- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Megnéztem, a közeli magyar adókon kívül nem fogok semmi más adást. Sopronból jön az rtl, Kabhegyről a tv2 és az m1, de mindegyik 500kW fölötti teljesítménnyel sugároz, mégis van úgy hogy nem tökéletes a kép. Szerintem megnyugodhatsz. Sőt, forgasd arra az adóra ahonnan tisztábban jönnek a csatornák és nyugodt szívvel várhatod a rajtot.
Én is így teszek, mivel az antenna Kabhegyet is fogja egész tűrhetően, ezért december elején valószínűleg nem kell mást csinálnom, mint hozzáadni még 2 frekvenciát a csatornalistámhoz.
Osztrák részről Kahlenberget lenne a legjobb látni (mindkét MUX), de ha a magyar adókat is akarom fogni már mindenképp két antenna kell. Van valami egyszerű módszer UHF antennák közösítésére jelentős csillapítás nélkül? Észak-északnyugatról a 24. és 34., délről a 61. és 64. csatorna lesz érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest