Legfrissebb anyagok
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ezt most nem tudnám megmodani, annyi biztos, hogy VLC-vel is lehet nézni. Mivel ezt a progit egy elég komoly közösség fejleszti, szerintem előbb-utóbb fogja tudni. Rengeteg plugin van már most is hozzá, de most még az alap program RC3 státuszban van, pl hetente jelenik meg új verzió. Ez egy kicsit kisérletezgetős dolog. Itt tudsz utánaolvasni:
[link]Ahogy nézegettem elég nagy az igény a ps3/xbox360 tulajoknál valami hasonló megoldásra, szerintem meg lesz az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest