Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is ugyan ilyen fordulásnál az Air 2-be.
Múltkor egy falu szélén szálltam fel és amikor narancs lett a kapcsolat elkezdtem megfordulni álló helyben hoppá máris piros lett és képernyő szakadás.
Persze annyira ettől nem kell megijedni több tesztet is néztem és van, hogy pirosról vissza felugrott fehérbe a jel mert frekit váltott a gép.
De jobb félni mint megijedni én a saját gépemet kockáztatom ilyenkor nem egy kölcsön kapott teszt gépet.
Jobb a békesség ilyenkor inkább visszajövök vagy irányt váltok.
Ha egy nagyobb falut akar bemutatni az ember azt több helyszínen több felszállással is meg lehet csinálni azért van 4 akkum.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest