Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- LG LCD és LED TV-k
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Ez van a GOLD-hoz + 2db CD: [link]
A gyári toldó kb 15 cm, de nekem egy régi 1 m-es toldón van.
A GOLD-nak sokkal jobb a szabványos koax az antenna csatija, mint az a kis biszbasz átalakító
Ennek is BDA driver-e van win alatt úgyhogy, szerintem a támogatás ugyanaz, linuxon passz...
A gyári PVR2-vel viszont meggyűlt a bajom: [link] (XP-n elég, ha az msconfig.exe-vel kidarálja az ember a szolgáltatásból és az autómatikus inditásból ezeket)
A másik baja a PVR2-nek, hogy kb 10 másodperc alatt indul el (DVBViewer 2 másodperc). -
DarkByte
addikt
ati2 -nek van Gold -ja ha minden igaz, remélhetőleg erre jár és tud válaszolni. De szerintem USB hosszabbító mindegyikhez jár, vagy ha nem is, 400ft körül van egy 5m -es USB 2.0 hosszabbító
Egyébként szerintem a sima Dongle megoldása azért rosszabb mert ahogy rajta fog lógni a nehezebb antenna kábel, egy idő után majd ki fog törni a tuner -ből vagy érintkező hibás lesz az aljzat/pigtail és akkor aztán érdekes lesz pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyébként szerintem a sima Dongle megoldása azért rosszabb mert ahogy rajta fog lógni a nehezebb antenna kábel, egy idő után majd ki fog törni a tuner -ből vagy érintkező hibás lesz az aljzat/pigtail és akkor aztán érdekes lesz pótolni.
wassermann