Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galocza
üzenetére
Nem javaslom. Éjjel drónozni a pusztában, erdő mellet elég advanced feladat, mert ugye nincs fény és nem látsz semmit. Plusz hogy még abszolút kezdő is lenne az öreg, hát elég nagy falat
Hiába vennél neki egy 2-3 millás Mavic 3 Enterprise Thermal-t, azzal repülni is kell. Nem a robotporszívó szintje elvezetni. -
galocza
aktív tag
keziccsókolom.
egy számomra teljesen életidegen témában szeretnék érdeklődni: drónokról, s úgy tűnik, h ez a toipic, ahol ezzel érdeklődni kell.
háttér: szüleink egy kis faluhoz közel, de kb "tanyán" élnek. kb 240 fokban másznak be állatok a területre.
nevelőapám élvezi az állatok éjjeli mozgását figyelni, s ezért gondoltunk neki vmiféle éjjellátó drónt.
70 éves lesz, s szeretnénk neki vmi szépet, s jót, s amit élvez.
túl bonyolult lehet, h nem az ő világa, de pl xiaomi robotporsziját, robotfűnyíróit gond nélkül eligazgatja, szóval kora ellenére nem teljesen tech analfabéta.a kérdés: mit vegyünk neki?
én 2 technológiával találkoztam eddig amatőr fotográfus/videós tevékenységem során. az egyiket nevezzük fényerősítésnek. a másik lenne az infravörös.
ezek a készülékek melyiket tudják, illetve melyik melyiket? az ideális persze mind2 lenne...nevelőapámat sztem nem izgatja, h mekkora felbontásban, milyen csodálatos képeket készítsen, sem a videoképességek.
ő csak megfigyelne többnyire.
tehát fontosabbak lennének a készülék intrinsic, valós időben átlőtt eredményei, mint fotós/videós képességek.
erre pár szközt tudnátok javallani?
köszi,
g -
válasz
horvi0813
üzenetére
Játékdrón

A felvételek minősége a legalapabb Mini 2-vel összehasonlítva is gáz. Nagyon gáz. Az elektronikus stabilizálás miatt olyan a videó, mintha egy koszos üveglapot húzogatnának az objektív előtt.
De megnézem az újat is ilyen-e. Care-ban küldte a DJI az első helyett, pénteken jött meg. Az első nem élt 24 órát sem, belehalt az Avata 2-m megmentésébe, ami fenn akadt egy fán. Első Neo feláldozta magát érte. Második Neo-hoz ma nem volt kedvem, inkább az igazi drónokkal repültem.
-
horvi0813
tag
DJI Neo mik a tapasztalatok aki vett? Youtube videók alapján nekem most elég lenne. De lehet egyből valami komolyabbat kéne venni? Tényleg csak hobbi nem vagyok se jó fotós se videós de szeretek tartalmat gyártani a kis családnak…
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Drón is meg akksik is hátizsákban vannak szóval azzal nem lesz gond. meg alapban nem szoktam messzire/magasra repülni. általában keresek egy megfelelő pontot és ott csak fel meg le repülök az esetek többségében
-
Simán repülhetsz hidegben is. Tegnap kint voltam több, mint 1 órát FPV-vel és Avata Axis-szal. Az akksikat tartsd melegen repülés előtt, tehát ne pakold ki a kőre. Repülés közben megoldják maguknak, melegszenek

Amikor hidegből beviszed, hagy felmelegedni a táskában.
Más gond nem lesz.
-
krokk
senior tag
Na mivel ez az első telem a drónnal lenne pár kérdésem:
a mini 3-4 akksijaival ilyenkor télen mi van? hagyom állni merülni és kész? vagy időnként fel kell tölteni azért hogy ne merüljenek le teljesen.
Illetve ez a hidegben repülés gondolom a levegő páratartalma befolyásolja elsődlegesen. Pár fok kis páratartalomban azért még lehet repkedni? Gondolom inkább a 0 fok alatti az amiben inkább ne próbálkozzak nagyon
csak pl téli tájat szívesen videóznék ha épp van hó de napsütéses pár fok van. -
Vaze
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez az amit keresek koszi

-
-
Vaze
őstag
Sziasztok
AIR2 S -nel hogy/hol lehet beallitani a terkepen azt hogy repuljon magatol egy elore megadott kordinatan?Peldaul azt szeretnem hogy a hazamat szepen repulje korbe ugy hogy nem en iranyitom….
Elore is koszi a segitseget
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Párhuzamosan használom a két gépet ugyanazon Fly alkalmazással (Go4-em sosem volt) Egyiknél ott a lehetőség az automata mentésre, a másiknál nincs.

-
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm! Még egy "kezdő" kérdésem lenne.
Air2-nél volt a menüben az a lehetőség, hogy automatikusan mentse a készített fotókat a telefonra. Air2s-nél nincs ilyen, nem is ment. Miért ez a visszalépés, nagyon kényelmes volt..?
A video cache dolgot sem értem. Valahol tárolja a képernyőképet? Sosem találkoztam vele, de be van kapcsolva.
-
jozsi252
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Találtam már Magyar tesztet is és nagyon meggyőző az eredmény, tök jól működik. Amúgy most már hogy eltelt egy kis idő hogy az Air 3s kijött, már 670 körül is lehet találni itt ott FMC RC2 pakkba.
-
-
Tibor7878
tag
Tárolhatom úgy a gépem, hogy benne van az akksi? (air2s) Ha nem, miért nem? Több hirdetésben láttam már, hogy extraként jelölik, "sosem tároltam a drónban akkumulátort"
Köszii! -
-
jozsi252
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Gondolom tudják hogy mi okozhatta ezt régen csak nem nagyon tették közzé. Kommunikációs hiba, programozási hiba..
Igen az kellemetlen amikor közel vagy valamihez és akkor hülyül meg a gép.sylex
Nekem valahogy formára jobban tetszik a Phantom széria. Szerettem is kézbe leszállni vele. Igaz jó pár videót láttam amikor valaki letette, jött egy széllöket aztán elborult. Szóval azért kellett vigyázni vele de szerettem.Tutu7030
Evo Plus-szal nem nagyon lehet melléfogni, az is tuti jó lesz.Valakinek van esetleg tapasztalata Air 3 3s Mini 4 Pro-val kapcsolatban DJI Dongle 2-vel hogy hogy működik? Értem ezalatt hogy mennyire stabil a jel ha átvált 4G-re meg hasonlókra vagyok kíváncsi hogy érdemes-e megvenni?

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi, akkor jól gondoltam
-
-
Sziasztok,
Mini2-nél elképzelhető, hogy ha nem regisztrálok/jelentkezem be a Go-ba, akkor így a kezdő mód aktív, és ki sem lehet kapcsolni? -
Grillo
őstag
-
jozsi252
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Ahogy a Mavic kijött onnantól érezhetően a Phantom széria valamilyen szinten feledésbe merült náluk, most meg aztán végképp..
Volt azért baj vele, nálam is volt hogy megindult de pár másodperc után észhez tért és nem ment világgá. Nagyon szerettem használni őket. Nem mondom hogy az Air vagy Minik nem voltak jók, de akkor is a Phantom felé húznék még most is ha lenne.SeniorTilla
Az a helyzet hogy én maximálisan meg lennék elégedve az RC2 távval, ami szeretné a telefonos távot az a budgetem.. Nagyon jó dolognak tartom hogy egybe van a táv meg a kijelző és telefonra egyáltalán nincs szükségem. De az a 700k-s ár elég húzós. -
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Épp ezért írtam, hogy vannak az RCnek előnyei, bár az elmúlt 5-6 évben ilyennel problémával nem találkoztam (Spark, Phantom 4, Mini 3 Pro). Az is tény, hogy minőségi kábeleket használok.
-
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért szerintem ez túlzás. Én a Phantomot és a Minit is jórészt egy 10 colos S6 tablettel használom. Nem kérdés, hogy az RC-nek vannak előnyei, de messze nem alkalmatlan más a munkára.
-
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Vlkinek otlete mibaja lehet? Esetleg lehet vlh resetelni a dront? Mavic mini
[link]
Koszonom!
Tisztelettel Ervin -
Grillo
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Phantomból nagyon jó lenne egy frissített széria. Még az sem zavarna, ha az optika meg a váz is maradna a 4 pro v2, csak az occusincet frissítenék be a mostani szabványra, mert olyan jelet szed össze, és indul el bármerre, amit a Mini 3 Pro nem, és nem tudom használni, mert átmegy öngyilkosba.
-
jozsi252
veterán
Igen az hogy majd 3x akkora súlyú gépről van szó, sokat számít. Sajnálom amúgy hogy a Phantom szériát a DJI kivégezte és a Mavic formát nyomatja csak. Nagyon szerettem a Phantom gépem. Főleg amíg nem kellett bele a gyári drága akku hanem HobbyKing-ről tudtam bele olyat rendelni amilyet csak akartam.
De nyilván a technológiai fejlődés megkövetelte a gyári megoldásokat, főleg akku biztonság terén, no meg az üzletpolitika. Nyilván nekik is jobban megéri ha tőlük veszed meg a gyári akkut 100-200EUR környékén.Ha repülőgép üzemmódba van állítva a telefon, úgy ugyanúgy megy minden kommunikáció a drón felé? Tehát tegyük fel nem kell attól tartani hogyha leszáll a drón tőled 1km-re mert mondjuk az akku időt rendesen elszámoltad, akkor nem fogod tudni megtalálni a drónt mert net híján mivel repülőgép üzemmódba van a teló, nem lesz pontosan meghatározva az hogy a drón hol szállt le?
Mert tegyük fel net nélkül a térkép se töltődik be rendesen?
-
válasz
forceberg
üzenetére
Lefagy az az RC-n is néha. Nincs gond, újraindul és megy tovább.
Ha kimegyek 1-2 órát repkedni, addig legyen a telefonom elérhetetlen? Mondjuk egy félórás timelapse-nél? Á, ez vállalhatatlan. Az RC sokkal jobb, mint a telefon.
Többek között aktív hűtése van, a telónak nincs

-
Ja, hát nem a Teleshop-os sim-kártyát kell beletenni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ezért szoktam húzni egy repülőgépes üzemmódot is.
Valójában lehet az lenne a normális, hogy csak repülős üzemmódban engedné a drónt felszállni, mert egy repülő szerkezet irányítására van olyankor használva.
Két esetem volt, amikor valami gond lett menet közben, de szerintem egyik sem telefonhoz köthető, az RC-n is lehet bugos a sw.
Még az Air 1 idejében viszont volt olyan, hogy lefagyott a DJI app. A távval szerencsére megmaradt a kommunikáció, így haza tudtam simán hozni a gépet.
Az Air 2-nél már nem volt vicces, amikor a táv-drón kapcsolat megszakadt, de úgy fullra.
Se a táv, se a telefon újraindítása nem segített, RTH-val hazajött a gép, de nem akart leszállni, mert egy kerítés fölé navigálta magát az RTH... aztán, ahogy lemerült az aksi, na akkor szépen leszállt. Drón restart kellett a kommunikáció helyreállításához. -
válasz
forceberg
üzenetére
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy tokban használod-e a telefonod, hogy helyezkednek el a gombok stb. Engem az zavart nagyon, hogy folyamatosan jöttek az értesítések miközben repkedtem vagy, ha valaki hívott nehézkes volt telefonálni. Nyilván ez first world problem, de akkor is adott...
-
Szerintem nincs nagy xarakodás a telefonon, amikor az úgyis kéznél van.
Mára meg egy normálisabb telefon kijelzője is elég jó.
A telefon feldugása mint művelet időben sokkal kevesebb és kevesebb figyelmet igényel, mint a táskából-tartóból óvatosan kivenni a drónt, kihajtogatni a karokat, levenni a kameravédőt, elvégezni a pre-fly checklistet, a távba meg betekerni a joyokat.Ez az eset volt eddig, ami a telefon(droid "önbíráskodás") miatt történt: [link]
Azóta frissítettem 14-esre. -
válasz
jozsi252
üzenetére
Ugyan így voltam vele és pont a szélben való viselkedés miatt lett az Air. Nekem volt Mini 3 Pro ahhoz pedig az első generációs RC és mivel előtte sima Air meg Mini 2 is volt ezért tudom mekkora szívás a telefonnal küszködni. Ha lett volna olyan, mint a Mini esetén, hogy nem FMC hanem a drón és az RC2 tuti azt veszem. Én sem szántam rá ennyit, de végül csak ez lett.
Regisztráció alatt azt értem igen csak azért nem csináltam meg, mert nem akartam mellé lőni vele.
A regisztráció (UAS) és biztosítás attól lehet simán magánszemély vagy így muszáj azt is cégként regisztrálnom, ha cegre vettem vajon? Emiatt nem csináltam meg eddig, nem találok erről infót.. -
jozsi252
veterán
Kíváncsi vagyok a véleményedre hogy milyen. 700k-t azért nem szánok erre a projektre, 500k környéke amit bele tudok tenni többet nem nagyon szeretnék. Nagyon tetszik ez a kijelzős táv mert nem kell a telefonnal "szarakodni" de azért komoly felára van neki.
Amiatt is nézegetem az Air 3 illetve s-t mert azok azért jóval nehezebbek mint a Mini 4 Pro, a szelet is jobban bírják.Regisztráció alatt azt érted hogy ügyfélkapun kell regisztrálnod? Biztosítást kötöttél már rá vagy még nem? Care-t fogsz kötni rá?
Sok balesetmentes km-t vele!
Régebben nekem is voltak kisebb nagyobb drónok, volt Phantomból is 2 féle, akkor Air is volt, Mini is volt, de ezek jöttek mentek. Utána egy időre leálltam a drónos témával, viszont most újra fellángolt ez az egész.

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére

Egyelőre csak ki bontottam és töltöm mindenét aztán majd délután, ha megvan a regisztráció teszek vele próba kört vidéken.
-
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Szia!
Hasonló helyzetben voltam viszont én végül úgy voltam vele, ha lúd legyen kövér így épp most vettem át az Air 3S-t.
Azért döntöttem e mellett, mert az RC2 az szerintem egy elég jó dolog és sajnos külön / később venni brutálisan drága, az akksi sem két forint, de a távirányító az vicc árban van.
Amennyiben a keret az 500 én szerintem a Mini 4 Pro venném FMC-ben, most 450-ert meg te tudod venni az Euronicsban.Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen Micro SD kártyát ajánlatok a drónba?

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni. Ti mit tudnátok tanácsolni ha hobbi felhasználásra szeretnék drónt?
3 opcióm van ameddig anyagilag elmehetek.
- Dji Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távval
- Dji Air 3 Fly More Combo RC-N2 távval (árban már határon van)
- Dji Air 3s RC-N3 távvalMegérné csak a kijelzős táv miatt a Mini 4 Pro-t venni? Vagy akkor már inkább Air 3s és később veszek hozzá akkut?
Illetve jól olvastam a jogszabályban hogy az Air 3 illetve Air 3s annyiban különbözik a törvény miatt hogy lakott területen kívül kell jogsi, illetve biztosítás, belül pedig mindenre kell eseti légtér?
Köszönöm!
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Bringán és autóban tök jól megy. Stabil a kamera, nem fagy le, motoron nem fog túlmelegedni sem. Akkuidő faxa. Nekem a 3-as színei jobban tetszenek normál módban, melegebbek, teltebbek a színek. Egymás mellé téve a 4-es felvételei fakóbbak, szürkébbek. Nyilván ezen lehet állítani, de normál módban ez a helyzet. Minden másban jobb a 4-es.
A DJI Mimoban van egy D-Log color recovery funkció, azzal pikkpakk meg lehet csinálni a dlogban készült videókat. Csak hát az is ugye egy plusz túra, betölt, megfényel, kiexportál, visszamásol. Idő idő és idő.
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
egyik videóban most néztem, ott azt mondták, hogy dji erre majd kiad vmi új firmware-t..
A 3 és a 4 között 10 dollár van, a 4 és 5pro között meg alig van képminőség különbség, talán most a legjobb vétel a 4. Engem gyakorlatilag érdekelne, hogy a négyes hogy viselkedik motoron, bár amennyit idén videóztam, tök felesleges váltanom.
-
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem mondanál pár szót, hogy miben visszalépés? Nem is tudtam, hogy van már OA5, eddig nem volt Pro változat, most van, vagy ez csak névben lett pro, mert most meg sima nincs?
A marketing anyagot most néztem meg, ez alapján nekem jónak tűnik.
Nekem OA3 van, a motorozáskor a HorizonBalancing módot használom, ami néha elég furán megy (nem megy), ha valamiért cserélnék, akkor azért, mert ezt javították..
A sötétben lévő jobb felvételek már csak hab lenne a tortán, illetve a dji mic2 -t is vennék akkor már.. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mivel cégre veszem újonnan olcsóbban tudom, mint a használtakat, de szemeztem velük.
Nem tudom, hogy Air 3S sima távirányítóval vagy Mini 4 Pro FMC-vel. Egy árban van a kettő kb, de ezt neked nem kell mondanom.
Hobbista fotós vagyok, de van már tapasztalatom drónokkal, volt egy pár csak mindig eladásra került. Melyiket ajánlanád?
-
Azért, mert megjelenik egy új modell, még nem kell kukázni a régit. Több Mini 3 prot adok el, mint mini 4 prot. 100e-rel olcsóbb, tudásban nyilván kevesebb, de képminőségben szinte egyformák.
A DJI Action 5 pro is van, amiben visszalépés az Action 4-hez képest. Van mindkettő saját használatban.
Tipp: vegyél mini 4 prot használtan

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nyilván nem az 1-2 év múlva érkező zavar, de ha 1-2 hónap múlva kidobják a Mini 5 Prot az kicsit bosszantó lenne...

Air 3S is tetszik csak túl nehéz és sok engedély kellene hozzá nyaralásokkor is akár..
-
-
Sziasztok!
Mini 4 Pro beszerzésén gondolkozom. Megéri még megvenni újonnan vagy inkább most már jobb lenne várni amíg kijön az 5?
Az Air 3S tetszik, de túl nagy és 250 alatt más opciót nem igazán látok.
-
-
Sziasztok!
Mini 1-es drónról van szó.
gimbal csere utáni 40021 hiba törlésében tud valaki segíteni pár tippel?
Megtaláltam a python eszközöket, de úgy néz ki túl friss a firmware nem tudja már regisztrálni az IMU-t.
Downgradelnem kell először? -
pumuklis1
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
pumuklis1
csendes tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Ezzel sokat "segítettél"!
Remélem te is ilyen válaszokat fogsz kapni számodra fontos kérdésekre. -
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy ha DJI Neo-val repülök, és átváltok videó módból fénykép módba, miért lesz élvezhetetlen az élő kép a tableten? Ha visszaváltok videó módra, rögtön visszakapom a normális képet.
Lásd a linken.
Ami fényképet csinálok a drónnal, az viszont jó.
A tablet Android 13-as.
Ha viszont telefont használok ( Android 14 ) ott nincs ilyen jelenség.
Tabletet azért használom, mert van rajta HDMI kimenet, és össze tudom kötni HDMI kábellel az FPV szemüvegemmel.
[link] -
Grillo
őstag
válasz
Masterboy84
üzenetére
Akkor éred el az anyagokat.
-
-
pumuklis1
csendes tag
Még egy kérdés.
A DJI Neo-hoz használható valamelyik képernyős rádió?
Ha igen, melyik jó hozzá?
A leírásba ezeket írja:
DJI RC-N3, RC Motion 3, vagy az FPV Remote Controller 3. Ezek nem képernyősök. -
pumuklis1
csendes tag
Eltávolítottam a Fly-t és letöltöttem a DJI.com-ról. Telepítettem, és nem működött.
Közben megjött a DJI Neo drónom. A rajta lévő Qr kódot használva frissítettem az alkalmazást, és most működik. -
-
válasz
pumuklis1
üzenetére
Hehe, ma én is így jártam, frissíteni kellett a legutolsó verzióra.
Még jó, hogy volt rá fél giga mobilnetem, meg térerő 1800m-en.
Nem feleleg valami biztonsági lófaxnak...
A mocskos droid, vagy szifonod van?
Ez a gugli valami iszonyat egy tróger cég lett, mindent megtesznek a felhasználók ellen...
Ja, nekem 13-as a droid, júli 31. bizt. frissítéssel, lehet a következő bizt. frissítés után az 1.14.2 se fog menni? -
pumuklis1
csendes tag
Tud valaki segíteni?
Eddig jól működött a DJI Fly alkalmazás. Most viszont nem tudom megnyitni egyik telefonomon sem. Mi lehet a probléma?
Azt írja ki, hogy a DJI Fly bezáródott, mert hiba van az alkalmazásban.
Próbálkozzon az alkalmazás frissítésével, miután a fejlesztője hibajavítást ad ki. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hidegben okoz gondot, még Air1-gyel szálltam le úgy, hogy szép jeges propok hozták le.
-
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Működik Mini 3-al is!
Még egy kérdés: ilyen esős nyirkos időben mikor szabad repülni, ha elállt az eső vagy meg kell várni amíg a légkör is szárad?
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A Mini 3 Pro tudja.
-
Bazs1981
aktív tag
Köszi, meg fogom nézni, leírom hogy működik-e.
-
válasz
Bazs1981
üzenetére
USBC sd olvasóval
Sztem a 3-as nem tudja a gyors fájlátvitelt a drónról közvetlenül, de javítsatok ki, ha tévedek.
Ehhez kapcsold be a drónt, a távot ne. Indítsd el a telefonodon a DJI Fly-t. A bal oldalon lesz egy QuicTransfer gomb, azzal lehet indítani, ha tudja a mini 3.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy van egy Mini 3 drón RC távirányítóval (kijelzős), a drónban sd kártya.Hogyan tudom minél egyszerűbben az sd kártya tartalmát áthúzni telefonra?
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na azt írták nem tudnak mit tenni, próbáljak másik fw-t, hátha..
(régebbit)Más:
Ez a drónreg. / üzembentartó reg. nálam nagyon gyászosan halad.. Vecsésen a Quadrum irodaházba ment már valaki személyesen? Ha besétálok ügyfélfogadási időben, valyon azonnal rendezhetőek ezek? Annyira hányás, hogy erölködnek a hülye szabályozgatásaikkal, annyi hogy ők cserébe beletojnak az egészbe. Peersze a regdíjhoz a pénzbekérőt "gyorsan" meg tudták küldeni.. Vicc. -
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
No de a sima air 2 tud 36-al jönni az S meg nem..? Drone-Hacks supportnak? Ők segíthetnek?

-
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Engem is érdekel a drónozás, mini 3 vagy mini 2 se közül választanék. Mennyire hasznos a DJI Care biztosítás, főleg így hogy nincs távolságtartó szenzor ezeken a gépeken, mondjuk ahol repülne az egy nagy mező a lakott terület mellett.
-
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Advanced parameters fülre gondolsz? Hát ott is -10 a jelenlegi érték.
-
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, azzal csinálnám. Hiába van 10-es értékre állítva, felfele oké, lefele semmi változás
-
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Air2S vertikális sebességét szeretném elmozdítani (gyorsabban szeretnék süllyedni mint 21km/h) Az emelkedési sebességet tudom állítani a süllyedési beállításra viszont nem reagál, 21km/h -ban megáll.. Tudnátok segíteni ,hogy lehetne még is spanolni a süllyedésen? (sima air2 nél gond nélkül ment)
Illetve jelezzétek kérlek, ha máshol kellene kérdezzek ilyet.
Köszönöm szépen! -
válasz
Bazs1981
üzenetére
8 éves a kislányom. Nem átlagos kislány, parkourozik a sziklákon, szaltózik a vízbe, stb. (20 és 16 évesek a bátyjai, volt kitől tanulni). Próbált egy AVATA2-t és egy Mini 4 Pro-t, a minit elég ügyesen irányította egy mező felett. Az AVATA2-t is. 1-2 órát érdekelte a dolog, azóta nem kéri

Nálam nem gond, megvan majdnem a teljes DJI paletta a konzumer gépek közül. De ha csak ezért veszel drónt, készülj fel, hogy pár alkalom után nem fogja érdekelni. Fiatal még hozzá. Ez hatványozottan igaz az olcsó noname gépekre, azokkal repülni inkább kínlódás, mint élvezet.
Van itt nekem egy régi kamerás kis noname drónom, ha gondolod, odaadom aprópénzért.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Gyereknek szeretnék drónt (8 éves) de valójában engem is érdekel ez a világ, még eddig nem volt drónunk.
Érdemes távolságtartó szenzorost választani vagy elég lehet valamelyik mini is tanulni?
Vidéken élünk, szerintem találunk olyan helyet ahol van tér, bár mondjuk az udvarunk elég szűkös? Köszönöm a segítséget! -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Passz, de láthatóság szempontjából sok múlik a drón méretén, a festésén, a fényviszonyokon, a sebességén, a repülése irányán, stb..
Azon a magasságon a repülő kb. 110m/mp-cel ment.
-
válasz
forceberg
üzenetére
A normális drónos nem repül oda. A nem normálisnak mindegy milyen szigorítás lesz, odarepül, ha akar. Építesz egy gépet és oda repkedsz vele, ahová csak akarsz. Ott nincsenek korlátozások.
Egyébként megnézném azt a pilótát, aki egy kis drónt észrevesz 100 méterre a gép mellett, miközben saját maguk is több száz kmh-val repülnek. Kicsit szenzációhajhász szaga van ennek a cikknek, nem?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A lényeg, hogy az ilyen "műveletek" miatt akár komolyabb szigorítások és korlátozások lehetnek a normálisan drónozókra is.
-
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Volt idén valaki Krétán repülővel?
Smartwings légitársasággal mennénk, mennyire foglalkoznak a drónnal, kézipoggyászban?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hiába vennél neki egy 2-3 millás Mavic 3 Enterprise Thermal-t, azzal repülni is kell. Nem a robotporszívó szintje elvezetni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)