Hirdetés
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
CHIPman
üzenetére
Hali
a stratégiai játékokban nem vagyok otthon, de az Eee904HD-n játszottam már:
- Sims . Az ősrégi eredeti verzió, ezen gondolom nem csodálkozik senki
- Need for speed underground 2. Ez már csak minimum grafikával, de elfutott, igaz a procit (900Celeron) SuperPerformance módba kellett állítani a hybridengine-t ami pár MHz-el emeli az órajelet és az FSB-tMivel az Eee1005HA-M a 945 chipre épül, szerintem elfutnak rejte régebbi programik.
A bővíthetősége szerintem megoldható, bár én lehet inkább a sima 1005HA-t választanám. Attól tarok, a HA-M verzió még tartogathat meglepiket.
Mint azén kis 700 asom is bizonyitja, ASUS igen keményen ki tud szúrni azokkal, akik inkább az olsóbb verziót választják (értsd: minden az alaplapra van forrasztva, az amúgy 900MHzes procit 800asra cserélte, majd downlockolta és a proci 2.szintű gyorsítótárát letiltotta.) Vagyis az összes Eee verzió szerintem elbír a youtube videókkal, csak ez a 700as alias 2G-surf nem.Szerintem ha olcsó kell és finom, vegyél egy használt 901-est. Vagy bújdd a külföldi fórumokat ezerrel, hátha ott tesztelték már vagy összehasonlították az eredeti 1005tel
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- MacBook Pro 16", 6 Mag 2,6 GHz i7, 32GB Ram, 500GB, Radeon Pro 5300M 4GB, 2020-as gyártás.
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest