Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uluwatu
csendes tag
Sziasztok Nagyérdeműek!
Lenne egy olyan gondom hogy most költöztem haza Németországból és hoztam magammal a kint használt Panasonic DVD-rekorderemet (DMR-EH545), de nem talál jelet a sima szobai antennámmal..
Utánaolvastam és ez a felvevő csak analóg jelet fog (elég pofátlan, hogy még mindig drágán adják ahhoz képest hogy a legtöbb szolgáltató már digitális csomagot ad), nekem meg nincs kábel-TV és sima antennáról vennék fel.
Ha jól értem, a HD minőségű MTV adásokat eleve elfelejthetem evvel a felvevővel, de nem úgy van hogy a mezei antennával még analóg jelet sugároznak és azt simá fognom kellene szobaantennával?!Ezért egy pár kérdésem hozzátok:
1. Tényleg van olyan HD minőségű, nem is olyan olcsó DVD fevevő ami nem is használható HD minőségű (vagyis digitális) TV adások felvételére?? Ekkora parasztvakítás folyik??
2. Van rá módon valami átalakítóval (elérhető áron) a digitális jelet analóggá alakítani, hogy a felvevőm tudja rögzíteni? OK hogy ettől a minőségnek annyi, de amúgy is sorozatok meg hasonlók rögzítése miatt vettem, nem hogy Avatart nézzek rajta HD-ben.
3. Miért van az hogy mindent az utasítás szerint csinálok, mégsem fog semmi jelet szobaantennáról?Köszönet hogy a téglából ismét használható eszközt varázsoltok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann