Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ehhez képest fog valami változni?
ja nem az a video amit a minap linkelt valaki?amikor a barbi furious charge-al gyakta az ellent ezerrel? -
Edge
veterán
válasz Joezyka #71590 üzenetére
Sztem nem jó skilleket használsz, próbád ki ezt a build-et ezzel nekem pl nem volt gondom T6-on Woh-os wizzel:
BuildMirman jól írja T6-ra jobb a meteor, az azonnal képes nagyot sebezni a hydra meg a DOT miatt jó. T6 speed runba meg az kell ami gyorsan öl. De ha Wohos a wized akkor maradj a fentebbi buildnál.
Sheol: Én is szeretem a hydra-t és T6 soloba maradj is hydras, de partyba vigyél más skillt. Partyba a hydra sajna lassabb mint más azonnali dpst leadó skill.
Az a sun nem rossz, már ezzel érezni fogsz javulást szerintem, még ugyanazzal a buildel is.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Joezyka
senior tag
hydra helyett mit javasolsz t6-ra? nekem most épp WoH-om van, de eléggé necces (ütnek fekszek ) meg van olyan boss aminek a közelébe se tudok menni, mert egyből dobok egy hátast tőle
van sunkeperem (3 is), de eléggé low statokkal, így inkább nem használom ........Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
SQX_Barto
addikt
válasz Joezyka #71586 üzenetére
Unity a sebzest elosztja a viselok kozott. Ha a kovetonek van "Followar can`t die"tokenje, akkor az annyit jelent, hogy a fele sebzest elnyeli es nem hal meg. Tehat szoloban te csak a fele sebzest szenveded el, amit kapsz (visszafele meg szerintem nem mukodik, mert a follower nem sebzodik azt hiszem)
Na mar most multiban ha tobb embernek van Unity-je, akkor elvileg egymassal elosztjak a sebzesuket. Es ha az egyik pl rosszul helyezkedik es sok sebzest kap (mondjuk elit poison tocsaban alldogal vagy ilyesmi) akkor a masik viselo kapja rendesen a sebzodese felet.Ha valamiben tevedek, remelem a tobbiek helreigazitjak a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Joezyka
senior tag
a pontos működését nem tudtam meg ebből sajnos
Ha jól értem akkor amit benyelek sebzést azt a followerem is elszenvedi egy részét és fordítva?
pl 100k dmg-et kapok, de abból kapok 50-et én meg 50-et a followerem ?
de ha őt ütik akkor én is sebződök, ez miért jó? vagy nem értemHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
havri1
félisten
Köszi!
havri
-
SQX_Barto
addikt
válasz havri1 #71580 üzenetére
Van aki csak BS-t meg xp-t farmol es neki igy gyorsabb, hogy guardian utan csukja is es megy a kovetkezobe. A tobbiekre nezve bunkosag, de publikon surun megy ez. Akkor gaz, ha a palya masik vegen latsz egy elhagyott leget...
A grift leveltol fugg az eselye mennyit fejleszthetsz. De latom kozben linkeltek. Erdemes (szerintem) egyszerre harmat fejleszteni, mindegyiken egyet. (Jo esetben harmat hasznalhatsz egy karin)
A goblin portal random nyilik miutan meghalt a goblin es csak riften kivul nyilhat! Tehat se riftben se griftben nem.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sheol
aktív tag
-
havri1
félisten
Köszi.
Mindig van valaki a csapatban, aki rohan fel a faluba, és beszél a küldetés vége miatt. Kap 12M xp-t (vagy valamennyit), és kilép. Ahelyett, hogy végigtolnánk a pályát, dobálja a jó cuccokat, meg a valag XP-t.
Más:
Jól látom, hogy Great Rift végén, amikor lehet fejleszteni a gemeket, a 3 lehetőség közül csak 60% eséllyel sikerül neki?
Már a második riftet tolom, hogy a 2x3 upgradeból mind a 6 failed volt. Egyre kisebb az esélye a fejlesztésnek?Megint más:
Treasure Goblin amikor megjelenik, egy portal látszik. De csak pár mpre, színes. Sose értem oda, egészen eddig. Hiába volt ott, nem tudtam belemenni. Ez nem az a híres kincstáras bejárat, hanem ebből jön a goblin, és nem lehet lemenni rajta? Mikor nyílik az a bizonyos portál? AMikor meghal, vagy amikor ütöm, vagy random?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Hogy írják diós nyelven, hogy " Ne zárd le a riftet ha meghalt a góré, hanem farmoljuk végig bmeg!" ?
havri
-
betyarr
veterán
ha egy cuccnak a képességét megváltoztattatom a cigányasszonnyal,akkor később ua. cucc másik képességét már nem lehet megváltoztatni?
pl van egy kard:
234-645 damage
210 strength
242 vitality
fire damage 3%
stb.ha megváltoztatom a fire damage-t pl 200 armor-ra,akkor később mondjuk a strength-et már nem lehet másra cserélni?
-
Sheol
aktív tag
Jön nemsokára új patch, reménykedhetsz, hogy hátha..., bár a Blizzard nem arról híres, hogy foglalkozna a játék technikai oldalával.
Engem a nagyobb harcoknál megjelenő fps esések idegelnek már régóta.
Ha a battle.net-es népek nem tudtak megoldással szolgálni a problémádra, szerintem ez a kicsi közösség sem fog tudni. (Ne legyen igazam.)jookomak: Ezt még publicban is utánamhajították volna.
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nemtudom,tapasztalta-e már valaki,de a jelenlegi legfrisebb verziónál (patch 2.1.1) nálam késik az egér reakcióideje a képernyőn. Azaz mouse lag van,elég zavaróan.
Utánaolvastam neten,más is tapasztalta ezt a 2.0.4-es patch után,nem csak a jelenlegiben, és találtam olyan megoldást: windowsban felbontásnál a szöveg és más elemek 100%-ra állítva majd ki/be jelentkezve megoldja a problémát. Ez nálam működik is, de őszintén szólva minden egyes alkalommal be- majd visszaállítani a betűméretet a ki/be jelentkezés mellett számomra macerás. 100%-on meg nem akarom hagyni a méretet,mert nekem nem megfelelő az (125%-on használom és szoktam meg)
A kérdésem a fentiekből kiindulva az lenne, hogy valami más módszer nincs-e ami tartósan orvosolja e ezt a mouse lag problémát?
Előre is köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Sheol
aktív tag
válasz Joezyka #71568 üzenetére
Csak egyedül játszva van értelme, mivel kell a "your follower cannot die" relic is a működéséhez.
Mielőtt valaki belekötne, lehet, hogy egy összeszokott partiban is van értelme, ha minden játékoson rajta van, de erről nincs tapasztalatom.
Publicban kifejezetten káros tud lenni, ha valami n00bon is rajta van, és halsz Te is vele együtt. (Én felejtettem már magamon.)[ Szerkesztve ]
-
Sheol
aktív tag
válasz diegho #71564 üzenetére
Végül is játékstílustól is függ a dolog, kinek milyen skillek a szimpatikusabbak stb.
Meg aztán T6-on olyan gyorsan olvadnak az elitek is, hogy majdnem mindegy mit használsz a firebird settel.
Sun Keeperem az van, amit a WD-mnél látsz, sebzésre jó lenne, de pont csak 20% elite damage lett rajta. -
Sheol
aktív tag
válasz havri1 #71553 üzenetére
Ezzel még nagyon sok munkád lesz.
Egyszerűen nem találtál még jó tárgyakat, az amuletten kívül. (Abba majd később az Int helyére egy socket és bele egy legendary gem.)
Nagyjából ez lenne majd a cél.
A familiar helyére energy armor a prismatic rúnával, amíg nincs unity ring rajta és a követődön. (Plusz a hallhatatlanná tévő relic rajta.) -
Joezyka
senior tag
Mirman előttem jól mondja a dolgokat, annyival egészíteném ki,hogy a passzívjaid inkább védekező jellegűek, és ha nagyon hozzászoksz váltás után sokszor fogsz a földön feküdni sajnos tapasztalatból tudom.
túlélésre nagyon jó mirror image helyett a teleport (fracture (illuziós) runával) illetve hydra vagy slow time helyett valamilyen armort (pl energy armor, pinpoint barrier runával) emellé még raksz 1 familar-t és a 3 bónusz sebzésed is van. igaz eléggé "egygombos" de jól lehet vele aprítani.
talentnek valami ilyesmit tudnék javasolni [link]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
_ocsisajt
őstag
válasz Thrawn #71540 üzenetére
"Thursday, December 25 at 12:00 a.m. PST" az nalam EU +1 szerint reggel 9.... aztan latom kozben joval utana van egy csillagozott resz, hogy minden regioban ejfeltol... haha trukkos
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Mirman
őstag
Elöször is mindenképp szerezd a teljes Firebird set-et , wiznél csak ez életképes ha rendes sebzést akarsz. Fegyverből sok mindent használhatsz ha megvan a set pl Sun Keeper , Maximus , Furnace , Wand of Woh akár ha egyik se esik craftolhatsz egy Devastatort. Legendary gemekből használhatsz toxicot , zei-t , bane of the powerfullt , bane of the trappedet , amit szeretnél nagyjából. De ami a legfontosabb hogy ACT I bountyn farmolj ki egy tisztességes Ring of the Royal Grandeurt. Én ezeket tudnám neked tanácsolni , biztos van más aki jobban ért hozzá és mást mondana. Ezt még érdemes lehet megnézned.
A problémádra az is megoldás lehet hogy túl magas nehézségi szinten játszol egyenlőre és ez csapatban nem gond mert a többiek bírják viszont soloban megakadsz.
-
Kódos
aktív tag
válasz havri1 #71550 üzenetére
battle.net nevem vegyél fel!
RedJohn#2586
Én elég jó játékosokat zaklatok ilyen ügyben elmondhatom neked azt amit ők mondtak nekem én is játszom wizardal egyik kedvenc-emJa és innen tudod a karaktered mutogatni....--->[link] Jobb felső sarok jelentkezz be a fiókoddal
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
havri1
félisten
válasz Mirman #71546 üzenetére
Örömmel, ha tudnám, hogyan kell
(#71547) Kódos: Csak példa, igazából ezt úgy érzékeltetném, ha privátba játszom, vag yleszakadok publicban a többiektől, alig tudok haladni. Csapatban meg mint kés a vajban..
Lehet nem jó varázslatokat használok, nem jó passive skilleket, stbstb, jól jönne kis help. SOk zöld cuccot gyűjtök, ezekkel variálok.
Csak még nem tudom, mire kellene osztogatni a paragon pontokat, lehet itt a baj.havri
-
havri1
félisten
Az miért van, hogy elméletileg van 7-800e damagem, de mégis, ha egyedül vagyok, alig tudom legyakni az ellenfeleket. Varázslóm van
AMi alapban nem gond, mert betudható, hogy sok a life az ellennek, vagy hasonló.
Aztán public, jön egy paragon lvl 30 barbár, pl, és 1-2 csapással aprít.[ Szerkesztve ]
havri
-
SQX_Barto
addikt
válasz betyarr #71543 üzenetére
Igen sajnos. Hardcore-on meg jo esellyel meg is halhat a karaktered. Ami ugye vegleges.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
olyankor mi van ha nagyban benne vagyok egy magasabb szintű greater riftben és szakad a kapcsolat a szerverrel?így jártam és oda az egész?
-
SQX_Barto
addikt
Mindenkinek Boldog Karacsonyt!
-
khirill
aktív tag
boldog karácsonyt kívánok!
ratabyzou
-
Sheol
aktív tag
Ennek a wizardnak ti mit Kadaláznátok?
Nyilván egy The Furnace jó lenne, de azt meg úgysem adna a boszorkány. -
JSaN
addikt
Kellemes unnepeket mindenkinek.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
TeeBee73
veterán
Boldog Karácsonyt!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ReFleXx
addikt
XP buff coming
Get ready to deck the hells with a few extra experience points.
That's right! All nephalem who log into Diablo III this weekend on any platform* will receive a +100% bonus to experience gain. As with previous buffs, the bonus provided will stack multiplicatively with other existing bonuses, including those provided by items, shrines, Pools of Reflection, and Paragon points.
Doesn't matter if you've been naughty or nice! This festive in-game boost begins for console and PC players alike in the Americas region on Thursday, December 25 at 12:00 a.m. PST and ends on Monday, December 29 at 11:59 p.m. PST.**
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Gabee
csendes tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag uj season-t, akarom mondani új évet
btag: Villasdugo#2469
-
MrCsiT
addikt
válasz betyarr #71522 üzenetére
Ha linkelsz egy battle.net profilt a hősödről, biztosan rálesünk, hátha valami másképp hatékonyabb lehetne
A topicjáró és egyéb kis- és nagy
kockáknakjátékosoknak kívánok Kellemes Ünnepeket és Boldog Loot Esztendőt!
A lézershow ereje és Ghom fingjának kábítása kísérjen benneteket Utatokon, amit döglött manszták vérétől vöröslő legendary és set itemek szegélyezzenek![ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Valkűr
addikt
Békés Boldog Karácsonyt!
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
GrooveHero
addikt
Kellemes Énsönt furmányos Ünnepeket és Boldog Új Tasker & Theo Évet mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Muton
addikt
Boldog karácsonyt és lag mentes, full rollos bis-ekben gazdag új évet kívánok!
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
_ocsisajt
őstag
Boldog Karacsonyt a kedves topiklakoknak!
(Granini! Lesz esetleg xmas edition? )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Thrawn
félisten
válasz MrCsiT #71519 üzenetére
Megint publicon de egy másik partyval sikerült megcsinálni a 46-os GR-t
Nekem már vagy 50 gogok meg toxin esett Az adott gem egyébként akkor fog esni ha nincs nálad vagy a ládádban. Nekem vagy a toxin vagy a gogok esik, mert az egyik a WD-nél a másik a monknál van.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MrCsiT
addikt
válasz betyarr #71514 üzenetére
A következő Vault-hoz tippek, mert szerintem nem triviális:
1. Ha van gold find-os cuccod a ládádban, akár gyengébb, érdemes felvenni, hogy növeld vele a kapott arany mennyiségét;
2. A vault alsó szintjén ugye, van egy naagy-naagy boss. A terem maga KÖR alakú, a terem közepén szintén kör alakú oszlop (?) van. A boss szeret rohangálni, nekirontani a játékosoknak. Ha sikerül elérni (torró, juhhé!) hogy akár a falat, akár a középen lévő oszlopot rohanja meg, akkor esik belőle egy goblin.
Ha nem hal meg túl hamar a boss, 8-10 goblint is "dobhat".
Emiatt, határozottan ellenjavallt, WD-vel túl sok petet vinni/idézni; DH-val oda sentry-t bevinni/letenni, mert túl hamar meg fog halni a boss, még T(orment) 6-on is. (Alapvetően minden, magától ölő skill tilos.)[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz SQX_Barto #71473 üzenetére
Countess Julia of Cameo vagy valami nagyon hasonló az arcane sebzésre gyógyító amulet neve. ( én csak annyit szoktam írni, hogy "Júlia a barátnőm."
A forgószeles bossoknál is véd, mert az is arcane alapú sebzés, és talán jail-re is, de ebben nem vagyok biztos.Thrawn: mi ez a party, valami 600-asok klubja? Gem eshet több is: nekem esett egy 2. Gogok, kidobtam a faluban egy sarokba, hát a következő Riftboss vajon mit dobott? Gogok gemet..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz KubanitoS #71464 üzenetére
Tegnap éppen ilyen gem-fejlesztés témakörben csodálkoztam el azon, hogy a 37-es GR végén, 33-36-os gemeknél egyaránt 60% esélyt mutatott a sikerre. Bosszantó, hogy a skálazódás ilyen elcseszett; ennél már csak a 0%-os értékek gázabbak, amiért 2 hét, kék cuccossal felszerelt hőssel játszott Griftre kötelezném azt, aki ezt így kitalálta.
Taragas: nyugi, nem törlődnek maguktól.
Sheol: épp a tegnapi Griften lett 38-as a goldos gemem.
Anno, mikor találtam, volt 90M aranyam, ami már egész jó volt, de azért a mostani érték megnyugtatóbb
10, 4 Mrd. Valójában, akkor van szerintem a legtöbb értelme használni, ha van mellé egy Custerian bracers, ami a felvett gold után tapasztalati pontot is ad. Így nagyon durván lehet szinteket lépni. Persze, ekkor már hasznos, ha a felszerelés többi részén is van gold find tulajdonság: én +11-12.000% gold finddal szépen lépem a szinteket, és 2 tárgyamon még így sincs GF.
(A season hőseim GF-esek, egy DH és egy Tiklandian WD)[ Szerkesztve ]
-
Sheol
aktív tag
válasz betyarr #71514 üzenetére
Hát igen, egy újszülöttnek minden vicc új.
Boon of the Hoarder legendary gemet nem kaptál?
Ezzel százmilliókat tudsz majd összeszedni rövid idő alatt, szóval később nem lesz olyan nagy szám már ez a vault. -
Sheol
aktív tag
válasz Taragas #71513 üzenetére
Tudunk, igen.
Egyetlen karaktered sem fog törlődni magától, akármilyen alacsony szintű is, ebben teljesen biztos lehetsz.
Sőt még olyan funkció is van, hogy az általad törölt utolsó karaktert bármikor visszaállíthatod, ha véletlenül letörölnéd.(A robotnak meg feleslegesen gratuláltál, mivel írta, hogy nem az övé az amulet, másrészt meg PTR szerveren esett cucc (ancient), ami semmit nem ér, mivel törlődni fog, amint vége a tesztnek.)
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
hehhehehhheeee!és igen!beadta a kincses barlangot! 17 millát összekardoztam! meg kaptam egy olyan kardot,mint ami épp nálam van
-
Taragas
aktív tag
Felmerült bennem egy kérdés, már csak az óvatosság miatt is. Ugye nem törlődnek a karakterek maguktól? Mármint nagyon sok cuccom van, és már van 3-4 "ládás karakterem". Ezek egyes-kettes szinten vannak. Kicsit aggódom, hogy van valami szint limit, ami alatt töröl, vagy ilyesmi. Azért kérdem, mert ha igen, akkor gyors felhúzom őket, csak ne törlődjenek véletlen. Ti tudtok erről valamit?
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
rt06
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz diegho #71507 üzenetére
Nem kell beszólni, csak mert valaki még ismerkedik a játékkal.
Kódos: A fegyver maga természetesen nem ilyen sebzéssel fog megjelenni magas szinten. Eléggé változók lehetnek a statok adott tárgyakon, ezért is lehet ugyanaz a tárgy nagyon jó, illetve nagyon rossz is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Mirman
őstag
Sima leg de elég ritka. Serpent's Sparker a neve.
-
Kódos
aktív tag
Valaki meg tudja mondani melyik set fegyver v sima legendary az amelyik-el több hydra-t bírok lerakni egyszerre?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fallout 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek