Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Ha kifutott a cache-ből, az azt jelentheti, hogy nem tudott elég gyorsan írni a 128-as kártyára. Egyre csak gyűlt az elmaradás, majd a végül kezdett elfogyni a drón átmeneti tára.
-
-
Twine, BEndre34, köszi a hozzászólásokat, segítséget! A PolarPro szűrőt láttam én is a FB topikban, de azért köszi!

-
TXT
őstag
Szevasztok!
DJI Osmo Action es Mavic Minihez keresek Micro SD kartyat mindenfele felvetelhez, koztuk 4K 60fps is. Mik lennenek most a legjobb vetelek, ami ehhez (is) megfelelo lehet?
Illetve ezekhez a gyari tartozekokon tul, mire lenne/lehet meg szukseg? Kezdo vagyok a temaban es most ismerkedem veluk (Action-t ma vettem meg, Mini meg nincs, de lesz), foleg hogy nemsokara egy utazasra kerul sor, ahova vinnem magammal oket. Addig szeretnem kiismerni, megtanulni iket es hogy mi-hogyan mukodik, hogyan a legjobb, szoval minden segito szandeku hozzaszolast, vagy privat uzenetet szivesen veszek sracok! Elore is koszonom a segitsegeteket!
-
El Joe
tag
Azért a polárszűrő használatához tegyük hozzá, hogy madáron elég esetleges, hiszen a földön beállítgatod, de fent már nem ugyan abban a szögben esik a lencsére a fény, még ha ugyan abban az irányban is áll.
-
twine
veterán
"Van még valami, amit utómunkával a gépen nem lehet elintézni?"
Hogyne....pld. egy polar vagy CPL szűrő munkáját utólag elég nehéz, leginkább szinte lehetetlen szoftverrel helyettesíteni.
Hiszen a becsillanás, vagy "tejföl szerű" tükröződés mögötti hasznos tartalom nincs meg a felvételen...Így lehetetlen utómunkával előhozni...Ismét egy vótmá'sokszor saját videóm a témában...
Vagy egy másik...
(Mindkettő cpl-el).Gif az mlzphoto.hu oldaláról linkelve...(minden amit a polarszűrőről tudni szeretnél cikk)
Hozzáteszem, én a P4-hez és a proV2-höz is olcsó kínai CPL-t vettem...
Szerintem gyakorolgatni, hobbizgatni tök felesleges egyből tizen-huszonezres 6-8db-os szetteket venni...
Nem azt mondom, hogy azok nem jobbak, vagy nincs létjogosultságuk... csak arra akartam világiítani, hogy első körben a "szomszéd mezőre" felesleges egyből PP szettet venni...

Persze ez is csak egy vélemény a sok közül
-
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Polarpro landing gear-t vettem, csak az első lábakról mindig le kell szedni, mert nem fér bele az kofferbe. Ez pedig nem jó a lábaknak. Táskát meg nem akarom megfaragni. Ezen még gondolkodom hogyan legyen.
Tehát ND8 és Ndx/PL víz közelében. Az a gond, hogy ezeket külön nem lehet kapni, ami Polarpro.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Ez az igazi társított árukapcsolás
.
ND8-16-32-64 amit használok plusz ND8/PL-16-32 polarizáltat. Plusz egy polarpro landing gear-t. Ezért írtam neked egy jó megoldást. -
krx21
nagyúr
válasz
thomasvold
üzenetére
Én biztos kiegészíteném még, minimum egy ND8-16-al...
-
BEndre34
tag
Szia! Pedig van fent jó pár ;)
Íme egy a sok közül [link]
Utána olvastam és ár/érték arányban a Polarpro filterekre esett a választásom. Használtan nem olyan borsos a hármas szettek ára (P4 gépre 12-15 között van). Eddig ez volt a legkisebb beruházás a géppel kapcsolatban :D -
BEndre34
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Kezdőnek számítok a témában, de ha jól tudom, az UV szűrő az ultraibolya fényt szűri, így tulajdonképpen a távoli tárgyak (pl. hegyek) kék színét csökkentik. Jobb eredményt az ND vagy ND/PL szűrők adnak. Én a héten vettem használt, karcmentes szettet a nyárra [link]
Kipróbálni sajnos még nem tudtam őket, mert nem igazán jó most az idő :( -
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
nem
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Köszi a választ, és Neked is, krx21. Igazából elég sokat videózok parton, naplementében, ezért jutott eszembe, hogy beszerzem. Csak kissé borsos az ára ahhoz, hogy rgy kacattal több legyen... :) Fej-fej mellett használtátok mondjuk szűrővel, és szűrő nélkül a madarat? Ilyenből nem találtam a YouTube-on, pedig így lehetne elődönteni, hogy akkor most van értelme, vagy nincs. Vanessza, Neked is Sparkod van?
-
VANESSZA1
őstag
Szűrőt videózáskor használunk. De mivel a szűrőtől a videó minimálisan mosott lesz fontos a megfelelő fényviszonyokhoz kiválasztani. Nálam egy ND8 az mindig fent van. Nincs olyan fényviszony amikor videózok és ND nélkül kéne repkedjek (kivétel az éjszaka) . Víz közelében NDx/PL-el nyomatom. Fényképezéshez nagy általánosságban szűrő nélkül, de ez is fényviszonyok, tükröződések alakítják.
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Tényleg van értelme külön szűrőt venni videóhoz vagy fényképezéshez? Van még valami, amit utómunkával a gépen nem lehet elintézni? Komoly a kérdés, nem flame keltés, Spark mellé gondolkodtam már én is ezeken, de a tükrös gépemre is csak egy polárszűrőt használok, azt is nagyritkán. Youtube videókon nézve nem látom azt a különbséget, ami miatt érdemes lenne használni, vagy még inkább: nem is látok különbséget, de lehet, hogy "rosszul" nézem.
-
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor PolarPro-t fogok keresni.
Hiba nem sok jött elő, volt pár jelzés, hogy akadály van körülötte, szólt, hogy 120 méter magasságot elértem, erős szelet jelzett, nem tudott leszállni a rögzített RTH-n és volt egy videós jelzés párszor, hogy kifutott a cache memóriából és nincs elég hely. Ezt mondjuk nem értem, mivel elég nagy a kártya, 128 GB-os és a felvétel sem állt le egyszer sem. -
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Csak arra ügyelj, hogy ilyenkor utánanézz azoknak a kérdéseknek, kijelzőn megjelent információknak amik felmerültek, és nem vagy tisztába vele.
Jó ilyenkor kipróbálni a határokat, mert ha a kijelzőn nézed akkor már szinte nem is mehetnél közelebb az objektumhoz, de a valóságban ez azért nem így van. Ilyenkor jó ha látómezőn belül van a madár és az objektum, hogy ki tudd próbálni mikor mennyi az a pont pontosan .
Hát 3 aksi nélkül nem is igazán érdemes elindulni.
Szűrőkből én a Polarpro-t preferálom. Abban biztos nem fogsz minőségileg videózás terén csalódni. Jó még a Freewell VND szűrője is, azt is szoktam használni, de érezhető, hogy nem a PP szintjén van. Ha jó videót akarsz akkor én erre a kettőre szavazok. -
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
El is fogyasztottam a két akksit, mindenképpen kell minimum még egy.
Szerencsére minden rendben volt, el sem tudom mondani milyen élmény volt
Felszálláskor úgy állt a levegőben, mintha odaragasztották volna, eszméletlen. Volt pár hirtelen helyzet, mikor azonnal cselekedni kellett, nem volt hiába a manual-t jól átolvasni és sok videót megnézni. Fél km-re mertem elengedni, de se az RC jele, se a HD nem ment le egy vonalkát sem. Így is paráztam, mikor már nem láttam a drónt és a hangját sem hallottam

Pedig megfogadtam, hogy elsőre nem engedem látótávolságon kívülre.
Rázós volt a terep csöppet, mindenfelé fák és egy kis tisztásról szálltam fel, szóval erdő mindenfelé. Elsőre ez nagyon jól sikerült.Szűrőket milyeneket kell rá venni? (Mavic 2 Zoom) Ahogy nappal szemben repültem, elsötétedett a kép. Gondolom a videón is ilyen lesz...
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Forecast szerint 11:00 és 14:00 között röptetésre alkalmas idő lesz nálunk, megkezdem első repülésem

Sajnos nem otthon vagyok, így egy erdős részen fogom kipróbálni, tudom nem ott kellene de egy nagy tisztásról fogok felszállni és nem engedem látótávolságon kívülre. Sajnos csak most van rá időm.
Beállítottam mindent amit úgy gondolom kell. Egyelőre úgyis még csak az irányítást fogom gyakorolni ráérzésképpen és hogy mennyire kezesbárány a gép
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Vettem egy filter szettet a P4 géphez és az lenne a kérdésem, hogy ha repülés közben (nyilván, amikor a gép a földön van
) teszem fel a filtert, a gimbalt újra kell kalibrálni? Vagy a kalibráció, ami bekacsoláskor is lefut, "csak" a gimbal megfelelő működését ellenőrzi? -
válasz
MR007RM
üzenetére
Valamilyen szinten én is így vagyok. Csak a saját szórakoztatásomra röpködök illetve fotózok lakott területen kívül a természetben, az emberektől távol eső helyen. Max horgásztavak és hasonlók amik számomra beleférnek, az ilyen helyeken pedig mindig kedvesen fogadja az a pár ember a dolgot akik jelen vannak sőt, volt már nem egyszer hogy még képet is kértek tőlem, hogy csináljak róluk.

Lakott területen épületeket stb én még sohasem fotóztam/filmeztem és nem is fogok. Meg úgy egyébként sem érdekel az ilyesmi. A természet (hegyek, vizek) annál inkább. -
MR007RM
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Xiaomi Fimi a3. Már a kezdetektől úgy gondoltam nem teszem nyilvánossá drón használatomat. Az itteni megnyilvánulás az más. Azt már én is belátom akárhol még regisztráció nélkül sem repkedhetek, nagyon nincs hova menni rizikó nélkül. Mostanában gyorsabban ver a szívem.
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.(#4663) VANESSZA1:
A szokás hatalma. Szeretek egy helyről vásárólni ha tehetem, a várakozás nem mindig zavar. -
-
MR007RM
addikt
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Jön az megfelelő postaköltséggel. Most mondjam nem rég volt egy vmi kis biszbasz arra visszaírtak hogy elfogyott
fizettem és nem jön, na ezen meglepődtem.(hagyom a francba nem kérem vissza a pénzemet) A másik egy HTRC B6V2 aksi töltő bő két hét alatt itt volt minimális + költséggel szintén Kínából és sorolhatnám volt még pár gyönyörűség. Mondjuk legutóbb a DPD szállított(talán mert szállítani) azt meg utálom mint a sz@rt. Jeleztem is vissza legközelebb a magyar postát kérem szíves, vagy akárki mást.
-
MR007RM
addikt
Rendeltem még egy aksit Kínából aztán ezzel be is fejeztem a drónra költést. Még jó hogy nem költöttem rá eddig túl sokat és hogy nem olyan okos a drónom. Ráadásul már jó ideje el sem merek menni vele reptetni. Rossz ötlet volt ebbe belevágni.
-
VANESSZA1
őstag
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Csak egy apró megjegyzés. A SanDisk kártyát a madárral formázd meg.
Beteszed a madárka hasában,
Bekapcsolod,
Bekapcsolod a távirányítót,
És a távirányító menüjében kivalasztod alapértelmezettnek, és formázd meg.
Akkor biztos jó lesz.A frissitések pedig .400 felett anti rollback védelemmel látta el a DJI.
Tehát nem szabad frissíteni ha jót akarsz.
De mindenki saját felelősségre azt csinál amit akar. -
thomasvold
őstag
-
VANESSZA1
őstag
Itt is az látszik, mint a Huawei-nél. Szálka a szemükbe, és ellehetetleníteni, a saját ipart előtérbe hozni.
Jó lesz ha még betankolunk a "kevésbé okos" gépekből P4P v2.0, Mavic 2 Zoom/ Pro mert utána lecsöcsöltetnek az okos drónokkal
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Egyszerűen megoldható, mint a legtöbb online játéknál; a kezelő szoftver csak akkor indul, ha van net.
Azt meg mindenkinek a belátásra bízzák, hogy a reptetéshez dedikál valami öreg tabletet/telefont és megosztott netet használ, vagy kinyomkodja a bejövő hívásokat repülés közben (bár ez is megoldható szoftveresen, ha a drón szoftvere fut, akkor ne fogadjon hívásokat a telefon)Szóval nem egyszerű a dolog számunkra, de csak így lehet kontrollt gyakorolni a sok felelőtlen majomra, akik berepkednek repterekre, ipari létesítmények fölé, börtönök kórházak védett légterébe.
-
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem kell mindent elhinni. Ha visszanézed az elmúlt 2 évet hogy milyen hírek jöttek és mi valósult meg akkor rájön az ember hogy nem eszik olyan forrón a kását.
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Szép összeszedett videó, ööő videó összeszedve szépen, összevideózta szépre, szépösszézte videóra....
Szerintem éppen akkor találta ki az egészet. Már régóta téma az rögzített telemetria (ezt a szót sem sikerült megtalálnia) amit a DJI meg is valósított a kezdetektől fogva. -
thomasvold
őstag
Kis érdekesség, nem tudom mennyire hiteles a hír, de borús a jövő. Nem kell nekünk Mavic 3 és Mavic 3 Zoom. Tök mindegy, hogy SIM-es vagy WiFi-s lesz a gép, de mindenképpen adatokat fog küldeni: [link]
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Az őszintét megvallva én se tudom magam elképzelni, hogy ilyennel kint állok a kastély előtt és nép meg néz, hogy ez a hülye meg mit csinál..
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem biztos. Egy ilyen párosítás még jó lehet mint ebben a bemutató videóban 0:45-nél
-
El Joe
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Háát a repüléshez szükséges adatok láthatóak, de a kamerakép az elég halovány. Szerintem árnyékolás nélkül verőfényben szinte minden is korlátozottan, vagy teljesen használhatatlan.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Itt egy nagyon jó video amiben részletesen bemutatják mindet
Kis német nyelvtudás nem árt hozzá -
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Én se Bp-i vagyok.
Én azt gondolom (és így utólag, hogy már kifizettem a tanulópénzt), hogy még mielőtt bármibe befektetsz, ha van lehetőséged próbáld ki személyesen. CristalSky-ról nem tudok véleményt mondani mert nem volt nekem. De elég sűrűn felbukkan a használt piacon. Ellenben egy SC-t még nem láttam, hogy valaki megvette csomagban olcsóbban és piacra dobja mert nem tetszik, és vesz helyette egy sima kontrollert.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az a csúcs, mert mindenkinek más az igénye, de kompakt méretben, 4 aksit kirepülsz simán vele, biztosabb nagyobb hatótáv..
Ha van lehetőség nézd meg élőben.Napos időben az M5-el elkezdesz forgolodni, hogy magadnak árnyékolj, és akkor se látod rendesen.
-
El Joe
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Én használtam M5-tel, semmi bajom nem volt vele. Szép képet ad. Az más kérdés, hogy a tabletet már a méretei miatt vagyok lusta magammal vinni. Az SC biztos jó, de annak az árából inkább veszek még egy madarat és akkor géppárban repülhetnek
-
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Kipróbálnám szívesen, de sajnos nem tudod ideadni, mert nem budapesti vagyok
Kapcsoljam ki a szenzorokat? Épp azért tettem tripod módba, mert a mi épületünk tele van vassal és ne húzza rá a falra a gépet. Tello-val megtörtént.
CrystalSky-ról mit gondolsz? [link] Igaz, hogy ezt is kábelezni kell, de ebből van 7,85"-os, ami már elég.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Odaadom próbáld ki. Nekem nem jött be. Én úgy veszem észre, hogy minden ami nagyobb felbontású kijelző az rosszabb összképet eredményez. Azt várod, hogy mindent látsz, de az eredmény többször is szakadozó kép lesz.Ez nem csak erre a tabletre érvényes, hanem a legtöbbre aminek a nagyobb a felbontása. Hétvégén repültünk együtt egy sráccal Ipad pro-ja volt és sokkal de sokkal rosszabb képe volt mint nekem az SC-n. Ő is megjegyezte, hogy ezt nem gondolta volna, hogy ezen jobban lehet látni, és így pontosabban lehet irányítani
A másik, hogy a kábel probléma sem oldódik meg. Tehát ha megszűnik a kapcsolat, vagy lefagy repülés közben akkor ki-be dugdosod továbbra is kábelt. Mivel nagy a kijelző ezért esik botlik a tartóban.
Ha a lakásba repkedsz kapcsold ki a szenzorokat ! -
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
A Huawei M5-el milyen volt használni? Régebben még meg is akartam azt a tabletet venni.
Nem bírtam tovább, szobában felemeltem a gépet, természetesen tripod módban. Sokkal hangosabbra számítottam, szerintem ez a gép nem hangos. Szépen lehet lavírozni vele a lakásban
Eszméletlen milyen finoman lehet irányítani. Holnap jön hozzá a 128-as Sandisk extreme és a magasító talpak.
Sajnos a szabadba még nem sikerült vele kimenni, de majd hétvégén, csak az idő is legyen jó. -
tirszin
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Az SC-vel valóban nincs semmi tapasztalatom. De azt látom, hogy elég pici, így nálam a mérete miatt eleve kiesik, ehhez ki sem kell próbálnom. Olyan közelről nem tudom a szememmel ráélesítve nézni, hogy kialakuljon a megfelelő térszög (mint amikor 40"-t nézel mondjuk 0.7-1m-ről).
A 6.5" 650 nit-et tudom milyen, és a 10" 370 nit-et is ismerem, mert sokat használtam mindkettőt. Sztem ezekről le is írtam a tapasztalataimat. -
VANESSZA1
őstag
A tapasztalat az, hogy a nagyobb felbontású kijelzőn csak hátrány keletkezik mint előny.
Én egy MediaPad M5-el használtam, az előtt pedig egy Oneplus 7tpro-n, de messze a SC a legjobb.
Érdekes ez a fórum itt. Valós információt csak elvétve kap aki tanácstalan vagy új. Javaslom akinek kérdése van az inkább a FB-csoportba tegye fel inkább ott több ember több éves tapasztalata alapján lesz használható válasz. -
tirszin
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Az UHD kijelzőnek nincs semmi plusz hozadéka, de ezzel az erős hardverrel ez jött. A jó proci és a 4 GB RAM viszont nem árt a dji go-hoz. Szép éles a képe, hátránya mondjuk nem nagyon van az FHD-hez képest.
Az 1130 nit elég impozáns! 👍 Én úgy láttam, már 700-al is jól el lehet lenni a nem éppen delelő napos időben, de akár még akkor is. Ahogy írtam, inkább a méret számít még, hogy megláss pl. egy keskeny utcát vagy egy érdekes részletet a felvétel közben! Ne utána otthon a monitoron.
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Közben megtaláltam. Az S9-em fényereje 1130 nit. Akkor erősebb mint a SC?

-
thomasvold
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Gyári oldalán biztosan megtalálható.
-
Amúgy az hol található egy telefon vagy tablet leírásában, hogy mekkora fényerejű. Nézem a cuccaim leírását, de ezt sehol sem találom.
-
tirszin
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Próbából egy kínai 10"-os UHD felbontású tablettet vettem. Ips panel, 400 nit alatti fényerő, ezért csak borús időben vagy letakarva jó, egyébként tökéletes. Utánanéztem, a Samsungok az S4 - től felfelé jók. Van amelyiknek 700+ nit a fenyereje!
-
válasz
akarmi1971
üzenetére
Plusz 100 ezer? Mármint az SC? Nem inkább minimum 200?
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Esetleg pár napos használatra nincs valakinek kölcsönbe egy ND filter szett mavic 1 pro-hoz?
Március 26-27. én lenne rá szükségem.privátban is lehet írni.
Előre is köszi. -
válasz
Viperator
üzenetére
Annyi trükk van azért a dologban, hogy amikor először bontottam ki a dobozból az enyémet, aktiválni kellett, konkrétan meg sem mozdult anélkül. Ehhez kellett viszont a gyári applikációja, az viszont azonnal megtalálta Bluetooth-on keresztül. Fontos, hogy az applikáción keresztül kerestesd, ne a mobil BT menüjén keresztül! Itt egy videó, ahol bemutatják a teljes üzembe helyezés folyamatát, az aktiválást is. Lehet, hogy azért nem találja BT-n, mert nem csinált gyári visszaállítást az Osmo-n az előző tulaj.
-
Eszembe jutott valami, amiért egy dolgot kihagytam megírni. Mobil-gimbal létesítése (BT funkcióval), tegnap ismét kipróbáltam (előtte is már próbáltam. Ezért próbáltam ismét tegnap, hogy meg legyen győződve a működésképtelensége), a telefont felraktam a gimbalra (természetesen kikapcsolt állapotban), utána kapcsoltam be, előtte a mobilra gyári DJI GO applikációt telepítettem és az applikáció segítségével akartam létesíteni kapcsolatot és nem találja meg a mobil /valami Device not found/). Tehát nem működik, de gondolom semmi köze hozzá a stabilizálás működésképtelenségéhez, igaz? Ezek szerint rosszat árult az illető…
-
thomasvold
őstag
válasz
akarmi1971
üzenetére
Köszönöm szépen.
(4615)-tirszin: Megkérdezhetem mit vettél hozzá ami 10" és elég a fényereje?
-
tirszin
senior tag
válasz
akarmi1971
üzenetére
Volt itt is szó róla. Android eszköznél egy ellenállást kell betenni az USB +5V szálába. Úgy érzi, hogy van ott valami, ezért hajlandó kommunikálni, viszont a töltőáram csak 1-2mA lesz.
Ha jól olvastam a Smart controller 5.5 coll méretű. Innen már nincs is min gondolkodni. :) Érdemi munkára nekem nagyon nem alkalmas, mert pici. Nem fincsi mindig utólag látni a 40"-os monitoron, hogy mit kellett volna másként csinálni. Párszor ezt eljátszottam, aztán irány a 10", azzal már sokkal kevesebb lett a hiba.
-
akarmi1971
csendes tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nem lehet androidon.
Itt kaptam egy jó megoldást:https://prohardver.hu/tema/dji_topic/hsz_4263-4263.html
-
akarmi1971
csendes tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nem értünk egyet , de ezért van a fórum , hogy mindenki elmondja a véleményét.
Nekem is tetszenek az olyan kommentek amikor valaki a másikról elmond valamit , mert saját maga szerint jobban tudja, mint az akiről mondja .Repültem SC -vel egyet , nem győzött meg hogy kell ilyen havi mondjuk 2-3 repüléshez .
Pro : szép a képe , nem kell összekötögetni , egy eszköt viszel ,stb
contra : külön meg kell venned ( +100000? huf ) ,Én a fly more combo táskájába teló tartóval , teloval , powerbankal , kábelekkel + M2Z 3 akksi , Táv . Beférek . A smarttal nem .
Ez a cucc is elég ilyen képhez:
https://www.google.hu/maps/@44.3018919,15.2281118,3a,75y,186.36h,78.79t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPm2zEuC0oG_h7HThBdIkekj0NSKEgUPRUrJ0In!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPm2zEuC0oG_h7HThBdIkekj0NSKEgUPRUrJ0In%3Dw203-h100-k-no-pi0-ya305.98138-ro0-fo100!7i8192!8i4096
és ha függőlegesen lenézel látod mivel voltam , igencsak spórolnom kellett a hellyel meg a súllyal. -
válasz
grafnet
üzenetére
Maga az eszköz jó. Ellenben, a hozzá adott szoftver Android 10-re váltással már elég nyűgös lett. A telefon mérete szintén érdekes, OP7Pro-nál már határeset volt, afelett mind súlyban, mind méretben használhatatlan. a hármas szériához adott MIMO fapadosabb app, de cserébe stabilabb. Nekem most az van, a kettes OSMO szerintem minőségibb volt, ez viszont stabilabb szoftver tekintetében. Ha mondjuk a gyári kamera szoftverrel használnád, akkor vedd nyugodtan a régebbit.
-
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Kezdokent hobbicelra meg aztan tenyleg boven eleg! 3akksit kirepulve sem fogod telerakni a kartyat, ebben biztos vagyok...
-
Sziasztok!
Osmo Mobile 2-t vennék, érdemes még?
25e HUF, új. -
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Bár én 128 GB kártyákat használok, és van 64-es is, de bőven elég a 64GB. Amúgy is a Mavic 2 rendelkezik belső tárhellyel, és így végszükség esetén oda is tudsz menteni, ha nem törölted le az előző videókat képeket.
64 Gb=100 kép+ 160 perc 4k video
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

😂🤣