémám a következő: a grafikai beállításokat nem jegyzi meg a játék
Mindig visszaugrik erre. Autopatch megvolt. Magától frissített.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #17379 üzenetére
jaja, ezek a cégek jellemzően ebből élnek
-
SenorGrande
senior tag
válasz
csoli31 #17381 üzenetére
14:16-kor vettem meg, csak a bank sms jött meg, hogy levonták az 1€-t, de semmi más nyoma nem volt a vásárlásnak. 17:26-kor jött mail ubitól, és már a kliensben is megjelent játék! Ne aggódj szerintem, minden rendben lesz.
Ha a végén nyomtathattad volna számlát, akkor rendben lezajlott a dolog. Idő kérdése, és megjelenik -
csoli31
aktív tag
válasz
cskamacska #17377 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, csak én Mastercard-al. Még annyi különbséggel, hogy én nem tudom, hogy levonta-e azt az 1 Eurót (mivel csak arra kértem SMS értesítést, ha pénz érkezik a számlámra). Kiírta hogy minden rendben volt, és hogy ki is nyomtathatom a vásárlásról a számla levelet (én hülye nem tettem meg). Viszont se a játék nem szerepel a listámban, se egy email nem jött. Ha most én is buktam 1 Eurót, akkor kicsit mérges leszek (még ha nem is egy nagy összegről van szó)!
-
ayo
veterán
nemtudom nekem se volt gondom ha fizetsz megkapod amit kapsz. volt aki kesobb, de valoszinu mivel uj dolog es promozas van megesik... ha fizettel es nem kapsz valamit -> support es megkapod. ha 20eurosat szinten - ez az ubisoft nem valami scammer site. nekem nincs semmi bajom a klienssel. egyszeru konnyu. LIVEhoz kepest mondjuk sztem barmi jobb
a jatek viszonylag jol jott le amugy 3MB korul. az elejen a vasarlas picit nehezkes volt de utana mar jol ment. a kliensse viszont szepen fut a gepen ami nalam egy jo pont. drivert soha se vettem volna meg de ennyiert siman jo
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #17377 üzenetére
Nekem nem olt vele gondom egyik nap sem
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlue69 #17371 üzenetére
Nekem Paypallel sem megy.
Uplay kliensen belül megadtam szépen az adatokat, bejött a PP ablak, Paypal processelt egyet és továbbengedett, hogy minden rendben, Ubishop pedig gratulált a vásárlásomhoz, és azt írta hogy minden szépen le lesz írva mailben, serial code meg processing.
Banktól jött az SMS, levont a PP 1 forintot, Paypal kiküldte a szokásos confirmációs levelét, Ubishopnál pedig kussban vannak, az újraindított kliensben pedig nyoma sincs, hogy én valamikor valamiért fizetni akartam volna.
Emberek, ez így gányabb mint egy GfWL Marketplace vásárlás, hogy én innen tényleges fizetést igénylő játékot nem veszek, hát az is biztos.
-
Niczo
senior tag
Driver SF Deluxe €1.00 Uplay-en, én meg megvettem steamen már nyár elején
-
choler.
tag
Aliens vs. Predator - €3.74 = 1080,-Ft
Steames -
Pedro78
senior tag
válasz
Lucas Kane #17366 üzenetére
Nalam meg a Hawx2-nel nem problemazott mint sokaknal, ez meg nem akarja az igazsagot.
-
Pedro78
senior tag
uplayen nektek is szerver error-t dob vasarlaskor?
-
po1son
addikt
Supreme Commander 2 - 3.74 ~ 1000 Ft - steamen aktiválható
A Game Of Thrones: Genesis - 12 euro ~3200 Ft - steamen aktiválható
-
Amantius
senior tag
Nekem a Steam-en az alap Driver van meg. Ha most megveszem a Deluxe-ot a Uplay-en, akkor az olyan lesz, mintha két különböző játék lenne. Jól gondolom? Csak mert a Steam-es UBIsoft-os játékaimat el sem bírom indítani a Uplay-ből. Ha beírom a kulcsot, azt mondja, hogy már használatban van, nincs is a listán. Mintha 2 külön acc lenne az, ami valójában egy.
-
dokken
tag
Greenman LEGO Batman: The Videogame 10.79 € + 20% off kupon DERHE-RRDER-RINGE = 8.64 €
-
BigBlue69
őstag
Uplay Store-ban 1 Euro a Driver Deluxe.. Nem elfelejteni!!!
Mellesleg Ami Ubishop-ban vettem játékot azt nem is lehet bevarázsolni Uplay-be?
-
Chiller
őstag
Supreme Commander Gold
3,74 euró a steamen.
-
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #17348 üzenetére
A cég bedőlt, közben most hétvégén is ingyen adnak 2 játékot
Érdekes. -
cskamacska
addikt
"The new company is hiring a large percentage of OnLive, Inc.'s staff across all departments"
lolololol
"Finally we asked our source how many people are going to this new company from OnLive:
"A very small number.. I have no idea what the number is, but i would guess that a few people would stay to keep the service running because if you lose the content the value drains out of the company very rapidly. So they must be keeping enough people around to keep the service running. He'll keep around his core engineering team and people's he's worked with for years I'm sure are staying... and the one guy who knows how the analytics database works for financials (he does all the reporting and everything so) I'm certain he has a position. I'd guess 20 people."
Átalakulásban biztosak lehetünk, mert bedölt a cég, és most próbálják átmenteni a vagyont.
-
po1son
addikt
The Lord of the Rings: War in the North - 4 euro ~ 1060 Ft - steamen aktiválható
voucher kód: DERHE-RRDER-RINGE
-
po1son
addikt
R.U.S.E.: The Art of Deception - 5 euro ~ 1330 Ft - steamen aktiválható
-
Youri
veterán
válasz
kervantas #17341 üzenetére
Nincs, csak átalakul, felvásárolták, egyebek...
We can now confirm that the assets of OnLive, Inc. have been acquired into a newly-formed company and is backed by substantial funding, and which will continue to operate the OnLive Game and Desktop services, as well as support all of OnLive's apps and devices, as well as game, productivity and enterprise partnerships. The new company is hiring a large percentage of OnLive, Inc.'s staff across all departments and plans to continue to hire substantially more people, including additional OnLive employees. All previously announced products and services, including those in the works, will continue and there is no expected interruption of any OnLive services.
We apologize that we were unable to comment on this transaction until it completed, and were limited to reporting on news related to OnLive's businesses. Now that the transaction is complete, we are able to make this statement. -
Mythsardan
aktív tag
-
Balazs_
senior tag
-
kervantas
aktív tag
-
po1son
addikt
Unstoppable Gorg - 2.5 euro ~ 650 Ft
Alien83: valahogy sejtettem...
-
po1son
addikt
válasz
AxBattler #17333 üzenetére
már volt, de inkább legyen 2x, mint egyszer sem.
djculture: mondjuk nem ez alapján kell véleményt nyilvánítani, amit most írtál le, de ettől függetlenül igazat adok neked... úgy gondolom, hogy a helyzet nagyon nem is fog változni ezen a téren...
én két éve világosodtam meg az előtt csak virágbolti verzsőn... -
-
djculture
félisten
válasz
po1son #17330 üzenetére
Ja hihető, miközben olyan gépeket hoznak javítani aminek már rég múzeumban lenne a helye.
Héten is három p4/amd xp gépet javítottam baráti alapon, mert több gyerekes családoknál voltak, kajára meg a keccó fenntartására elmegy az összes pénz.Az összes ilyen matuzsálemen ott vigyorgott a virágbolti gta4 meg egyebek, mert hogy a csórók is szeretnénekl játszani azokkal a játékokkal amelyekről beszélnek a gazdagabb társaik az iskolában.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Alien83 #17329 üzenetére
Nem fogja vissza magát, árverseny van, az meg ezzel jár. Először a minőségen, a "beletett anyagon" spórolnak, meg pörgetik a mennyiséget, hogy méretgazdaságos legyen.
Erre meg is van már a fogyasztói válasz, nem véletlenül nőnek az indie fejlesztők mint a gomba, és már nem csak scrollozós platformereket adnak ki, ott a Hard Reset, ott a Trine, ott van jó pár másik játék is, ahol azért látszik a "kézművesség".
-
Alien83
senior tag
válasz
DeFranco #17328 üzenetére
Valamint sokan nem értik és elhiszem hogy nehéz megemészteni.
De egy játékot elkészíteni MI költség ezzel sokan nem foglalkoznak.X360-on és PC-n is lehetnének fasza játékok, vannak is.
De ezekhez nem elég 1-2 év és egy futószallag!
A normális játékok 3-6 évig is készülgetnek!persze gondolom ezt te is tudod, meg páran...
Hol vagyunk már a 8000ft-os áraktól? Most mindegy mire fogjuk konzolok, lusta pénzéhes fejlesztők, vagy a nagy warez....esküszöm sok fejlesztő direkt beleszarik mikor nem tudja értelmes áron értékesíteni a játékait.
Szerintem a mai játékoknál, amik konzolon és pc-n minőségiek....eskü hogy már 20ezer felett lennének az árak játékonként, de egyszerűen nem tehetik meg, holott jobban járnánk mi is...inkább vennék 3 játékot 20-25ezerért, de akkor az olyan is legyen...mint a 12 egy tucatot 8000-ért.
És én ebben látom a dolog nyitját, hogy egyszerűen az árak és az egész játékipar önnmagát fogja vissza...
PS1-2 korában is ilyen árak voltak...és a technológia, a munka a fejlesztőknek nem maradt ugyanannyi hanem hatványozódott...ezzel van a baj.
meg is lehet nézni azokat a játékokat amiket még talán fél-1 évvel a megjelenés után is 15ezer körül kapni.... -
DeFranco
nagyúr
válasz
SenorGrande #17325 üzenetére
Ez a konzolosodás jó oldala, rengeteg pénzt spórolt meg ez a "fekete lyuk", mióta a PC beérte a konzolokat. Azóta felesleges lett fejleszteni. Tankolok is játékokból rendesen, mert nálam ez kb. így is marad, amíg a PC ipar megint csak be nem hozza a következő generációt. De lehet addigra már nem játszom annyit egyéb, fontosabb teendők miatt, vagy egyszerűen veszek egy konzolt.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Bluerainbow #17318 üzenetére
Én sem vagyok hajlandó sok pénzt tolni a PC-be.
Az alaplap-proci duo-m decemberben 6 éves lesz. Nekem még mindig elég. Majd jövőre talán beszerválok valami 775-ös használt quad-ot, azzal még elleszek pár évet, vagy amíg a lap bírja. . .Általában 1600x1200-ban játszom high/medium beállításokkal. De nem vágok eret, ha lentebb kell venni a felbontást, crt monitor miatt megtehetem. . . A sz*r játékot nem menti meg a szép graf, amelyiknél meg jó a játékmenet/sztori, ott meg kompromisszumképes vagyok, HA kell.
-
G4ga
őstag
válasz
Bluerainbow #17320 üzenetére
azert az E8400 fenyevekre van a 6750tol.
plane hogy a 8szeria kimagaslo volt.
6750 pedig nem 2-3eves. annak 460nak semmi ertelme az adott proci mellet.
attol hogy az benne van meg nem kell csodat varni.
ez kb olyan mintha egy trabira raknak sport dobot.
jo hangja lesz, de nem fog jobban menni.Neked szerintem egy 460-nal meg siman helyt alna a proci egy ket evig ha nem hajtasz a full maxra hdben...
nem lehurogasnak szanom, ne ertsd felre...
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow #17320 üzenetére
Grafikával lehet alkotni ha nem bírja a vga, na de ha a proci kezd 100% járni...Crysis 3 lesz jővőre aminek isten gépe is kevés lehet szerintem.
-
djculture
félisten
válasz
Bluerainbow #17318 üzenetére
A proci ami nemsokára kevés lehet ha igy haladunk.
Én is két maggal nyomulok.A gta4 volt eddig amig megártott neki meg a bf3 multi, de akkor itt a következő cím akkor. -
po1son
addikt
válasz
Bluerainbow #17306 üzenetére
a megoldás neve i7 2700k...
-
Alien83
senior tag
válasz
DeFranco #17312 üzenetére
Szinte hihetetlen, azt hittem mindenki majd letól hogy nem is béna a verekedés, általában ritkán vannak velem egy véleményen...
"A város hangulata viszont szuper, a környezet egész újszerű, és a sztori (ami a GTA IV esetén nemigen fogott meg) még lehet jó."
Ezt nem is vitatom, ezzel semmi probléma nem lenne.#17313:
A bénaság nem az 1 hero lever 30 maffiózót...hanem az egész BÉNA a mozgás meg minden, annyira egyszerűnek látom mint a faék...legalább egy Batman szintű harc lehetett volna...ez a GTA4 megoldás nekem nem elegendő, főleg hogy ennek a játéknak nem kis részét teszi ki.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Alien83 #17311 üzenetére
Szerintem is béna... volt benne nem egy komoly bug is (amikor követni kellett a haversrácot, az megállt nézelődni picinykét, majd 50 méter után állásból 100 m előnyre tett szert), és nagy valószínűséggel a beat'em up viszi el az egészet.
A város hangulata viszont szuper, a környezet egész újszerű, és a sztori (ami a GTA IV esetén nemigen fogott meg) még lehet jó.
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
válasz
Crytek #17299 üzenetére
Parancsolj...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest