Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Igen. Miután kiütötted a GR70-et egyszer. Külön NS-HC, NS-SC, Season-SC, Season-HC kategóriák vannak. Egy-egy karakter elég a kategóriákból, hogy feloldja az összes többi karakterednek is ugyanott a primal ancient drop esélyt.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
_ocsisajt
őstag
én max. popcornt szoktam majszolni ezeken a benyögéseken meg az abból indult vitákon nem kell komolyan venni ezeket... ahogy igazából a szoftkor eredményeket sem... súlytalan
nálam >casualnál< a kalap emelés kategória onnan indul, hogy csapat gr95+ (100+) HC a többi csak bohóckodás )
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Gyuri27
félisten
Hülyeség. Nettó badarság. Ha itt bárki emberként bánik vele. Simán nulláról felránt para 500-ra (meg a lootot is megkapod). Csak legyen időd, meg energiád, meg idegrendszered. Én ilyennek ismertem meg.
Ha azóta megváltozott akkor nem szóltam. Ha nem és csak egyesekkel ilyen akkor mindenki keresse magában a hibát. Aztán pittibe.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
czpitti
senior tag
Azért nem.Nem a kérdésekkel van a baj hanem a buta kérdésekkel.Kicsit vissza kellene csak olvasni és ott is van a válasz: a top buildek ott vannak lb-n.A tobbi diablofanson.Miért nem látok olyan kérdéseket pl hogy a shrine effektes bot ha gr-ben bekapcsol és rajtad van az act2-es kesztyu akkor azt is kitolja 10 percre?Egy ilyet se látok mostanában csak azt hogy szar a karim nézzétek már meg.Na erre ott a gugli...
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
reelc
veterán
Dio3-ban már egy ideje befejeztem a szezont, a következőben megszerzem az utolsó tárhelyet, jövőre villantaniuk kell valamit ha vissza akarják kapni azokat, akik már csak ládáig tolják a játékot.
Egyetértek veled, 2 Dio egymásnak konkurencia. Ezért is gondoltam arra, hogy lehet felpatchelős dolog lesz. Ők írták, hogy vissza akarják állítani a régi játékok fényét. A szándékuk megvan. Ha nem is most, később lesz belőle valami. Patch már volt, hogy fusson rendesen modernebb oprendszereken.
Lehetőség sok van: mai kornak megfelelő felbontások, textúrák.
Dio 3-ból átvenni pár játékmechanikai dolgot (auto pickup gold, tárgy összehasonlítás, csalók elleni módszer, skillrendszer átrendezése bármikor, stb.).
Ez mennyi játékost szívna el a 3-ik rész elől? Nyilván sokat, de a Blizz sem ölt olyan sok energiát az elmúlt 2 patchbe, mint az előttük lévőbe.
Ne feledkezzünk meg róla, hogy a Starcraftról is szól a dolog, aminek szintén van azóta folytatása, ill. a Warcraft 3-ról is. Ez meg megint az erő szétforgácsolása, szóval valamikor be lesz jelentve valami, ami majd elkészül a másik valami előtt. Ha jól rémlik egy csapat foglalkozik a régi játékokkal. -
SQX_Barto
addikt
Biztos en vagyok bena, de en sokat taknyolok mar solo 60-on is, szoval sok sikert...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Edge
veterán
Kell apoc sourcera és ne 1-2 mobot atorrentezz, csak tömegbe hatékony,
ja és deep freeze kell az extra chc jobban tölti apt
Teleport safe passage kell, még scn is te meg hcn nem használod?Scooby: chantodo stacket csak archonon kívül lehet szerezni.
Javaslat? Kell még cdr igen, fegyó, ringek kesztyűJoezy: az attól függ égnek e még mobok akiket hátrahagytál.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Ehhez még annyit első lépés mindig az hogy bemész archonba, teleportálsz mobról mobra és stackeled magad,(vyrnél ugyebár hitre megy a stack) és első archonnál a chantodo stackelést le kell szarni.
(fb-nél is ezt kell csinálni de ott az fb stack miatt hogy amint elitehez érsz max legyen a stack(60) és nem mellesleg ami meghal az fb dottól még archonstacket is jelent)Grimm2015: az a hirtelen nagy dam leadás akkor van amikor az archon stack még nem járt le de te újból betudsz menni archonba és elindul vele párhuzamosan egy új stack, magyarán 2 archon buff ikont látsz.
Ezaz un. overlapping. És erre kell törekedni, ezért kell CDR minden lehetséges slotra.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
SQX_Barto
addikt
Utolso elottibol hianyzik mar csak egy (epp szervezem ezt a Boss mode conquestet)
De az utolso elottinel kapja meg az ember a plusz ladahelyet.
Mostani seasonban nem veszes megszerezni a ladat, ket perces rift, meg meg egy conquest.
Vagy a Boss mode (osszes fo boss megolese T10-en) vagy 3 db 65-os kavics. Na meg persze a solo 60, meg par boss kill, azokat megtalalod a Season Journey-ben (Shift +J)DMO - Delsere Magnum Opus - az ingyenes set wizardnak, ha meg van a level 70, Izual kill t2-on meg Solo GR 20 megkapod mindharom darabot. Twisteres: az Energy Twisterre epulo build, de van Arcane Orb-os meg talan valami mas is meg.
Fire Bird Archon meg a Tal Rasha Twister most a "meno" buildek.#grimm2015: Skype altalban csaladnak van, meg alig hasznalom, TS sem ordongosseg, feltelepited, beallitasz egy gombot beszedre (vagy hagyod automatan es akkor hangra bekapcsolodik, ami nem mindig a legszerencsesebb, foleg konstans hatterzajjal)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Az ingyen settet megkaptad, nem?
Twisteres DMO-val meg a ladat is meg lehet siman szerezni.
Max ugye HC-n tobb "mozgaster" kell
Nekem mar csak egy conquest kell a ladahoz, minden mas megvan.Mas:
Valakit erdekel a Boss mode: osszes fo boss (16db) megolese 20 perc alatt T10en.
Ossze kellene hozni egy 4es bandat es TS-en megbeszelve megvalosithato a dolog.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Van egy Kuka nevezetű sezlony hc barbim. Kb lvl 4.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
granini
őstag
Granini COSPLAY palyazatot hirdet!
Feladat: be kell oltozni WD-nek otthon. Vagy barmilyen karakternek. Errol kell csinalni egy fenykepet (szemelyisegi jogok vedelme termeszetesen elfogadott..) es aztat jol ide kell posztolni. Szeretnenk vegre latni egy tisztesseges Helltóth WD home made szettet valami hazi cirmos macska offhanddel.. orulnenk ha meg igy S5 zaras elott erkezne be par lelkes palyazat. Egyelore meg nem tudom mit tudunk felajanlani annak aki ezt bevallalja, de minimum egy PH Diablo Hall of Flame tiszteletbeli cimet..
Szoval ez lenne mostan a CosPlay palyazatunk. Akinek van otthon gyereke (es annak van muanyag jatekfegyvere) meg van otthon macska, meg neonzold dekatlonos/kinais melegito szettje, az surgosen oltozzon be, alljon a tukor ele es toljon egy szelfit mert sikitani akarunk. Alufolias kruszederek, rezbol ontott gyumolcsos talat pajzskent maguk elott tarto barbarok, haromgyerekes csaladapak (Call of Ancients eleve adott ugye.. ) tapadokorongos, polarpledkopenyes DH-k, turistabotos papirtrombita-csakos gumicsizmas wizardok, ket Vileda felmosot dajbonak osszeszigszalagozo hazimonkok elore, !!!!
Nagyon remeljuk hogy azert van par elvetemult vallalkozo.. Higgyetek el ezt az otletet megszulni se kis baromsag, ezek utan elvarom az aktiv reszvetelt..
Sok sikert! Meglatjuk milesz..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
Szolo build eseten egyebkent is az a legjobb strategia, hogy uveghang DPS-re feltekered, es fokozatosan adagolod neki a tafneszt (nyilvan a dps rovasara) amig meg nem leled azt a pontot ahol kb eletkepes marad a kari.
De aztan majd jon pitti es elmondja hogy CSAK DPS kell is aki puhaerteket tesz a karira az valojaban csak a draga idejet vesztegeti. (ez olyan ziccer oregem h innen mar csak le kell csapni. . )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Zoona
aktív tag
Pedig már kezdtem lemondani a Guardianról sima seasont otthagytam, a LoN geart összeraktam a WD-nek de mivel nem törtem be rá a gemeket a HT-t erősebbnek éreztem, ezzel meg úgy gondoltam, hogy nem kockáztatnám a halálát de meglett elég simán, szerencsém volt a rifttel is és a guardiannal is.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Zoona
aktív tag
Nekem is tegnap lett meg a 70-es rift season hc-n WD-vel. Nekem ilyen gearrel sikerült: WD Karekter
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Elemental
addikt
Éleslőszer vs játékpuska. Remek hasonlat Adrenalin vs dögunalom. (legalábbis nekem)
A korábbi cuccvisszavásárlós témához annyit, hogy szerintem így is tönkre van téve a hc izgalma. Kb fél óra alatt megvan huzival a lvl70. Tartalék cuccok ott figyelnek a ládában. Ha lehalok max bukok pár % damot és defet, de megy minden tovább. Ha lehetne én még nehezítenék, szigorítanék. Pl halállal elveszne a láda tartalmának a fele, vagy valamit még, mert ez így nagyon gyengusz. Sokszor ott állok a tömegben, az hp megy le, és már nincs is kedvem tenni valamit, mert semmi rizikó. -
tibee77
őstag
Mär alig värom, hogy kiprobäljam. Eletem elsö dh-jät 2 hete raktam össze, elöször mara-cluster,most vegre egy eleg jo multishot-os ue, ez vmi ällat tx-re.De a fö ok, hogy dh-t csinältam az a shadow-os.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
tibee77
őstag
En is pont ilyet probälok forgatni de bounty helyett inkäbb gr-ezek, semmi kedvem bäntizni.Valamit kezdhetne blizz ezzel a dologgal, mert rift meg azt mondok okes lenyomok egymäs utän jopärat de valahogy bounty olyan szinten unalmas, hogy na...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Reinhardt
őstag
Az a boko nem vacak, hanem durvan hulladek, egyszer kellett volna atporgetned, ennel biztos csak jobb lenne. Elpazarolni ra egy kockat, foleg HC-n...
Bolas szerintem erosebb, mert nem vagy rakenyszeritve a Spines of Seething Hatred-re, es mehet melle meg ~20% lightning a Holy Point Shot-bol.
Es ha mar HC akor miert erolteted a F+R-t? Endless Walk inkabb illene oda, a sebzes amit buksz az siman bejon a Convention of Elements-bol. Igy kiesne egy passzivod, ami valoszinuleg a Perfectionist lenne, de egy jo 14-15-os fegyverrel nem lenne gondod a hatreddel.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ja hogy HC
igazabol SCben is szokni kellett, hogy mig DHval kieg ota folyamatosan glasscannont kell tolni, magas GRen meg eleve mindent takaritani kell, addig shadowval be a tomeg kozepebe es tovabb. kb az 1.10es spike trap build ota nem volt ennyire kiforditott DH.
btw, evasive fire - hardened? +25% def, jol jon az.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
-
_ocsisajt
őstag
körforgás: jaja ez igaz
Más:
Viszont most hosszas vívódás után, arra jutottam, hogy CSAK egy kaszt maradhat... mert állandóan belekezdek másba és szanaszét kell itemezni, meg variálni... nem! marad egy kaszt és abból akkor több variáció! az pedig (dobpergés): WD. DH és WD között őrlődtem, de marad a doki majd csinálok egy fast bounty verziót, locust TX rifter/mid gemúzó van. Meg ugye kellene egy valami olyan ami jó solo/group DPS-ben nagyobb GR-ben (nagy perec után ez hiánycikk igazán, többi szinte kész is van)... épp elég lesz ezeket gemezni, meg szépen építgetni... meg bakcupot gyűjteni ha perecelnek...na
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Baszki alig vártam már a döntőt! de ez? Sanyi (szakkomentátor) nagyon örült neki, de azért lehetett volna akciódúsabb támadó vonalon (Nagyon vártam a Carolina hengert!)! Na, de le a kalappal a Denver védelme előtt! emberfeletti amit leműveltek! C védelme sem volt rossz, de most D mindenképpen megérdemli a szuperbóólt! Ja és Miller a védő mint MVP jogos abszolút!
Legközelebb meg remélem bejut a csapatom (Pats) is, na max akkor nézem meg megint élőben (HD torrentet szoktam letölteni, azt tudom pörgetni)
-
Bird
addikt
Ott a pont. Max ha force feedbackes az egér, na az kényeztet....
Joezyka: Azért annak örülök, hogy nem csak én látom így. No és persze a tapasztalat....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kökény
aktív tag
Ne akard megérteni nekem sem ment, de én sohasem FC-zek rá 1 ellenre, csakis ha vannak 10-en körülöttem, ha már csak az elit marad, sprint tovább a következő tömeghez, ha jön veled az elit akkor király, ott megdöglik az tuti, mindig hagyjál 1 chargeot az FC-n, hogy a következő tömegnél egyből tudjál dodgemezni Szokni kell, 70-et tud az enyém, de én nem játszom vele, mert idegbeteg leszek tőle
Van, amikor 70 is megvan 10 perc alatt, van amikor 65 is izzasztós, nem értem Blizz miért ezt a buildet erőlteti. -
Rayner
őstag
nekem is tök gyors vele a T10 public rift, 1 db anci cuccom van, viszont fegyvernek a pacisat használom GR-be is és ott csak elitről futok elitre ...ott csak 3 pofon az elitnek és fekszenek is... szóval a thornsossal is lehet gyorsan menni... majd még kipróbálom a fegyó+pajzs set-et is mert reggel végre az is kiesett
Norvald's Fervor
New Set
(2) Set bonus
Increases the duration of Steed Charge by 2 seconds
Every enemy killed while Steed Charge is active extends the duration by 0.5 seconds reduces the cooldown by 1 second
Gain 100% increased damage while Steed Charge is active and for 5 seconds after Steed Charge endsEzt akarom feltenni és az AA-t kockába
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
para 550 is elmultam mar, egy Conquest meg mindig hatra van, lehet Crusaderrel megprobalom a solo 45-ot set nelkul, de a solo 55 6 fele settel is eselyes nalam.
Es HC-n nem megy annyira "esz nelkul" az ember, szoval ott meg lassabban megy a dolog.Solo 60, 55-os gemek, egy Set Dungeon Mastery, T10es rift 4 perc alatt (nagy resze megcsinalhato csapatban)
Itt ph-n is az elso "ladasok" talan egy het utan jelentek meg es gyanitom eleg sok idot beletoltak egy het alatt is.
Nema akarlak elbatortalanitani, de tenyleg kis munkat bele kell fektetni, ami nem is baj, utana jobban ertekeli az ember#Blizz: Ha lesz idopont es nem gond, en is csatlakoznek, ki tudja talan eljutok Guardianig valahogy es akkor jol fog jonni
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
Jorney fült nézd meg szerintem nem az a 1-2 nap alatt megszerezhető dolog, bár ahogy a mostani season megy... (N hC-ba)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
SQX_Barto
addikt
Nem
Ez csak season miatt jar annak, aki teljesiti a Conqueror szintig.
(legalabbis en igy tudom)[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Őszintén szólva nem tudom elképzelni hogy ment le 3-4 perc alatt a dolog.
Nekem az a fő gondom ezzel a builddel, hogy amennyiben nincsenek összehúzva a szörnyek, akkor egyesével kell őket levadászgatni. Minden egyes szörnyre katt-katt. (Multishot Dh 1 katt ---> a képernyőn minden elolvad.) Mondjuk ez inkább sima T10-en "idegesítő", ahol nem nagyon van HP a szörnyeknek.
Mondjuk az is igaz, hogy easonos karival (kb para 400-on) meg lehet azt csinálni T10-en, hogy beállsz bármilyen szörnycsorda közepébe, nem csinálsz semmit, csak hátradőlsz a székeden és a szörnyek kinyírják saját magukat. A hp golyóbis meg sem moccan.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
granini
őstag
-
kovsol
titán
Mivel a thorns dmg -en alapul az egész, az meg a fegyver sebzéssel nem változik így tényleg nem számít a fegyveren lévő sebzés csak a statok, így azt akár át is lehet forgatni másra. Korábban linkeltem én is egy fegyvert amin átforgattam.
(#86903) oxox minél gyorsabban sebzel annál jobb. Szóval igen AS az kell a fegyverre.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
DjDanee87
addikt
Thorns damage lehetőleg minden cuccra, persze csak ha lehet. Aztán az invoker set megnöveli az attack speeded punish skillel és a thorns sebzésed asszem 600%át rásebzi arra akit ütsz, meg 15 yardban körülötted sebez thorns 100át. És van sok kiegészítő item ami segít a túl el és ben, növeli a thorns damaged. De gyakorlatilag alig szól többről, mint punishal ütögetni mindent.
Ha érdekelnek a részletek diablofansen ott vannak a megfelelő skillek, itemek.
-
SQX_Barto
addikt
Te HC-zol, nem en
De emlekeim szerint a portre karika also kozepso reszen van. (lehet ezek a design-os uj portrek valtoztattak rajta, nem tudom)#sith7: Ezt Neked kell eldontened, mit akarsz kezdeni (vagy nem kezdeni) a jatekkal
Ha javitani akarod a karakteredet biztos itt vagy a klanodban talalsz embereket, akik szivesen segitenek. Bar most sokan (koztuk en is) a season-ra fognak koncentralni, lehet jobb lenne ott kezdeni egy uj karaktert, ott lesz eleg ember, aki segitsen es csapatban mindig gyorsabban halad az ember elore.Mas kerdes: Barbarok, valaki probalta mar (akar PTR-en) az uj earth setet? Kezd szep lassan kipotyogni, es kivancsi lennek valaki velemenyere, aki hasznalta, jo-e valamire?
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Ezt már mi is néztük régebben, hogy nem lehet. Nekem a monkhoz kellett volna vigilance és nekem sem sikerült kikockázni.Remélem barbárral próbáltad....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
dargelot
senior tag
Kockában az új recepttel, (utolsó). Be kell áldozni egy legend gemet, 3 legnagyobb sima gemet (topaz,emerald stb) és kész is. A legend gem szintje x5 alap stat kerül bele, a sima gem meg meghatározza, hogy milyen alap stat menjen bele, topaz-int stb. A legend gem s a sima gemek is megsemmisülnek.
-
-
MegalodonS
őstag
Anno szandekosan vettem,3 db Diablo 3 CE kiadast £150 volt a harom.Abbol ketto meg original,de ha ma eladnam mar darabja tobbet er,igy lehet nem is eri meg ilyet venni Nem erdekelt mi van benne,csak az,hogy mennyit fog majd 1x erni.Az elso sc2 ce es wow ce is eleg szep arakon megy mar!!
-
tibee77
őstag
Ugyanigy vagyok vele en is, sokkal jobban szeretem a seismic buildet.Azzal simän lehet akkorät ütni, en gr-en a bossra bevittem egy 62 milliärdos befejezö ütest (en öltem meg) es nem volt power pylon. Na ha ott en azt meg beszorzom 4el akkor mi jön ki?
-
-
Cadal
őstag
Grat! Az elmúlt napokban beléptem párszor kicsit a NS HC barbimmal a játékba. Valami elképesztő, hogy mennyire nincsenek játékosok public NS HC-n. Konkrétan nem hogy T7-en, összességében nem volt public bounty. Rift is csak egy-kettő. És itt vagy Te klán nélkül nyomatod ezerrel! Hogy a túróba van ennyi türelmed, hogy szinte egyedül nyomjad a játékot. Vagy azért FL vannak aktív NSHC játékosok?
Este belépek sima NS-be lehet ott is üresedés lesz..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest