Hirdetés
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronati
tag
válasz
luciferk #82281 üzenetére
Hát sok egészséget, vidámságot. Sok fényt a Lámpákkal. Jó az ilyen fórumokat olvasni, mert tanácsot csak a hozzáértők tudnak adni. Az a tudás pedig sok lámpa, idő, és pénz után lesz meg, és nekünk könyebb kérdezni, és választani.12 év után újra lámpát kerestem, és megnyitottam az oldalt, az infókért. Hamar egy kis hadsereg sorakozik a polcon, és a mágneses végűek meg függeszkednek a Pc oldalán. A régi lii-500-as töltőm (amit nagyon kedvelek) kapott egy társat a Vapcell S4+ társaságában. Lámpából nálam korlát az ár, (havi:76eFt ápolási) nem ad nagy elrugaszkodási lehetóséget. De szorgos gyüjtögető vagyok, nem csak lámpákban, így jut valamenyi a fényes fejűekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest