Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #63497 üzenetére
Hm, te nem is vagy HCIsten Edge. Mi ez a stilisztikai elem átemelés akkor?
-
mikromanus
veterán
bla-bla-bla -HCistenvagyok -bla-bla-bla.
Seasonban minden perc számít. A kezdés, a középszint, a 70-es szint és a runok utána.
Rohadt szar lenne szerintem ha egy "kezdjünk mindent nulláról" tipusú verseny maxos karakterrel indulna. Sose értettem az ilyen "semmi értelme", meg "nem effektív" hozzáfűzéseket egy JÁTÉKBAN. Ez a dolgok rendje. Elindulsz kezdő karakterrel és teszel is valamit azért, hogy erősebb legyél. Gonosz virtuális zsarnokok ilyesmire kényszerítenek? hallatlan.Amúgy meg komolytalan lesz ez a "verseny" picit így is. Tegnap délután belenéztem valami monk streamjébe. Ha jól vettem ki, akkor season karakterrel ment... és már para 95-ön járt. A csapattagok p75-90 közt. Ez így már picit erős szint nekem.
Amúgy megvan már az első para 1000-es karakter/account is.
(#63496) Sárpac
Az összes WH öv alapjátékban esett, vagy PTR-en... esetlehg AH-ban.
Nekem az nem pottyan, neked más. -
Edge
veterán
válasz
mikromanus #63494 üzenetére
Igazán betehetnék azt hogyha adventure mode-ban indítasz karit akkor az egyből lvl70 legyen. lvl70 előtti dolgoknak zéró értelme.
-
mikromanus
veterán
Szerveridő* szerint PTR ladderen 2 óra 20 perc volt a barbit felhúzni lvl 1-ről 70-re. A fele soloban, a másik fele dupla quest vadász módban. Négyes önfeloszlató partyban elég hamar meglesz ez a seasonban ha Adventure módban lehet indulni. Valós időben azért ez a 2:20 is 3-4 óra volt. Nerfelt questen ennyi a felmászás. Ezt szerintem elbökték a Blizzardos fiúk (és lányok).
*= vagyis inkább "profil" idő. Ennyit jelez játszottként a karakternél.
edit: persze ha tetűlassú lesz a játékba lépés, akkor is más módot kell majd a szintezésre találni.
-
oxox
addikt
válasz
khirill #63492 üzenetére
bevallom a jade kesztyunel morfondiroztam, de woodal sokat jatszunk, es adott jopar cuccot...amugy meg nem verre megy, csak jatek. Tovabbvive a gondoltatot (bar ez csak most jutott eszembe), ha O is T2 kompatibilis lesz az nekem sem lesz hatranyomra. Egyebkent T2-T3-on erezhetoen jobb a drop. (bar a jade, es az ov is T1-en esett)
-
oxox
addikt
válasz
_ocsisajt #63477 üzenetére
es a harmadik lett talan a legjobb....ket cucc esett abban a 10percben, egy igenjo jade kesztyu (jobb volt mint amit hordok => woodnak adtam), meg a witching
.
Megigerem ha kozos farm alatt esik meg egy, akkor azonositas elott megkapodDe nekem pl ice csuka egy sem esett...meg ah korszakban vettem egyet, de azota se lattam.
szerk lehet csak beazanositas utan adom oda (addig nem biztos, hogy felismerem)
(#63484) Cheesy tuti az avatarod (nem lattam meg)
, es stilszeru is ebben a topicban.
-
Cadal
őstag
válasz
Cheesy #63484 üzenetére
Socketet a Mystic-el tudsz néhány tárgyba faragtatni. Pl: fegyver, gatya, sisak, testpáncél, gyűrű, amulett, offhend cuccok... kb ezekbe. olvasd el a linkelt cikket.
KubanitoS:
Biztos, hogy klánt keresel és nem communitiy-t? mert ott "prohardver"-re keress rá, oda is célszerű belépni. -
mikromanus
veterán
válasz
Sárpac #63481 üzenetére
Kifogás. Azért estek azok eddig is szépen jó itemek neked. Nem vagy te olyan szar. Vagy ennyi sok normal bounty volt hogy nem esnek a torment only itemek? Érdekes mód levesebb killel én nem érzem annyira szarnak a dolgokat. Mondjuk pakolgatok serényen a karakterek közt, meg ha rámtör az agyroham, akkor simán átrollolom a jó affixeket is, de így is simán jó a drop. Na jó, ez nem igaz. Kevés szar legendary esik. Nem tudom átrollolni a chc-t chd-re a kesztyűn és RRoG-on a barbinak mer' nincs anyag.. Ez nagyon gáz. Mondjuk str-int unity nekem se esett. Dexesből pottyant vagy négy. Sizumizu armorból meg két intes esett. Erősnek jobban örülnék. Tizedakkora drop esély, intes karakterrel alig játszok, erre kettő esik azokra. Na kösz Blizzard!
-
Cheesy
őstag
Ugyan én még csak experten nyomom adventure módban, esténként egy térképen végigmegyek az achievementek miatt, de nem jöttem még rá arra, hogy lehet-e socketet egy nem socketes itembe karcolni?
Azt a barbárt folytattam ROS-ban amit sima D3-ban használtam. Tegnap végre 200k felé kúszott a dps stat. Tudom, hogy még kevés, de egyre jobb cuccokban van... -
Sárpac
nagyúr
válasz
schwartz #63479 üzenetére
Lehet, de ott kezdődik, hogy nincs még unitym, se talman Quetzelből össz scn esett egy, taskerből szintén scn van 1db 5as 620intes verzió gyakorlatilag kuka, hcn meg még semmi, scn esett wh öv egy 5as 32chd köszi, hc volt egy komolyabb allreses, de odalett.. Igazából pont ez a bajom, hogy scn is para 607 alatt a fegyóktól eltekintve, bár ott sincs sangi 2500+, semmi más normális nem esett idáig, és úgy tűnik nem is fog ezért vagyok hcn addig. A blizz meg kapja be a smart dropját, annyira sikerült rájönnöm, hogy a szar legekből be kell tartani 1-2 darabot utána nem dobálja, igaz semmit sem dob tehát sokkal nem jobb a helyzet, meg ha sokáig nem dob leget le kell menni normalra egy pár kört futni bountyzni stb. utána mindig jobban dob tormenten leget.
-
schwartz
addikt
válasz
Sárpac #63470 üzenetére
HC-re WD-t ugy kell osszerakni hogy a 15 bicskas 5sec alatt csontig ragja az elitet (vagy az osszes monsztat ami korulotted van) Ugy nincs gond a DC-vel. Es szazszor inkabb solo mint valami gyenge party. Foleg ha mar van 2 Unityd is. Igy nem ertem mi az, hogy WD tuti megdoglik T2-n? Nem kell olyan szinten menni ahol csak karcolgatsz vele.
Ezzel a karival solo T4 rift es T5 ACT1 bounty faceroll. (2x Unity) Nem kell tartani nagyon a DC-tol sem (igaz makom volt mert kb 2nap alatt minden kiesett hozza de azota meg semmi upgrade) -
_ocsisajt
őstag
mai napi HC netto:
-524es paragon, check
-meg mindig nincs Witching hourom (oxox-nak mar harmadik, sebaj), legutobb meg kieg elott makoltam jo parat, meg ahztam... uncheck (itt mar elvesztettem a fonalat 10.000 shard utan mar reg)
-korulbelul a 35 es 40 kozotti rollra trifecta lett a RORgom is, check (anyad RNG -> ebbol 30 stabilan life/hit es riszorsz regyusz es hasonloan frenetikus parositasok voltak)
-523 korul lett uj transmogom (lol mar nem tudom mi, de a RORG miatt az idegtol nem lattam mar egy ideje)
-es meg kozel sincs vege a buildnek, de a CCOR-ozos (gotboosted communityben booster kari), normalon bogyo(rift kulcs, kinek mi) es RORG gyujto acidspam WDm top50 element dps WDknel
-funtankom EHP-ban meg top17ik world, mindenkari (WD top1)keremkapcsojjaki
-
KubanitoS
veterán
Prohardveres klán még mindig nincs?
-
Sárpac
nagyúr
Lol, nekem letöltött valami patchet az előbb a ROS kliens valaki másnak is?
-
czpitti
senior tag
válasz
Sárpac #63470 üzenetére
Látod hogy nem értesz a wd-hez? Simán t6képes hc-n is csak kis változtatások kellenek sc-hez képest.blackiset,ice,uhkapian meg renho.semmi nem oli meg kb.Meg az aughild és aggyadneki.Mint mondtam aki nem akar megdogleni egy dc miatt az menjen t1-en,aki meg bevállja azt amit biztosan tud a karija és JÁTSZIK vele az megdoglik
-
czpitti
senior tag
válasz
Sárpac #63467 üzenetére
Jah az az ot milla ingame 10 nameg uhkapiannal.Ha valami t3 biztos nem megyek vele t1-en hátha jon egy dc és akkor tulélem alapon.Ilyen erovel álljon a ember a városban és várja a csodát
refi nem is egy volt az a drága monk hanem az elso 3.Utána már nem oltem bele tobbet mert napi 20 ora gamébol ohatatlanul is mentem single 3-4-et és tudtam hogy odaveszik.
-
czpitti
senior tag
válasz
_ocsisajt #63465 üzenetére
Rohogok csak rajt.Az elso hc karijaim kb egy kocsi árát vitték el kát hogy nem mentettem el oket anno a halott hosok kozott.elso nap kb mp5-on tr-eztem a monkommal pedig akkor az volt a plafon.meghalt akkor a xar netem miatt vagy 4.Azonnal netszolgáltatováltás,max sávszél,manuálisan ujraindit mindig game elott a modem-router stb.Asszem megadtam minden lehetoséget a hc-nek.Nem élt vele ott rohadjon meg
Jah a legszebb három dolog amit sose felejtek el:elso egy tr monk volt ami leszaladt a pályárol ( sc bug volt,ott javitottál hc-n meg jelen volt) Második egy dh volt,act2 warden ugy leporogte a life-omat csak pislogtam na az vicces volt
a harmadik: partyban voltunk egy mp8-9-es monkival.Menjunk mp2-n az tutijo lesz mondotta egy tényleg tapasztalt hc-s.Mondom okéjo.Dc-ztem dehá nyugi volt mer mp2,ott a wiz majd bevéd.lépek vissza a herom here lett.Mondom wtf??? bamme eltuntél ts-rol,két pakk pikk ottermett a egyik laserfagy a másik fagy-méreg oszt lesergett a hp-d.Szal hajrááááááááááááá
-
-
oxox
addikt
válasz
dgabor80 #63457 üzenetére
nyugodtan vegyel fel...tobb phajtassal is szoktunk jatszani....mi odaszoktuk adni a cuccokat (az utanad emliettt kommentben a cinder tolem van, igaz szintezeskor esett, es csak lvl61...ha jol emlekszem, de meg igy is egesz jo volt)
Barto - mondtam en, hogy az a t3 batorsag volt. En a pet-es wd-bol vartam tobbet, T1-en eleldegel, de azt hittem, hogy elsore taposabb lesz (nemhiaba farmolnom kell ra lelkesen)
-
czpitti
senior tag
válasz
Rayner #63460 üzenetére
Párhuzamosan nekem ez az egy is ponn elég volt.Dc mindig lesz én meg ( ha éppen nincs fenn haver ) tolom a legnagyobb hulyeséget,megyek egyedul.Tehát azonnal halálra van itélve a kari.Nameg én ponn nem masteren megyek vele ha tudom hogy vigan elmegy pl t3.on mint a mostani is.Single meg a dc autokill
Na majd ha megin unatkozom felrántok egyet meddogleni.Mikro: itt nem is.eztem ( bamme de mér is nem hmmm-hmmm azonnal csinálok is 3 wd-t megin
)
-
mikromanus
veterán
válasz
SQX_Barto #63458 üzenetére
"Maltinál meg még Healing kút sincs"
De van. Két oldalt "3 és 9 óra" pozícióban.
(#63459) czpitti
Aha, persze. DC, mi? Há' nem húztak ki a szószból a tárdak, vagy partizánkodtál soloban?
Ez azt jelenti, hogy lassan szóbaálltok a pórnéppel is (Sc karakteres magamfajta plebsz)?(#63460) Rayner
Szerintem ő épp párhuzamosan játszott 2--3 karakterrel csak ugye a DC az DC. Adott gépen mindhárom szétkapcsolt.. -
SQX_Barto
addikt
Urzael kill megvolt T1-en HC-n, de azért megizzadtam benne rendesen, és ha nem lett volna a két Healing kút, akkor pápát mondhattam volna a Cindernek és társainak...
Sokat kell még javítanom a karin, hogy neki merjek menni Maltinak. És még csak T1-ről beszélek persze.
Kevés a dps-em és hiába nem rossz a Toughnessem, ha sokáig tart kinyírni a komoly ellent, akkor sokáig vagyok kitéve a boss támadásoknak, Maltinál meg még Healing kút sincs, csak a HG-kre számíthatok... -
dgabor80
tag
Köszi az infót srácok!!!
Én dobom ami nem kell, ha más karakter osztályos akkor mindig... sőt ha látok alacsonyabb paragon levelest, akkor kifejezetten priviben neki írom/adom...Másoktól nem naon jön...klán nélkül meg főleg...
Sajnos 3 éves és 1 hónapos kislányomtól nagyon összevissza van időm pár riftre... torment I-II-III- n...
Nekem valahogy (bármiféle hozzáértés nélkül - very casualon) az jött be eddig, hogy több set-ből az első 1-2-3 értelmesre hajtva egész jókat lehet összeszedni...
Ha bárki nem hardcore és összeállna velem
, akkor ez volnék:
És persze szivesen fogadnék fejlesztési javaslatot!!!
Ja és összevissza megy ez a loot2...van hogy 3-4 tervet és set-et összeszedtem egy este...máskor napokig legendary...de van pár rift hogy az se!
-
trufa12
addikt
válasz
mikromanus #63454 üzenetére
a wizre egy jó páncél kellene
de nem dobja,
amúgy gyűjtögetem a materiálokat, meg a goldot, egyelőre jobbat nem tudok .Barbár fegyvere hát sajnos
dmg jobb nem esett még hiába rossz ,
Valahogy nem tudom azt kihozni hogy legyen dmg és thougness is bőven ..
de majd szemezgetek az ajánlásaid közül
köszönöm.
Nekem is az a bajom hogy ráunok a semmire .
mint itt sokan, csak az a baj hogy én túl hamar mert pár órám van csak a játékban, talán 500 .... ami valljuk be nevetséges. Tekintve hogy itt is sokan több ezer órát beletoltatok szerintem..
-
mikromanus
veterán
válasz
trufa12 #63453 üzenetére
KB mindent lehet upgradelni. Ami gyakran kedvelt és könnyen elérhető: reapers braci 8globera jó kis fury töltés).
Ha esik/esett plan, akkor ashera és/vagy valamelyik másik. Aughild, captain crimson, cain. Bizonyos buildekhez jó lehet mind. Ha cd csökkentés kell, akkro crimson, meg born set. Aughild jó védelemre és elit ellen is. hasznos lehet kifarmolni bountykból egy act 1 cache ringet is (leszed egy darabnyi követelményt a seteknél ha van már 2 itemed).
öva, chest, boots, braci elég átlagos. Az amu jól néz ki, de abból is lazán hozható valami ütősebb. Elemi skill ág hasznos tud lenni. ő öltözék darabokon meg a setek. Persze ha előbb esik egy cindercoat, magefist, vagy coldos build esetén a frostburn, akkor az simán versenyképes. Övben ha nem set, akkro harrington, vagy witching hour a "top" jelenleg. Craftolható AS-es is, meg set is. Az is opció. A jobb fegyvered komolytalan, a silaria meg feledhető. De amúgy nem rossz. Ööö... azaz még nagyon jó helyzetben vagy, mert sokat tudsz fejleszteni kis ráfordítással. -
trufa12
addikt
válasz
mikromanus #63447 üzenetére
meg is van, ő meg a barbárral megyek főként melyiken mit lehetne alakítani, azt tudom van mit
csak nem tudom merre induljak el...
-
Muton
addikt
hi! pecset kiadták már?
-
mikromanus
veterán
válasz
trufa12 #63445 üzenetére
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ezanickneved-9999/
eu = régiókód. Ha amerikai szerveren vagy, akkor us.
d3: diablo 3 tartalom
en: angol nyelv
profile: profil/armory terület. Itt érhetőek el a karakterek
ezanickneved: ide írod a helyére a megjelenített rövid profil nevedet
9999: a névhez tartozó azonosítószám.
A név és szám elérhető a profilodban (játékban: shift +P)Másik lehetőség, hogy elmész a bnet diablós részre, bejelentkezel és kattontasz a profilodra. Belépésnél a regisztrált e-mail és a belépési jelszavad kell. Emellett az authenticator kód is ha beállítottál authenticator védelmet. Sajna nincs nálam most a "Véletlenszám generátor programom", így a pontos elhelyezkedést nem tudom neked elmondani. Ennyi telt tőlem emlékezetből dolgozva.
edit:
Ez a bnet diablós kezdőlapja:
http://eu.battle.net/d3/en/
Jobb fent van a "Log in Now". Ha belépsz akkro azt hiszem a koponyára kattintva is előhozza az armorydat. bejelentkezni nem kell ha tudod a nickname-kódszám kombódat. Ha a barátlistádat is megnéznéd, akkor ahhoz már be kell lépni. -
V.Stryker
nagyúr
Lehet kicsit off, de legolcsóbban a Reaper of Souls-t hol lehet megvenni?
-
trufa12
addikt
Sziasztok a blizzard oldalon hogy csalom elő a profilom, mert nekem a wow-os karaktereim mutatja, a diablo-sat nem tudom előcsalogatni. Pedig meg szeretném mutatni mivel nyomulok előre , és mit kell alakítanom rajta még... (lenne a kérdésem)
-
L_ajos
őstag
válasz
mikromanus #63441 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Gondoltam hogy van még mit csinálni, csak az a "jól elhúzom az időt ... blizz módra" kezd idegesítővé válni. Legalább valami látszat lenne real játékban. - nem mindenki hajlandó PTR-en bohóckodni, és a változatlanság meg lassan unalomba fullad. Én sem játszom ugy másfél hónapja pont ezen okok miatt ( Drakensang Online
).
De majd csak lesz valami
-
Madn!ght
addikt
válasz
granini #63430 üzenetére
Nekem két barbárom van, egy fire leap+eq és egy lightning FC+ősök kombós. Érdekes, de például a leap+eq barbinak soha nem esett még olyan cucc, amit használ(hatna). SOHA. Kizárólag IK, Raekor, Invoker és rengeteg haszontalan legendary. Még a rerolloláskor sem hajlandó pl. +fire damot adni (amire a karakterem épül)
A másikkal viszont ha elkezdek játszani, néhány riften belül esik eq set-es cucc, kadalánál lut socks, stb.
Korrekt, hogy csak rákényszerít, hogy ne csak egyikkel toljam.
-
schwartz
addikt
válasz
mikromanus #63397 üzenetére
Pfff, nyomi Jade WD item, kit erdekel... Bezzeg az Enforcert muszaj volt nerfelni...
(#63439) diegho
Mukodik. -
mikromanus
veterán
válasz
L_ajos #63438 üzenetére
Az elsődleges nem a "bug helyzet", hanem a balansz és a skill módosítgatások tesztelése. A seasonnal kb játszhatóvá és erőssé akarják szerintem tenni mindegyik kasztot. Nehogy az legyen, hogy a "verseny" miatt kihalnak/elnéptelenednek egyes kasztok.
A monkot mindenképp ki kellett javítani, a barbi is nagyon leült mostanság. A wizard helyzetről sok a sírás, de mégis elég aktív a nép ezen a fronton. A DH kis módosításokkal már nem olyan beszűkült sentrybuzera-only magas szinten se. Persze ettől még lehet az a legerősebb. A WD úgy OP ahogy van, így csak kisebb csinosítgatások kellenek rá. A crusa viszonylag új és elég jól össze van rakva, Persze egy setnyi extra illene oda is. Ezt letudták, most meg elkezdik tesztelgetni. Ez ilyen.
Emellett kiszedték a "kilógó" és kezelhetetlen effekteket (rimeheart autokill, palm áldozat max élet alapú sebzés, Furnace célpont élet alapú sebzés). Lényegében mostantól a sebzés alapja a karakter és nem a célpont, vagy a csillagok együttállása, vagy hogy volt-e cannabis Hollandiában.
Amúgy a shadow set kettes bónuszánaka cd hibáját már javították, vag ymég mindig halhatatlan a DH vele?
-
L_ajos
őstag
Uncsi már ez a PTR. Azért valamit már "varázsolhatnának" magába a játékba is. ( főleg annak tudatába hogy bug ugy is lesz benne - ha tesztelik még fél évig, ha nem ).
-
mikromanus
veterán
válasz
dgabor80 #63429 üzenetére
Amit írtak a többiek is. Esetleg farmnál ami hasznos:
- csapat. Lehetőleg 1, vagy több olyan kasztos taggal amivel te is nyomulsz. Ha nem értelmetlenül sóher a csapat, akkor tudtok osztozkodni. Ami neked nincs, de neki igen azt lepaszsolhatja és fordítva.
- riftben runolj!: T1, vagy magasabb szint elvárt a torment only itemeknél. Ilyen a legtöbb kasztspecifikus set. Emellett a riftben jobb a legend drop esély azonos nehézségen. És még blood Shardot is ad. Esetleg ha van lehetőséged, akkor pakolhatsz kis MF-et is fel. Az is hasznos, de nagyon szűk az itemek köre amin lehet és többnyire DPS-ben nem is annyira jók. Inkább magasabb nehézség és több sebzés szerintem ami jobb. -
granini
őstag
válasz
dgabor80 #63429 üzenetére
Szia,
egyreszt farming, masreszt iranyitott kadalazas. Ha kaszt spec. amit keresel akkor azzal az adott karakterrel, arra az addot slotra tolsz el minden 500 shardot.. aztan egyszer csak meglesz..Nem konnyu, mert ugye sok legend van ami nem set, es Kadala sokkal elobb es akar tobbszor is be fogja adni.. de sztem meg mindig ez a legjobb modja..
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Segítenétek: nagyon nehezen összejövő incomplete set-eket hogy lehet "egyszerűen" összegyűjteni? Neverending farming?
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #63427 üzenetére
vagy csak azért mert Jay Wilson visszatér
-
mikromanus
veterán
Most esetleg meg lehet nézni a leaderboardon. Bár sokat nem jelez. Inkább azt, hog yki lett hamarabb 70-es, meg milyen szinten volt meg a kasztoknak a GR. Lehet van valahol össz játékosszám is a listáknál, de rég néztem és nem rémlik. Azért jó esetben csinálnak majd statisztikát a blizzardosok. Bár lehet csak belső használatra... az alapján balanszolnak. Lehet ezért kapott ennyi sok buffot a barbi
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #63425 üzenetére
Azt lehet tudni melyik volt a legnépszerűbb season indító class?
-
mikromanus
veterán
Vége az első PTR seasonnak. Indult a Season 2. Gondolom tesztelik a szezonváltást. Itt vannak az infók mi hogy és hol érhető el. Ha jól értem gyors belekukkantás után, akkor a shared stash (season láda tartalom) a mailnél érhető el. Ott, ahol az előrendelői szárny is (?).
PTR Season 2 Now Live [UPDATED]A misers will azért még bent maradt. Jó szerverekkel és csapattal akár 1 óra alatt meglehet nulláról a lvl 70 állítólag. Nekem "papíron" 3-3,5 óra volt, de volt sok ki-belépés is. Ha terhelt a beléptetés, akkor azért nem lesz ez gyors. vagy ha az adventure mód indulásnál nem lesz engedélyezve alapból.
(#63424) Cadal
Esetleg lehet opció a relentless és "alacsony" élet. 75% rcr elég szépen megvágja a költségeket. Valami ilyesmivel kisérletezek, de inkább sok spenderrel, így épp nem játszik a max - 95% fury passzív. Sajna nem esett sizumizu és türelmetlen is voltam. Így sebzésben elmarad a lehetségestől. Kifogytam a szar legendarykból is, így az átrollolás is lassúcska. Elég sok sloton haszontalan build semleges itemek lettek a végére tegnap. Majd átgyúrom. Minden skill jól használható. Két lehetőség tűnik jónak Shi Mizu-Relentless barbárként. Vagy nem sebződsz, vagy van valami kis regened életre. Sok élet, jó védelem és folyamatos irtás lehet az alap. Picit odafigyelős. Néha meghalok 0,01% életnél ha nem figyelek. -
Cadal
őstag
No, tegnap este pár rift alatt kipróbáltam a buildedet és azt kell mondjam valóban működik. Ha figyel az ember nem fogy ki a furyból. Ugyan én a threatning shout és a followert nem használtam, de így is működött a dolog. Egy dolog zavar nagyon a Hexing pantsnél, hogy ha álló helyzetből indítod a ww-t akkor nem kapcsol be a +damage, kell lépni/futni kicsit és utána indítani a ww-t. Ez leginkább akkor zavaró mikor Ground stomp-al összerántod az ellent, és nem tudsz tőlük mozdulni. Akkor ugye ww-vel kimozdulsz a tömegből, majd párat lépsz és utána újra ww.
Sebzésem is szerintem több volt mint light ww gearben és ha találnék, vagy kadalázhatnék egy immo csukát, akkor az immo kesztyű helyett mehetne be egy magefist az még hozna nem kevés dps-t. Jah és egy jó amu is kellene..
thx.
-
Edge
veterán
Csináltam ugye copy-t mindezek előtt és egy kis rossz hír:
a moonlightward amuim most nem lettek visszamenőleg buffolva... -
Edge
veterán
vazz azé ez megfontolandó lesz(PTR):
(és ezen még lehet a ramalandi-vel javítani.)kipróbáltam jade wd-vel és 800M+-okat critel elitekre soul harvest(t6 ofc, siphon rúna)... jujj.
Amit még próbáltam:
arcane torrent tüzes rúna, asszem megvan a T6-os firewiz ez vmi állat lett. Channeling közben +2.5M thoughnesst kapok. 1 kis pöcök 12-14M-t critel(azt jön belőle vagy 30 eccerre) a hatás elég durva. -
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Tudom,hogy láma vagyok, de ismét előástam a játékot. Látom,hogy elérhető a reaper of souls ptr ... alapból nincs meg a kiegészítő.... feltelepít. Látom,hogy van új karakter, örül. De a régi pályán kezdődik a játék. Ha nincs meg a kiegészítő, akkor annak a sztoriját a PTR-ben nem is tudom végigtolni ugye? vagy hogy van ez?
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #63401 üzenetére
Tudom...csak épp a set így xart se ér vagyis kell hozzá a fegyó...illetve megint olyan statokat áldozol be érte ami bármi mást is adhat...
-
MrCsiT
addikt
válasz
Sárpac #63351 üzenetére
Biztosan van olyan kari, amivel tömegben is hú-de jól lehet ölni, ám én sosem értettem a lénygyűjtögető-otthagyó formákat. Ha kb. bármiből eshet jó cucc, meg kell ölni mindent, hogy a hátad mögött ne legyenek. Így 10-12 lény a legtöbb, ami jellemzően összejöhet, és még az is sok, én már elhúznám őket kicsit, hogy 5-6 legyen max, mert az még jól kezelhető. SC-ben
-
Phobion
őstag
Az új Crusader set-nek a set bónuszai elég érdekesek
-
mikromanus
veterán
Ja, összekevertem. Még kávé előtt írtam
Ebből nem volt olyan rossz, csak a skill dam volt nem illeszkedő fajta. Vagyis a négy rollból kettő nem illeszkedett és a skill maradt. (shotgunra jó lenne, csak nem azt építettem). Ami kritikán aluli lett, az a Akarat's Awakening dropom. Jó ritka, de legalább fos.(socket, block chance, randomként meg tán vita és life per wrath spent azt hiszem)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus #63412 üzenetére
"+128–163 Strength"
aze' mainstat van rajt
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus #63412 üzenetére
nekem eddig 3 esett, ketto hasznalhatatlan, egy viszont ott van a toppon...crusadem szereti is...alap dmg-em 1.5misi vele (igaz kene egy jo royal ring, es ramennem elite dmg-re, mert a fire crusade 1.1-es dps-el masfelszer akkorakat csapkod)
(#63413) _ocsisajt - szep!!!, grat
...ha este idoben erek haza "eloben" is megcsodalom. Pac segitett felhuzni a masodik wd-m ma (itt is koszonet neki), ugyhogy farmolnom is kell vele, mert meg harmatos a kicsike (petes lesz egyszer, nezegettem is a build-edet)
-
mikromanus
veterán
Nekem is esett már jó "régen". Gyanusan is csillogtak a szemeim... amíg be nem azonosítottam. Olyan fos lett, hogy azzal max a többi karakterre lehetett volna sírógörcsöt castolni vele. Se chc, se skill, se main stat. Valami life per wrath spent, regen, meg tán viita volt rajta. Ilyen haszontalan kombót dropból sose láttam. Craftolásnál azért beesett a Piro Mirellákra.
-
Gyick
őstag
van egy egész jó 2700-es daibo-m ami leveszi a seven side cd-t 50%-al,sima szerveren probálgattam eddig kb 6-7secre sikerült levinni a cd-t ugyhogy cdr cuccom nem is nagyon van,songuku set-ből kellene még legalább 1 db meg ez a sapi a buildhez amit elképzeltem.2,1-ben meg még jobban letudom majd vinni a cd-t.Meg physical-ra fogom épiteni,rendhagyó build lesz azt vagy bejön vagy nem
-
_ocsisajt
őstag
HC 519 paragont kellett varnom az elso HELLSKULL-ra... de megvan...
-
Gyick
őstag
Van olyan monk item ami azokra a mobokra rak palmot amiket megüt a seven side strike-al?rémlik nekem vmi ilyesmi de nem tudom már mi adta ezt.Ilyesmi buildben gondolkozom most
-
Reinhardt
őstag
Skill Rune - Spider Queen
Weapon damage increased from 1575% to 2625%Lehet mégis tápos lesz a The Grin Reaper wd-m?
Amúgy a Tasker hat a Spider Queen-re? -
mikromanus
veterán
válasz
granini #63399 üzenetére
"1 spirit termelo"
lol... De, megúszod. Mondjuk akkor az már nagy fegyver + spirit regen kombó. Bár lehet sok cdr és epifáni a regenes rúnával is elég. Amúgy meg az epi jó alapból is regenre, de nem létszükséglet 2.1-ben.
Persze végül lehet ugyanott vagy mintha használnál spirit generator támadást is...A mostani változásokkal pár opció:
1. legendary daibo: 60-80% rcr harangra. Ez önmagában is elég lehet
2. fire buildnél cindercoat
3. regen affix, vagy bónusz: spirit stone, új SoJ, Inna 3-as bónusz
4. skilles regen:
Epifáni: 20, vagy 45 spirit/sec
SW (8 spirit/sec)
- mantra (3 sp/s)
- air ally: 4 sp/sec +100 spirit/aktiválás
- breath of heaven: 14 spirit/támadás 5 secre
- Chant of Resonance 4 sp/sec
- •Exalted Soul: 4 sp/sec
- •The Guardian's Path:+35% spiirit/sec
- templar: azt hiszem 10% regent ad.Már nem az a kérdés hogy etesd a skilleket, hanem hogy a sok szar közül melyiket használjad rá
(#63400) Gorneck23
"Bár ez a cd emelés nem hiányzott..."
Cserébe hat rá a cdr. 25% cdr-nél már ugyanott vagy mint most. Többnél meg még jól is jársz.
"Cooldown Reduction now affects the recharge time of skills with charges"Vajon az item affixek belső CD-jére is hatni fog? No, az még megborogathatná a build építgetést szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest