- Milyen processzort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #16831 üzenetére
Korábban úgy fogalmaztál, hogy utálod a DVBViewer-t. Ez a post ezt maximálisan alátámasztja. Ha valami nem szimpatikus, arról nehéz másmilyen véleményt alkotni, hasonlóan utáltam mindig a WMC-t. Lehet, hogy ehhez a tapasztalt hibák is hozzá járultak, de pl. az epg-vel kapcsolatos megjegyzéssel egyáltalán nem tudok egyetérteni. Ugye nem kell részleteznem, hogy az epg mennyire a gyengém volt mindig? Elsőre nem éreztem túl kényelmesnek, de azelőtt csak rosszabbakkal találkoztam(kivéve persze a PVR2-t). És ez is csak amiatt volt, mert még nem nagyon ismertem. Most elég sokoldalúnak találom. Eleve kétféle megjelenési mód(ablakban, vagy osd-n), és mindkét módban több variáció, nézet is elérhető egyéb lehetőségekkel. Apróbb hiányosságok itt-ott előfordulnak ugyan, de összességében nagyon elfogadhatónak tartom. Elég egy fotel, meg a távirányító, vagy egérrel egy katt az előjegyzésre, hogy ne felejtsek el átkapcsolni egy későbbi, érdekes műsorra.
De úgy általában, amilyen lelkesedéssel te tudod utálni, legalább annyira tudom szeretni
Az említett probléma nyilván nem érint, még ha jelen van is, mert nem akarok más szoftvert használni, így nem szükséges kitakarodnia. Ami számít, hogy képes egész nap problémamentesen működni, távirányítóval is kényelmesen használható, szinte pazar epg, sok lehetőséggel. Nem foglalja el a gui harmadát maga az ablak, és annak díszítése, és még a külön vezérlőpult sem hiányzik.Értem én, hogy nem tetszik, de nem érzem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest