Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ezt a stílust a haverjaidnak add le! Idegenek nem beszélnek így egymással! Ha szemtől szembe állnánk, függetlenül egymás közötti korkülönbségtől, erőviszonyoktól, farokmérettől, ilyen stílussal nyilván nem indítanál. Úgy gondolom ezt mindenkinek tartania kellene a neten is, itt sem másabb a helyzet, nem kell egymásba gyalogolni.
Fogalmad sincs, hogy hol s mire használnám föl, fogalmad sincs, hogy eddig mennyi pénzt költöttem erre (semmit!). Miből gondolod, hogy felelőtlen vásárló vagyok, miből jött ez le, miből mertél erre következtetni? Épp arra várok, hogy legyen végre egy kínai "szar", ami nem 13 ezer forint, mert nekem ennyit nem ér meg a dolog, 2. tunernak lenne egy DVB-S boxba (ami androidos). Itt nem arról van szó, hogy kitudom-e fizetni vagy sem, hanem arról, hogy nem adok érte ennyit 2. tunerként, ha ennyiért már kapok egy komplett boxot is, amibe nyilván több mindent kellett beleszórni, szóval ezért tartom irreálisnak a 10 ezer feletti összeget. Van egy RTL2832U+R820T chipes stickem, de ezt is windowshoz vettem, nem androidhoz, viszont azzal nem számoltam, hogy le kell ezt írnom ahhoz, hogy ne legyen velem bárki is arrogáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 Pro telefon
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - barebone vagy full
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest