Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    válasz schwartz #66434 üzenetére

    Én általánosságban beszéltem magas GR-ről a DH esetében, annak illusztrálására, hogy szopó affixes elite pack elől hátrafele nyilazva hogyan erodálódik a sentry-k teljesítménye a harc során. Az általad linkelt DH unity + julia kombóval elhiszem, hogy tartósabb. Az szintén vitán felül áll, hogy szerencsésen kifogott GR a karakter és a játékos teljesítőképessége fölött pár szinttel is lehetővé teszi a GR időre befejezését.
    És szerintem te sem úgy csináltad meg a "sima ügy" GR39et ezzel a DHval, hogy letetted a sentryket és leültél hátul unatkozni amíg meghalnak a packok. Ezzel a damage értékkel nagyjából pont időre végezhettél, és ha kaptál pl plagued packot, akkor szerintem te is "vaultozgattál" egy kicsit. A guardiannal meg mákod volt, egy perdition vagy más "bazmegmiez" guardian a szerencsésen rollolt riftet sikeresen hazavágja a végén (hiába haladsz a karakter teljesítőképességét kissé meghaladó szintű riftben jól a szerencsés mob típusok és density meg map miatt, ha a guardian a végén olyan lesz, hogy a szart is kiveri belőled).

    Én a postjaimban nem ezekkel a ritka esetekkel foglalkoztam, hanem az összes többivel. És Mikro szerintem továbbra sem járt még mara DHval GR30 felett :) Ahogy én sem jártam még monkkal, nemhogy GRben, de még csak level 70en sem :)

Új hozzászólás Aktív témák