Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A választ annak, akinek szántam, megírtam. Ha kérdezni szeretnél, akkor megteheted ennél kultúráltabban is, és akkor veled is beszélgetek.
Nem haragszom, félre ne érts, de a közötködésre nem vagyok vevő, az infókat meg magad is megtalálod a neten. Pl egy: [link], de amíg az ember nem szembesül egy "MÁSIK" márkájú termék korlátaival, nincs ilyenre szüksége, mint ahogy sokan busszal járnak Mercedes helyett. Nekik is hiába magyarázod, hogy viccelsz? 10M egy ilyenért ajándék. És mint írtam, mindenki azt használ, amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem haragszom, félre ne érts, de a közötködésre nem vagyok vevő, az infókat meg magad is megtalálod a neten. Pl egy:
wassermann