Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
Darth_Revan #16499 üzenetére
-be kell adni egy szomorú történetet a live chaten
I'm just a poor boy, nobody loves me
-
Darth_Revan
veterán
!!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!!
Megvettem a Yuplayen a Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition-t és Origin aktiválásnál látható, hogy az orosz verzió (Mass Effect 3 (russian) ), tehát elvileg csak orosz van benne.
Írtam a Yuplay-nek, hogy nem aktiváltam be a kulcsot, így legyenek szívesek a pénzt visszaadni, bár kétlem, hogy adnak ilyen esetben refundot.
Ezután viszont próbaképpen felmentem az Origin Live chat-re, ahol egy kedves ügyfélszolgálatos segített a dolgon. Elpanaszoltam a bajom, hogy most vettem ME3 Deluxe Editiont és az a csúnya Origin csak Russian nyelvet ajánlja fel, angolt és magyart(csak a "hitelesség" kedvéért) nem. Kérte, hogy írjam be a chatbe a kulcsot amit kaptam, majd miután leellenőrizte, hogy érvényes, elkérte az Origines e-mailemet és bejelentkezett a fiókomba az ő gépéről, majd hozzáadta az angol Deluxe Editiont az accountomhoz!
Néhány screenshot:
Long story short:
Maga a Yuplayes játék OROSZ, azonban LEHETSÉGES az, hogy ha nem aktiválod be, akkor az EA munkatárs ad egy másik példányt az accountodra, angol nyelven!+poén: Még kaptam egy -15%-os kupont is Origin vásárláshoz
Összegezve:
Pro:
-olcsó, 20.200 Ft helyett 5.400 Ft
-ha valami csoda folytán a Yuplayes kulcs lopott lenne (de nem valószínű), nem kell félni bantól, mivel ebben az esetben a játékot gyakorlatilag maga az EA adtaCon:
-be kell adni egy szomorú történetet a live chaten!!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!! !!FIGYELEM!!
-
Polllen
nagyúr
válasz
cskamacska #16496 üzenetére
Mitől lesz egy kulcs világosan fekete?
ollieAzért tartom feleslegesnek a szájtépést, mert úgyis onnan veszik meg, mert olcsóbb. Az, hogy honnan van, senkit sem érdekel. Anno én is emlegettem egy ilyen hongkongi üzlettel kapcsolatban... Azután abbahagytam. Felesleges.
-
cskamacska
addikt
válasz
Polllen #16491 üzenetére
Ollie speciel a YuPlay-re is pikkel, mert még mindig árulnak jó ég tudja honnan szerzett Humbli Bundli kulcsokat. Ott viszont lehetséges, hogy a "kiadó" a sáros, 1C Softclub keze sok mindenben benne lehet.(anno a Meridian 4 is mintha machinált volna az egyik bundli körül)
Egyébként a régió-átugrott kulcsok, meg a teljesen világosan fekete kulcsok között azért masszív különbség leledzik, mind morális, mint jogi oldalról.
-
-
albert8
veterán
válasz
FehérHolló #16487 üzenetére
Szerintem 2500
-
csaba951
veterán
-
BorkL
tag
http://www.getgamesgo.com/product/football-manager-2012
Ezt a játékot szeretném megvenni, de nem tudom, hogy lehet-e dollárban vagy fontban fizetni Magyarorszárgról. 9,99 eurót nem szívesen adnék érte, ha nem muszáj.
Vásárolt már itt valaki közületek? Mik a tapasztalatok? -
vhunor
őstag
válasz
csaba951 #16482 üzenetére
Volt az 5k huf alatt is, pl. zavviról, amikor a csapból is az ME3 balhé folyt a befejezés miatt, meg is fogadtam akkor, hogy soha többet nem veszek EA játékot megjelenéskor (ez történt az ME2 megjelenésekor is, de gondoltam az ME3 talán megérdemli az esélyt, de tévedtem).
-
FehérHolló
veterán
válasz
Darth_Revan #16480 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy ebből a 2500 forintból mennyi haszna van.
Ez alapján a forrást is elég hamar ki lehetne találni.
-
FrozeN`
tag
2255-1F7C-4B68
zavvi -10%
Discount code is valid until 30th July 2012. -
Darth_Revan
veterán
Megnéztem az ME3 Digital Deluxe Editont: Mass Effect 3 Digital Deluxe Editon (russian).
-
csaba951
veterán
válasz
po1son #16481 üzenetére
Jó, viszont (a ME3) az Amazon USA 30 USD volt, 50%-os akcióban. És eddig ez volt a legolcsóbb ár, amit láttam az angol nyelvű változatért. Szóval annyiért, amennyiért a srác adja, soha nem lehetett kapni legálisan, a boltokban.
Esetleg fut valamilyen Nvida/AMD videókártya promóció, amiben ezt kínálják?
-
po1son
addikt
válasz
Darth_Revan #16480 üzenetére
Hát ez mondjuk jogos, de ha megnézed, akkor láthatod, hogy vki márciusban vett még tőle és valószínileg még azóta is működik neki a kulcs.
-
po1son
addikt
válasz
Darth_Revan #16477 üzenetére
Pedig nem fake. Olvasd el a kommenteket, mert már jó páran vásároltak tőle.
-
Darth_Revan
veterán
Nem akarok gyanúsítgatni, de hogyan tudja a kollega itt 2500Ft-ért adni a Mass Effect 3-at, amikor még az alapból olcsóbb orosz Yuplayen 50% akció mellett is többe kerül?
-
magitor
csendes tag
válasz
koliz1 #16471 üzenetére
100% bizonyossággal állítom két napja még orosz kulcsot kaptam érte elnéztem, hogy mit veszek, furcsa is volt, hogy miért 2800Ft fizetek mikor mindenki kevesebbről beszél, mikor reggeltem originre akkor láttam, hogy ez az extended edition orosz verziója, csak orosz nyelv van benne!
-
csaba951
veterán
válasz
koliz1 #16471 üzenetére
Szerintem ne kísérletezgess vele! Ez lehet, hogy tényleg csak orosz kulcsot ad. Az Originen is megveheted ezeket a kiegészítőket, amikor 50%-os vagy még nagyobb akcióban vannak. Egyébként sokat nem adnak hozzá a játékélményhez. Én is inkább azt javaslom, hogy vegyél hozzá egy Prémium csomagot is. Ez jelenleg itt kapható a legolcsóbban. Persze csak akkor ha tetszik a játék.
-
cskamacska
addikt
válasz
koliz1 #16468 üzenetére
Jaj.
Most mondani akartam valami erőltetett viccet, hogy biztos időközben betanítottak ruszkiul, de most csak egy implied facepalmra futja, sajnálom.
A kibővített változat meg csak pár unlockot tartalmaz, tök felesleges. Inkább vedd az olcsóbbat és kuporgass Premiumra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Darth_Revan #16472 üzenetére
Hát igen, ha valakinek jó oroszul is, nem csodálom hogy senki nem akarja...
-
Darth_Revan
veterán
Yuplay-es Mass Effect 3 Digital Deluxe Editiont nézte már meg valaki mostanában, hogy van-e benne angol abban is?
-
csaba951
veterán
válasz
koliz1 #16468 üzenetére
Viszont az aktiváláskor a nemzetközi verziót írja ki, amiben számos nyelv benne van, köztük az angol is. Szóval ez mindenféle trükk nélkül, gyárilag angol. Valaki be is írta, hogy pontosan milyen nyelveket kínál fel, és ha jól emlékszem, akkor pont az orosz nincs köztük. Pont annak nem jó választás ez a vétel, aki kifejezetten orosz nyelvű verziót szeretne.
-
koliz1
tag
válasz
cskamacska #16369 üzenetére
Hello
Igaz régen tanultam az oroszt de azt írja orosz nyelvű .
-
Feljavított UI-ja lesz. Olyan lesz, mint a BG2-ben volt, bár majdnem a nulláról újraírták. Lesz benne pl. zoom (a grafika marad a régi amúgy), meg természetesen fog futni HD felbontásban és ablakban is. És lesznek benne új tartalmak is, új küldetések, zenék, stb. A régi tartalmat nem változtatják (a bugjavításon kívül), így aki original BG élményt akar, az is megkapja. Ami még fontos, hogy lesz hozzá ugyan egy launcher, ami pl. automatikusan update-eli, később a cloud saving is tervbe van véve egy update-tel, de nem kell online lenni a játékhoz (vagyis kb olyan lesz, mint a GOG verzió, bár lesz benne minimális védelem).
-
A baldursgate.com-on elindult egy visszaszámláló. Várhatóan a pontos megjelenési dátumot jelentik be, ami legkésőbb szeptember végén lesz (ezt már írták twitteren.)
Ja igen, a Baldur's Gate Enhanced Edition-ről van szó, új interfésszel, és extra tartalmakkal.
-
ayo
veterán
most nezem hogy az unepic full magyarnyelvu felirattal van nagyon meno
-
(Doki)
tag
Egy Tipp azoknak akik vettek BF3-at az orosz oldalról, hogy tudnak megint venni accot. Cserélj IP-t és újra regisztrálj be így próbáld meg. Egy ismerősömnek nem ment a második vásárlás ezért megkért valaki mást egy másik gépen új regisztrációval, de ugyan azzal a bankkártyával és engedte a vásárlást, szóval Lehet IP alapján enged csak egyet.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Colin McRae DiRT 2
-
chungee
addikt
The Hut: Your Unique Code: 2299-36DE-4665
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Darth_Revan #16416 üzenetére
Nekem is betették az első szép szóra! Jóság van!
Még nyelvet is választhattam.
-
ayo
veterán
válasz
Ilsyde #16446 üzenetére
hat jolnez ki meg minden rpg szemmel de en is ugy vagyok hogy ebbe mar nem kezdenek bele. viszont az unepicet nem tudtam letenni...
Agyzuzo: puzzle agent 2 se lenne rossz mint bonusz viszont az 1hez kepest rovidebb es keves az uj helyszin-feladvany - de termeszetesen illik vegig vinni
-
BigBlue69
őstag
-
Niczo
senior tag
Az utóbbi időben nem vásároltam Indie Royale bundlet, ezen úgy látom a mostani sem fog változtatni. Helyette inkább én is beszereztem a Bf3-at orosz barátainktól
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #16416 üzenetére
Hmm, ha biztos lenne, hogy ez a normális, akkor én is írnék nekik; de mivel nem tudok fotózni, ha mégis kéne, egy darabig még kihagyom...
-
ayo
veterán
Indie Royale Jubilee Bundle megerkezett!!
osszeirtam kb amit erdemes tudni, linkek+arak egyhelyen
amiket nagyon is ajanlok: puzzle agent, unepic
http://jateknaplo.blog.hu/2012/07/24/indie_royale_the_jubilee_bundle
mondjuk azt hittem valami nagyobb lesz ha mar ilyen nagy az unneples
-
csaba951
veterán
válasz
po1son #16428 üzenetére
Viszont belegondoltatok abba, hogy az aktivációnál nincs a felajánlott nyelvek között az orosz? Ez milyen bizarr már!
Orosz srác megveszi az orosz boltban a játékot, az adatlapon ott van, hogy orosz nyelvű a játék, aztán a valóságban meg nem. Na, most csórikám vadászhat a neten egy olyan csomagot ami orosz nyelvűvé varázsolja a játékot!
Ha valaki akarja be is rakhatja poénos aláírásnak:
Angol nyelvű BF3-hoz orosz nyelvi fájlokat keresek! -
Youri
veterán
Valaki a ME3-at kipróbálhatná már yuplay-ről
po1son: Az nekem már volt, így az számomra érdekleten
-
válasz
Darth_Revan #16424 üzenetére
Nem is volt köteles segíteni ez ügyben.
(#16426) Youri: steam fiókot??
-
-
Agyzuzo
addikt
Emiatt a yuplay-es BF3 kulcs miatt nem oszthatnak ki egy szép nagy kövér bant?
-
válasz
Darth_Revan #16410 üzenetére
Nem volt f*sz, teljesen igaza volt, mivel itthon nem az EA forgalmazta a játékot, ezért olyan kulcsok jártak hozzá, mely nincs az adatbázisukban.
-
NFL#13
tag
Sziasztok!
Láttam ezt a Battlefield 3-at és megvenném szívesen. De úgy nézem paypall-al nem lehet fizetni, mással meg nem tudok neten.
Lenne olyan kedves ember ,aki megvenné nekem, ha előre elutalom az árát?
Köszönöm! -
DeFranco
nagyúr
Nagyon nem igyekeztem, annak idején a BH-t már dobozosból telepítettem, így az már rajta volt az accomon, meg most a Revelations rákerült. Ezek vannak most benne, az AC2-t demo verzióban játszottam végig, akkor már nem fikcsóztam a dobozossal, amit közben megvettem, mert féltettem a mentéseket, így az még gyakorlatilag szűz, az belemegy majd. Van még egy amazonos Ghost Recon Advanced Warfighter 2, meg egy Rainbow Six Vegas 2, de ezeket szerintem nem eszi meg.
@Csapoati: ha nem ugyanaz a 10 játék forgott volna 10 napig, akkor lehet nagyobb lett volna a vásárlási nedv.
-
Csapoati
nagyúr
Akkor úgy látom, most nem nagyon volt költekezés. Fránya nyaralás meg fesztiválok, mi?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Darth_Revan #16413 üzenetére
Kértek fotót, számlát, akármit, vagy elég volt bemondani a kódot?
@Youri: hát akkor most leülök a sarokba és kiverem a sikító hisztit
Amúgy mi bajotok a launcherrel? Nekem eddig semmit nem hibázott, plusz rájöttem, hogy a dobozos játékom regisztrálás után most már a szerverről is letölthető, tehát akkor sem szívok, ha behal a lemez. Ez külön jóság.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Meg kéne már nekem is csinálni...
Más: van a GMG-n egy AC 1-em, amihez tartozik egy serial is. Szerintetek ezt valahogy be lehet ügyeskedni az ubisoft game launcherbe? A BH és a RV már bent van, a 2-t még nem regisztráltam be, de be fogom, és akkor teljes lenne a kollekció...
-
Blaise
veterán
válasz
Húha, mi a live support linkje?
-
Darth_Revan
veterán
Hosszú idő után beregisztráltam én is a Mass Effect 1-et az Originben. Egy használtan vett CD-Projectes slipcases példány (PC Guru-hoz adták).
Természetesen Origin azt írta, hogy érvénytelen a kulcs, így live chaten felvettem velük a kapcsolatot.
Az első ügyintéző egy f*sz volt, csak azt hajtogatta, hogy a kulcs az adatbázisuk szerint érvénytelen, ők nem tudnak mit kezdeni vele, kérjek egy másik példányt a bolttól. Kinyomtam, majd újra felmentem a chatre, a második ember már sokkal segítőkészebb volt és minimális regisztrálgatás (pogo.com) után hozzáadta a fiókomhoz a Mass Effect 1-et
-
Darth_Revan
veterán
Látom Mass Effect 3 is le van árazva Yuplay-en 50%-al, azt próbálta valaki mostanában, hogy van-e már abban is az orosz mellett angol?
-
tjb007
nagyúr
válasz
alratar #16400 üzenetére
Miden megvásárolt játék után kaptál egy 20% -os kedvezményre feljogosító egyszer felhasználható kódot (a vásárlást visszaigazoló email végén található), ez az ingyenesek (UFO: Aftermath, Beyond Divinity) után is járt, plusz a GMG közzé tett még 2db kódot amit bárki felhasználhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest