Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Valaki aki próbálta PTR-en a barbárt elmondaná, hogy mennyiben változott a charge build?
-
-
Joezyka
senior tag
DH-nak a kindershoot az kadalázható, vagy random drop, vagy merre van esély, hogy találhatok olyat?
és a helltrapper? meg a bombaider's ruckstack.[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Mirman
őstag
válasz Joci93 #71495 üzenetére
Gyere át te is EU-ra , PH-ról mindenki szintén ott játszik tudsz társakat szerezni , beléphetsz a klánba is akár és 36-os szintig semmi olyan dolgot nem tudsz szerezni ami ne lenne utána kuka úgyhogy szerintem gyere át és egy óra alatt felhúzunk.
szerk: és ha csak nem az USA-ban élsz akkor a lagg is mondjuk negyed akkora eu szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Akkor sztem félre értettelek és ennyi, többek között én is már rég leírtam erről a véleményem, hogy qrvára szar hogy mindent ki kell farmolni újra. Aztán a morgolódás után azt kezdtem el nézni mit is lehet majd kihozni, de mire éles lesz lehet már a mostani öröm is tovaszáll és csak úgy lesz ütős a wizard ha mind a két kezében lesz 1-1 darab ancient furmány
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Joci93
senior tag
Valaki tud gyors fejlődést 32-től 70-ig? (Nem akarok nekikezdeni az ötödik fejezetnek 70 alatt. Első kari, szóval adventure még nem elérhető.)
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Edge
veterán
Sunder nem lesz jobb furmánynál, de miért vitatkozol ezen velem? Írj a blizznek, ha nem tetszik az Ő zsenijük ez az egész. amugy nekem se tetszik hogy mindent újra ki kell majd farmolni, kadalázni, kraftolni. De ha ez az irány akkor ez az irány, ez van.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Teli van logikátlan dolgokkal a game de ennek most spec örülök
Tegnap ki is próbáltam (kraftoltam egy egész jót, 18% fire, közel 2800 dps) gr43on is úgy olvadtak a mobok mint az álom, mivel nagy let a mob sűrüség sokkal több a fehér mob nem feltétlen a furnace lesz a tuti a sok elitedammal, persze majd ha esik belőle anci kiprószálom mielőtt salvageTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SQX_Barto
addikt
Nah, a Blizzarddal kiegyeztunk egy dontetlenben.
Nincs Pants, de esett Helm helyette. (ugysincs strength-es Leoric-om, csak egy dexes)
Meg kell a lovas pajzs meg esetleg egy Furnace (az en szerencsemmel sose lesz)
Meg persze mindenbol jobb
Nem szamoltam megvan-e a perma Akaratom (karilapon 51% CDR-em van azt hiszem)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz betyarr #71469 üzenetére
Arcane damage sugarak. Arcane immun amulettel lehet kivedeni (fejbol nem emlekszem melyiknek melyik a neve)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Cadal
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz _ocsisajt #71429 üzenetére
persze, hogy TROLL az rng.... ez mar keeeesz...
poenbol huzattam egy wizardot... (ugy is letorlom majd )
dobott egy int+vit+xxx (ami 6 chc lett) 96%-os peldanyt... 67-en (<--duplatroll)...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
betyarr
veterán
mik azok a lila sugarak,amit a bossok szoktak letenni a földre és pásztázzák a környéket?mindig azokkal szívom meg.más egyéb miatt talán még nem is feküdtem ki.
-
oxox
addikt
van valakinek tüzes petes wd-je??..tud mutatni valami buildet??...megvan az első hellfire amum, amire persze fire dmg-t adott....de hiába raktam rá crit dmg-t, és lett látszólag brutál, a fizikai buildnél jóval gyengébb....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sheol
aktív tag
Jó nagy hülyeség ez, hogy craftolni is lehet ancient fegyvereket.
Eleve hogyan lehet ősi valami, amit akkor állítottál elő?
A másik meg, hogy ezzel majdnem értelmét veszíti a farmolás.
Hiába lesz kicsivel nagyobb esély a nagyon ritka tárgyakra, ha 1:10 arányban lesznek ancientek. -
KubanitoS
veterán
válasz betyarr #71462 üzenetére
Ha a gemet választod ki, megnyílik egy ablak, amelyen belül láthatod a tatyódban, illetve az aktuális karakterednél lévő gemeket. Kiválasztod az egyiket majd a megfelelő gombbal lehet fejleszteni azt. Fontos, hogy a kulcs nagyobb szintű legyen, mint a gem, mivel a keystone és az adott gem szintkülönsége határozza meg mekkora esély van az upgrédre százalékban megadva.
Kódos: kubanitos#1677 a battle.net fiókom.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
betyarr
veterán
ez a great rift hogy is van?az egyes great riftek végén van a szellemlány,aki megkérdi,hogy egy gem-et vagy egy rift stone-t upgradeljen.egyszer próbálkoztam gemmel de semmi sem történt.miért nem?mi kell hozzá?
-
KubanitoS
veterán
Erre akkor lehet válaszolni, ha már 60-as szintű vagy és 60-as szintűek a tárgyaid is. Alatta nem igazán lehet ilyesmivel foglalkozni, mivel folyamatosan erősödni fog a karaktered a jobb tárgyakkal.
Itt az én demon hunterem példának, hogy mire lehet számítani a Reaper of Souls esetén. Annyit érdemes tudni, hogy januárban lesz egy nagyobb javítás, ami átírja elég sok karakter képességeit, tárgytulajdonságokat, buildeket. Jelen pillanatban a linkelt coldos build az egyik legjobb, mellette van egy lightningos build is, de az már a magas szintű "griftezésre" kell, ami szintén a RoS egyik újdonsága. Torment 6 rendkívül egyszerűen vihető egy ilyen karakterrel.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
_ocsisajt
őstag
válasz ZeroSoul #71446 üzenetére
koszonom a tippet! de pont par napja tesztelgettem az alternativakat a jol bevalt durranos build helyere... vegigmentem amin lehetett, aztan visszaraktam durrogosra... grharminckozepeig nem nagyon veri meg semmi sajnos... es ez nekem jo, meg elvezem is (me'g)
YEEE ma vettek le gipszet, nagyon fura, hogy van ujra jobb labam, meg eselytelen a jaras... rongylab meg fajas rulez :S allitolag ez normaliZS... van kepem viszont vegre femekrol, tisztara elmehetnek terminatornak :S
eme a borzalom, ez mar szepen be van forrva: (van benne egy halvany fakereszt, az a korhaz ablaka )
[link]ja es vegre sajat avatar (Billy Bob Thornton a beszt!)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Thrawn
félisten
válasz Gorneck #71455 üzenetére
A 47 is kevésen múlt, csak ugye Orlash...
Mondjuk ettől még meglehetett volna, ha már kifogtuk előtte Ghomot
Ő volt a crus: [link]
Ő meg a wd: [link]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Megvolt a legjobb party EVÖR publicon. 2 DH, crus, wd és 46-os GR-t nyomtunk le
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Edge
veterán
PTR,
nézegettem wizet megint, azt hiszem megvan gear ügyileg merre kell menni majd patch után. Bár addig ki tudja mit variálnak megint, mert most a hydra sebességet visszább vették, nem is működik már olyan jól a tasker+ hydra wand build.
A rankingset elnézve viszont anci devastator mégiscsak jó, gr46-ot anci devastatoros wizek hozták le nem furnacesek, úgyhogy valszeg az lesz mint DH-nál: patch után fegyót kell craftolni
Ami sztem jó dolog mert rá lehet készülni már most(gyűjteni a craft matot). Blizz helyett meg hydra roll kell a cuccokra, gemek továbbra is: powerfull+zei+toxin.Más, éles:
kipróbáltam T6 speedrunra egy új buildet ami eléggé jó, bekerült a meteor ami full partyba is képes 1hitelni elitepakkokat. Ez most a T6 speedfarm setup-om:
WizzyTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ZeroSoul
tag
Tudom, de T6 on meghalni művészet szóval sztem HCra is simán vállalható.
phajtas
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
ZeroSoul
tag
Elvileg meg kell venni, bár a karaktereidet meg áthozhatod PC-ről szal nem teljesen értem a dolgot.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
rt06
veterán
ha mar szoba jott akonzolos verzio, az mikent mukodik?
ha megvan pc-re a ros, es szeretnem box-on is kiprobalni, arra is meg kell vennem az alapjatekot es a ros-t is? vagy van ennek mas (olcsobb) modja?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
ZeroSoul
tag
válasz _ocsisajt #71253 üzenetére
Nem tudom. hogy kaptál-e azóta tippet, de én 2.1 előtt 100-150 órát beletoltam fire crusába. Ahova lehet fire dmg%, cipő+gatya lehet mondjuk akkhan, jó lidless wall om sosem volt, Defender of mittudoménmicsodát használtam. Leg passzív vmi olyasmi hogy blockon kiküld egy farkast ami fire dmg (asszem). A lényeg hogy magas block legyen rajta, hozzácsapod vagy azt az övet ami a punishra rárakja minden rúnát, vagy ha WHzol akkor punish a fire blockos rúnával. Kell egy Shield Glare - Zealous Glare rúnával, fő spender a fájör ös shield throw, t6 on sztem messze a legélvezetesebb build. Láncot mindíg húzd át a bosson, mpercenként 2-3 szor is beadja 8-15millás critekkel.
-
oxox
addikt
válasz MrCsiT #71444 üzenetére
2. felreerthető, ezért kiegésziteném.
tehát ha partyban van az ember (ismerőssel, ismertlennel, klántársal, tökmindegy), akkor a partyban szereplő társakkal megoszthatja a játék során esett tárgyakat. Ez klántól teljesen független. Én nagyon sok tárgyat kaptam, és adtam is már publicon, ill. ha itt felveszel friends-eket, akkor tőlük is számithatsz arra, hogy kidobják a számukra haszontalan, de számodra hasznos cuccokat, vagy segitenek karakterépitési tanácsokkal. Ezért nem kell klánba lépni, de valóban egy olyan embertől akivel több órát beletoltál a játékba hamarabb kapsz bármit, mint attól akivel 5perce játszol (pláne, ha közös az anyanyelvetek ).Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
MrCsiT
addikt
válasz Senais #71423 üzenetére
Erre 2 válasz van:
1.: a játék futása szempontjából, nincs előnye a klántagságnak;
2.: ha egy Klán tagja vagy - mint Muton kolléga rámutatott - láthatod a többiek lootját, azaz, hogy miket kaptak, de ami fontosabb: a klántarsakkal ha partyban játszol, akkor kaphatsz tőlük legend/set tárgyakat (amik együtt játszók között a találástól számított 2 órán belül átadhatóak) és ez public-ban ritka eset, klántársaknál viszont természetes. E mellett, ingame kaphatsz Jótanácsot (), segítséget a cuccaid alakításához, kérdéseidre többezer óra játékidővel rendelkezőkockákjátékosok felelnek."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
oxox
addikt
welcome on board
ne legyen igazam, de itt lvl60-ra nem nagyon fogsz ütős build tanácsot kapni.
A játéknak megjelent egy kiegészitője (reaper of soul), amivel lvl70-ig tudod feltornázni a karaktereidet (plussz act, főbossal, új tárgyak, új emberke a faluban,stb...stb..) szóval az "élet" lvl70-el kezdődik (lvl69 vagy, vagy lvl10 gyakorlatilag mindegy, és nem is nagyon éri meg sokat kombnálni). ránézve a karakterre, hasznos socketes fegyvert használni (kiegészitőben tudsz már belekovácsolni), és alacsony szinten egy nagy piros kavicsot bele rakni, magas szinten pedig zöldet. sisakba pedig lila kavicsot (+life)ha nem tervezed a kiegészitő megvételét, természetesen akkor is játszható a játék (több száz óra játékidő van benne).
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam meg az alapjátékot és azt kell hogy mondjam nagyon kellemes ez a játék,eddig is tetszett ez a hack and slash kategória na de ez Igazából a 2 kedvenc karakterem így első látásra a wiz és a dh.wiz 60-as(vele öltem meg diablot) a dh pedig 42-es.És az lenne a kérdésem hogy szerintetek is gané ez a build a dh-ra?[link]Mivel vannak nálam sokkal tapasztaltabb játékosok is ők mondtak valami féle combo-kat és próbáltam ide-oda craftolni farmolni és ez a jött össze,de ezzel nincs is semmi baj de azzal már viszont van hogy a wizard után azt érzem semmi dmg sincs master fokozaton vígan szaladgálok wizard-al ezzel meg már meghaltam 1000x-er.Aki egy kicsit gatyába tudd rázni annak megköszönném...[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Scholes9
nagyúr
Na pont a hasonló dolgok miatt nincs offline mód PC-n. Rengetegen ezt hozzák fel negatívumként, de ez egyszerűen marhaság, az offline mód csak tönkretenné a játékot, én örülök neki, h kell az állandó internetkapcsolat hozzá, és amit leírtál csak egy a sok közül, ami PC-n nem fordulhat elő, hála a kötelező online kapcsolatnak
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
42861
senior tag
Konzolos helyzetjelentés: Haversrác tápolgatja a Wizardját, paragon 130 környékén ma délután. Egyszer csak bejön a lobbiba egy paragon 2177-es emberke. Igen, 2177-es. Kiütnek egy level 97-es GR követ. Le is nyomják laza 4-5 perc alatt. Cimbim csak szalad utána, semmit nem tud csinálni. Az akció után emberünk lelép, komám meg ugrott 170 paragon szintet ebben a ~ 6-8 perces mókában.
Ennyire szét van hekkelve a konzolos verzió? Blizz nem látja ezt? -
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71435 üzenetére
Vallas meglett persze szar rollal, gatya meg varat magara (most egy eleg fullos Roland van, tuti nagy minusz lesz a gatya is)
-
Gyuri27
félisten
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71433 üzenetére
Akkhan vállast meg gatyát már kb 2 hete Kadalázom. Nekem az olcsó a kraftolt cuccok inkább
Bár ahhoz is jócskán kell farmolni, mert nem lesz mindenből jó az első.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gyuri27
félisten
válasz dante3 #71432 üzenetére
Blacktorn set az esik is meg kadalázható is.
Togyo25:[link] kb ez kellene neked.
Vagy az amit én kreáltam [link] inna is esik.SQX_Barto: black esik minden bokorban. Inna is elő fordul. Sunwoko is kadalázható.
Ráadásul mint látod ezek nem is top cuccok.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
dante3
addikt
válasz Togyo25 #71428 üzenetére
Én Blackthorne cipőt és övet raknék, 3 socketes felső és 2-es gatyó, Socketes ékszerek, mirinae gem, compass rose helyett soj. Fegyóba socket, kaviccsal. Tudom beszerezni nem, csak leírni könnyű! Meg hát faxa rollok: chd chc as
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
SQX_Barto
addikt
válasz Gyuri27 #71427 üzenetére
Ket farmolnivalo set, nekem ez nem hangzik olcsonak
De a neve tetszik[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
gyerekek ez mar komikum!
szezonHC-s kis sz*p*roller
item: Leoric's Crown 75%-os prop...
current item amit kadalazok ujra es ujra es ujra.... egy het utan adott nagy kegyesen egy 76 szazalekosat... 2 napja kadalazom megint...erre mit ad? na??? ofkosrsz, hogy 75%!!!ok elkoszon klantarstol, kilep... gg
[ Szerkesztve ]
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Ránéznétek a Monkomra. Mit lehetne még javítani rajta?
Monk
Előre is köszi a segítséget.Diablo 3 - Pitty80#2311
-
Gyuri27
félisten
Olcsó, jó, egyszerű t6 monk [link].
Amd - Radeon - Ryzen
-
Kódos
aktív tag
Hát igen én egész végig tudtamxdd
[ Szerkesztve ]
-
Senais
aktív tag
Üdv!
Új vagyok még, pár napja vettem meg a diablot, most vittem ki hardon.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármiféle jelentősége annak, hogy klántag vagyok-e vagy nincs?[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
-
T. M.
aktív tag
Elkészült az új kedvenc.
-
Wolverine
félisten
válasz Sárpac #71417 üzenetére
Ha az új telepítésnél megadod a régi app Restore kódját, akkor gyakorlatilag az új telefonon is a régi appot kapod vissza. Nyilván az új telepítésnek új és saját Restore kódja lesz... vagyis ezt előre meg kell tenni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sárpac
nagyúr
Köszi, sikerült megoldani, removeolni kellett és új eszközre újból feltenni.
Restore code-ot újat ad szal régi tök felesleges.(#71416) Madn!ght: ez is megoldás lehet, de hát a restore kódot keresgéli a fene valahol megvan, de hogy hol 2 éve már passz, szal new lett!
(#71414) Kódos: jobb ha van mint nincs, ne könnyítsük meg az acclopók dolgát!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Kódos
aktív tag
válasz Sárpac #71413 üzenetére
Igazabol csak ötletem van mivel en is ezzel küszködtem mivel le töröltem vèletlen a telefonomrol de szerintem a honlapon ki x-eled hogy ne legyen ezzel egy időben le törlöd a telefonodrol aztan ujra be kapcsolsz mindent de egyébként szerintem ez hanyagolható mar mint ez a védelem...
-
Sárpac
nagyúr
Srácok authenticatort hogy lehet másik okosra áttenni?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Blizz
őstag
válasz Thrawn #71411 üzenetére
"Q: When does Season 2 start?
A: While we don’t yet have a date to announce for Season 2, we will be notifying the community of the end of Season 1 no less than 30 days in advance. Season 2 should start shortly thereafter. Stay tuned for more information in the future!"(gondolom az S2 2.1.2-vel jön. Emiatt gondolom, hogy később jön.)
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
emmm
őstag
válasz Gorneck #71406 üzenetére
Legalább addig lassan utolérem a mágusommal végre az elöl haladókat, most már túl vagyok a 30-as GR-en is, és végre két 25-ös szintű leg gemmel rohangálok
Szerk.:
(#71399) vhunorAmúgy ezt mivel csinálja? Nem nagyon mentem még monkkal, de hogy végez ki ennyi szörnyet hirtelen, amiknek kb. annyi HP-juk van, mint egy T6 rift bossnak? Látványos, bár a boss fight-on azért fogtam a fejem a HP mennyiséget látva...
[ Szerkesztve ]
-
.OM.
aktív tag
nem megy a login.. Másnak se?
ex .Oldman.
-
granini
őstag
válasz Gorneck #71402 üzenetére
Erre lehetne megoldas a forradalmian zseanialis HP fuggo sebzes.. tehathogy amennyi %-a hianyzik a life-nak, annyival lesz kevesbe hatekony a bevitt sebzes.. es ezt alkalmaznam playerre es GR bossra is.. szoval amig full HP-n vagy addig 100%-ot sebzel, ha meg 50%-on akkor az amugy bevitt "volna" sebzesednek az 50%-at.. hophophop..
Es akkor a GR boss fight ugy nezne ki hogy az elejen bruttyo nehez volna, aztan ahogy szepen utod rola lefele a HP-t ugy kezd neki is egyre kevesbe hatekony lenni a sebzese.. es akkor nem az van hogy a bossfight teljes ideje alatt allsz a fosban es haldokolsz, hanem eleinte bazira sebez pl a ghom fingja meg a zoltun forgoszele, aztan egy ido utan egyre kevesbe..
Ilyen "tukor-progressziv" rendszerre gondolok..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest