- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel18
csendes tag
Sziasztok, Megérkezett a válasz az ASUS-tól, amit már elég rég várok, és reméltem, hogy nekem adnak igazat, de mégse:
"Tisztelt XXX,Csehországi szervizünk tájékoztatása szerint a készülék LCD paneljének sérülése nem keletkezhetett külső behatás nélkül. Nem található semmilyen arra utaló ok, hogy a készülék panelje a készülék (esetleg a gyártás során keletkezett) saját hibájából repedt volna meg.
A külső behatás (tipikusan) lehet az LCD fedelére helyezett/ejtett nehéz tárgy, az LCD panel lehajtása, miközben az LCD és a billentyűzet között idegen tárgy van, vagy akár erős hőbehatás is. Ennek pontos meghatározása a szervizben vagy az ügyfélszolgálat által szinte lehetetlen, de ezek a tipikus okok az LCD panel olyan sérüléseire, melyek az Ön EeePC készülékén is megtalálhatók.
A tipikus okok az EeePC kézikönyvének “Biztonsági óvintézkedések” fejezetében részletezettek, és nem tartoznak a jótálláson/szavatosságon belüli meghibásodások körébe. Ennek megfelelően az LCD panel sérülése csak ‘garancián kívüli’ szervizeléssel javítható.
Üdvözlettel,
ASOS-os főnökTovábbra is engem tartanak felelősnek a sérülés miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kés topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest