Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem egyszer volt totális jelvesztés. 1200m re járhatott a drón mikor totál se kép, se hang, szürke kijelző..... Az a fél perc mire előkerült maga volt az örökkévalóság! Mint később kiderült abba az irányba amerre küldtem a drónt egy domb volt, elég lapos de 100m magasan 1200m messze bőven elég volt,hogy kitakarja a jelet teljesen. Szerencsére az RTH tökéletesen működik de mindig ellenőrzöm felszállás előtt a signal lost option-t.
Én is szeretek közel menni az objektumhoz amit filmezni szeretnék de néha sajnos nincs rá mód. Múltkor egy kastélyt akartam filmezni de nagy volt a birtok. Messziről (1500m kb.) Kellett indítanom a drónt. Szerencsére minden jól működött.Amitől én nagyon félek 2 dolog. Sirály és a ragadozó madarak.....
Volt már nagymadák,hogy közel repült a drónhoz de szerencsére megfordult és nem bántotta na de a sirály.......az egy repülő, tollas patkány
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest