- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #14025 üzenetére
Ne is mondd. Idős nagymamámnak magam üzemeltem be a boxot, azóta csak egy csatornát néz vele. Fél hogy ha elkapcsol, akkor nem tud visszamenni arra, amelyiken a szappanoperái mennek. Amikor kiderül, hogy kicsit állítani kell rajta, mert szétcsúszott a kábel csatlakozó, akkor meg attól fél, hogy elrontom.
Mondjuk anyukám meg szerencsére jó ellenpélda, ő sem fiatal már és technikai analfabéta. Kezdetben úgy mondta, hogy jó neki az ingyenes is, mint korábban, de csak azért is alapcsomagot fizettem elő neki... pár hét múlva már sorolta, hogy melyik csatornán milyen krimi és bűnügyi sorozatok vannak, nem csak szappanoperát néz. Külön öröm volt hallani, hogy természetfilmeket is néz a natgeon. Ahogy elindult azon a környéken át is váltottam családira, spektrum meg a többi csatorna miatt is. Ha lesz bővülés, akkor a választék alapján lehet még nagyobbra váltok, mert megérdemli
Szerintem vidéki, de városi idősek számára nagyon hiányzik valami szervezett közzösségi program, ami nem bentlakásos öregek otthona, hanem arra jó hogy kicsit felrázza és ingerekkel élénkítse őket. A németeknél középiskolás gyerekeknek is van öregekkel foglalkozó szociális munkájuk a suli részeként. De egy britt példa is nagyon szép, The Zimmers: [link], [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest