Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
válasz
DeFranco #16688 üzenetére
Gondolkozom én is, hogy milyen módon gyűjtögessek, lévén főleg régebbi játékokat vennék meg egyelőre dobozosan (kb. Port Royale 2, Commandos sorozat, stb.). Én csinálnék neki egy szép sort a falra üveggel, és akkor nem zavar sehol, és szépen néz ki. Szerintem nem is bontom ki őket, így az értékük is elég jól megmarad ha egyszer el akarom adni.
Amúgy, akkor, ha a Gamerstopon vettem az Empire & Napoleon Total War GOTY-t, felraktam ebből a Napoleont (Emprie-t sikerült barátom accountjára beregelnem, gondolom ezt már nem tudom visszaszerezni), de csak a sima Napoleont rakta be, akkor a DLC-ket hogyan érvényesíthetem?
A Gamerstop app tényleg csak arra a 2 percre van, amíg megszerzem a Steam kulcsot?mod: Bocsi a sok kérdésért, de most a Summer Sale-lel kezdtem el igazán használni
Szóval ha back-upoltam külső vinyóra egy játékot, utána ha fel akarnám rakni mennyit kéne szenvedni?
-
Ilsyde
őstag
válasz
<MZ/X> #16687 üzenetére
En csak az arak meg a DRM miatt utalom (mondjuk ezek utan nem sok marad ami miatt szeretni lehet
), de szinte az osszes jatekom a 2TB-s vinyomon van kepfajlban. Boltban veszek mindent mert sokkal olcsobb de aztan megy a lemez tartalma a merevlemezre es onnantol nem erdekel a doboz mert csak helyet foglal.
Egyebkent azt, hogy leszedik-e a DRM-et a jatekrol (vagy mit raknak ra a Steam helyett ha esetleg tonkremegy vagy itthagyja Europat) a kiadok dontik majd el egyenkent es nem a Valve
Gondolom az lesz hogy szetszornak mindent. Ami EA jatek ahhoz kapsz Origines kulcsot, Ubisoftoshoz Ubiplayt vagy mi a neve, ami hatramarad abbol meg Gamersgate, Gamestop, Desura stb. lesz aztan telepitheted a 10 klienst meg csinalhatsz magadnak Excel tablazatot hogy tudd melyik jatek honnan van.
-
Lucas Kane
tag
-
mrhitoshi
veterán
válasz
FehérHolló #16666 üzenetére
Mondjuk tegnap én is megnéztem már ezt a Live Chat-et, és először beadott egy ilyen átlagos emberkét, aki úgy végezte a munkáját, hogy azon gondolkodott gondolom mikor mehet már haza, aztán el is küldött a pics@ba. Megpróbáltam még egyszer. Köszöntem a srácnak, stb... Aztán az első döbbenésem akkor volt, hogy a regisztrált nevemen köszönt vissza, kedvesebben, nem olyan hivatalosan beszélt velem stb... Na ő rá azt mondom, hogy nagyon meglepődtem, szóval egy pozitívat csalódtam az EA-ban ilyen téren.
Arra meg, hogy most visszaélünk e vagy sem, szerintem nem véletlen ez. Az EA szándéka, hogy az ő rendszerét használjuk, így érthető ez a dolog. Gondolom egyik supportos sem olyan hülye, hogy ingyen osztogasson játékokat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló #16692 üzenetére
Azokra továbbra is büszke lehetsz
Esetleg csinálsz róla idejében screenshotot, és rányomatod egy pólóra. (Mondjuk ez nem is hülyeség, adtam magamnak egy ötletet)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Lucas Kane #16689 üzenetére
Keressük Tomot
@maross: enable_permanent_offline_mode=1 ennyi
-
DeFranco
nagyúr
válasz
<MZ/X> #16687 üzenetére
Nem hittem volna, de a 10. dobozos játékomig még annak is csináltam dobozt, ami digitálisan volt meg, de nagyon szerettem. Ahogy meglett a 10., már azokat is selejtezem, amik original csomagolásúak, mert egy fakknál többet nem vagyok hajlandó adni neki. Ami nem tetszik, az megy a szekrény mélyére, csak ott meg kerülgetni kell.
Top10 legyen meg dobozosban, a többi meg megy a digitális polcra. Jelenleg az AC-ket szeretem, hogy a polcon vannak, a többiért egy könnycseppet nem ejtenék. Talán még az orange box, meg a mass effect 1.
-
<MZ/X>
őstag
Amúgy eddig én is utáltam a Steamet, mert digitális, meg minden, de megvan a megoldás: amik tényleg jó játékok, sok emlék fűződik megveszem dobozba is, szép gyűjteménynek
Amúgy amik nem Steamesek, azok hogyan működnek? Csak a klienséből indítja el? Nem is értem akkor, hogy miért jó egy baromi idegesítő, kifagyós Gamestoppos alkalmazást csinálni, ha utána úgy is elpusztítom. Miért nem tudja elküldeni a kulcsot emailben? (Napoleon&Empire GOTY-t vettem, de csak a simát rakta fel. A DLC-ket hogyan tudom hozzá érvényesíteni?) Én ezért szeretem a GOG-ot, és használnám csak azt, ha minden meglenne ott, mert nem kell szórakozni semmivel. Letöltöm egyszer, kirakom külső vinyóra és kész. Apropó. Az egyik játékomat próbálok backupoltam. Ha letörölném, és erről akarnám felrakni, gondolom kéne neki net, nem?
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow #16682 üzenetére
Dear User,
You have been banned permanently.
Reason: you posted "LOL" in the comment section of a post about Sir Gabe Newell, on 9.gag.com.
Don't do that.
Ever.
Banned.
LOL -
DeFranco
nagyúr
válasz
<MZ/X> #16676 üzenetére
Én sem értem miért szidják, nem tudom megmondani, de szerintem főként azoknál gurul el a harcigyógyszer, akik feltették a csé vagy a modemvállfakettőmulti miatt, és paráznak, hogy húdeletiltja őket a steam, mert megtalálja a másik 24 warez játékot meg a kecskeporhót a gépen. Mert hogy belenéz a szemét a documents/temp/etc/misc/notpronnotwarez könyvtárba.
A többi oldal, amit írtál, alapvetően nem használja a steamet, csak vannak olyan játékok, amik kiadói döntés miatt mindenképp steamhez vannak kötve, de ez a kivétel, nem a szabály.
Igen, mindent letörölhetsz
Nekem a steam tetszik, szeretem, egyre inkább erre költözök már át, dobozos vagy más oldalról jövő játékot csak kivételes esetben veszek. Egy helyen van, olcsó, kapom a supportot, updateket, nem kell parázni a lemez miatt, és törölhetem ha nem kell, mert majd letöltöm, ha újra akarom játszani.
-
Youri
veterán
válasz
<MZ/X> #16676 üzenetére
Amúgy az olyan oldalak mint a Gamestop, zavvi meg amazon mind a Steamet használják nem?
Nem az oldal használja, hanem a játék ha steames, akkor az steames, hiába töltetnek le veled x db klienst, fogod a kulcsot és regeled Stembe. Mondjuk a Zavvi nem ad klienst, hanem dobozosan postáz
-
<MZ/X>
őstag
Azt valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért szidják annyian a Steamet? Pl. a S.T.A.L.K.E.R. leárazásnál olvastam, hogy ő nem veszi meg Steamről...eddig én se nagyon szerettem, de rájöttem, hogy még akkor kell offline módba váltani amikor van net, és minden megy szépen. Amúgy az olyan oldalak mint a Gamestop, zavvi meg amazon mind a Steamet használják nem? Nekem legalábbis a Gamestop-ról le kellett töltenem az idióta alkalmazásukat, valamit feltett a játékkal kapcsolatban a gépemre, de utánra már beregeltem Steamen, úgyhogy mindent letörölhetek, nem?
Köszi!
-
danih
veterán
Indie Bundle-k lesznek a Midweek Madness keretében - Summer Sale ismétlés.
A II. Bundle (EYE, Botanicula, Splice, Universe Sandbox, Lunar Flight) és a III. Bundle (Bunch of Heroes, BIT.TRIP Beat, Runespell, Insanely Twisted Shadow Planet, Darwinia) kerül be egy újrára - aki lemaradt, az pótolhatja! -
xavix13
őstag
Sikerült beregisztráltatni a játékaim az Originbe.
Nagyon segítőkész és rendes volt a ügyintéző. Igaz majd egy óráig tartott mert adódott több problémám is közben. Ja és a supportos sima Battlefield 2 helyett Completett adott amiért ilyen türelmes voltam.
Kellemesen csalódtam az Origin supportjában.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat:
Flotilla -
hjanos1
senior tag
válasz
FehérHolló #16666 üzenetére
De tényleg van amikor a supportos a tahó, mondjuk nem ez az általános
-
FehérHolló
veterán
válasz
hjanos1 #16665 üzenetére
Véletlenül sincs logolva, hogy milyen ügyben kerested már a supportot, kihez került az ügy, és mi volt a kimenetele.
Persze ettől még megcsinál(hat)ja neked a másik, de megint oda jutunk, mint pár napja, hogy valamennyire magyarosan visszaélünk a jó szándékukkal.Mondjuk nem véletlen, hogy a live support US only. Az sem véletlen, hogy ennek ellenére foglalkoznak veled. Üzletpolitika.
-
hjanos1
senior tag
válasz
Bluerainbow #16663 üzenetére
Próbáld meg másik supportossal!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
BMWFan #16654 üzenetére
A Platinum edisönre is 75%-os akció van még kb. 1 órán keresztül.
-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow #16659 üzenetére
supportosa válogatja...
-
hjanos1
senior tag
válasz
xavix13 #16658 üzenetére
Ha az Originről indítod a live chatet akkor nem kell account név sem.
A kódról meg csak akkor kérnek fényképet/számlát, ha nincs bent az adatbázisukban. (általában bent van, de nekem már volt olyan, hogy hibás kulcsot adott a bolt és a vásárlásról kellett számla)(#16659) Bluerainbow: Azokat tudod beregisztrál(tat)ni, aminek van kódja.
Steamen ha rákattintasz a játékra a könyvtárban akkor jobb oldalt lesz ha van CD kulcs, hogy View CD-key.
Originen próbáld meg aktiválni a kulcsot, ha nem megy, akkor úgy menj a supporthoz, hogy az Origin nem hajlandó elfogadni a kulcsodat.
Egyébként érdemes többször is megpróbálni, nekem már volt olyan, hogy az első supportos elküldött, hogy nem lehet, a következő meg segített. -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
MoVieFaN #16657 üzenetére
Érdekesek ezek az Originesek. Felbuzdulva azon amiket itt a fórumon irtatok , felkerestem én is a supportot. Leirtam nekik hogy steamről vettem EA játékokat és ha lehet adják hozzá az Origines fiókomhoz. A srác pár másodperc gondolkodás után segitőkészen csak annyit irt , sajnálja , nem lehet.
Köszi origin
-
xavix13
őstag
Hogy megy ez az Origin beregisztrálós mizéria? Mit kérnek live chaten? Kód + Fénykép a kódról + Account név/Email vagy mit? Mert nekem volna egy pár beregisztrálandó játékom: Battlefield 2/Crysis Maximum Edition/Need for Speed: Undercover amit az origin nem akart elfogadni. Érdekes hogy a Mirror's Edge, Burnout: Paradise-omat viszont elfogadta. Sajna az angol nem az erősségem, remélem nem csinálok hülyét magamból.
-
BMWFan
senior tag
-
SityiSXT
őstag
válasz
Darth_Revan #16652 üzenetére
Ha a Syndicate érdekelt volna, nekem van egy fölös kódom.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Darth_Revan #16410 üzenetére
Szerettem volna én is beregisztrálni a hasonló kiadású ME1 példányomat, de ez a live chat sehogyan sem jön össze. "Sorry, there are no advisors available at this time. Please try again later."
Kérhetek egy kis segítséget? Próbáltam reggel, délben,este, éjjel, hétvégén, hétköznap, IE, Firefox, Chrome, de mindig ugyanaz, senki nem elérhető, csak mail.
Mit rontok el? -
Blaise
veterán
Ha valakinek szüksége van rá, ma estig érvényes:
Zavvi -10%:
2255-0E06-4EEE
-
arfer
senior tag
Titan Quest Gold igencsak jó áron, de attól tartok, nem steam-es, mert nincs odaírva...
-
BMWFan
senior tag
-
chungee
addikt
The Hut: Your Unique Code: 2299-36DE-4665
-
bul07
nagyúr
Azért volt már náluk nem kicsi adatvesztés (igaz ez az egyik leányvállalatuknál)
Hatalmas adatvesztési botrány egy online áruháznál -
válasz
FehérHolló #16629 üzenetére
Én is egyszer vásároltam csak ott és tőlem se kérte, meg is lepődtem, néztem is, hogy normálisan elszámolta-e a bank, de minden rendben volt.
-
GoZoL
senior tag
válasz
FehérHolló #16624 üzenetére
Ha először vásárolsz ott akkor kéri. Később csak véletlenszerűen kéri be de akkor az egész kártyaszámot a 3 számjeggyel!
-
Youri
veterán
válasz
FehérHolló #16624 üzenetére
Én jelentkezem, szólj, ha aktuális
-
FehérHolló
veterán
Vettem én is egy Syndicate kettes csomagot, de Angelo69 mintha a döntési pillanatban visszakozott volna. Nem fixáltunk semmit, nem bólintott rá semmire, szóval nem hibás, ne értsetek félre.
Szóval ha lenne esetleg valaki más, 2300 forintért viheti a második példányt aktiváló kulcsot.
Szerk.: Keresztbe szerveztünk. Ha lenne más jelentkező, akkor 1 órát még kérem várjon.
Más: Amazon nem kérte a kártyámhoz a 3 számból álló biztonsági kódot. Jól van ez így?
-
Angelo69
senior tag
válasz
FehérHolló #16622 üzenetére
Sajna en is csak beszalni tudok, mert hetfon tudnek a kartyamra penzt rakni, a hetvege miatt.
-
GoZoL
senior tag
Amazon akció!
Ami érdekes:
Bioshock Dual Pack
Binary Domain -75 %
Syndicate - 2 Pack -83 %Sydicate-re keresek egy embert!
-
Agyzuzo
addikt
Ristar jó áron megy most (0,00 eur): Ristar @ DotEmu
-
BioNiCMaN
addikt
4 órás AvP sorsolás, csak nektek! Hajrá!
-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru #16592 üzenetére
Biztos Amazon-ra gondoltál.
-
csaba951
veterán
Nekem tetszik! Meg is vettem!
Van benne egy csomó játék amit érdekesnek tartok, de a 75%-os akcióban is túl sokat kértek értük*. Ezen az áron viszont kellenek!* Mármint nem fogok kiadni próbálkozásra 5 EUR-t egy ismeretlen játékra, amikor 7-15 EUR/USD áron olyan akciós játékot is vehetek, ami tutira tetszik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest