Hirdetés
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
-
czpitti
senior tag
-
Gorneck
legenda
válasz defede #85925 üzenetére
Akinek a WD main az egy dbig eheti a kefét...setek instant kukák...lehet majd gyűjtögetni az ősi cuccokat és vért izzadni, hogy olyan is essen, ami passzol a gearbe...
Januárba még visszanézek oszt meglátom mennyire kell lecummantanom a testem a denevérekhez...ha nagyon, akkor leave gém...nem akarok megint fél-1 évet tankoskodni.
Az mondjuk azért nem lenne baj, hogy ha néha fórumra is benézne 1-1 fejlesztő...van egy build, van egy set hozzá vannak itemek hozzá...és együtt nem használható...Mindig az a youtubeos vidi ugrik be, ahol a wiz kb mindenbe bent állt (84-85-ön talán)...HP meg se rezzent...a nyomorék WD-t meg kb minden 1 hitelte...és nem hinném alultáplált lett volna, mert volt vagy 1400 paraszintje.
Szal nem nagyon várom a pecset..., de még hányszor...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
-
Edge
veterán
válasz defede #79152 üzenetére
ha van wohod akkor használd, explosive blast lightningos rúnáját használd, halo of arlyse ringgel(ice armor - Crystallize-val) és convictionnal.
teleport calamity-t is használj az lesz az arcane.
enforcert addig ne használj amíg nincs serpent
cdr nem hat a tal meteorjaira.sokáig voltál inaktív anno kipucoltam flistet mert kellett másnak a hely sry, felvettelek.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Cadal
őstag
válasz defede #74590 üzenetére
Gorni most ne figyelj! Nekem tegnap végre dobta a torchot solo GR34-ben a boss. Nem a legjobb, de a socket helyére majd tekerek 10% damot. Esett tegnap nekem is anci unity (magas single resivel ez ugye fontos a harmony passzív miatt) egész pofás így már én is kezdhetem a solo GR-ezést. Visszatérve a torchra, kicsit pipa vagyok, mert az RCR miatt már nem tudom SW-el álló helyben felsztekkelni a Taegukot csak akkor aktiválódik ha valami nagyobb spirit igényű skillt ellövök.
"A monk amum se a legrosszabb." aham.. [link]
Mondjuk a helyedben a cipőre tuti 15% WoL damaget tekernék. Amúgy tényleg szép monk.
Follovernek még az encsi is jó lehet, ha adsz a kezébe Azure-t és pullos amut (lásd nálam) egész jól fagyaszt és néha össze is ránt. Ja és ha a RG-t sikerül csirkévé változtatnia az sem hátrány!![ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz defede #74590 üzenetére
Ne is mond...már szét vet emiatt az ideg...nincs solo karim amivel szívesen játszanék. Non-ba 45-ről épp lemaradtam minap, pedig vmikor 3 pakkal hadakoztam...inkább ott megyek, míg nem jön meg a többi klántárs...
Ezt a blizz kicsit elkúrta...mármint, hogy a setbónuszt olyan skillekhez kötötte, amikből 1 ér vmit...
Szal most beállítottam a Monkot gyors runokra...oszt egyedül nem játszok...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz defede #74430 üzenetére
Én a sezlony abbahagyásáról beszélek...nem holmi loot szerzési lehetőségről...a szokásos forgatókönyv van itt is...a DHk nem egész 1 hét alatt szinte fullosba tolják (előre megmondtam)...én meg szedem utánuk a lootot...úgy, hogy 2 diabo esett 272 szint alatt...hmmm...hurrráá...
Most meg építem a TankPalam, hogy GRezni tudjak vmivel...
Ez volt az uccsó, hogy elcseszem az időm a semmire...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz defede #73893 üzenetére
Zenét nem mertem alátenni, mert a múltkoriért is meg lettem szólva...túl kemény volt és nem barátkoznak velem...
Persze az is lehet vmit xarul csinálok...de így lassan 1 hónap után már lassan ott tartok, hogy jegelem a vállam...
Thrawn: Kicsit lejjjjjjebb is szedtem...mert elfoglalt vagy 1,5 gigát...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
defede
tag
válasz defede #73853 üzenetére
Köcce. Most buktunk egy gr48-at ghom miatt de alakul. Kipróbáltuk a health globe wd-t és én is azt raktam be law-nak. Nagyon brutális mennyi globe van a dh-nak. Folyamatos cluster. 46 simán megvolt félidőben elég rossz leosztással. este megyünk feljebb így. érdekes összeállítás.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
Gorneck
legenda
válasz defede #73853 üzenetére
DHnak buffot ad...de én pl nem használom...gogok cd csökkentés, toxin meg dmg buff...
Vakítás+kalapács+law buff után én el szoktam kezdeni összehúzni a mobokat...főként a DPS hííírokról szedem le, hogy fearelni tudja a WD. Illekor 1-2 "fésű" után ismét buff...persze amit lehet és van értelme azt eldurrantom útközben is.
Ebbe a fésűbe minden beletartozik...vban mikor előre megyek és behúzom a kövi elitet, vagy épp a trasheket rendezem kupacba.Nem vákumozok, mert elég gyakori a fire chain elit...illetve azzal sehogy se rántok össze egy második harmadik elit pakkot...
Gorneck#1239
-
KubanitoS
veterán
válasz defede #73149 üzenetére
Az enforcerről senki semmi konkrétumot nem tudott mondani nekem, így úgy veszem, mintha a régi megszokott módon működne: növeli a szentriből kilőtt hatred fogyasztók (Cluster, Chakram esetemben) sebzését. Ez még mindig elég jó bónusz.
Fire buildnek meg haszontalan a Ballistics, a többiről nem tudok nyilatkozni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mikromanus
veterán
válasz defede #72229 üzenetére
NOccban én nem láttam erre vonatkozó módosítást. Akkro meg max akkor "nem olyan jó", ha van más ami jobb, vagy más slotokon van hasznosabb és nem fér be a setbónuszok miatt. HA Charge barbizol, akkor szerintem jó marad. No, utánanézek.Fel kell mérni a terepet season indulásig.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz defede #71867 üzenetére
ejnye Te
A válasz nem, mert hónapokkal ezelőtt kiszedte Blizz a kliensből a többi játékos DPS-ét tartalmazó mezőt. Sőt, igazából az aktuális játékosét is kivette, de azt még mindig meg tudjuk közelítően határozni a "lebegő számokból"
Sárpac: 88GB tömörített adatom van (volt, tegnapelőtt töröltem) arról, hogy teljesen jól működik a D3 random generátora. Bízva bízzál!
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz defede #62214 üzenetére
Burizat cseréltem arcane barbra. Mondjuk ez clusteres móka. Ott meg szerintem inkább "Mindegy csak fájjon az ellenenk" az alapelv. Minnél nagyobb sebzés, annál több 1 hit magasabb nehézségen is.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bahama
aktív tag
válasz defede #62161 üzenetére
Tasker hat a sentryre --> kötelező
as hat a sentryre --> a tasker miatt már jó az AS ezért erre nem kell törekedni
3 farkas --> PTR-en greater rfitben bugos a dolog. Ha meghal 1 petet az tölti a rift progresst.
grenadier --> nem rossz. de csak cluster profitál belőle ha olyan rúnát hozol amiben gránátok vannak és nem rakéták meg miegymás, de jobb nála a ballistics.
A naty / mara set kombó szerintem nem elég jó. Csak papíron ad nagy dmg-t. Meg szép a + 10 CHC is, de marához per pill kötelező a 2 hand crossbow, esetleg kridershot. De az is inkább a patch után.
Jelenleg a tűz a legerősebb, de a fizikál is kb ugyanannyira jó. Ami előbb jönn arra gyúrj. Kiegben kb minden element ág jó lesz marához.
CDR --> csak para pontból tennék rá. Rengeteg helyen buksz védelmet ha arra mész rá. Kb felesleges. Jó ok nem felesleges de NEM ÉRI MEG! A cdr nem fog megvédeni greater riftekben.
Jelenleg 2 spendert érdemes csak használni. Patch után javul a rotációja ennek is. Max ha van kridershotot akkor próbáld ki a 3-t, de jelen pillanatban még jobb a cluster/mult páros.
500k life 10M toughness 1000 AR. Nagyvonalakban ezek azok a számok amikre törekedned kell.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
JSaN
addikt
válasz defede #58887 üzenetére
Hat szerintem meg szimplan random ez a dolog is, nekem csak a dokimban van 970 ora 2012.05.15 ota. Es kukri kivetelevel ki esett minden doki leg es set meg sok egyebb. Jopar max kozeli es atlagos statokkal.
A fejlodesedre azt mondanam hogy erdemes vissza venni szerintem is es Toug+healing parosra gyurni, illetve elmental+elite damot novelni.pl Aughild set. En is elmentem 1.1m damig aztan szepen vissza faragtam 850k damra de cserebe minden mast felnyomtam. [link]
Ingame pedig igy mutatok:
Igy soloban T4 siman megy reszegen almossan is halal nelkul. T5 pici figyelessel siman megy, max a durva elit kombok neha kiutnek ha rosszul kapom el a skill kombot. T6 nem nagyon probaltam, amig nincs elit sima, amugy nem is erdekel. Party szinten hasonlo, van mikor T4-n en alok melletem barbi crusa kidolve.
A healinget sokan elhanyagoljak, szerintem az is fontos. Es ugy hallotam a blizz is ra gyur majd erre hogy ertekelhetobb hasznosabb legyen.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
schwartz
addikt
válasz defede #56904 üzenetére
A kesztyu lehetett volna jobb is, de ez van. "Csak" 30e shardba kerult kb... A Zuni boots viszont sosem fog kiesni ahogy latom. (pedig egesz jo Stone of Jordan-em lenne a Pox helyett)
(#56911) corvette
Igen, 1.87501 a brackpoint. ( 1.87501 - 2.0 kozott 4tick/s) Ugy mar egesz jo a fetish utanpotlas.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz defede #56855 üzenetére
Ha gyorsan olsz az a leghatekonyabb vedekezes. (kar elpazarolni egy passziv skillt a Jungle Fortitudra) Ha sikerul atallnod physicalra mar nem lesz gond magasabb tormenten sem. Ezzel T5 faceroll s komolyabb nehezseget a T6 sem okoz. Persze gyenge partyban erhetnek meglepetesek.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mikromanus
veterán
válasz defede #56852 üzenetére
Azért van +3 passzív még a negyedik helyen előtte a top25 (felső negyed) playernél gyakoriságban. A többség megvan nélküle. Vagy a többségnek a "topban" megvan a zuni set.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz defede #56850 üzenetére
Van rá passzív skill. Mondjuk azt meg kevesen használják ismerősök közül, de "globálisan" nagyon gyakran bent van a tyúktolvajoknál. Lehet hasznos. Meg némi armor is és persze resist, de az nem szokott intes karaktereknél gond lenni. Talán a Jungle forrtitude lehet ez...
-
mikromanus
veterán
válasz defede #56452 üzenetére
Thorns összsebzés = (thorns össz pontérték)*(erő/400)
Alapértelmezetten egy célra sebez, de pár módszerrel területsebzővé tehető:
- cahce reward bracers: csak esélyt ad.. Meg tízszeres thorns sebzést alkalmanként
- Thorns setbónus: minden visszasebzés területre sebez (15 yard sugárban)Fegyverben a Hack épül a thornsra. A sebzéséhez hizzáadódik a thorns sebzés. Az item és skill fix pontos thorns sebzések összeadódnak. Az esetleges % buffok szorzatként működnek (fenti képlet szorzódik 1+bónusz%/100-zal).
Azt hiszem critelhet is a thorns, csak nem jelzi sárgával, de ez nem biztos.Kb ennyi.
-
schwartz
addikt
válasz defede #54918 üzenetére
Inkabb physicalra gyurj mint fire-re. Ha sikerul osszehoznod 2.01 AS-t a passziv dobalni fogja a fetisheket es felesleges lesz tartani a Zuni 4es setet + az aktiv skilllt hozza. A firebat sebzese valahogy nem az igazi, akarmennyire buffolod a skillt. (nagy csoportu trashre jo mert kivaloan procolja az area dmg-et de single targetre csak karcolsz vele)
If he dies, he dies.
-
Cadal
őstag
Ehh, grat! Én is a három zuni settre hajtok, de eddig játékban 3 db. set cucc esett, 3 db BT öv... Azóta a tervekből kraftolgattam magamnak set cuccokat, így sem rossz annyira.. [link] elég poén, mikor 3 set is fullosan van az emberen. Sikerült a Grandeurból egész jót találni. Persze Kadala b@aszik Taskert adni, már vagy 5K shardot beletöltem, de semmi. No mindegy én ráérek!
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Gz, en megjelenes ota tolom csak is WD-el, de nem akar ossze jonni a fullos zuni set.
Minden doki setbol van mar 2db,: zuni, jade, helltoth, manajuma (ez mondjuk 2 setes eleve). utolso szinte maxosra sikerult arra nem is panaszkodom. Es pont ugy estek ki hogy mind a 4 setbol azt a 2 darabot tudom hordani. Es most 1m unbuff dps es 4m unbuff toug, nem panaszkodom jol haladok, de azert meg is csak kene az a 3-4ik set bonus, a kis fetisekkel.
Ja es royal az meg szinten nem akar jonni pedig mar vagy 100 act1es ladat kinyitottam, de meg legend se volt bennuk nem hogy royal.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz defede #48658 üzenetére
Még 2.0 elején esett egy mirelitelőkard (Azurewrath), tegnap meg egy Fjordigaz sujtó (Fjord Cutter). Így már elég sok fagyasztóhatás lehetne. Ja, meg csilis aura is van. Esetleg még egy random itemen jöhet fagy esély, aztán minden harmadik ütés fagyaszt. Az se rossz, bár ezekkel az itemekkel DPSben bukó lesz. Azért kipróbálom majd... valamikor. Mondjuk ha esik egy jó frostburn. (frostival ami "csilis" az be is fagy jó eséllyel. A csiliaura meg csilis. Höhö)
-
Gorneck
legenda
válasz defede #48643 üzenetére
Monk support kari lett semmi több...én is azé tartom, sajna másra nem jó.
WD még mindig OP.
Barbárral én se tudtam mit kezdeni vagyis dehhh..csak rohadtul nem fekszik semmi se ami kicsit is müxik...köze nincs a barbárhoz...szal részemről lehúztam a klotyón.
Wizard nem pálya...bár az ugrálóst lehet kipróbálom...
DH nem pálya...
A legnagyobb baj, hogy a cuccok javán nincs AR...egyszer csak azt vettem észre, hogy a Monkom majdnem 1 hitelik...mióta rendbetettem OWE-val a dolgait azóta elég kényelmes tankos lett.
WDvel is kicsit érdekes a szitu, 50-60-70k sebzéseket képesek rámverni. Vhogy kiegbe feljebb kell tornásznom a resit és az armort a hpt, mert ez így lol. DMG meg majd jön úgyis...remélem. Bár loot alapján sztem örülni fogok, ha megduplázom a DPSem...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz defede #48633 üzenetére
Bemész az AH-ba..rákeresel majd buyout
VAGY kidroppolod
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ReFleXx
addikt
válasz defede #45800 üzenetére
"Sima fehér meg szürke cuccok tudtak nagyon értékesek lenni jelenleg a D3 szinte csak a legendary-kről és a set-ekről szól. A kieg sem lesz más."
Ilyen feher item dolog lesz a RoSban is ne parazz. Pl a feher ceremonial knife-bol eddig csak 2 db-ot talaltam, ez kell kraftolashoz.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
TheProb
veterán
válasz defede #44117 üzenetére
Grat
Amúgy gold szerzésnek mi a legjobb módja jelenleg? mert abból, hogy eladogatom a lootot kb semmi nem jön össze, gold drop se túl magas.
(bocs amúgy hogy ilyen noob kérdéseim vannak, de annyira nem mozgok még otthonosan a témában )
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Sirandrish
legenda
válasz defede #33252 üzenetére
Korábban is írtam már hasonlót..azt hiszem pont tegnap írtam pl hogy az elmúlt néhány napba csak be-be nézek és nem tudtam úgy bejönni hogy ne a vita menne..
Bár nekem aztán tök8..elvagyok enélkül a topik nélkül isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz defede #33208 üzenetére
Szerintem ha kérdés van, akkor mindig kapsz választ vagy tanácsot bőséggel. VAgy van valami, ami még függőben van? A "holtidőben" meg elszórakoztatják magukat a többiek a kötözködéssel. Fura népek. Biztos dolgoznak, hogy nem tudnak ilyenkor játszani. No de szombaton???
-
MrCsiT
addikt
válasz defede #33086 üzenetére
Nekró összes lénnyel felhúzva csúnyán hatékony volt D2-ben. Hasonlót vártam volna D3 WD-től, nagy csalódás volt, mikor a játék kijövetelekor egy kósza fallen 1 hitelte a követő állatkákat.. örülök, hogy ezt már javították.
mikromanus: b+, akkor mérhetem újra őket ?!
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
F-ECT$
titán
válasz defede #33028 üzenetére
A te véleményedre maximálisan adok
Ez megtisztelőIgazság szerint a 2.74 szerintem sima farmnál nem szükséges. 2.5 AS-el ~800 LOH-al 50 CHC-al is állóra fagyasztom a képet.
Persze, ha sok a mob, akkor bőven elég a 2.5-ös AS is. 2.74 akkor jön jól ha kevés mob van körülötted.800-nál több loh meg esetleg akkor kell, ha kicsit kevés a resed, armorod és reflectes elitet kapsz. Nekem is van a tatyómban egy unity, így az alap 760-as lohomat fel tudom tolni vele 1050-re, és az már kellemesen elég ellenük is.
Dive ever, work never.
-
Bahama
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz defede #33010 üzenetére
Van egy kis összefüggés a chc, loh és as között. Tehát ha megvan a 3.0 as, 60 chc, akkor elég lehet 4-500 loh is, de 2.5-ös as-sel, 50 chc-val tényleg nem árt a 800+ mpl10-re.
Egyébként nálam a betonbiztos wiz ez. (Esetleg unstable a cold blooded helyett és energy armor primasticcal a pinpoint helyett.)
Ha jófejkedni akarok, akkor így megyek. (Vagy shocking a pinpoint helyett.)
Ha meg full dps kell egyedül, akkor így tolom.
Dive ever, work never.
-
Bahama
aktív tag
-
Edge
veterán
válasz defede #32981 üzenetére
wizardom abban az időszakban pajzsos volt és kiteoltam vele 1000l, venom hydra stb.
Proci985: Búgócsiga? az persze hogy képes vinni mp10-et, a geareddel saccra fél óra lehet egy elite pakk de... izé (mikro 1millgeares rare barbja is "vitte" sztem itt nem arről van szó amiről próbálod meggyőzni Gyurit)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
F-ECT$
titán
válasz defede #32836 üzenetére
Szerintem kb 50k dps-enként lehet mpl-t lépni, az mpl10-hez 500k "kell". Partyban ez lehet kevesebb.
killerjohn: ez az összeg ahhoz kell, hogy solo mpl 10-en olyan gyorsan ölj, hogy ne nagyon jöjj ki archonból. Sokkal olcsóbb gearben is életben lehet maradni, csak nem tudod fenntartani az archont. (Erre lehet mondani, hogy CM-mel néhány sec alatt lehet nullázni a CD-t, de az nem ugyanaz.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz defede #32824 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy a storm armor jobb dps-re, mint az energy, illetve teleport helyett mondjuk a +20% dmg-s bubi is sokat segít. (Persze a wd-d még lehet, hogy így is gyorsabb.)
Ha nagy dps-t akarsz wizzel, akkor -> archon, csak abból 8-10B egy mpl10 képes egyed. (Nagyon top cuccok kellenek, 100m-ból már kijön egy mpl7 képes, utána szabadulnak el az árak.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz defede #32792 üzenetére
Mondanám, hogy a dps az adott class adott buildjéhez mérten értelmezhető, de ez sem igaz, mert pl 2 CM wiz (ugyanazzal a builddel) 250k dps-sel sem egyforma, mert ha az egyiknek 300 a másiknak meg 800 LOH-ja van, akkor az előbbi 5x annyit hal, mint az utóbbi, így összességében sokkal haszontalanabb a csapat számára, mint egy 230k dps-es de stabilan élő CM wiz lenne.
Dive ever, work never.
-
Gorneck
legenda
válasz defede #32798 üzenetére
Néha ha látok vmi jó vételt, akkor azé nem hagyom ki a lehetőséget és kapnak a parlagon levő karik is vmi finomságot.
No meg az újdonságot szeretem mindig kipróbálni...Soloba pedig nagyon jó, lenyomja a macikat...csapatba viszont necces, ott nem csodálom tarolt a macis WD...
Viszont, ha Monk ismerőssel megyek, akkor kegyetlen mit tud a COB 3-4-5 milliós critekkel. Macik elbújhatnak mellette...(#32799) mikromanus: Soloba sztem sokan (iszony buffot kapott nem kell csodálkozni), de annyi buildet építenek köré, hogy lassan csak pislogok...bár ez is egy olyan skill amit régen én szerettem használni. Ennek vannak ofc hátrányai...egyik, hogy ha nem olyan a csapat, akkor sokkal rosszabb melósabb játszani vele, mint Macikkal. A másik ugye, hogy nem árt védelmet tartani hozzá mert lecsapnak.
Az artistákkal még mindig az a baj, hogy egyszerűen nehézkes vele játszani...persze ez neked nem gond mert a fun buildekkel pár percet játszol, de nem hiába nem nagyon játszanak vele...
Egyébként meg pont a WD az ahol tényleg a fantáziádra lehet bízni mivel mész, mivel regeteg jó skillje van. Hétvégén azt a kevés időt én pont ezzel töltöttem és élveztem minden percét. Szal Barbi után tuti visszatérek a WDhez..
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz defede #32795 üzenetére
Erdemes volna akkor inditani itt egy kulon 'Serelmek amiket mp10 publicban szenvedtem el..' topikot..
Amellett hogy reszemrol befejeztem a tema kivesezeset meg egyszer utoljara fenntartanam a velemenyem: aki public jatekba belep, az tisztaban van ennek minden velejarojaval, es vallalja azt a kellemetlen kockazatot, hogy kerulhet olyan szituba hogy 5 NV-vel es harom 90k-s ismeretlen elfekvovel all a Warden elott, es esetleg nem tudja lehozni a partit. En ezt merlegeltem, es nem vallalom, igy nem megyek publicban, akkor inkabb megyek egyedul, az en tempomban, az en szintemen, szinten vallalva azt hogy nincs xp bonusz, es 'nincs kihez szolni'..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Gorneck
legenda
válasz defede #32792 üzenetére
Mondjuk a denevérek kezelése, illetve úgymond a tankság megtartása is sokkal nehezebb. Oda kell menned, ott kell állnod, magadra kell húznod mindenkit.
Faragtam a napokban kicsit a WDmen...kegyetlen durca a COB, de messze nehezebb vele életben maradni, mint Macikkal. Szal oké, hogy darálsz vele, de ugyanakkor nehezebb is a dolgod vele...
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz defede #32717 üzenetére
Én is most adtam a DH-mra egy climberst, ugyanannyi DPS és allres mellett ad +8K life-ot és 5 pickupot. DH-ra ezt meg lehet lépni, mert ugye a Nati set +7 CHC-ja a cloak+ring miatt megmarad, plána ha valaki a nati sapkát is hordja (én nem..). Monkra nem lehet meglépni, legalábbis én nem cseréltem mert ott kizárólag a csizma+gyűrű páros hordható. Cloak nem megy, inna sapkát meg nehéz vóna natira cserélni.. Szóval monk esetében akkor már a gyűrűt is el lehet dobni, unity vagy wailing host tud jobb lenni a reflection-nél..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
F-ECT$
titán
válasz defede #27994 üzenetére
A CM buildben az (is) a jó, hogy a skilleknél és a passzívoknál is van legalább 1-1 szabad slot, amire a gear, skill és kedv alapján lehet valamit választani. Ha megvan a 2.74-es as és 50 chc, akkor max überre kellhet az evocation, így a blur bőven befér.
A cuccaid elég jók, ha kevésnek érzed magad, akkor némi dps-ért cserébe tudnál nyerni 7k hp-t a kövek cseréjével. Ha nem akarsz dps-t bukni (ami érthető), akkor vegyél inna gatyát 150+ vittel, és akkor akár 2 int-es kő is mehet bele. (A bracerről is hiányzik a vit.)
Ha így sem elég, akkor meggondolandó a Storm Armor helyett az Energy + Pinpoint - Mpl10-re én is azzal megyek, mert ott már nagyokat ütnek.
Másik lehetőség, hogy nem Blurt teszel be, hanem Unstable Anomality-t, ez percenként 1x megment a haláltól, így ha csak kicsit vagy törékeny, akkor ez is megoldás lehet.
Dive ever, work never.
-
Vismajor01
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz defede #27417 üzenetére
Jó a Nati 2 set bónusz, de iszonyat durva cuccokat kell belőle kifogni, hogy dps-ben ne veszíts sokat ahhoz képest, mintha ugyanez a 2 item Zuni lenne.
A csizmán jók a védelmek (armor, dex és all res), de mivel csak 1 random lehet rajta, ezért az int kevés.
A gyűrűn érdemes LOH-ot szerezni, jó ha van int, az AS alap, így még chc vagy chd lehet rajta max.
Az unbuff 200k dps szerintem solo mpl10-re kicsit kevés, inkább mpl8-ra tenném a kényelemes haladást ennyivel.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz defede #27365 üzenetére
Elég jók a cuccaid, dps-t talán hozhatna egy zuni csizma, de akkor buknál ehp-t. Ugyanez a helyzet tal chest esetén is. Ahogy írták: egy 5.5 chc-s storm lehet jobb lenne.
Amíg sok a mob, addig egy csomó értékből (loh, apoc, chc, as) elég a kevesebb is, de ha csak 1-2 mobot tudsz ütni, akkor azért nem árt bizonyos értékeket meglépni.
Mpl 10 überre 2.74-es as, 50 chc, 18 apoc, 800 loh, 3-3.5k armor, 6-700 all res és 40k hp már elég lehet, de magdinál így is el lehet feküdni 1 sec alatt. Dps-ből minél több, annál jobb
Solora elég a 2.5-ös as, így nagyobb dps-t is el lehet érni, a többi érték nem árt ha marad.
Dive ever, work never.
-
Reinhardt
őstag
válasz defede #27342 üzenetére
Crites mempo csak akkor lesz belole, ha a source-on meg tudod oldani az apoc-et (17 elegnek tunik), igy viszont bukod a loh-et.
Elso korben azt kellene felvinni 800-1000-re. Gondolom, az amulettet mar nem akarod lecserelni (mobok ellen hatasos, elitek/uber-nel kb semmi a life after each kill), szoval itt a gyurukon kene potolni. Igy persze valoszinuleg bukod a zuni bonust, ami nem is akkora gond, ha lecsereleds az armort egy tal chest-re. De meg igy is egy 1.65-s will kellene a kov breakpoint-hoz.
Storm Crow-ra is mehetne inkabb chc a magas int helyett.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz defede #27053 üzenetére
Mind2öt próbáltam...pb ugye nem critel vagyis nem látom mit sebez a mobokon...nekem a sima sebzés ki van kapcsolva...szal a hp csíkon kívül nem nagyon tudtam lemérni mit tudnak, de macikhoz képest nudli...
Thrawn mellett mentem mpl6-on, tény, hogy darál a denevér, de mivel cast közben egyhelyben állsz, nudli hatótávval, így ki is törölheted vele a popikád...folyamat sw kellett, hogy a mobok közé rongyolva tudjam használni, de ez már akkor el is bukik, ha többen vagytok és rossz helyre mész, hisz több híííróóóót támadnak a mobok így, ha nem egymás seggébe mentek máris össze vissza mennek.
Értsd ez alatt, hogy fleet passzívval és össze vissza portoló Monk igen csak mozgékony ,ezáltal neked nagyon nehézkes a követése, így a mobok is hamar kakikálnak a fejedre...főleg, ha több HPd van, mint a party többi tagjának...
Szal 1 bika pakkon kívül nem nagyon tudtam kihasználni a denevéreket...ott 2-3 sec alatt elfeküdt minden...Ezért írtam, ha nem olyan a party, vagyis nem dolgozik össze, akkor ez a skill szvsz csak a slotot foglalja...magas mpl-en nem néztem, de 10-en mindnenképp le szeretném próbálni (ott látok benne fantáziát), ha majd 100as lesz a Monkom, amire a héten látok is némi esélyt...
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest